2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bugün doktordaydık
kızım çok tatlıydı tam haftasıyla uyumlu
2 kilo 43 cm aslında bana az gibi geldi
demirim iyi çıktı b12 çok düşük çıktı günde 2 tane takviye yazdı
nst de sancım çıkmadı ama bu aralar riskliymiş biraz dikkat etmemi söyledi
ayrıca tansiyonum hep düşük çıkıodu şimdi yüksek çıktı 14 - 9
2 hafta takip etcem
ölçtürüp yazcam yüksek seyrederse erken almak zorunda kalabiliriz dedi
bebek için tehlikeliymiş
bizden böle işte 2 hafta sonra tekrar gitcez

oğluşumun park yatak ve anakucağı salıncagını sonunda aldık.çok begendim.almak isteyenlere tavsiye ediyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...bebislerinize-neler-aldiniz.html#post30294561

güle güe kullanın cnm

hayırlı cumalar cnm

canım allah şifa versin

bende epidural normal istiyorum hakkımızda hayırlısı

bende insanların ismin anlamını taşıdığına inanrım

maşallah

eferim goçumaa

selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler

bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?

ben eminönünden aldım 70-80 tl gibi bişidi sanırım

hadi hayırlı olsun cnm bizde bulaydık iyiydi

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

ben yapıyorum

cnm bence yaptırma ya da kullanacığından(aman elin cocun anahtarlıgını ne kullanıcam der atar kenera) emin olduğun kişi sayısı kadar yaptır boşuna masraf olmasın

etimi keser kasaba minnet etmem çok istiyosa alsın bari

Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı

bebek arabasını beğendim daha kalıcı eğer yaparsan onu bizlede paylaşırmısın nasıl yaptıgını

iyi tatiller cnm

maşallah cnm

gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle

işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım

çok güzel olmuş eline sağlık annişi

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

kendisine Allahtan rahmet arkada kalanlara sabır diliyorum

Bende bu beşiği beğendim hem uygunda ilk 3sene için portatif bide yatak odasına bile koyulur fakat 3 kapaklı dolap yokki ümraniyedeki ikea da siz nerden aldınız sırf dolap 2 kapaklı diye almadım siz nerden aldınız bunları?

bayanlar karnım çok büyüdü.karnımdaki büyüme göğsümün alt tarafları acıyor.oklava yutmuş gibi durmam gerekiyor.artık mide hazımsızlığı,yanması,ekşimesi oluyor.

kızlar 32. hafta raporu alan oldu mu? ne yapmak gerek bilen var mı?:44:

benim haftaya doluyor.ben 5 haftayı doğum sonrasına aktaracağım.çalışabilir raporu alacağım.

doktora gidip söylemen yeterli.iş göremez raporu verecek olan o.eğer aktaracaksan yine doktora söylersin çalışabilir raporu verir canım:)))))

İyi akşamlar kızlaar

Ay çok tatlılaaaaar bayıldım hepsine

kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...

Allah rahmet eylesin canım, başınız sağolsun:26:

Sanırım 18 kilo ile rekor bende pufff

Maşşallah kız

Maşşallah canım kilosu çok iyi
Biz de 10 gün sonra gidicez, bakalım kızım kaç kilo almış olacak 1560 gr. dı geçen cuma
Ayın 21inde kuzenim gelecek, onun geldiği güne ayarlıcaz ultrasonu, o da görsün diye bebişimizi

bayanlar karnım çok büyüdü.karnımdaki büyüme göğsümün alt tarafları acıyor.oklava yutmuş gibi durmam gerekiyor.artık mide hazımsızlığı,yanması,ekşimesi oluyor.

Sormaa, benim de oklava yutmuş gibi durmam lazım Yemek yerken birazcık eğiliyim kızım hemen çakıyo bi tane, düzeltiyo beni

bebişlerinize ne güzel şeyelr almışsınız.ben hastane seti, bornoz, uyku tulumu çıtçıtlı body aldım.bebişimin mobilyalarını anneanne ile dedesi hallediyor:))

daha neler almam lazım

masallah bebegıne cnm.
ınsallah oyle bı sorun ckmadan zamnnda olur kavusmanız canım saglıkla:)

bebişlerinize ne güzel şeyelr almışsınız.ben hastane seti, bornoz, uyku tulumu çıtçıtlı body aldım.bebişimin mobilyalarını anneanne ile dedesi hallediyor:))

daha neler almam lazım

gordguun benm aldklarmn hepsı kıyafet anlamında 1tek bısı daha almcam fazla gıbı geldı zaten bana. bıkac takım alsan alt ust sanırım yeter bu saydıklarına bııde ıc zıbın untmamak lazm kısa kollu ben askılı koltuk altnı pısık yapar dıye terch etmedm hepsı kısa kollu. bırazda corap buyuk konsmym ama kıyafet almcam artık :)

Kızlar bugün kontrolümüz vardı minnoşumu gördük daha doğrusu göremedik poposunu sırtını dayamış karnıma arkası dönük. Son üç kontroldür yüzünü göstermiyor nazlı kızımız. Neyseki gelişimi iyi, haftasıyla uyumlu dedi. Ama asıl kafama takılan bebiş hala makat gelişli duruyor 31. haftamızdayız ama hala başı yukarda. Doktorum büyük ihtimalle böyle gider dedi gitsin önemli değil yeter ki sağlıklı olsun ama bir de dedi ki bu pozisyonda olduğu için Allah korusun kordon dolanma ihtimali oluyomuş o yüzden de her gün sabah öğlen akşam yemeklerden sonra bir saat süreyle hareketlerini sayacakmışım. Toplamda 10dan fazla olması gerekiyormuş. Bebeği benim gibi makat gelişli olan var mı ve sizin doktorunuz da böyle bişe söyledi mi? İçimi ferah tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince. Sonuçta her şey Allah'tan. Ama yine de o küçük ihtimal bile beni korkuttu açıkçası. Sizin yorumlarınıza ihtiyacım var

üzülme canım bundan sonra anneler gününde çifte sevinç yaşayacaksın hem anneler günü hem doğum günü:)

kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)

ben dayanamıyorum yapıyorum canım ben ev temızlığı yapmayı cok severımhergun ıs olunca farklı gelıyor ıs bıttıkten sonrakı o koku goruntu dınlendırıyo benı ama artık fazla zorlamamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…