dün kanamam oldu ve bebeğim düştü.
hepinize sağlıklı hamilelikler.
bende temmuz annesi olacağım:) çifte bayram sevinci yaşadım çok şükür son bat 30 eylüldü daha günümü 4 gün varken idrar tahlili yaptım silik bir çizgi çıktı 2 gün öncede kan tahlili yaptırdım ve 179 çıktı:) şükürler olsun
herkese sağlıklı huzurlu hamilelik geçirmesini dilerim.... artık hep burdayım:)
herkese mrhabalar...ben de bu gün test yaptım silik de olsa 2. çizgiyi gördüm....çok mutluyum....kaygılıyım....bir garibim doğrusu....ilk gebeliğim maalesef kürtajla sonuçlandı..kalbi durmuştu.şimdi o yüzden tedirginim.çok kaptırmak istemiyorum kendimi...yüce rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize.
Hayırlı olsun tatlımm.. İnşallah 9 ay boyunca burada herşeyimizi paylaşırız Rabbimin izniyle... benim son sat 1 ekim 28 ekimde kan testi yaptırdım 61 çıktı biraz geç döllenme olmuş gibi sanki değerim düşükmü sence...?
herkese mrhabalar...ben de bu gün test yaptım silik de olsa 2. çizgiyi gördüm....çok mutluyum....kaygılıyım....bir garibim doğrusu....ilk gebeliğim maalesef kürtajla sonuçlandı..kalbi durmuştu.şimdi o yüzden tedirginim.çok kaptırmak istemiyorum kendimi...yüce rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin bize.
teşekkür ederim cnm umarım hepimiz için hamileliklerimiz hayırlı olur.inşallah elimden geldiğince vaktim oldukça hep burda olucam geç döllenmeden dolayı kan testin 61 çıkmıştır.benim tam olmam gerek günümde 179 çıktı.bugün dr gittim ve c.tesiye kadar beklememi söledi o yüzden benim sana önerim 1 hafta sonra tekrar bi test yaptırman ozaman değerlerin ne kadar yükselmiş görüceksin.
sağlıklı günlere cnm
saol canım umarım öyle olur..kan testini yaptırmadım bu haftaiçi bir gün yaptıracağım.çok acele etmek istemiyorum.doktora da hemen gitmeyi düşünmüyorum...tabi dayanabilirsem ve olumsuz bir durum olmazsa.canım sen içini ferah tut.. onu alan Rabbim yeni bebişini bağışlar İnşallah... kan testi yaptırdınmı...?
merhaba,
belkide şuan seni en iyi anlayan benim bende yaklaşık 2 ay önce 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim ve kürtaj oldumşuan hamileyim ve o kadar çok korkuyorum ki sevincimi bile yaşayamadım kaygılıyım ya yine aynı şeyleri yaşarsam die şuan bu mutluluğu sadece kendi içimde yaşıyorum kimseyelere sölemedim....
bence yapmamız gereken pozitif düşünmek bu sefer herşey iyi olucak Rabbimin izniyle....Allah hepimizi korusun kollasın sağlıklı günler dilerim cnm
dün kan testi yaptırdım yarın yine tekrarlatıcam testi İnşallah.. Bebişim beni bırakmaz umarım :18:
allahın izni ile bende aranızdayım inşallah bunlarda dün aksam yaptığım farklı 2 markanın testi Eki Görüntüle 541218 sat 26 aylüldü.. yarın gidicem dr inşallah çok heyecanlıyım.. benimde yaklaşık 1.5 yıl önce 10 haftalık bebekim ölmüştü karnımda rabbim tekrar yaşatmaz inşallah sağlıklı bir şekilde alırız kucaklarımızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?