canım doğumdan çıkınca kaça düştün 6 ay kısa bir süre maşallah nazar değmesinslm kızlar..
ben 2012 temmuz annesiyim.
hamileliğinizin yarısı geride kalıyor yavaş yavaş..
söyleyeceğim şey, yemenize dikkat edin.
bulantıların kesilmesiyle iştah açılıyor.
farkında olmadan abur cubura fazla yükleniyoruz, hamur işlerine, tatlılara..
sonra acısı fena çıkıyor..
ben fazladan yemediğim halde dr un bana koyduğu 12 kg sınırını fazlasıyla aşmıştım.
6. ay sonunda 4 kilo almıştım.
son üç bucuk ayda yaklaşık 15 kilo aldım.
yani son aylarda ister istemez her ay 3-5 kilo alınıyor.:18:
toplamda aldığım 19 kilonun 17si 6 ay içinde (emzirmeyle sanırım) uçup gitti..
ama süt olsun diye hiiiiiiiiiiç öyle tatlı, komposto, meyve suyu içmedim, sadece su, günde 3-4 litre su.
şimdi kalan iki kilo ve sarkan göbek için spora gidiyorum..
doğumdan sonra hava çok sıcak diye göbeğimi hiç saramadım, dr ilk haftadan sonra korse önermişti oysa..
o yüzden jöle gibi titriyor ve 5 aylık hamile göbeği gibi.
spora başlayalı biraz toparlandı ama yine sorun..
netice-i kelam; siz tedbirinizi alın dostlar..
bebişlerinizle birlikte Allaha emanetsiniz
tşk ederim valla benim gelememe sebebim iş yoğunluğum cnm tapdk ruhsatları anamızı ağlatıyor diğerlerini bilmiyorum ama merakda ediyorum en kısa zamanda aramızda olurlar iyşallah
igneden geldik yine canimiz cok yandibasim cok dönüyor yatiyorum oyle..
İnşallahh bekliyoruz bakalımm:))) sevindim iyi olmanıza bu arada tapdk biz daha halletmedik var daha vakit diye oyalanıyoruz sen oordamı çalışıyosun canım?
istediğim cevap buydu :)
benim şuan için yok özel sağlık sigortam.yakınımda olan iki hastane var. açıkcası birazda oralarda geçen sigorta ve doktorların kalitesine bakmak
istiyorum. ben çalışsam bile hemen bir taksiyle ulaşılabilecek mesafe. Acıbadem maslak ve özel levent hastanesi çok yakına bana. acaba oranın çocuk doktorları nasıl?
cevabın için teşekkürler. işten fırsat bulsam bir iki acentaya gideceğim .
bi sakinleş bence işyerinden ayrılabiliyosan eve gidip dinlen yada((((( bende dün akşam çok kötüydüm hüngür hüngür ağla ağlaa dopdoluyum sanki bişey varmış gibi 1 saat ağladım gözlerim davul oldu rahatladım ama:)))))))
kızlar bir rüya gördüm biraz uzun ama,öğle arasında yazarım.sabah gülerek uyandım.
bizim topikle ilgili bir rüya.
Bildiğim kadıryla o konuda da yardımcı olmaya çalışayım. Benim eski iş yerinde Anadolu Sigorta, şimdiki iş yerinde Mapfre Genel Sigorta, ablamın ise Acıbadem Sigortası var.
Ben kendi açımdan en çok Mapfre'yi tavsiye ederim. Çok fazla kurumla anlaşmalı. Farklı seçenekleri var. Acıbadem Sigorta tabi ki soyguncu Acıbadem Grup'un olduğu için sadece ve sadece Acıbadem Hastanesi'ne gidecekseniz avantajlı onun dışında başka bir yere bir defa bile gitseniz limitsiz olan anlaşmalarınız bir anda limit içine giriyor. Ben kendi şahsıma Acıbadem Hastanesi'ni veya sigortasını HİÇBİR koşulda tavsiye etmiyorum. Kendim de Acıbadem'e gidiyordum hamileliğimin ortasında doktor değiştirmek zorunda kaldım. Çok güvendiğim Prof. Dr. Murta Yayla hoca da Acıbadem Hastanesi'nde ve burnumun dibinde olmasına rağmen kendi muayenehanesine gideceğim. Çünkü hastaneye gidince 1000 TL veriyoruz muayenehanesinde özel hizmet görüp daha uzun muayene olup 450 TL. yanibunlar cebimden çıkmıyor ama limitimden düşen meblağlar.
Kısacası Anadolu ve Mapfre'ye sorun bence vaktiniz olursa... (Acıbadem hastanesinde iyi doktor bile bulsanız muayenehanesine gidin derim)
Biliyorum Allah'tan başka kimse bilemez ama bana bir yardım edin, merak içindeyim. 13. haftada detaylı ultrason için gittiğim doktor ben daha sormadan bebeğimin kız olacağını söyledi. Hem de tereddütsüz. (Prof kendisi, ultrason ve sorunlu gebelik profesörü)ama 15. haftamda gittiğim uzman doktor %100 kız diyemeyeceğim şu anda emin olamadım bir şeyler görüyorum gibi ama iri bir klitoris de olabilir dedi. Biz de resime bakınca küçük bişi gördük sanki. Eşim de ben deönce sağlıklı sonra kız bir bebek istemiştik. İlk dokto kız deyince yüzümüzde güller açtı. Şimdi 2 hafta önceki doktor erkek olabilir diyince eşimin de yüzü gitti onu öyle görünce bnm de gitti tabi. Allah günah yazmasın ne olursa olsun yavrumuz ama bir şey için kendini hazırlayıp sonra tersinin söylenmesi çok garip. Kesin erkek de demedi ama içimize kurt düştü şimdi. İlk bakandoktor prof olduğu için ona güvenim daha fazla ama o da erken haftada söylediği için emin olamıyorum. İçinize doğan bişi var mı :) nereden doğacak ama olsun işte.. Benimkisi rahatlama çabası, içini dökme:)
aynen canım bızde melegımızı 4 senden sonra kavustuk bır asılama yaptırdık sonuc negatıfdııı 1 sendır de hıc bır sey ypamdım ve dıette gırdım kullandıgım ılaclar kg aldırmıstı fılan derken dıetteydım ve ıstedıgım hedefe ulasmaya az kalmıstıkı melegım geldıı cok sukur bısde bu yaza tup dusunuyordukkk ama cok sukur gerek klamadı bınlercekez sukurle rolsun yaradanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaEvet seneler sonra.5 senedir istiyorduk iki kere tup yaptik olmadi.rabbim nbu zamani dusunuyormus benim icin.gonderdi melegimi sukurler olsunki
cnm proflar makınelerı de cok ıı oldugu ıcın rfun dedgıgı olabılır dr da brsey gordum fılan dmeıss yakın zamanda ama pıpı nın sekl semelıı ayet net dır onun gordugu kordon dur dıyecegım bnm ıhtımalım cunku bem oglum 12 haftalıkken gostermişştiiii pipisinii misalllBiliyorum Allah'tan başka kimse bilemez ama bana bir yardım edin, merak içindeyim. 13. haftada detaylı ultrason için gittiğim doktor ben daha sormadan bebeğimin kız olacağını söyledi. Hem de tereddütsüz. (Prof kendisi, ultrason ve sorunlu gebelik profesörü)ama 15. haftamda gittiğim uzman doktor %100 kız diyemeyeceğim şu anda emin olamadım bir şeyler görüyorum gibi ama iri bir klitoris de olabilir dedi. Biz de resime bakınca küçük bişi gördük sanki. Eşim de ben deönce sağlıklı sonra kız bir bebek istemiştik. İlk dokto kız deyince yüzümüzde güller açtı. Şimdi 2 hafta önceki doktor erkek olabilir diyince eşimin de yüzü gitti onu öyle görünce bnm de gitti tabi. Allah günah yazmasın ne olursa olsun yavrumuz ama bir şey için kendini hazırlayıp sonra tersinin söylenmesi çok garip. Kesin erkek de demedi ama içimize kurt düştü şimdi. İlk bakandoktor prof olduğu için ona güvenim daha fazla ama o da erken haftada söylediği için emin olamıyorum. İçinize doğan bişi var mı :) nereden doğacak ama olsun işte.. Benimkisi rahatlama çabası, içini dökme:)
Biliyorum Allah'tan başka kimse bilemez ama bana bir yardım edin, merak içindeyim. 13. haftada detaylı ultrason için gittiğim doktor ben daha sormadan bebeğimin kız olacağını söyledi. Hem de tereddütsüz. (Prof kendisi, ultrason ve sorunlu gebelik profesörü)ama 15. haftamda gittiğim uzman doktor %100 kız diyemeyeceğim şu anda emin olamadım bir şeyler görüyorum gibi ama iri bir klitoris de olabilir dedi. Biz de resime bakınca küçük bişi gördük sanki. Eşim de ben deönce sağlıklı sonra kız bir bebek istemiştik. İlk dokto kız deyince yüzümüzde güller açtı. Şimdi 2 hafta önceki doktor erkek olabilir diyince eşimin de yüzü gitti onu öyle görünce bnm de gitti tabi. Allah günah yazmasın ne olursa olsun yavrumuz ama bir şey için kendini hazırlayıp sonra tersinin söylenmesi çok garip. Kesin erkek de demedi ama içimize kurt düştü şimdi. İlk bakandoktor prof olduğu için ona güvenim daha fazla ama o da erken haftada söylediği için emin olamıyorum. İçinize doğan bişi var mı :) nereden doğacak ama olsun işte.. Benimkisi rahatlama çabası, içini dökme:)
canım onun sorumluluk bilinci yok ben zaten anlaşmalı boşanma dilekçesini hazırlattım her şey hazır ve ona ailesi gelmeden söyledim bu sefer de aynı şeyleri yaşatırsan dönüşü yok diye deli gibi yalvardı yapmayacağım diye aynısı onunla ömür zor Türk Dili değil İnkılap Tarihi:) yeme içme bulantı ah şu bu diyerek şaka gibi 5. aya girdik sanırım az kaldı hızlı geçiyor zaman yemek içmek hikaye gibi Allah sağlıklı huzur dolu versin kucağımıza evlatlarımızı hepimiz için dileğim bu sonuçta obez olacak halimiz yok bir şekilde alınanları da vermek için uğraşacağız hem bebek daha çok efor sarf ettirir:) balık köftesi ilginç geldi annem gelsin yaptırayım kokusuna dayanamameminim canım sen de tüm olumsuzluklara rağmen bebişin için en sağlıklı olanı seçmeye çalışıyorsun yediklerimiz ona yarasın yeter:)
bende sabahtan beri ağlıyorum zaten
içim sıkıldı iyice
eve gitmeyi ihç istemiyorum
daha kötü olurum biliyorum
ya kimsenin bu kız hamile dediği yok maşllah herkes canımı sıkmak için sıraya girmiş
gece korkulu degısık ruyalar gordumm esımın baba annesını bılmem ama ruyama gırdı ve benı korkuttu kotu bır nıne olarakk ya:18::18: sabah esıme dedım benınıe uyandırmadın dıyor e ben uyanamadımkıı onu uyandırıyımmm
sabahdan berı ıcım daralıyor patlıcak gb oluyorum bebegımı hıssetmedım hıc pöf pozısyonu farklı heralde bgn ınsl ılerkı dk larda hıssderımmmmmCENNET KOKULUMUU
e sızler nasısınız burda sbh lapa lapa kar vardı sımdı ıse ınce ınce ygamurrr rabbım ın bereketı ınsallahhhhhhhhh
doğumdan sonra 10. gün 10,5 kgcanım doğumdan çıkınca kaça düştün 6 ay kısa bir süre maşallah nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?