kavanoz güzel aslındaEki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)
kavanoz güzel aslındaçok şirin duruyor, hem biraz daha fazla süs yapabilirsin kavanozun orasına burasına magnette olur arkasına
canım kavanozlar çok güzeller ama eğer magnetli değilse yapışmıyorsa alır atarlar gibi geliyor bana ya öyle yapışmayan nikah şekerleri felan atıyorum ben hep ne yapayım nereye koyayım diyorum evde de küçük süs eşyası sevmediğim için belkide ama gerçekten çok güzel kavanozlar.
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
Bencedeboşver ya yapan varsa sen o para ile bebişe bişey al çok ısrar etmiş o yapsın :)
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
Eki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum
Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee
Eki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
yapıştırma yapabilrsin yada kağıdı kurdeleye zımbalarsın?? olarmı öle?üstünü nasıl yazdırcazzz kı
Ya kızlar dün günüm vardı ya bişi duydum çok üzüldüm
hamile bi kız varmış bizim üst sokakta, son haftası gelene kadar kıza bebeğinin böbreği ve dalağı olmadığını söylememişler,
hemde özel bi hastaneye gidiyomuş. kıza suni sancıyla doğum yaptırtmışlar,yaşamamış çocuğu
bu ne kadar insafsızlık?! hiçbiir kontroldedemi görmediniz? yada gördüler ama sölemediler?
olan aileye oluyor tabi, o kadar acıdımki
rabbim sabır versin diye dua ettim hepbizi ve meleklerimizi korusun
hamile bi kız varmış bizim üst sokakta, son haftası gelene kadar kıza bebeğinin böbreği ve dalağı olmadığını söylememişler,
hemde özel bi hastaneye gidiyomuş. kıza suni sancıyla doğum yaptırtmışlar,yaşamamış çocuğu
bu ne kadar insafsızlık?! hiçbiir kontroldedemi görmediniz? yada gördüler ama sölemediler?
bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
hamarat anniş seniiiiEki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
Heves etmiş, bırak o yapsın
Bencede
Kavonozlar daha albenili duruyo canım
Ayy ne güzel olmuş kıyafet dolabı
Ben daha başlamadım yıkamaya
Doğum çantasını hazırladınız mı kızlarBen onu da hazırlamadım daha:26:
çok güzeller annesi eline saglik , güle güle giysin mis kokulunn
Sağol annem.Ben çok sabırsızım bu kadar nasıl dayandım hala şaşkınım:44::44::44::44:
Doğum çantamızı da 1-2 haftaya kadar hazırlarım herhalde.Daha eksiklerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?