2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
hafta sonu bi düğüne gidicem hala bi elbisem yok yaaa bi kendime göre elbise bulamadım arkadaş hamileyiz diye bu kadar mı dışlanılır yaaaavvvvvvv bombalıyacam mağazaları

ya aman dikkat valla kurşun murşun döktür topiğin başına geçenler agatha cristie misali

hayırlısıyla bir cuma günü gelse de bebişimi görsem.
sonra bekle 1 ay daha

Merhaba
Konuyu dileyen yeniden açabilir. Unutmadan buraya yazılan her şeyi saklıyorum bir gün doğru kişilere okutacağım. O zaman sakın cümle kurarken ama ama diye başlamayın....

Öyle anlamsız tezler yazmışsınız ki Kazen burayı okuyormuş ! Kazen kim önce bir araştırın..... Üye olmadan da bu başlık zaten okunabiliyor, sizin kocanız ile olan cinsel birlikteliğinizin, yaşadığınız pozisyonları buraya yazılması ve sonrasında okunması okuyanın ayıbı değil sizin ayıp, edep bilmemenizdir. Burada yazılanlardan site yönetimi değil bizzat diğer anne adayları rahatsız olmuş ve şikayet etmiştir, konudan da bu şekilde haberimiz olmuştur. Yoksa etrafınızdaki erkekler(!) böyle konuları okuyor diye karşınızdaki herkesi böyle bilmeyin. Güncel hayatta kuramadığınız cümleleri burada kurup ta ben böyleyim gibi savunma, bunu da bir kenara bırakın yalanlar üzerine kurduğunuz dünyanızda sizlere güzel bir hamilelik(!) dilerim.

Konu dışından sadece okuyucular ve diğer üyeleri tenzih eder, onlardan özür dileriz.

Dilerseniz yeni bir başlık açabilirsiniz, lakin bu başlık kapanmıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…