2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)

dımı ama uzerendekı yazıları nası yaptrıcazkı burda yapan yoktur yada hıc olmadı nazar boncugu resmı alıp kapak buyuklugunde ustune yapıstrrm ismınıde artk nası yaparım bılmıorum

evet yha hemde basıt. işte atıcaklar kavnozları ıcındekı sekerlerı yıyp bn okadar para verım :)))

En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum

Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee

Heves etmiş, bırak o yapsın
boşver ya yapan varsa sen o para ile bebişe bişey al çok ısrar etmiş o yapsın :)
Bencede

Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı

Kavonozlar daha albenili duruyo canım

Ayy ne güzel olmuş kıyafet dolabı
Ben daha başlamadım yıkamaya

Doğum çantasını hazırladınız mı kızlar Ben onu da hazırlamadım daha:26:

Son düzenleme:
Ya kızlar dün günüm vardı ya bişi duydum çok üzüldüm
hamile bi kız varmış bizim üst sokakta, son haftası gelene kadar kıza bebeğinin böbreği ve dalağı olmadığını söylememişler,
hemde özel bi hastaneye gidiyomuş. kıza suni sancıyla doğum yaptırtmışlar,yaşamamış çocuğu
bu ne kadar insafsızlık?! hiçbiir kontroldedemi görmediniz? yada gördüler ama sölemediler?
olan aileye oluyor tabi, o kadar acıdımki
rabbim sabır versin diye dua ettim hep bizi ve meleklerimizi korusun

Son düzenleme:

çok güzeller annesi eline saglik , güle güle giysin mis kokulunn

Allah korusun , Allah hepimizin bebeklerini eli ayagi duzgun sagliklica kucagimiza almayi nasip etsin canim .

Yazık çok üzüdüm:26:

paşabahçede var hem de 105 tanesi 44 tl, ben de bunlardan yapacağım kendim, Kemeraltında gördüm tanesi 1 TL, sonra paşabahçede 105 tanesi 44 tl internette, sadece kapağındaki kağıdı bi matbaaya yaptırırsın olur biter ucuza gelir hem, hem de çok kullanışlı, en kötü mıknatıs alır takarız kurdele ile atılmaz o zaman :)

bence varya kesinlikle kavanozdan yaptır keçe diil ama kavanoz hem zengin hem süslühemde çok tatlı duruyo bende ilk defa burda gördüm sabahtan beri araştırıyorum kavanopzları nerden alabilirim die..:)

hamarat anniş seniiii
çok güzel olmuşlar rabbim hayırlarla giydirmeyide nasip etsin inş.
eşim bu akşam kv. ve görümcelerimin aldıklarınıda getiricek hepsini bir ayırıp girişicem inş.
ben dalinin sıvı deterjanını aldım ama yumuşatıcıyı unttum sonra geldi aklıma, sen kullandın mı yumuşatıcı bebekler için olanıda var ya ayrıca? yoksa kendimize kullandığımız yumoştanmı kullansam bilemedim?

2 saate yakın şekerleme yaptık kızımla, şimdi uyandık Balkonumu yıkıcam birazdan, çamaşırları asıcam Bitmiyo ki evin işi yauuv

ALLAH'ım ya uzak olsun hepimizden,meleklerimizden,herkesten....
Çok kötü oldum ben...Ayrıntılı ultrasonda detaylı olarak yazıyorlar
o anda doktor söylüyor.Söylememiş demekki ALLAH'ım meleklerimizi
sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip et bize(amin)

Sağol annem.Ben çok sabırsızım bu kadar nasıl dayandım hala şaşkınım:44::44::44::44:
Doğum çantamızı da 1-2 haftaya kadar hazırlarım herhalde.Daha eksiklerim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…