2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

inşallah kötü bişey yoktur canım.
içini ferah tut sende. kendini çok sıkma bebişinde ferah dursun içerde

bir paket değilmi? ikiz paket yazıyor yaa? bende aynısından aldım bi paket markette indirimdeydi.19,99tlye aldım.
üçlü ıslak medilinide 9,90a aldım 186tane fln oluyo içinde onunda.

30.haftadayım .kızım çok hareketli sizde de öyle mi
aynenn babbyyy sabah akşam kopuyoruzz

allah kolaylık versin canım. ibrahim saraçoğlu oda sıcaklığında sütten gidin gelin iki büyük yudum alın rahatlatır midenizi diyordu.
sodayıda dene, ama beni en çok muz rahatlatıyor

bak canım sen şimdi onlar seni arayana kadar bişey yapma, belliki üzülmeni istemiyorlar.
dua edelim, ama sen şimdi stres yapma sakın, sakinliğini korumaya bak, bebeğinide düşünmen gerek dimi?
nasıl olsa seni arayıp haber vericekler, kötü düşünmemeye çalış sen olurmu kuzum?
rabbim yardımcıları olsun inş.

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

ben ev işi haricinde bide 3,5 yaşındaki oğlumla koşuşturuyorum evde
ama 2. hamilelik ilkinden daha keyifliymiş söylemeden geçemicem
ama en çok beni yoran süpürme işi

ay cnm sen sıkma canını ıcını ferah tut. uzme sakın kendını acıl sıfalar dılıyorum cok uzuldum..

canını sıkma cAnım inşallah birşeyi yoktur..

herşeyiniz çok güzel canım. sende çok tatlısın çok sevimli bi göbüşün var. fazlada kilo almamışsın ne güzel.
oğlun ne güzel yüzünü göstermiş. benimki hiç göstermiyor yüzünü. eşşek oğlum benim
kırmızı kedili gecelikten bende aldım bütün temmuz annişleri aynı olucaz galiba

Allah yardimcilari olsun canim , hayirli haberler inşallah . bizleride habersiz bırakma ..

sabah bende muzu denedim canım ama hiç fayda etmedi bana bu sefer. bütün gün o muzun tadı ağzıma geldi.
soda içtim az önce o rahatlattı biraz. şimdi daha iyiyim

herşey çok güzel canim , Allah saglikli günlerde giymeyi nasip etsin.

inşallah iyi haberlerle geri döner eşin.. ama sen hep önce bebişini düşün canım kafanı oyalamaya çalış bişeylerle. inşallah düşündüğünüz kadar kötü bişey yoktur ya ben de merak ettim şimdi

Ancak okuyabiliyorum çok saol canım banada 20si geç gibi geldi bende 13 pazartesiye aldım randevumu gidelim bi bakalım öğrenicez artık oğlumu çok özledim zaten 20 si çok uzaktı..

sabah bende muzu denedim canım ama hiç fayda etmedi bana bu sefer. bütün gün o muzun tadı ağzıma geldi.
soda içtim az önce o rahatlattı biraz. şimdi daha iyiyim

canım geçmezse sütü dene. beni bi tek süt rahatlatıyor, sade soğuk sütü yudum yudum içiyorum iyi geliyor.

çok güzel herşey, güle güle sağlıkla kullanın herşeyi inşallah canım. ben de hazırlasam mı artık odayı acaba yaa ağırdan alıyorum biraz az önce de haziran annelerinde gördüm 33 haftalık doğum yapmış birisi bugün :/ yavaş yavaş hazırlamak lazım aslında beni harekete geçirdin canım :))

Bende eşimde bu halimi çok sevdik ben çok zayıftım çünkü, şuan kendimi daha kadınsı hissediyorum valla doğumdan sonra sadece göbeğim gîtsin gerisi kalsın :) ben 2 haftada bir kola içiyorum bazen haftada bir

Bende 33. Haftamda uçağa binicem sun ecpressi aradım 35 e kadar raporsuz kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bi raporla binebilirsiniz demişlerdi :/

ayyy herşey çok cici çok güzel maşallah.yumurcak çok şanslı olucak.güle güle kullansın.hayırlı olsun.

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

Canımm başınız sağolsun çokk üzüldüm. Allah sabır versin hepinize canım.
mekanı cennet olsun inşallah (

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…