2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102
günaydın güzel anne adayları..
bişey sorucam..15 haftalık ikiz hamileyim..bulantılarım çok fazlaydı biraz rahatladım..ama yemek yiyemiyorum.öylesine bişiler atıştırıyorum.canım hiçbişi istemiyo zorla süt ceviz..öyle işte..63 le hamile kalmıştım 62 yim şuan.endişelenmeli miyim?geçer mi?
hepimize çok kolay gelsin

canım doğumdan çıkınca kaça düştün 6 ay kısa bir süre maşallah nazar değmesin

igneden geldik yine canimiz cok yandi basim cok dönüyor yatiyorum oyle..

tşk ederim valla benim gelememe sebebim iş yoğunluğum cnm tapdk ruhsatları anamızı ağlatıyor diğerlerini bilmiyorum ama merakda ediyorum en kısa zamanda aramızda olurlar iyşallah

İnşallahh bekliyoruz bakalımm:))) sevindim iyi olmanıza bu arada tapdk biz daha halletmedik var daha vakit diye oyalanıyoruz sen oordamı çalışıyosun canım?

İnşallahh bekliyoruz bakalımm:))) sevindim iyi olmanıza bu arada tapdk biz daha halletmedik var daha vakit diye oyalanıyoruz sen oordamı çalışıyosun canım?

evet kuzum il genelinin ruhsatlarını biz veriyoruz ve süre uzatım işlemlerini biz yapıyoruz bunlar iyi günlerimiz martda hiç görüşemem sizinle muhtemelen

Bildiğim kadıryla o konuda da yardımcı olmaya çalışayım. Benim eski iş yerinde Anadolu Sigorta, şimdiki iş yerinde Mapfre Genel Sigorta, ablamın ise Acıbadem Sigortası var.
Ben kendi açımdan en çok Mapfre'yi tavsiye ederim. Çok fazla kurumla anlaşmalı. Farklı seçenekleri var. Acıbadem Sigorta tabi ki soyguncu Acıbadem Grup'un olduğu için sadece ve sadece Acıbadem Hastanesi'ne gidecekseniz avantajlı onun dışında başka bir yere bir defa bile gitseniz limitsiz olan anlaşmalarınız bir anda limit içine giriyor. Ben kendi şahsıma Acıbadem Hastanesi'ni veya sigortasını HİÇBİR koşulda tavsiye etmiyorum. Kendim de Acıbadem'e gidiyordum hamileliğimin ortasında doktor değiştirmek zorunda kaldım. Çok güvendiğim Prof. Dr. Murta Yayla hoca da Acıbadem Hastanesi'nde ve burnumun dibinde olmasına rağmen kendi muayenehanesine gideceğim. Çünkü hastaneye gidince 1000 TL veriyoruz muayenehanesinde özel hizmet görüp daha uzun muayene olup 450 TL. yanibunlar cebimden çıkmıyor ama limitimden düşen meblağlar.

Kısacası Anadolu ve Mapfre'ye sorun bence vaktiniz olursa... (Acıbadem hastanesinde iyi doktor bile bulsanız muayenehanesine gidin derim)

öğle yemeği zamanı görüşürük öğleden sonra öpüyorum hepinizi

bende sabahtan beri ağlıyorum zaten
içim sıkıldı iyice
eve gitmeyi ihç istemiyorum
daha kötü olurum biliyorum
ya kimsenin bu kız hamile dediği yok maşllah herkes canımı sıkmak için sıraya girmiş

çok teşekkür ederim canım. anadolu ve mapfre yi özellikle araştıracağım. benim bireysel emekliliklerimde garanti ve anadoluda. nedense bir güven var ikisinede karşı.

tekrar çok teşekkür ederim. acıbadem konusunda sana katılıyorum herkes aynı şeyleri söylüyor. işleri sakinleştirdiğim anda araştıracağım konuyu. sağol canım.

Selam kızlar,bir süredir cok giremiyordum topige.

Hamileliklerimiz ilerlemekte hayırlısıyla. Birkaç kendimle ilgili paylaşımım ve sorum olacak sizlere.

- Bu döneme kadar ben bulantısız rahat bir sürec gecirmiştim ammavelakin artık bana da akşamları bel ağrıları musallat olmaya başladı. Sizlerde durum nasıl?

- Özellikle geceleri bebişin oldugu kısımlarda artık birden başlayıp kesilen, keskin keskin batmalar olmaya başladı.(bebişin hareketlerini hissetme şeklinde değil sancı gibi) Sizlerde durum nasıl?

- Ben süt sağmak için makine almayı düşünmüyordum çünkü işim ve evim cok yakın ihtiyac olmayacaktı. Ama arkadaşımdan birşey duyunca almakta kararsız kaldım açıkcası. Kendisi bebeğine ilk ağız sütü denen sütünü sagarak dolap da saklamış ve beslemek niyetiyle değilde saglıgı icin ara ara icirmiş bebeğine antibiyotik özellikte oldugu için.
Size de buna benzer birşey öneren oldu mu ne düşünüyorsunuz?

Herkese saglıklı gebelikler olsun inşallah!

Son düzenleme:
gece korkulu degısık ruyalar gordumm esımın baba annesını bılmem ama ruyama gırdı ve benı korkuttu kotu bır nıne olarakk ya:18::18:sabah esıme dedım benınıe uyandırmadın dıyor e ben uyanamadımkıı onu uyandırıyımmm

sabahdan berı ıcım daralıyor patlıcak gb oluyorum bebegımı hıssetmedım hıc pöf pozısyonu farklı heralde bgn ınsl ılerkı dk larda hıssderımmmmmCENNET KOKULUMUU

e sızler nasısınız burda sbh lapa lapa kar vardı sımdı ıse ınce ınce ygamurrr rabbım ın bereketı ınsallahhhhhhhhh

Biliyorum Allah'tan başka kimse bilemez ama bana bir yardım edin, merak içindeyim. 13. haftada detaylı ultrason için gittiğim doktor ben daha sormadan bebeğimin kız olacağını söyledi. Hem de tereddütsüz. (Prof kendisi, ultrason ve sorunlu gebelik profesörü)ama 15. haftamda gittiğim uzman doktor %100 kız diyemeyeceğim şu anda emin olamadım bir şeyler görüyorum gibi ama iri bir klitoris de olabilir dedi. Biz de resime bakınca küçük bişi gördük sanki. Eşim de ben deönce sağlıklı sonra kız bir bebek istemiştik. İlk dokto kız deyince yüzümüzde güller açtı. Şimdi 2 hafta önceki doktor erkek olabilir diyince eşimin de yüzü gitti onu öyle görünce bnm de gitti tabi. Allah günah yazmasın ne olursa olsun yavrumuz ama bir şey için kendini hazırlayıp sonra tersinin söylenmesi çok garip. Kesin erkek de demedi ama içimize kurt düştü şimdi. İlk bakandoktor prof olduğu için ona güvenim daha fazla ama o da erken haftada söylediği için emin olamıyorum. İçinize doğan bişi var mı :) nereden doğacak ama olsun işte.. Benimkisi rahatlama çabası, içini dökme:)

vallahi canım öncelikle hayırlısı ne ise o olsun
ama şu aralar bence artık kesinlerşir
13. haftada yanılma payı çok fazlaymış benim dr um söylemiyor mesela bana
keşke çok benimsemeseydiniz
ama inşallah öncelikle eli ayağı düzgün sağlıklı dır ve bir kızdır :)

Evet seneler sonra.5 senedir istiyorduk iki kere tup yaptik olmadi.rabbim nbu zamani dusunuyormus benim icin.gonderdi melegimi sukurler olsunki
aynen canım bızde melegımızı 4 senden sonra kavustuk bır asılama yaptırdık sonuc negatıfdııı 1 sendır de hıc bır sey ypamdım ve dıette gırdım kullandıgım ılaclar kg aldırmıstı fılan derken dıetteydım ve ıstedıgım hedefe ulasmaya az kalmıstıkı melegım geldıı cok sukur bısde bu yaza tup dusunuyordukkk ama cok sukur gerek klamadı bınlercekez sukurle rolsun yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hamdı senalar olsunnnn

cnm proflar makınelerı de cok ıı oldugu ıcın rfun dedgıgı olabılır dr da brsey gordum fılan dmeıss yakın zamanda ama pıpı nın sekl semelıı ayet net dır onun gordugu kordon dur dıyecegım bnm ıhtımalım cunku bem oglum 12 haftalıkken gostermişştiiii pipisinii misalll

benim 12.haftamda doktorum erken oldugu icin bir tahmin yapmamıştı. 16.haftadaki kontrolümde ise %90 erkek dedi. Haftama ragmen doktorum %10 bir ihtimal payı koymuştu. .Kaldı ki doktorumun cinsiyet konusunda pek yanılmadıgı hasta cevresincede kabullenilmiş. Yarın test sonuclarım icin tekrar kontrolüm olacak ama ben kendi adıma benim bile tereddüttüm var cinsiyet konusunda.
Bence ikinci doktorununn %100 dememesi gayet normal bir durum canım endişelenme.

Son düzenleme:

canım, rutin kontrole gittiğim doktor gayet tecrübeli ve iyi bi dr du.
bana 12. haftada (pozisyonu da pek uygun değil ama) bi çıkıntı görüyorum, muhtemelen erkek demişti..
çıktım muayeneden eşime söyledim, kuru bi 'hayırlı olsun' dedi geçiştirdi.
sonra sen kız mı istiyordun falan dedim, bi cinsiyet tercihim yok, sadece kızlar daha vefalı, daha düşünceli olurlar falan dedi..
sonraki randevularda pozisyonu hiç uygun olmadı.. ama emin değilim diye karnımı hiç oğlum diye sevmedim..

21. haftada detaylı ultrason için uzman perinataloğa gittik,
bize bebeğin kız olduğunu söyleyince şok olduk
kesin olmasa da kendimizi erkek bebeğe alıştırmışız demek..
muayeneden çıkarken eşim pişmiş kelle gibi sırıtıyordu, 'ne oldu?' diye sordum, kocaman bi gülümseme ile 'kızmış' dedi

eminim iki doktor da işinin ehlidir, sorun bebeğin pozisyonu oluyor, %100 net konuşamamaların sebebi bu.. haftan da küçük..
içime senin bebeğin kız diye doğuyor, ama yine de hayırlısı..

Son düzenleme:

köfteyi kesin dene, ben balık yemeye öyle başladım, ya da balıkçılara yaptır pişirmeden deepfreeze e al,

ya buradan sana boşan ya da boşanma deme hakkım tabii ki yok ama fevrilikle boşanıp sonrasında eşlerini özleyen kişilerle sık karşılaştım, sonrasını biraz düşün hı kendini de ezdirme tabi ama eşin belki bir süre sonra tam istediğin gibi bir adam olacak bilemeyiz,

ben de psikolojide ar. gör.lük yapmıştım üç yıl, sonra eşimin işi dolayısıyla yurtdışına gidince doktoraya devam edemedim (

hayırdır canım ya

ya bu akşam çoğumuz tuhaf rüyalar görmüşüz demek

canım murat hocaya inan bence, murat yayla bize de 14. haftada erkek gibi ama yine de çok hazırlanmayın bacak arasında birşey var ama bazen kızlarda da görülür bu durum dedi, sonraki ay kendi drumuz 590 erkek dedi, ve zaten murat hocanın hemşiresi de doktor ne diyorsa o çıkar demişti

canım doğumdan çıkınca kaça düştün 6 ay kısa bir süre maşallah nazar değmesin
doğumdan sonra 10. gün 10,5 kg
16. günde 12 kg gitmişti..
kalan 5 kilo da emzirdikçe gitti,
ama dediğim gibi 2 kilo hala üzerimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…