gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle
işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
yalnız değilsin ki oğluşun var hem biz de varız
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
Güzel anneler biz geldik bütün enerjimizle bugün kendimizi bomba gibi hissediyoruz maşallah...sizler nasılsınız ne var ne yok???
dün biraz ağrı çektik biliyosunuz ama eve gidip dinlenince geçti çok şükür..artık başlarmış böle ağrılar alıştırmamız lazım kendimizi
sabah sizin için oğlumla aynanın karşısına geçip poz verdik..bakın bakalım nasılız hala formdamıyız :)))ne form ama koca bi göbişle....hepinize güzel bir diliyorum ve faydalı paylaşımlar olsun..
Eki Görüntüle 706796
Eki Görüntüle 706804
Selam kızçeler DURU'mun kuruyan cicişlerini ütüleyip
yine geldik yanınıza
Bakın ben kızçeme ne aldım
Çok oldu alalı ama yıkadım onları.
Çizgililer çorap şeklinde çıngırakları var
Diğer minik olanlar ise el bileklerine takılıyor
onlar da çıngıraklı.Dikkatini çeker diye aldım
ve farkındalığı artsın diye
Doğuştan bilmiş onlar ama ne yapalım işte
sıldık bıttı bıle ust lerı sıleken zrladnık ama gectı bılee artıkınmutfak dolabım temız dıyebılırımm beyaz esyalrım fılann ama daha yemek pısmemıss ve acızz bıssssssssssssssss paşam uyandırık dııı daa vuruyor anneeee yemekekk dıyeeeeeeeee
kapıları bgn yada yarın sılsem camlarıda eltm gelıcekk banyoyada yarın bırgun se tmm dır bu ıssssssssssssshaılarım temız nede olsaa heeheh haftayada dr cıkısı paşamın eksıklerıı yıka utule cantamızı hazırla tmm dırrrrrrrrrrrrrrrrrrr :18::18:ayy canta dıyınce dogum ne ka yakınonu atırlıyorum yaaaaaaaaaaaaaa:26:
utandı teyzesiiiiohh pasamla geldık ama acızz bızzzzzzzzzzzzzzzz
hos geldınız cnm sevındım agrınızız kesıldıgıneeeeeeeeee super sınız gobsı gobıss bnmkı daha buykee 3 hafta ondeyız neden osla sennlee hafıza kartı olsada bende koysama ama yokkııııııııııııııııı kocısınkıde bozulmus oda kırdı attı
ayy cok tatlılar dun bende bundan bahsedıyorum kukla alsam paamın ılgısı ıcın ve bılege takılana bayıldımm cıvılden bende bakım bole entersan seylereeeeeeeeeeeeeee
kızlar ben bu bebek şekeri kapı süsü araştırmalarına hiç başlamadım. sanki hiç doğurmuycakmışm gibi herşeyi ağırdan alıyorum.
çarşıya çıkıp bakmak çok zor geliyor ama çarşıda da çok çeşit var hepsi bir arada. aybaşı son maaşımı alacağım için artık bu işide halletmem gerekiyor.
şimdi bu konuyla ilgili size bir soru sormak istiyorum. en azında bakarken ona göre bir fikrim olsun diye
bu bebek şekerlerinden siz hastanede dağıtmak için mi alıcaksınız bebek görmeye gelenlere? yoksa mevlüt yaparsanız onun için mi?
acaba hastane için ve sonradan evde görmeye gelenler için mıknatıslı lavantalı bişey mi alsam? mevlütte de az önce Acenu nun attığı linkteki gibi kutu alıp içine lokum mu koysam?? böyle ayrı ayrı abartı mı olur? görmemişin oğlu olmuş demesinler sonra
birde bunların kaçtanesi kaç para oluyor yaklaşık siz epey bir araştırdınız. söyleyebilir misiniz zahmet olmazsa? bende ona göre notlarımı alıp çarşıya çıkıcam ilk fırsatta
bende heves ettiğim herşeyi alıyorum canım. oyuncak dikkatimi çekmedi şimdiye kadar ondan almadım. kıyafet almak daha keyifli geliyor bana
sende al tabi canım beğendiğini kaç kere yaşıcaz ki bu heyecanı
gerçekten tatları çok berbat ben yiyememiştim bile...
bana bu kapı süsü, mıknatıslı bebek şekerleri felan çok saçma geliyor ya.. şahsen, bebeğini görmeye gittiğimde verdikleri o mıknatıslı şeyleri lavantaları felan hepsini çöpe atıyorum ben evimde saklamıyorum veya buzdolabı süsü olarak kullanmıyorum... etrafımdaki biçok insan da aynen bikaç gün saklayıp çöpe atıyor... çöpe atılacak birşey için neden uğraşayım, onun yerine bebeğimin bi ihtiyacını alırım... oyüzden ne bebek şekeri ne kapı süsü hiçbirini yaptırmayacağım... mevlitte de yemek ikramından sonra lokum-çikolata dağıtırım yeterli... sonuçta benim bebeğimin ne zaman doğduğu pek de kimsenin umrunda değil yani :)))))
maşallah canım çok fit görünüyorsun bayılıyorum az kilo alan hamişlere...ben 15 kilo aldım(((((((((
Ramazan bayramından sonra okutmayı düşünüyorum Allah izin verirse.
Geçmişten tecrübem öyle çok kişi çağırmayacağım.geneli dedikoduya geliyor çünkü.maksat dua etmek ama her biri ayrı ilgi alaka bekliyor vs vs.ıhıh kalsın.
Herkesi bir arada çıkarmak da var tabi çağırırsam.o zamanki halet i ruhiyem karar verecek buna :)))
kızlar ben bugun dustum yha ;tam banyodan cıkıodum korıdora ayagmı attm kaydım sol bacagmn ustune otrdum neysekı oğlum kımıldıo allaha cok sukur cokk korktum ama bseyımz yok bde mısafr geldı dnlenemedm smdık dınlenıorum dr gtsemmıkı agrım falnda yok ama uff daha babamza soleyemedk solesek kıyametlerı koparıcakta korkudan soleyemedm (
katılıyorum sana canim ,
ben bazen hamile oldugumu unutuyorum egildigimde yere tekme yiyorum resmen ben burdayim sıkıştım diye hatırlatıcı :)) her işimi kendim yapiyorum ,hem hareket olsun , hemde kendimi iyi hissetmek için , sonuçta hasta değilim eksiğim yok fazlam var :)) çok ağir şeyler kaldirmadikca sıkıntı yok diye düşünüyorum
kuzummm teşekkür ederim.şuan ihtiyacım olan tek şey bol bol dua allah hepinizden razı olsun.
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
Eki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum
Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee
herşeyiniz çok güzel canım. sende çok tatlısınçok sevimli bi göbüşün var. fazlada kilo almamışsın ne güzel.
oğlun ne güzel yüzünü göstermiş. benimki hiç göstermiyor yüzünü. eşşek oğlum benim
kırmızı kedili gecelikten bende aldımbütün temmuz annişleri aynı olucaz galiba
herşey çok güzel canim , Allah saglikli günlerde giymeyi nasip etsin.
çok güzel herşey, güle güle sağlıkla kullanın herşeyi inşallah canım. ben de hazırlasam mı artık odayı acaba yaa ağırdan alıyorum biraz az önce de haziran annelerinde gördüm 33 haftalık doğum yapmış birisi bugün :/ yavaş yavaş hazırlamak lazım aslında beni harekete geçirdin canım :))
acenu cok guzel hepsı tatlım gule gule kullanın.masallah sıze :)
ayyy herşey çok cici çok güzel maşallah.yumurcak çok şanslı olucak.güle güle kullansın.hayırlı olsun.
kızlar geçmişi okudum da biberon konusunda bende cam almak istiyorum her şeye para veriyoruz varsın kullanılmasın sonra ilek etap için en küçük boyda cam alacağım nuk almaya karar verdim. emziğe gelince burda adiyeff demişti sanırım ilk bebeğimde çok zorlandım parmak emmesindense emzik emsin diye banada mantıklı geldi. ben hiç vermeyecektim alışır bırakamaz diye büyük çocukta hiç sevmem çünkü emzik ama artık vermeyi düşünüyorum nasılsa bi şekilde bırakır parmak emmeyi bırakmak daha zor o yüzden de şunu alacağım emzik olarak. Philips Avent SCF184/63 0% BPA Gelişmiş Ortodontik Tekli Emzik - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com ağız ve çene yapısına uygun destekliyor. benim kardeşim yıllarca Ortodontik tedavi gördü ağız ve çene yapısı için o yüzden öenmini anladım diyebilirim. ama şöylede bir durum var bebekten bebeğe değişir herşey ya geçen çarşıya gittik kadının biri milyoncudan çocuğuna 3 tl ye emzik alıyordu bakmadı bile özelliklerine eşimde döndü biz kendimizi parçalarız millet 3 liraya alır kesin onların çocuğu bizimkinden sakin olur diye :) çok fazla sakınmamak lazım ama işte insan tereddüt ediyor
canim ya , birçok bitkisel çaylar vs gebelikte yasak , adaçayı en başta
bence değiştir doktorunu , ortalama zaten hastaneler 50-70 , için rahat olsunn , uyum saglayamadigin bi doktorda nasil guvenip dogum yapacaksin ? ben dr'umda 64 tl , evim anadolu yakaisnda dr şişli'de ama değer , 5-10 fazla vermeye , içim rahat. ben halen yda 1 gidiyorum kontrollere , normal dogum yanlısı , sezeryan karşıtı , bu ayın 20 sinde kontrol var belki 15 gunde 1 çağirmaya başlar , bi sorun olmadikça çağırmıyor , eksta maliyetler çıkmıyor :) onceki gittigim hastane öle deildi ama herseyi istiyodu gerekli gereksiz testler vs vs . sen bilirsin yinede ama dr çok önemli malum hersey önce Allah sonra dr lara emanet oluyo.
Ama otobüsler çok kötü en yakın özel teşekküllü hastane bu ve onada 45 dk gidiyorum diğerlerini hiç sorma bilmiyorum zaten normal olursa doktor mesai saatleri dışında doğuma girmeyecek ozaman hastanede kim nöbette ise o olacak hayırlısı rabbim iyi insanlarla karşılaştırır inşAllah yoksa doktor fiyatlarından değil..
Oh ne guzel gobisler ya kimse kilolu gözkmuyo. Ben yarım dunya gbıyım 90 kılo olucam yakında
hadi yaa burnunu nasıl temizleyeceğiz peki, eğer gereksizse almıyayım ben de ya.. civilim mantıklı evet oraya da bir bakayım çok teşekkürler
dr browns cam ama açıkçası biberonda 2 marka almak doğru mu bilmiyorum. hem avent hem dr Brown... bebek alışmakta güçlük çekermi diyorum.. acaba tek bir marka 2 biberon mu alsam? sünger konusunda haklısın bana da pahalı geldi ama forumda süngerin çok önemli olduğunu suyu emici ve yumuşak olması gerektiğini okudum bu da kaliteli gibi geldi bana ama devamlı değiştirmek gerekiyorsa bu kdr pahalı almama gerek yok gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?