canim ben şimdi bi yerde gördüm içlerine şeker yerine hurma koymuşlar mevlütten sonra ikram etmişler , değişik geldi banaaa..
30.haftadayım .kızım çok hareketli sizde de öyle mi
selam kızlar
umarım herkes iyidir.yazdıklarınızı sürekli takipteyim.biz iyiyiz kızımla hamdolsun.
babamıza kavuşmak için gün sayıyoruz...
bu arada kızlar prima içindeki sayısına göre fiyatı nasıl sizce?
Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden Mini İkiz Paket | joker
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
selamm kızlarr
Nasılsınız görüşmeyeli. Ben sabahtan beri geçmişi okuyup size yetişmeye çalışıyorum ama mümkün değil. işlerde fırsat bulup bakamadım hiç
Evasude cim çok tatlısın her zamnki gibi
Kosphie babana çook geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız.
bebo_ cum nisan annelesinin durumunu yazmışsın çook etkilendim. ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yerindeyim çünkü
benim halaa çookk işim var kızlar arada gelip 1 sayfa anca okuyup iş koşturmaya devam.
bari arada bir selam vereyim dedim
bu arada sabahtan beri midem çok fena yaa. ilacımıda yanıma almayı unutmuşumsüt içsem iyi gelir mi acaba
selam kızlar
umarım herkes iyidir.yazdıklarınızı sürekli takipteyim.biz iyiyiz kızımla hamdolsun.
babamıza kavuşmak için gün sayıyoruz...
bu arada kızlar prima içindeki sayısına göre fiyatı nasıl sizce?
Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden Mini İkiz Paket | joker
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
canım kavanozlar çok güzeller ama eğer magnetli değilse yapışmıyorsa alır atarlar gibi geliyor bana ya öyle yapışmayan nikah şekerleri felan atıyorum ben hep ne yapayım nereye koyayım diyorum evde de küçük süs eşyası sevmediğim için belkide ama gerçekten çok güzel kavanozlar.
kavanoz güzel aslındaçok şirin duruyor, hem biraz daha fazla süs yapabilirsin kavanozun orasına burasına magnette olur arkasına
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
tatlım oğluşun 2 kere hatırlar seni merak etme. hem doğum günün için hem anneler günü için
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
saol teyzesi oğluşum kendini hep hatırlatıyor yerinde durmadan zaten.şuan yaptığım yemeğini tadına bakmak için tabagıma yemek koydum yerken oğlumda beni tekmeliyor.hiç yerinde durmuyor yumurcak yiğit...oyyy ben yerim onun elinini kolunu poposunu.minik bebişim benim.iyiki de var bebişim.yalnızlığıma ortak oluyor.
gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle
işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?