2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım aynen akşam tık yoktu , çikolatalar tatlılar tuzlular hepsini yedim banamisin demedi , bende endişelendim , oynamaya baslayınca rahatladim :))) hava yagıslı gibi burda kapali hava böle olunca bende hep uyuma isterim , benim tospada anasina mi cekti napti uyyodu :)) inş seninkide düzelirde gitmene gerek kalmaz canim .

canım allah şifa versin inş. birazdan selada okunucak dualarımda olucak babacığın

ayyyyy çok etkilendim yaaaa ağlıcam nerdeyse hemde sevindim o annenin babanın durumunu düşündükçe içim bi tuhaf oldu gerçekten: şükürki rabbim bağışlamış yavrularını.

Bilmiyorum kuzum kızçemin enerjisi bana da vuruyor
Aşkımın dediği gib bir dur bir otur nasıl gebesin sen?sürekli bu modda
Çok halsiz olduğum günlere inat herhalde
senin adına gerçekten çok sevindim. beni görenlerde öle diyo 'hiç hamile gibi değilsin ne kadar mutlu enerjiksin. senin gibi 8 aylıklar bitik vaziyette oluyorlar' diye duyuyorum hep etrafımdan.
bide ben 13kilo aldığım halde. hayatımda hiç 75 olmamıştım
sadece karnın büyüklüğünden değil genel olarak aldığın kiloda ağırlaştırıyor insanı.
sen bide fazla kilo almadın bizim gibi yani çok cici görünüyosun kıııızzzzzz

Çok teşekkür ederim canım.Şu anki kan oranım %11 ile %12 arasında
Ayrıca bir kan hapı kullanmıyorum.Gyno ferro sanol(demir,folik asit vitamin b)
balık hapı,magnezyum bunları kullanıyorum
bendensin aynılarını bende içiyorum

selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler

bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
biz burda birbirimizin sorularını cevaplamak içinde varız aynı zamanda şekerim memnuniyetle hemen diyim;
canım ben mahmutpaşa kürkçü handan aldım herşeyini, çeşitde bol fiyatlarda acaip uygun. takım olarak değil ayrı ayrı aldım tüm eksiklerimi ben. ama sorduğumda 10lu çıkışlar 60-70 arasıydı. dışarda ne kadar onu bilmiyorum. tek tek aldıklarım çok uyguna geldi. ayaklı tulumlar mağazalarda 28-30 fln. ben ordan 15e aldım mesela biraz tanıdık etkiside vardı ama pazarlık yapıyolar sonuçta.
öpüldün

Selam kızlaar, nasılsınız bakalım
Biz kızımla yemek yaptık şimdi erik yiyoruz Pıtır pıtır da sallanıyo kızım
çok fenasın var yaaaa zannımca cuma saatinden sonra bana market yolu gözüktü

Son düzenleme:
merhabalar... tünaydın...
geçmişe dalmadan hemen yazalım istedik.. doktor kontrolümüzden geliyoruz.. maşallah 1500 gr 39 cm olmuşuz.. kalp atışlarımız kanımız suyumuz organlarımız hepsi çok şükür güzel.. idrar tahlilimizin sonucunda birazcık iltihap çıktı onada 1 tane fitil aldık inş faydası olur olmazsa 1 hafta sonra bi daha yapıcaz..cd mizi aldık resmimizi aldık ama oğluşum uykucu çıktı tam uyku saatine denk geldik o kadar hareketimize rağmen uyunmadı sağolsun... bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonraaaa dayanamamki bn o kadar... :44:

ınsallah canım yaa sımdı daha az az hareketlerı baladıo kaa dıl donktum yavas yavas bır oraya kayıyor bır orayaa oncekılerde sert seert vurarark gecerdı sımdı sessız sedasızz yapıyorr ıns oglen sonuna kdr bakımda yoksam ebe ye dogru yolculuk varr

goun aydın cnm evet 1 ay cok oluyor yaaa o ka bekle 15-20 dk bıtsın sevmıyorum dr odasından cıkınca hehe bız bu ay enn uzun aramısdayız 33 gun normalde 25-27-30 gunde dıı denk gelınce ımdı ıse enn uzunu haftaya cumaa neyse az kaldı ınsl kı esımde dıyor daha net olur hersey dogum fılanyakın oldugu ıcın cunum ınsll 34+1 de gıdecegız dr 35 den gun almıs lucaz da ınsll

hadi cicişler ben kaçtım hepimize dua edeyim bi güzel
sizde benim ECE'min sağlığına biran önce kavuşması için güzel dileklerde bulunursanız çok mutlu olurum
rabbim hepinizden razı olsun herkesin yavrusuna sıhhat versin inş
biz hamileyiz ya bide ençok o yüsden etrafıma gördüklerime herkese dua etmek geliyo içimden
allah hepimizin yardımcısı olsun 2 gün sonra 34 haftalık olucam
çok merak ediyorum aslında aramızda ilk kim doğurcak yaaa
ilk kimin haberini alıcaz? resmini görücez ? heyecanını paylaşıcaz?
sağlıkla görelim o günleride inşaalllaaaahhh
çenem düşüyo git gide, ben kaçıyım hadi, öpüldünüüüzzzzz

Ay canım ya, allahtan erik mevsimindeyiz, ya olmasaydık da yiyemeseydik

Ay ne güzel yaa. Bizim hastanede renkli ultrason makinası yok mudur nedir, herhalde renkli göremicem kızımı yaa

hos ca kalın hanımlar bız paşmala ustumuuzu degıstırpp komsuya gececegız aksam gorusuruzz

paşamında hareketlerı yerınde geldı dolanıp duruyor sıze soledım bızımkı csmaya basladııcok sukur ebe ye gıtmeye gerek kalmadıı cok sukur ALLAH ımmmmmmmmmm

kızlarrrrrrrrrrr bebişimin ismini bulduk gibi salih enes salih kayınbabamın ismi diğerinide babamızla biz istiyoruz bakalım değişmezse bu olucakkk inşallah ben bi kaç kişiden enes isminde olanlar yaramaz bi okadarda akıllı olurlar diyorlar amaaa bakalım değişmezse bu olucakkkk

bende ilk ismini enes istemiştim hatta bi ara enes die seviyodum ama dediğin gibi çok yaramaz oluyolarmiş , komşunun yegeni var o öle 1 dakika durmuyo ben vazgectim şimdilik

bende ilk ismini enes istemiştim hatta bi ara enes die seviyodum ama dediğin gibi çok yaramaz oluyolarmiş , komşunun yegeni var o öle 1 dakika durmuyo ben vazgectim şimdilik

anlamı çokk güzel oyüzden istedim belki salihten kurtarır diye düşünüyorum bakalım daha 2 ay var ozamana kadar değişmezse bu olucakk

öncelikle anneler gününüz şimdiden kutlu olsun, geçmişe şöyle bir göz gezdirebildim arkadaşlar, aklımda kalan konular hakkında bişeyler söylemek istedim, çok uzun uzun okuyamıyorum malum kızım var ve biraz hareketli kendisi :)

Kansızlık konusunda şunu söylemek istedim, kızım geçen yıl ocakta doğdu, hiç kar yağmayan izmire kar yağdı :) ama o soğuklarda bile hasta etmemiştik, 1 yaşına yaklaştığında üst üste 2 kere hastalandı, ateşi çok yükseldi 40 ları buldu filan, sonra 1 yaşında demir ölçümü yapılıyo. onu yaptırdık gördükki demiri düşük, sonra internetten çok araştırdık, doktorumuz da söyledi. demir eksiklği hastalığı tetiklermiş, hastalandıkça da demiri düşermiş. yani birbirini tetikleyip döngü halini alıyo. (daha öncesindede demir değerlerine bakılıyo ama tam olarak ne zamandı hatırlamıyorum, o zaman normal değerlerin alt seviyesine yakın çıkmıştı,) demekki git gide düşmüş. normal değerlerin alt seviyesinin de altına inmiş. doktor demir damlasını hemen 2 katına çıkarıp verin dedi. öyle vermeye başladım, 2 ay sonra tekrar kontrol edildi. normale geldi, o zamandan beri de bi daha hastalanmadı kızım maşallah, yani arkadaşlar demir eksiklği önemli bişey, sizin şimdiki eksiklğiniz onu etkiler mi bilmiyorum ama doğumdan sonra mutlaka doktor söylediği zaman demir damlasını düzenli olarak verin, herşeyini etkiliyo iştahını, bağışıklık sistemini vs. ama abartmayın da, fazlasının da yan etkileri var!
Bebek şekeri konusunda da şunu söyleyebilirim, hastanede çikolata dağıtmak mantıklı oluyo, hem gelenlerin ağzı tatlanıyo, hem de hemşireler doktorlara da dağıtılıyo ve diğer süslü püslülerden verseniz de saklıycaklarını düşünmüyorum :)
Şeker hamuru konusunda şüpheliyim, şeker hamurlu güzel görünen bi pasta yemiştim bilinen bi yerden, tadı çok kötüymüş o hamurun :) ben beğenmemiştim, (adını söylemeyeyim ama bi çok yerde var o pastane) ama çok ince şekilde olursa ve tadı gelmezse belki güzel olur.
Bu arada babası ve annesi hasta olan arkadaşlar aklınızdan neler geçtiğini ve nasıl ikilemde olduğunuzu düşünebiliyorum. ama şu anda inanın en önemli olan içinizdeki küçük minicik canlı! :) o size emanet, eğer doktorunuz yolculuk yorgunluk önermiyorsa olduğunuz yerde kalmalısınız şimdilik hepinize iyi günler.

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

ben her işimi kendim yapiyorum , sil süpür toz al çamaşır ütü cam kapi banyo wc ne gelirse aklina . tek sorunum eğilip kalkarken koca göbegimin rahatsiz etmesi :)))

Ben yapıyorum canım, toz süpürme silme falan. Balkonumu falan yıkıyorum. Kendinde o gücü görüyosan yap ama görmüuosan yapma bence. Evim pis olursa mutsuz oluyorum, baktım yapamıycam o zaman da kadın çağırcam.

ben de dikkat ediyorum ama yavaş yavaş yapıyorum. mesela ev 3+1, birgün odaları süpürüp toz alıyorum vs ertesi gün salon mutfak yapıyorum. yine de çok eğilip kalkmıyorum çünkü akşama acısı çıkıyo dikkat etmeyince. genelde 1 günü eşim evde olduğu zamana denk getiriyorum en azından o herşeyin altını süpürüyor, ben çok yorulduysam o siliyor falan. öyle idare ediyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…