eşimde yuzde seksen sperm hareketsizliği olmasına rağmen dün gebe oldugumu öğrendim. çok mutluyum kafam karmakarışık ne düşüneceğimi şaşırdım. hiçbir duygunun bu kadar zor ifade edilebilceğini düşünmezdim gebelik takvimi yapmak istyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum cevap veren olursa çok sevinirim
eşimde yuzde seksen sperm hareketsizliği olmasına rağmen dün gebe oldugumu öğrendim. çok mutluyum kafam karmakarışık ne düşüneceğimi şaşırdım. hiçbir duygunun bu kadar zor ifade edilebilceğini düşünmezdim gebelik takvimi yapmak istyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum cevap veren olursa çok sevinirim
bende temmuz annesi olabilirim bakalım hayırlısı oğlum şubat doğuölu kış bebeği iyi oluyodu yazın sıcaklarda bebek daha bunalır sanki ama hayırlısı olsun inş yazı ben çok severim:)
hayırlı olsun canım kanda baktırdınmı . oğlun daha çok küçük sanırım allah kolaylık versin . benim oğlumda temmuz doğumlu rabbim kısmet ederde doğarsa buda temmuz olacak işallah .
ilk temmuz annesiiiiii.. tebrik ediyorum seni..
Rabbim bi mucize vermiş sana.. sağlıkla tamamına ersin inş..
takip çizelgesi için yönergeleri takip etmen yeterli..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html
yok cnm henüz çok erken daha sadece ihtimal var ama bakalım.senin hayırlı olsun inş sağ salim kucaklarsın bebeğini demek seninde bi paşan var kaç yaşında Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza paşam daha küçük ama işte kardeşiyle büyüsün istiyorum hayırlısı olsun tabi en başta
oğlum 8 yaşında canım bide kızım var 26 aylık . aralarındaki yaş farkından dolayı ben bazen oğluma acırım yanlız büyüdü kuzum. oyüzden bende kızım büyümeden olsun istedim aslında geçbile kalmışım. hayırlısı olsun tabi canım paşan kardeşiyle büyüsün tabiki en güzeli .
Allah bağışlasın kuzularını cnm ya hayırlısı bende hamiş olursam burda bol bol sohbet ederiz inş:) hmm buarada tavsiyende beni rahatlattı demek aralarında az yaş olması daha ii diyosun:)kızın oğlumdan 5 ay büyük maaşallah
buarada bende belimde acayip ağrı hissediyorum gerçi doğumdaan sonra sürekli bu ağrı var ama buaralar daha bi arttı kasıklarımda da aynı şekilde bide çok iş yaptım bu sıralar biyandan da korkuyorum ya hamileysem die sonra diyorum Rabbime emanet O ömür vermişse ötesi yok işte böyle bakalım biraz heyecan biraz korku bekliyorum tarihimin geçmesini:)
Ben de 2011 temmuz annesiyim.
2013 temmuz annelerine şimdiden hayırlı olsun.
Sağlıkla alın meleklerinizi kucaklarınıza inş.
Güzel ve sağlık haberlerinin paylaşıldığı bir topik olsun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?