2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

Kazen

Ahtapotlara takılıp gidiyor aklım 🦀
Administrator
14 Kasım 2001
21.514
En iyi cevaplar
2
69.634
1.623
102
2013 Temmuz anneleri başlığı kapatılmıştır....

Son düzenleyen: Moderatör:
hey gidi günler..:97:
geçen sene bu başlıkta biz yazıyorduk..
sat 6 ekim.
bdt 12 temmuz
hoş kızım 13ünde geldi ama

bu topikten hamileliğim boyunca çok faydalandım.
ne biliyorsam buradan arkadaşlardan öğrendim..
inş hep güzel haberler paylaşırsınız bu başlık altında..
ve temmuzda ömrünüzün en güzel günlerini yaşarsınız..:81:

anne olmadan önce ne yapıyormuşum, blmyrm.
annelik benden öte benden ziyadeymiş.. yaşayarak anlıyorum.
sıra sizde, ne mutlu sizlere
bebişlerinize iyi bakın.. Allaha emanet.. :112:

eşimde yuzde seksen sperm hareketsizliği olmasına rağmen dün gebe oldugumu öğrendim. çok mutluyum kafam karmakarışık ne düşüneceğimi şaşırdım. hiçbir duygunun bu kadar zor ifade edilebilceğini düşünmezdim gebelik takvimi yapmak istyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum cevap veren olursa çok sevinirim

ilk temmuz annesiiiiii.. tebrik ediyorum seni..
Rabbim bi mucize vermiş sana.. sağlıkla tamamına ersin inş..

takip çizelgesi için yönergeleri takip etmen yeterli..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

ilk temmuz annesiiiiii.. tebrik ediyorum seni..
Rabbim bi mucize vermiş sana.. sağlıkla tamamına ersin inş..

takip çizelgesi için yönergeleri takip etmen yeterli..
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/385814-takip-cizelgesi-yapmak-isteyenler.html

bende temmuz annesi olabilirim bakalım hayırlısı oğlum şubat doğuölu kış bebeği iyi oluyodu yazın sıcaklarda bebek daha bunalır sanki ama hayırlısı olsun inş yazı ben çok severim:)

arkadaşlar bende bügün öğrendim silikte olsa pozitifi gördüm bat daha var ama çıktı . bundan önce bi düşüğüm oldu işallah değerim artar ve bebeğimi sağ sağlım alırım kucağıma. bdt 1temmuz sanırım . herkes umduğu güzel haberleri alır işallah ve burası kalabalıklaşır

bende temmuz annesi olabilirim bakalım hayırlısı oğlum şubat doğuölu kış bebeği iyi oluyodu yazın sıcaklarda bebek daha bunalır sanki ama hayırlısı olsun inş yazı ben çok severim:)

hayırlı olsun canım kanda baktırdınmı . oğlun daha çok küçük sanırım allah kolaylık versin . benim oğlumda temmuz doğumlu rabbim kısmet ederde doğarsa buda temmuz olacak işallah .

canım hayırlı olsun bdt neydi

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Son düzenleme:
tek duam bu allah sağlıklı bir evlat nasip etsin. herkese teşekkür ederim :)

hayırlı olsun canım kanda baktırdınmı . oğlun daha çok küçük sanırım allah kolaylık versin . benim oğlumda temmuz doğumlu rabbim kısmet ederde doğarsa buda temmuz olacak işallah .

yok cnm henüz çok erken daha sadece ihtimal var ama bakalım.senin hayırlı olsun inş sağ salim kucaklarsın bebeğini demek seninde bi paşan var kaç yaşında Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrularımıza paşam daha küçük ama işte kardeşiyle büyüsün istiyorum hayırlısı olsun tabi en başta

Son düzenleme:

oğlum 8 yaşında canım bide kızım var 26 aylık . aralarındaki yaş farkından dolayı ben bazen oğluma acırım yanlız büyüdü kuzum. oyüzden bende kızım büyümeden olsun istedim aslında geçbile kalmışım. hayırlısı olsun tabi canım paşan kardeşiyle büyüsün tabiki en güzeli .

Allah bağışlasın kuzularını cnm ya hayırlısı bende hamiş olursam burda bol bol sohbet ederiz inş:) hmm buarada tavsiyende beni rahatlattı demek aralarında az yaş olması daha ii diyosun:)kızın oğlumdan 5 ay büyük maaşallah

buarada bende belimde acayip ağrı hissediyorum gerçi doğumdaan sonra sürekli bu ağrı var ama buaralar daha bi arttı kasıklarımda da aynı şekilde bide çok iş yaptım bu sıralar biyandan da korkuyorum ya hamileysem die sonra diyorum Rabbime emanet O ömür vermişse ötesi yok işte böyle bakalım biraz heyecan biraz korku bekliyorum tarihimin geçmesini:)

Ben de 2011 temmuz annesiyim.
2013 temmuz annelerine şimdiden hayırlı olsun.
Sağlıkla alın meleklerinizi kucaklarınıza inş.
Güzel ve sağlık haberlerinin paylaşıldığı bir topik olsun inş.

Son düzenleme:

allah razı olsun , rabbim seninde paşanı korusun. bat ne zamandı senin. benim bat geçmedi ama silik çizgiyi 4 test yaptım hepside silik bugün koyulaşmasını bekliyodum ama yine silik hayırlısı bakalım .gebelik belirtilerimde kasık ,bel ağrısı ,akıntı ve bikaç damla lekelenmem oldu işallah vardır canım seninde

Ben de 2011 temmuz annesiyim.
2013 temmuz annelerine şimdiden hayırlı olsun.
Sağlıkla alın meleklerinizi kucaklarınıza inş.
Güzel ve sağlık haberlerinin paylaşıldığı bir topik olsun inş.

teşekkürler inşallah yararlı bi topik olur , allah bağışlasın bebeğinizi

biz hala tümümüz online iken 2013 temmuz anneleri gelmiş çok duygulandım :2:

canım kızımmm inşallah sizinde kucağınıza almak nasip olur

hamileliğin keyfini çıkarın çok güzel bir duygu sonradan arıyor insan

biz hala tümümüz online iken 2013 temmuz anneleri gelmiş çok duygulandım :2:

canım kızımmm inşallah sizinde kucağınıza almak nasip olur

hamileliğin keyfini çıkarın çok güzel bir duygu sonradan arıyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…