2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
temmuz ayının ilk anne adaylarını tebrik ediyorum.allah banada nasip eder inşallah

senden de cnm amin
bnm bat 1 kasım yani daha bir hafta var bel ağrım kasık ağrılarım bnmde çok ama her ay böyle oluyo zaten sadece buay kasıklarımda daha farklı bi ağırlık hissediyorum ama bakalım hayırlısı inş koyulaşır cnm seninde tarihin geçmemiş ondandır sağlıkla kucaklamak nasip olsun inş

bende temmuz 2013 anneleri arasına katıldım. 3 temmuzda Allah nasip ederse miniğimi kucağıma alırım. hepinize güzel paylaşımlar diliyorum.

Merhaba
1. mesaji devir alip tabloyu kim yapmak istiyorsa lutfen bana mesaj atabilir mi ?

Hepinize guzel bir hamilelik sureci dilerim ....

bende bugün öğrendim 4 temmuz 2013 inşallah

nehirasiiii canım hatırladım seniii demek hamişsiiinn... Allah hayırlı uğurlu etsin... Galiba bende hamişim... pazartesi kan testi verip öğrenicem ne olduğunu... İnşallah bebişim benimledir...

nehirasiiii canım hatırladım seniii demek hamişsiiinn... Allah hayırlı uğurlu etsin... Galiba bende hamişim... pazartesi kan testi verip öğrenicem ne olduğunu... İnşallah bebişim benimledir...

selam canım çok sağol inşallah sende hamilesindir.batın ne zamandı?

selam canım çok sağol inşallah sende hamilesindir.batın ne zamandı?

İnşallah öyledir canım.. bat 28 ekim... dün ve bugün test yaptım silik çizgi çıktı... 28 ekime kadar testi tekrarlıcam çift çizgi çıkmaya devam ederse pazartesi kan vericem.. sen ne zaman öğrendin nasıl oldu anlatsana..?

benimde bat 24 ekimdi.23 ekimde vaktim vardı kan testi yaptırdım 56 çıktı salı günü yine kan testi yaptırıcam artar inşallah :26:
1,5 hafta öncesinde süpheleniyordum zaten karnım sürekli acıkıyordu iştahım açılmıştı kasığım belim ağrıyordu gözlerimde batma ve kokulara hassasiyet vardı.yani hala devam ediyo.

şu yorgunluk hali üzerimden hiç gitmiyor
bide kansızlaştım galiba üşüyorum sürekli ne oluyo bana :26:

İnşallah değerin artar canım ama ilk değerinde bence gayet iyi benimde yeni yeni belirtilerim başladı göğüs uçları çok feci acıyo ve sızlıyo... kasığımda hafif hafif batmalar oluyo sık idrara çıkmaya başladım bide idrarın rengi sapsarı.. bugün et kokusundanda midem bulandı... bende pazartesi kan vericem İnşallah güzel bir değer çıkarda bende kocaman bir ooohhh çekerimm :18:

şu yorgunluk hali üzerimden hiç gitmiyor
bide kansızlaştım galiba üşüyorum sürekli ne oluyo bana :26:

sana ne olucak canım bebişin burdayım ben sinyalleri gönderiyo sanaaaa

yatmadan önce 1 bardak su içerdim şimdi korkudan daha az içiyorum ama yine kalkıyorum

idrar rengini hiç duymamıştım bende niye bu kadar sarı diyorum kaç gündür.

inşallah canım hayırlısını iste Allahtan, dua edicem senin için sonucu alınca haber ver :26:

teşekkürler cnm bnm saolasın... sonucu alınca kesin paylaşırım.. temmuz anneleri pek belli olmadı daha heralde... pek bi sakin topik... bende kan sonucumu alırsam kesin buranın müdavimi olucammm

teşekkürler cnm bnm saolasın... sonucu alınca kesin paylaşırım.. temmuz anneleri pek belli olmadı daha heralde... pek bi sakin topik... bende kan sonucumu alırsam kesin buranın müdavimi olucammm

evet canım henüz fazla kimse yok bende arada bakıyorum gelen giden varmı diye.
sende gelirsin kaynatırız inşallah

evet canım henüz fazla kimse yok bende arada bakıyorum gelen giden varmı diye.
sende gelirsin kaynatırız inşallah

İnşallah canım İnşallaaahhh... şu gebelik testleri silik değilde biraz daha koyu çıkmaya başlasaydı içim rahatlayacakk...

Hepinizin bebisleri simdiden hayirli olsun kizlar, hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Bende 2012 temmuz annesiyim. Annelik tarif edilemeyecek kadar guzel, Allah'im tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin. Eger birsey sormak isterseniz seve seve yardimci olurum

teşekkür ederiz canım.. Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin... benim şimdi yaptığım testler çok silik çıkıyo bat yarın 5 tane test yaptım hepside silik çıktı ama bugünkü biraz daha net belli oluyo diğerleri hayalet gibiydi... pazartesi kan vericem.. sence herhangi bi sıkıntı varmıdır..? çok korkuyorum kimyasal gebelik felan değildir İnşallah...

Bende cok tesekkur ederim cnm. Aklina hemen kotu sey getrme, benimde evde yaptigim testler negatif cikmisti hastanedeki kan testinde pozitif cikti. Yaniltici olabiliyor evde yapilan testler. Bence bir kan testi yaptir daha iyi sonuc alirsin

Bende cok tesekkur ederim cnm. Aklina hemen kotu sey getrme, benimde evde yaptigim testler negatif cikmisti hastanedeki kan testinde pozitif cikti. Yaniltici olabiliyor evde yapilan testler. Bence bir kan testi yaptir daha iyi sonuc alirsin

pazartesi gidicem İnşallah kan testine hem batta geçmiş olur... teşekkür ederim cnm ilgilendiğin için..

Merhaba
1. mesaji devir alip tabloyu kim yapmak istiyorsa lutfen bana mesaj atabilir mi ?

Hepinize guzel bir hamilelik sureci dilerim ....

tabloyu yapmak icin gonullu yok mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…