iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
bir paket değilmi? ikiz paket yazıyor yaa? bende aynısından aldım bi paket markette indirimdeydi.19,99tlye aldım.selam kızlar
umarım herkes iyidir.yazdıklarınızı sürekli takipteyim.biz iyiyiz kızımla hamdolsun.
babamıza kavuşmak için gün sayıyoruz...
bu arada kızlar prima içindeki sayısına göre fiyatı nasıl sizce?
Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden Mini İkiz Paket | joker
aynenn babbyyy30.haftadayım .kızım çok hareketli sizde de öyle mi
allah kolaylık versin canım. ibrahim saraçoğlu oda sıcaklığında sütten gidin gelin iki büyük yudum alın rahatlatır midenizi diyordu.selamm kızlarr
Nasılsınız görüşmeyeli. Ben sabahtan beri geçmişi okuyup size yetişmeye çalışıyorum ama mümkün değil. işlerde fırsat bulup bakamadım hiç
Evasude cim çok tatlısın her zamnki gibi
Kosphie babana çook geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini de alırız.
bebo_ cum nisan annelesinin durumunu yazmışsın çook etkilendim. ağlamamak için zor tuttum kendimi iş yerindeyim çünkü
benim halaa çookk işim var kızlar arada gelip 1 sayfa anca okuyup iş koşturmaya devam.
bari arada bir selam vereyim dedim
bu arada sabahtan beri midem çok fena yaa. ilacımıda yanıma almayı unutmuşumsüt içsem iyi gelir mi acaba
bak canım sen şimdi onlar seni arayana kadar bişey yapma, belliki üzülmeni istemiyorlar.iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
Eki Görüntüle 708249 Eki Görüntüle 708264 Eki Görüntüle 708263 Eki Görüntüle 708262 Eki Görüntüle 708261 Eki Görüntüle 708260 Eki Görüntüle 708259 Eki Görüntüle 708258 Eki Görüntüle 708256 Eki Görüntüle 708255 Eki Görüntüle 708254 Eki Görüntüle 708257 Eki Görüntüle 708252 Eki Görüntüle 708251 Eki Görüntüle 708250 Eki Görüntüle 708265
kızlar ne var ne yoksa doktum ortaya:)))) ogluma masallah demeyı unutmatın ama..)))(2 hafta onceki gorunutusu)
dunku aldıklarımızla karısık hepsı bu:)
bebek arabası ve ev tıpı anakucagı sıparısı verdık gostermısdım zaten sıze:)
sanırım banyo urunlerımızle dıgıtal ıslerımız ates olcer buhar maknsı vs kalıd oh braz rahatladım:) bakalm sız neler dceksınız:)
sabah bende muzu denedim canım ama hiç fayda etmedi bana bu sefer. bütün gün o muzun tadı ağzıma geldi.bir paket değilmi? ikiz paket yazıyor yaa? bende aynısından aldım bi paket markette indirimdeydi.19,99tlye aldım.
üçlü ıslak medilinide 9,90a aldım 186tane fln oluyo içinde onunda.
aynenn babbyyysabah akşam kopuyoruzz
allah kolaylık versin canım. ibrahim saraçoğlu oda sıcaklığında sütten gidin gelin iki büyük yudum alın rahatlatır midenizi diyordu.
sodayıda dene, ama beni en çok muz rahatlatıyor
bak canım sen şimdi onlar seni arayana kadar bişey yapma, belliki üzülmeni istemiyorlar.
dua edelim, ama sen şimdi stres yapma sakın, sakinliğini korumaya bak, bebeğinide düşünmen gerek dimi?
nasıl olsa seni arayıp haber vericekler, kötü düşünmemeye çalış sen olurmu kuzum?
rabbim yardımcıları olsun inş.
Eki Görüntüle 708249 Eki Görüntüle 708264 Eki Görüntüle 708263 Eki Görüntüle 708262 Eki Görüntüle 708261 Eki Görüntüle 708260 Eki Görüntüle 708259 Eki Görüntüle 708258 Eki Görüntüle 708256 Eki Görüntüle 708255 Eki Görüntüle 708254 Eki Görüntüle 708257 Eki Görüntüle 708252 Eki Görüntüle 708251 Eki Görüntüle 708250 Eki Görüntüle 708265
kızlar ne var ne yoksa doktum ortaya:)))) ogluma masallah demeyı unutmatın ama..)))(2 hafta onceki gorunutusu)
sanırım banyo urunlerımızle dıgıtal ıslerımız ates olcer buhar maknsı vs kalıd oh braz rahatladım:) bakalm sız neler dceksınız:)
canım ben aldım 31. haftam bitti sonraki gün yani 32. haftamın ilk günü gittim aldım raporu hatta benim gebelik 1 hafta önden gidiyor sıkıntı olmadı verdim idareye biz 657 ye bağlı olduğumuz için sgk ya gitmedim ben ama özel sektörde çalışanlar gidiyormuş mesela bizde özel güvenlik personeli var o bağlı olduğu şirkete vermiş onlar biz sgk ya iletiriz demiş kimiside kendisi sgk ya götürüyor. ama benim düşünceme göre 32+6 da sen zaten 32 yi bitirmiş oluyorsun 32. haftan başlar başlamaz alacaksın yani 31+6 olcaksın ertesi gün 32 oluyorsun ya o zaman alacaksın raporu. bence bu haftadan sonra alman lazım ben öyle aldım 20 si geç gibi
sabah bende muzu denedim canım ama hiç fayda etmedi bana bu sefer. bütün gün o muzun tadı ağzıma geldi.
soda içtim az önce o rahatlattı biraz. şimdi daha iyiyim
herşey çok güzel canim , Allah saglikli günlerde giymeyi nasip etsin.
canım geçmezse sütü dene. beni bi tek süt rahatlatıyor, sade soğuk sütü yudum yudum içiyorum iyi geliyor.
Herkese keyifli huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorum.Bugün ve yarın izinliyim evde dinlenicem.Bu gribi ancak dinlenerek atlatıcam sanıyorum.Kendinize dikkat edin kızlar ben 2 -3 yıldır grip olduğumu hatırlamıyorum bu grip beni fena çarptı...Bir elimde rulo peçete bir elimde ıhlamur limon sağlığınıza diyorum
Çok değil annem az bile...İnanın ben böyle çok mutlu oldum
Hafif dolgun,memişler tam kıvamında,eşimin her gün kızçem senin güzelliğine güzellik katıyor demesi
(çok hoşuma gidiyor da)mutlu olmama neden oluyor..Boy uzun olunca,biraz da zayıf olunca kötü duruyordu eskiden
Şimdi beğeniyorum kendimi ayıptır söylemesi
Çok sıkıcı bir hava var ALLAH'ım affetsin ama bugün tatil günü ilan ettim bana hergün
tatil,bayram ama neyse.Bugün bol bol yiyip içeceğim
Ya benim canımmmmmm kola çekiyor :18::18::18::18::18:İÇsem mi içmesem mi?
Azıcığı fazlası da zararlı ama ne yapsam acep?
Bende 33. Haftamda uçağa binicem sun ecpressi aradım 35 e kadar raporsuz kaçıncı haftada olduğunuzu gösteren bi raporla binebilirsiniz demişlerdi :/dün doktoruma uğradım uçağa binebilir raporu almak için doğuma girmiş bende başka bi doktora gittim havayollarından matbu örnek var onu getireceksin dedi. hayda kalktık ordan doğru thy ofisine neyse aldık yolda eşim ya o kadar kk dolanıyorsun hiç konuşulmadımı bu aranızda dedi artık oda bizim çenesi düşük olduğumuzu biliyor klüpte ne dediler diyor :) konuşuldu ama ben hiç okumadım önce matbu alınacağını hava yollarından dedim. sonra aldık götürdük gerizekalı doktor artistlik yaptı veremem kotam doldu yarın gel vs diye. tepem attı doğru doğumhaneye gittim doktorumu buldum ya ne şeker adam bu doktorum Allah bin kez razı olsun ondan detaylıca anlattı bak şöyle yap hava alanında vs diye ayarladı raporumu. tek üzüldüğüm nokta doğumu onda yapamayacağım memlekete gideceğim için ve geri geldiğimde o olmayacak tayini çıktı çünküneyse Allahtan şanslıyım 32 haftadır baktı bana :)
30.haftadayım .kızım çok hareketli sizde de öyle mi
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?