2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım aklına kötü şeyler getirme hemen.Rabbim kötü haber kaza vermesin inş.kendine dikkat et.heyecan çok stres üzüntü yapma.

osmanalp2013 kullanıcısından alıntı

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış...

başınız sağolsun.Allah kalanlara ve ailesine sabır versin.

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

cnm kendını kotu hıssdyosan yapma ama bence bırakma kendnı yavasca hallet derim

canım gobuusn benmkı gıbı herkez deliğim dısa cıkdı dıyo benımkıde snnkı gıbı yerınde duryo:)
masallah sıze

cook tatlılar ya:) ay bu marka takıntısı bende de cok var:)

bekliyoruz canım senıde merk edyom valla:)

tatlım bende senın gıbı o ıslrı bıraz agırdan alıyorm cok konsulmus bu konu benmde en son dusundgm syelerden bırı dıyeblrm. ındırımde bı paket almayı dusnuyorm ve sadece 50 adet sekerı olan kapı susu olan tıpden bısı fazla para evrmeye gerek yok bunlara:)
onn yerıne cıcısler alrz dmı

bende heves ettiğim herşeyi alıyorum canım. oyuncak dikkatimi çekmedi şimdiye kadar ondan almadım. kıyafet almak daha keyifli geliyor bana
sende al tabi canım beğendiğini kaç kere yaşıcaz ki bu heyecanı

oyuncaklara daha sıra gelmedı ama odanın suslemesı ıcın 1kac bısı dusnyorm okdr..

bencede.. cıkolataa sekr tarzı bısı dagtrsın. ama ustunde dogum tarıhı yazan suslemelı bısı olsa ıyı olur uygun olanlardan bende cok para evrmek ıstemyorm ama en azndan yakn akrabalrmz saklar bızlerde dahıl hatra olsun..

maşallah canım çok fit görünüyorsun bayılıyorum az kilo alan hamişlere...ben 15 kilo aldım(((((((((

uzulme cnm bende sendenım):

bende kurban kesmeyı dusnuyorm Allah ın ıznıyle. ama mevlut ısı ruh halme baglı zamnı ne durumda olcgmı blmıyorm acıckası. zaten bısler oknur bızm ıcın buyuklermz tarafndan Allah kabul etsn

cnm cok gecmıs olsn ama ıyı olmana sevndm sorn yok gıbı gornuyor. masallah

hehe bende oyle unttgum anda yıyorm bı tekme hatrlıyorm

kuzummm teşekkür ederim.şuan ihtiyacım olan tek şey bol bol dua allah hepinizden razı olsun.

cnm herkesın duaları snnle 3 hafta daha dayncak kuzun ınsallah hersey yolnda uzme kendnı

ay benmkde bole bısı dese hemen yap derım

hamarat anne.. hersey cok guzel masallah

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

basınız sagolsn ama gercekden cok uzuldum kendı kayınm aklma geldı fena oldm. ama guclu olmak zorndayız cnm benm.
bebegmız ıcın yıpratma kendnı mekanı cennet olsun

kuzum 15 kılo aldm ben bakma baya balınayım ama bu fotolarda bole cıkıyo anlamıyorm:))))
bızım sıpada gostermıyodu da son anda yakaldık artık yter dedım kzdım bıdahkı kontrole gosterr annesı demekkı cok guzle yuzlu bı cocuk saklıyo kendnı suprız yapcak sıze:) gecelık konusunda karrsız kaldm fyatı uygun bıde annem tutrdu al dıye burda cogu kısde oldgnu bılıyrm ama cok ttalı hepmz aynı olcaz olsn:))))

herşey çok güzel canim , Allah saglikli günlerde giymeyi nasip etsin.

tesekkur ederım cnm Amin

tabıkde hazırla canım hem ınsana mutluluk verıyor gordkce:)
hadı kaldr totoyu:))) ne zaman gelcklerı bellı olmaz bu bebıslern

acenu cok guzel hepsı tatlım gule gule kullanın.masallah sıze :)

cok tesekkurler cnm bakalm cııbnlıık ve bıkac raf oda suslemesı dusunuyorm ama cok bısı yapamacam kendı odamda oldugu ıcın takım kendı odamında asaletnı bozmayalm dımı o oda olmasaydı cocuk olmazdı:))))) haha

ayyy herşey çok cici çok güzel maşallah.yumurcak çok şanslı olucak.güle güle kullansın.hayırlı olsun.

saol cnm burakı tum anneler gerckden cok bılnclı ve bebıslerımız grcekden sanslı olcak gııb gelıyor bakalm hayırlısı:)

canım cam konusu pahalı /ucuz konusu değil aslında. bebek kucukken cam cok agır tutamıyor kendi ve mazallah duser kırılırsa bir risk. o yuzden kucuk zamanları icin plastik ve eline gore kucuk bir biberon alman onemli. avent'in yenidoğan biberonu mesela 125 ml, kucucuk. natural serideki meleğin elinin kavrayışına göre ve kolik onleyici. bir de emziğinin deliği çok kucuk ki bebek kolaya alısıp memeden sogumasın. zaten en az 3 hafta beklemek lazım memeye alssın diye, o da var.

emzik dersen, onu da bebek seciyor. avent klasikten baska almayan bebek de vardır 3 liralık market emziği alan bebek de. ama sunları bilmekte fayda var. oncelikle emzik silikondan olmalı, cunku silikon sterilizasyona daha uygun bir malzeme. sonra kapagı olmalı. klasik emziklerde hava deliği var aventin orneğin, o da cildin hava almasını tahris olmasını onluyor. yani bakılacak kalem cok.

kolik için sectiğin biberon en önemlisi, bence natural seri avent yeni biberonlar bu konuda en iyilerden. biz aventciyiz emziği de biberonu da pompayı da avent aldık, sen diğerlerine de bak.

kolik icin akıllı telefonlarda uygulamalar var, onlar da iyi hatta ucretsiz versiyonları var. bir de buzuki orhan'ın CD'si cok ise yarıyor. studyo ortamında anne karnındaki seslerin desibeline cıukarmıslar enstruman seslerini. gercekten ise yarıyor.

ama en önemlisi su ki, anne ne kadar rahat bir hamilelik gecirirse bebek o kadar sakin doguyor. sen de hamiliğinin ytadına var, hiçbir şeye telaş yapma. en iyi yatırım bu.

osmanalp başınız sağolsun Allah sabırlar versin

emzik konusunda bende kullanmak istemedim ilk bebişte ama sonra baktım beni emzik niyetine emiyor
hiç bişey yapamaz oldum göğsüm yara içinde zaten emziremiyordum ağlayarak falan..
sonra verdik artık damaklı emzik bizim oğlan da emzik beklermiş
hemen yapıştı ohh rahat ettim
ama emzik işini başta vermek lazım sonradan tutturmak çok zor
ben şimdi hastane çantama koymayı düşünüyorum
hem emme refleksini de geliştiriyormuş
bilinçli kullanıldıktan sonra bi şey olacağını sanmıyorum
ben emzik sayesinde oğlumu çok erken kendi kendine uyutabiliyordum
uyuyunca emziğini alıyordum sürekli ağzında emzikle dolaşan çocuklar var

burnunu kağıdı bukup icne sokup temizliyorsun ama bence aspirator iyi bir sey sadece cok pahalı olmasına gerek yok.

biberonu bebek seciyor, sen iyi marka teklif edebiliyorsun. kolik için su an en iyi bieron avent natural seri, hem memeye de cok benzetmisler: sekil, yapı boy olarak. aynı memeyi emdiği gibi emiyor hem de. icinde cift valf var yani hava bebisin midesine değil biberona gidiyor. ve temizlemesi çok kolay cunku kucuk parca yok.

ama tek al, bazen bebek senin sectiğini secmiyor. o zaman bosa gitmesin paran.

bence banyo sungeri kuvet file hepsi bos yatırım. ben bosuna aldım, meleğim sadece kucagımda yıkanmaktan hoslandı. elimi alnına tutup yuzune su gelmeyecek sekilde yıkayınca ondan mutlusu yoktu. kuvet vs sevmesi icin buyumesi gerekti. o koca seyleri evde nereye koyacağımı bilemedim.

sana kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…