allah razı olsun , rabbim seninde paşanı korusun. bat ne zamandı senin. benim bat geçmedi ama silik çizgiyi 4 test yaptım hepside silik bugün koyulaşmasını bekliyodum ama yine silik hayırlısı bakalım .gebelik belirtilerimde kasık ,bel ağrısı ,akıntı ve bikaç damla lekelenmem oldu işallah vardır canım seninde
bende bugün öğrendim 4 temmuz 2013 inşallah
nehirasiiii canım hatırladım seniii demek hamişsiiinn... Allah hayırlı uğurlu etsin... Galiba bende hamişim... pazartesi kan testi verip öğrenicem ne olduğunu... İnşallah bebişim benimledir...
selam canım çok sağol inşallah sende hamilesindir.batın ne zamandı?
İnşallah öyledir canım.. bat 28 ekim... dün ve bugün test yaptım silik çizgi çıktı... 28 ekime kadar testi tekrarlıcam çift çizgi çıkmaya devam ederse pazartesi kan vericem.. sen ne zaman öğrendin nasıl oldu anlatsana..?
benimde bat 24 ekimdi.23 ekimde vaktim vardı kan testi yaptırdım 56 çıktı salı günü yine kan testi yaptırıcam artar inşallah :26:
1,5 hafta öncesinde süpheleniyordum zaten karnım sürekli acıkıyordu iştahım açılmıştıkasığım belim ağrıyordu gözlerimde batma ve kokulara hassasiyet vardı.yani hala devam ediyo.
şu yorgunluk hali üzerimden hiç gitmiyor
bide kansızlaştım galibaüşüyorum sürekli ne oluyo bana :26:
İnşallah değerin artar canım ama ilk değerinde bence gayet iyibenimde yeni yeni belirtilerim başladı göğüs uçları çok feci acıyo ve sızlıyo... kasığımda hafif hafif batmalar oluyo sık idrara çıkmaya başladım bide idrarın rengi sapsarı.. bugün et kokusundanda midem bulandı... bende pazartesi kan vericem İnşallah güzel bir değer çıkarda bende kocaman bir ooohhh çekerimm :18:
sana ne olucak canım bebişin burdayım ben sinyalleri gönderiyo sanaaaa
yatmadan önce 1 bardak su içerdim şimdi korkudan daha az içiyorum ama yine kalkıyorum
idrar rengini hiç duymamıştım bende niye bu kadar sarı diyorum kaç gündür.
inşallah canım hayırlısını iste Allahtan, dua edicem senin için sonucu alınca haber ver :26:
teşekkürler cnm bnm saolasın... sonucu alınca kesin paylaşırım.. temmuz anneleri pek belli olmadı daha heralde... pek bi sakin topik... bende kan sonucumu alırsam kesin buranın müdavimi olucammm
evet canım henüz fazla kimse yok bende arada bakıyorum gelen giden varmı diye.
sende gelirsin kaynatırız inşallah
Hepinizin bebisleri simdiden hayirli olsun kizlar, hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz insallah. Bende 2012 temmuz annesiyim. Annelik tarif edilemeyecek kadar guzel, Allah'im tum isteyenlere bu duyguyu tattirsin. Eger birsey sormak isterseniz seve seve yardimci olurum
teşekkür ederiz canım.. Rabbim bebeğini sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin... benim şimdi yaptığım testler çok silik çıkıyo bat yarın 5 tane test yaptım hepside silik çıktı ama bugünkü biraz daha net belli oluyo diğerleri hayalet gibiydi... pazartesi kan vericem.. sence herhangi bi sıkıntı varmıdır..? çok korkuyorum kimyasal gebelik felan değildir İnşallah...
Bende cok tesekkur ederim cnm. Aklina hemen kotu sey getrme, benimde evde yaptigim testler negatif cikmisti hastanedeki kan testinde pozitif cikti. Yaniltici olabiliyor evde yapilan testler. Bence bir kan testi yaptir daha iyi sonuc alirsin
Merhaba
1. mesaji devir alip tabloyu kim yapmak istiyorsa lutfen bana mesaj atabilir mi ?
Hepinize guzel bir hamilelik sureci dilerim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?