aynen dua ıle gecırelımınsl bolllcaaaaaaaaaaaa
benım paşada dunden berı ole yaa ıkındıye kdr duselmesse ebe ye gıdecegım hemde yuruyusum olur kalp dınlemesı yaptırcam ns l gerek kalmaz ya:26:
ınsl sıfa bulur ve tez zamanda ıyılerısr cnaım benımm dua ıle ınll
oyanak ana kız sızıı hafta sonu dıkkatlı gıdın artıkk arabada en fasla 1 st sabıt oturmalımısızz ebe dedıı ona gore cnm
o ka etkılendımkııı ozlerımdoldu okudukca tum tuylerım ayaklandıı ınsl kucagına alır bır an onceeeee
wuuu ben gırdmm ma dua edıyorum kı 38.haftaya kdr dayansın paşamm dıyeeeeeeeee
wuu supersınız analı kızlıı akkabılarınızda cok cıcı yafffffff
benım paşama sbh dan berı dıl dokuyorum bır ıkı kıpırdadıı dua ıle ınsll yoksam oglenden sonra ebe ye dogru yolculuk varr
solumda totosunu dayadıı beklıor ne beklıyorsa gecede az hareketı vardıı:44:
canım allah şifa versin inş. birazdan selada okunucak dualarımda olucak babacığınİyi olmaya çalışıyorum işte tatlım su bebiş de olmasa yüzüm gülmez su aralar,babam pazartesi günü 5 saatlik bi operasyon gecrcek beyninde menenjiom denilen bi kitle var ve 5 cmankarada o ve ben samsundayım hergece rüyamda vicdan azabı cekiyorum gidemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo (
ayyyyy çok etkilendim yaaaaKızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
senin adına gerçekten çok sevindim. beni görenlerde öle diyo 'hiç hamile gibi değilsin ne kadar mutlu enerjiksin. senin gibi 8 aylıklar bitik vaziyette oluyorlar' diye duyuyorum hep etrafımdan.
Bilmiyorum kuzum kızçemin enerjisi bana da vuruyor
Aşkımın dediği gib bir dur bir otur nasıl gebesin sen?sürekli bu modda
Çok halsiz olduğum günlere inat herhalde
bendensinÇok teşekkür ederim canım.Şu anki kan oranım %11 ile %12 arasında
Ayrıca bir kan hapı kullanmıyorum.Gyno ferro sanol(demir,folik asit vitamin b)
balık hapı,magnezyum bunları kullanıyorum
biz burda birbirimizin sorularını cevaplamak içinde varız aynı zamanda şekerimselam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler
bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
çok fenasın var yaaaaSelam kızlaar, nasılsınız bakalım
Biz kızımla yemek yaptık şimdi erik yiyoruzPıtır pıtır da sallanıyo kızım
ınsallah canım yaa sımdı daha az az hareketlerı baladıo kaa dıl donktum yavas yavas bır oraya kayıyor bır orayaa oncekılerde sert seert vurarark gecerdı sımdı sessız sedasızz yapıyorr ıns oglen sonuna kdr bakımda yoksam ebe ye dogru yolculuk varrcanım aynen akşam tık yoktu , çikolatalar tatlılar tuzlular hepsini yedim banamisin demedi , bende endişelendim , oynamaya baslayınca rahatladim :))) hava yagıslı gibi burda kapali hava böle olunca bende hep uyuma isterim , benim tospada anasina mi cekti napti uyyodu :)) inş seninkide düzelirde gitmene gerek kalmaz canim .
merhabalar... tünaydın...
geçmişe dalmadan hemen yazalım istedik.. doktor kontrolümüzden geliyoruz..maşallah 1500 gr 39 cm olmuşuz.. kalp atışlarımız kanımız suyumuz organlarımız hepsi çok şükür güzel.. idrar tahlilimizin sonucunda birazcık iltihap çıktı onada 1 tane fitil aldık inş faydası olur olmazsa 1 hafta sonra bi daha yapıcaz..cd mizi aldık resmimizi aldık ama oğluşum uykucu çıktı tam uyku saatine denk geldik o kadar hareketimize rağmen uyunmadı sağolsun... bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonraaaa dayanamamki bn o kadar... :44:
canım allah şifa versin inş. birazdan selada okunucak dualarımda olucak babacığın
ayyyyy çok etkilendim yaaaaağlıcam nerdeyse hemde sevindim o annenin babanın durumunu düşündükçe içim bi tuhaf oldu gerçekten: şükürki rabbim bağışlamış yavrularını.
senin adına gerçekten çok sevindim. beni görenlerde öle diyo 'hiç hamile gibi değilsin ne kadar mutlu enerjiksin. senin gibi 8 aylıklar bitik vaziyette oluyorlar' diye duyuyorum hep etrafımdan.
bide ben 13kilo aldığım halde. hayatımda hiç 75 olmamıştım
sadece karnın büyüklüğünden değil genel olarak aldığın kiloda ağırlaştırıyor insanı.
sen bide fazla kilo almadın bizim gibi yaniçok cici görünüyosun kıııızzzzzz
bendensinaynılarını bende içiyorum
biz burda birbirimizin sorularını cevaplamak içinde varız aynı zamanda şekerimmemnuniyetle hemen diyim;
canım ben mahmutpaşa kürkçü handan aldım herşeyini, çeşitde bol fiyatlarda acaip uygun. takım olarak değil ayrı ayrı aldım tüm eksiklerimi ben. ama sorduğumda 10lu çıkışlar 60-70 arasıydı. dışarda ne kadar onu bilmiyorum. tek tek aldıklarım çok uyguna geldi. ayaklı tulumlar mağazalarda 28-30 fln. ben ordan 15e aldım mesela biraz tanıdık etkiside vardı ama pazarlık yapıyolar sonuçta.
öpüldün
çok fenasın var yaaaazannımca cuma saatinden sonra bana market yolu gözüktü
merhabalar... tünaydın...
geçmişe dalmadan hemen yazalım istedik.. doktor kontrolümüzden geliyoruz..maşallah 1500 gr 39 cm olmuşuz.. kalp atışlarımız kanımız suyumuz organlarımız hepsi çok şükür güzel.. idrar tahlilimizin sonucunda birazcık iltihap çıktı onada 1 tane fitil aldık inş faydası olur olmazsa 1 hafta sonra bi daha yapıcaz..cd mizi aldık resmimizi aldık ama oğluşum uykucu çıktı tam uyku saatine denk geldik o kadar hareketimize rağmen uyunmadı sağolsun... bi daha ki kontrolümüz 1 ay sonraaaa dayanamamki bn o kadar... :44:
kızlarrrrrrrrrrr bebişimin ismini bulduk gibi salih enessalih kayınbabamın ismi diğerinide babamızla biz istiyoruz bakalım değişmezse bu olucakkk inşallah ben bi kaç kişiden enes isminde olanlar yaramaz bi okadarda akıllı olurlar diyorlar amaaa bakalım değişmezse bu olucakkkk
bende ilk ismini enes istemiştim hatta bi ara enes die seviyodum ama dediğin gibi çok yaramaz oluyolarmiş , komşunun yegeni var o öle 1 dakika durmuyo ben vazgectim şimdilik
anlamı çokk güzel oyüzden istedim belki salihten kurtarır diye düşünüyorum bakalım daha 2 ay var ozamana kadar değişmezse bu olucakk
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?