ben sizin aldiginin kilolarin önüne 1 rakamini itinayla ekliyorum :)) 17 diyorum
Evet benden bitane buldum :) bende 17 ye 1 ekliyorum ve 18 kaçınn geliyorum..
oğluşumun park yatak ve anakucağı salıncagını sonunda aldık.çok begendim.almak isteyenlere tavsiye ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/temmu...bebislerinize-neler-aldiniz.html#post30294561
Biz biz biz geldikkkkk
Hamaratlığımız tuttu sabahtan beri yine kızçemle iş güç yapmaya
bayılıyorumYormadan ama.Babamızı işe yolladık
hemen evi topladık,kızçemin kuruyanları topladık,babamızın çamaşırlarını
makineye attık,bulaşık makinesini boşalttık,dedeme gideceğim için
kek,börek yaptım,şimdi de kahvaltı zamanı sizin eşliğinizde
Hafta sonu köye havası alacağız bol bol hava yağışlıdır ama ne yapalım
kızçemin şansına.Annemleri de alıp gideceğiz hem annemin hem kayınvalidemin
anneler gününü kutlayacağız(hem de benim)
Biz 31.haftamıza girdik aman ALLAH'ımmmmmm ne kaldı şunun surasında
kızçeler:118::118::118::119::119::119::119::124::124::124::124:
Hayırlı cumalar kızçelerrrrr
İyi olmaya çalışıyorum işte tatlım su bebiş de olmasa yüzüm gülmez su aralar,babam pazartesi günü 5 saatlik bi operasyon gecrcek beyninde menenjiom denilen bi kitle var ve 5 cmankarada o ve ben samsundayım hergece rüyamda vicdan azabı cekiyorum gidemediğim için aklıma kötü şeyler geliyo (
bugün pek keyfimiz yok nedense son iş günümüz ama yinede iş yeri ile sıkıtılar, yağmurlu ve kapalı bir hava vs.neyse geçmişi okumadan size bahsedeyim hemen. dün bi arkadaşım doğum yaptı gittik görmeye hastaneye 2. bebeği ilki erkekti bu kız epidural sezeryan olmuş ilki sezeryandı ama bu epiduralmış. çok rahattı hiç ilki gibi değildi iğne hiç acıtmadı inanmazsın dedi iğneyi yapar yapmaz uyuşmuş ayakları bebeğimi ilk ben gördüm diyor :) 10 dak felan sürmüş doğum iğnenin etkisi 3 saat sonra geçmiş biz gititğimizde hissediyordu ayaklarını ne olursa olsun epidural olsun dedi banada. yanında da bi bayan vardı onunda oğlu olmuş görmelisiniz minicik parmaklar bembeyaz suratlar uyuyorlardı güzel güzel :) inşallah bizimde sağlıklı doğumlarımız ve bebeklerimiz olur geçmişe bakayım bi ben keyfim yerine gelir belki
Kızlar buraya beni çok etkileyen bir olayı yazmak istedim. Daha önce de yazmıştım bazılarınız okumuştur 2013 nisan annelerinden doğum yapan bir bebişin durumuyla ilgili. bebek doğmuş gayet normal herşey sağlıklı. sonra birden tıkanmış mosmor olmuş ciğerlerinde sıkıntı var diye yoğun bakıma almışlar. ama bebek günden güne kötüye gitti hiçbirşey bulamadılar komadaydı en son ve doktorlar fişi çekmeyi teklif ediyorlarmış!!! tıbbın açıklayabildiği hiçbir durum yok ama bebek komada. o kadar üzülmüştüm ki. malum bir de hamilelik annelik falan insan daha da hassas oluyor bu konularda. girip çıkıp okuyordum ben de nisan annelerini. gelişme var mı diye. sonra biri denk geldi, kalp gözü açık, dini bilgileri çok kuvvetli biri. ona anlattım hemen bebeğin adını sordu "ayaz" dedim adı. değiştirsinler mümkünse hemen dedi. çünkü bu tip isimler zaten çok önerilmiyor islamda, bazı bebekler taşıyabiliyor ama bazılarını da çok etkiliyor dedi. kuranda geçen "hayat,can,canlılık" anlamlarına gelen bir isim koysunlar yapabiliyorlarsa dedi. çünkü ayaz'ın anlamı kuru soğuk demek yani var gibi ama yok gibi, aynen bebeğin şuanki durumu gibi dedi. tüylerim diken diken oldu tabi. sonuçta internetten yazıştığımız insanlar benim böyle birşy demeye hakkım yoktu ama üzerimde kalmasından çok rahatsız oldum belki şifa olur dedim yazdım oraya. tanıyanlar iletebilirlerse sevinirim dedim. sonuçta yapılacak hiçbişey kalmamış doktorların gözünde belki bir umut olur diye söyleyiverdim. meğerse benden önce de birkaç kişi söylemiş sanırım isim konusunu aileye. neyse bugün kalktım yine baktım gelişme var mı diye. dün akşam babası kulağına okumuş yeni adını "Selim". ve adı değiştikten hemen birkaç saat sonra yani dün akşam sondayı çıkarmışlar artık kendi çişini yapabiliyormuş. solunum cihazını çıkarmışlar çünkü kendi nefes alıp verebiliyormuş. çok çok şaşırdım ve çok sevindim inşallah hemen iyileşir de annesinin koynunda uyur artık. sizlerle de paylaşmak istedim kızlar çünkü isim konusu gerçekten önemli bir kez daha inandım buna.
koca göbekli tospa oglum sonunda normale döndü , hoppidi hopp başladi teyzeleri çok şükür :)))
hıçkırık tuttu sanırım pıt pıt yapıp duruyo , dun akşamdan uyku moduna geçmişti sanirim , korkuttu beni
selam kızlar..
hepınıze hayırlı gunler
bebegın hastane çıkışını nerden aldınız acaba sorabılırmıyım?
kızlarrrrrrrrrrr bebişimin ismini bulduk gibi salih enessalih kayınbabamın ismi diğerinide babamızla biz istiyoruz bakalım değişmezse bu olucakkk inşallah ben bi kaç kişiden enes isminde olanlar yaramaz bi okadarda akıllı olurlar diyorlar amaaa bakalım değişmezse bu olucakkkk
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
kızlar benim eşim aksesuar tasarımcısı. metal olarak aklınıza gelen her türlü şeyi kendi yapar yada yaptırır.
bijuteri olsun, tekstil aksesuarları olsun anahtarlık promosyon fln, o tarz şeyler.
ben diyorumki acaba bu bebek şekerlerinin yanında mevlütte dağıtmak için kızımın güzel bi fontta adının yazılı olduğu metal bi şirinlikmi yapsamherkese özel bi hatıra olur
şimdi geldi aklıma ama ne yapabilirim onu daha bilemedim,
atılmıyacak saklanıcak yada kullanılak bişey olsun mesela?????
Kızlar size bişey sorucam kayınvalidem hastane için bana şeker yaptırıcakmış.Sizce ben yaptırimmi yoksa ben sadece mevlüd içinmi hazrlık yapayim.Benmi yapayım hastane için şekerleri yoksaa :) hiç masrafa girmim kayınvalidemin aldıkalrınımı dağıtalım :))
Eki Görüntüle 708039 Eki Görüntüle 708040 bebek arabasınıda keceden yapıosun guzel bence begendzmı sızde ne yapsamkı
Eki Görüntüle 708043 Eki Görüntüle 708045 Eki Görüntüle 708044 Eki Görüntüle 708042 Eki Görüntüle 708046
En sonunda totomuzun üstüne oturduk.Kuruyanları ütüledik
yerleştirdik.Yıkamaya devam edenler,sırada bekleyenler var.
ONları da pazartesi yaparım bu saatten sonra tatilim başlar.
Akşama doğru da köye gideceğiz ALLAH'ın izniyle annemleri de
alıp.Dedemi göreceğim çok mutluyum
Kuruyup ütülenenleri yerleştirdik ohhh beee
umarım hepiniz iyisinizdir annişler ve kuzucukları,
biz iyiz çok şükür bol bol dinleniyoruz bugünde başka bi doktora daha gittik çok şükür herşey yolunda dedi.bu şekilde 4 hafta daha beklememiz gerekiyor.
dua eden tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim allah hepinizden razı olsun rabbim hepimizin bebişlerini koruusn kollasın hepiniz allaha emanet olun.
gittim geldim dışarı kızlar gezdik kızçemle
işte sizeee ECE'nin, annesinin ve anneannesinin cicişleriiiiii
desene anneanneyi anladık ta, ece ve annesine noluyo acaba?
frenler tutmadı bu seferde napalım
iyi akşamlar kızlar.. eşim işten gelir gelmez kötü bi haber aldık, kardeşine bişey olmuş ama ne olduğunu bize tam söylemediler sadece acele gelmen lazım dediler... eşim apar topar yola çıktı, bu kadar söylediklerine göre en iyi ihtimalle yoğun bakımdadır falan dedi( ben de o halde tek başına bizim arabayla gitmesine izin vermedim, arkadaşını ara onun arabasıyla beraber gidin dedim, saolsun arkadaşı hemen geldi yola çıktılar.. 3 saattir falan yoldalar. eşimin tarafından kimse benim telefonumu açmıyor, sanırım hamileyim diye bana söylemek istemiyorlar.. eşim de kesin vefat etti diyor (( dua edin oraya sağ salim varsınlar...
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
kızlar kaynım vefat etmiş... yıldırım çarpmış... :'((( inna lillah ve inna ileyhi raciun...
Brimnes 3 kapaklı dolap :399 tl
Birimnes şifonyer 3 çekmeceli:199 tl
Sundvik beşik:299 tl
Yatak vyssa :229 tlye aldık
Birkaç gün içerisinde gelip kurdular.Hatta ben evde yalnızdım
Kızçemin odasında kanepe vardı onu taşıdılar başka odaya.
Bebişimin cinsiyetini sordular kız dedim ''kurmayız'' dediler
Siz bilirsiniz dedim.Peki hangi takımı tutacak dedi
Tabiki BEŞİKTAŞ dedim.AAAAA abla biz kurmadan gidiyoruz
dediler.Hoş sohbet filan derken eşim geldi.
Yarım saat bile sürmedi.Birşeyler ikram ettik içmediler bile
ama benim kocam çok ısrarcıdır.Kutu kolalarını ceplerine attı
Diğer ikramları da ellerine sıkıştırdı.Çok memnun kaldım.
Faturaların filan hepsini saklayın dediler.Birşey olursa diye...
Böyle işte ikea evimizin herşeyiydi şimdi kızçemin odası oldu
ben tartılmıyorum canim artık oyuzden 17+ kısmından cok haberdar degilim
Evet benden bitane buldum :) bende 17 ye 1 ekliyorum ve 18 kaçınn geliyorum..
kızlar 32. hafta raporu alan oldu mu? ne yapmak gerek bilen var mı?:44:
Eki Görüntüle 708249 Eki Görüntüle 708264 Eki Görüntüle 708263 Eki Görüntüle 708262 Eki Görüntüle 708261 Eki Görüntüle 708260 Eki Görüntüle 708259 Eki Görüntüle 708258 Eki Görüntüle 708256 Eki Görüntüle 708255 Eki Görüntüle 708254 Eki Görüntüle 708257 Eki Görüntüle 708252 Eki Görüntüle 708251 Eki Görüntüle 708250 Eki Görüntüle 708265
kızlar ne var ne yoksa doktum ortaya:)))) ogluma masallah demeyı unutmatın ama..)))(2 hafta onceki gorunutusu)
dunku aldıklarımızla karısık hepsı bu:)
bebek arabası ve ev tıpı anakucagı sıparısı verdık gostermısdım zaten sıze:)
sanırım banyo urunlerımızle dıgıtal ıslerımız ates olcer buhar maknsı vs kalıd oh braz rahatladım:) bakalm sız neler dceksınız:)
Sanırım 18 kilo ile rekor bende pufff
bugün doktordaydık
kızım çok tatlıydı tam haftasıyla uyumlu
2 kilo 43 cm aslında bana az gibi geldi
demirim iyi çıktı b12 çok düşük çıktı günde 2 tane takviye yazdı
nst de sancım çıkmadı ama bu aralar riskliymiş biraz dikkat etmemi söyledi
ayrıca tansiyonum hep düşük çıkıodu şimdi yüksek çıktı 14 - 9
2 hafta takip etcem
ölçtürüp yazcam yüksek seyrederse erken almak zorunda kalabiliriz dedi
bebek için tehlikeliymiş
bizden böle işte 2 hafta sonra tekrar gitcez
bayanlar karnım çok büyüdü.karnımdaki büyüme göğsümün alt tarafları acıyor.oklava yutmuş gibi durmam gerekiyor.artık mide hazımsızlığı,yanması,ekşimesi oluyor.
bugün doktordaydık
kızım çok tatlıydı tam haftasıyla uyumlu
2 kilo 43 cm aslında bana az gibi geldi
demirim iyi çıktı b12 çok düşük çıktı günde 2 tane takviye yazdı
nst de sancım çıkmadı ama bu aralar riskliymiş biraz dikkat etmemi söyledi
ayrıca tansiyonum hep düşük çıkıodu şimdi yüksek çıktı 14 - 9
2 hafta takip etcem
ölçtürüp yazcam yüksek seyrederse erken almak zorunda kalabiliriz dedi
bebek için tehlikeliymiş
bizden böle işte 2 hafta sonra tekrar gitcez
bebişlerinize ne güzel şeyelr almışsınız.ben hastane seti, bornoz, uyku tulumu çıtçıtlı body aldım.bebişimin mobilyalarını anneanne ile dedesi hallediyor:))
daha neler almam lazım
Gitti gidiyor.comdan aldım canım başka bir yerlerde bulamadım
ben de görüp almak istedim ama şansıma da iyi çıktılar
slm kızlar bu pazar hem anneler günü hemde 12 mayıs benim doğum günüm 26 yaşıma giricem.bugüne kadar pek doğum günümü kutlayamadım anneler günü nedeniyle.çünkü herkes telaşlı en yakın arkadaşlarım bile tebrik eden olmadı.ben genelde yakın arkadaşlarımın doğum gününü hatırayıp tebrik ederim ama arkadaşlarımda bu inceliği göremedim..öyle eşimle beraber kutlamak istiyorum ama eşim benden önce herhalde annesini hatırlar belkide. off ya.
öyle pasta falanda değil kutlama organizasyonuda degil istediğim sadece ogünü tamamen bana ayırması işte... ama eşim hatırlatmama rağmen önemsemedi gibime geliyor.ne olurdu başka bir hafta doğsaydım, anneler günü haftası degilde.kendi kardeşlerim bile doğum günümü unutuyor malesef.annemde yok zaten.bayağı buruk bir gün geçiyor.ne anneler gününü kutluyorum ne doğum günümü.umarım ileride oğluşum annesini unutmaz..tüm hamişçiklerin anneler günü şimdiden kutlu olsun.benim ilk anne olma günüm olucak.hayırlısı...
kızlar basit ev işlerini yapabiliyormusunuz?sil süpür toz alma gibi?ben yapmak istiyorum ama herkes yapma diye korkutuyor benii.neredeyse 1 aydır yapmıyorum ev işi ama bugün kimseyi bulamadım sanırım bana kalıcak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?