2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
30.haftadayım .kızım çok hareketli sizde de öyle mi

canım ya benim bebişim de öyle.hiç gece uyuyamıyorum.hep tekmeleyip tepiniyor.hep uyanık.yürüyüş yapınca uyuyor diyenler oldu denedim daha çok karnımı gerip hareket ediyor.şuan yazarken bile tıp tıp ediyor göbüşümde.umarım doğunca bu kadar enerjik olmaz.yoksa annesi çok yorulacak.biraz elimi karnımın üstüne koysam sanki elini uzatıyor gibi.kafasını,poposunu,ayaklarına dokunuyorum sanki.neresine elimi koyduğumu anlıyorum.çok yaramazlık yapıyor afacan...

slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...

Son düzenleme:

uzulme canm yha hatırlar eşn artk dğm gnnu untsalarda sen bı annesın annler gunu kutlarlar... benmde ılk gebelığm ılk heycanm ılk annelığm hepımzn anneler gunu kutluyorum sennde sımddn dgm gunnu kutluorum canm bnm

selamm kızlarr

Nasılsınız görüşmeyeli. Ben sabahtan beri geçmişi okuyup size yetişmeye çalışıyorum ama mümkün değil. işlerde fırsat bulup bakamadım hiç

Evasude cim çok tatlısın her zamnki gibi
Kosphie babana çook geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız.
bebo_ cum nisan annelesinin durumunu yazmışsın çook etkilendim. ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yerindeyim çünkü

benim halaa çookk işim var kızlar arada gelip 1 sayfa anca okuyup iş koşturmaya devam.
bari arada bir selam vereyim dedim
bu arada sabahtan beri midem çok fena yaa. ilacımıda yanıma almayı unutmuşum süt içsem iyi gelir mi acaba

soda ıc cnm ii gelır oda....

umarım hepiniz iyisinizdir annişler ve kuzucukları,
biz iyiz çok şükür bol bol dinleniyoruz bugünde başka bi doktora daha gittik çok şükür herşey yolunda dedi.bu şekilde 4 hafta daha beklememiz gerekiyor.
dua eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini koruusn kollasın hepiniz allaha emanet olun.

kavanoz güzel aslında çok şirin duruyor, hem biraz daha fazla süs yapabilirsin kavanozun orasına burasına magnette olur arkasına

kızlar süpersiniz
bende bu kavanozlardan yapıcam. ilave ne yapabilirim diye düşünüyordum ki. magnet süper bir fikir
birde bunlara mıknatıs yapıştırırsam çok tatlı oluurr. içlerinede mavi beyaz badem şekeri koyarım şirinde bir kurdele bulurum çok tatlı olurlaaarr

tatlım oğluşun 2 kere hatırlar seni merak etme. hem doğum günün için hem anneler günü için

tatlım oğluşun 2 kere hatırlar seni merak etme. hem doğum günün için hem anneler günü için

saol teyzesi oğluşum kendini hep hatırlatıyor yerinde durmadan zaten.şuan yaptığım yemeğini tadına bakmak için tabagıma yemek koydum yerken oğlumda beni tekmeliyor.hiç yerinde durmuyor yumurcak yiğit...oyyy ben yerim onun elinini kolunu poposunu.minik bebişim benim.iyiki de var bebişim.yalnızlığıma ortak oluyor.

çok duygulandım yaa
Rabbim şifa versin inşallah..

gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle

işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım

Eklentiler

• $P5100565.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 49
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi ( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...

yalnız değilsin ki oğluşun var hem biz de varız

gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle

işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım

heeheh Allah neşeni daim etsin canım
Güzel günlerde de kullanın hep birlikte inşallah

Son düzenleme:

kızlar ne var ne yoksa doktum ortaya:)))) ogluma masallah demeyı unutmatın ama..)))(2 hafta onceki gorunutusu)
dunku aldıklarımızla karısık hepsı bu:)
bebek arabası ve ev tıpı anakucagı sıparısı verdık gostermısdım zaten sıze:)
sanırım banyo urunlerımızle dıgıtal ıslerımız ates olcer buhar maknsı vs kalıd oh braz rahatladım:) bakalm sız neler dceksınız:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…