Selam kızlar,bir süredir cok giremiyordum topige.
Hamileliklerimiz ilerlemekte hayırlısıyla. Birkaç kendimle ilgili paylaşımım ve sorum olacak sizlere.
- Bu döneme kadar ben bulantısız rahat bir sürec gecirmiştim ammavelakin artık bana da akşamları bel ağrıları musallat olmaya başladı. Sizlerde durum nasıl?
- Özellikle geceleri bebişin oldugu kısımlarda artık birden başlayıp kesilen, keskin keskin batmalar olmaya başladı.(bebişin hareketlerini hissetme şeklinde değil sancı gibi) Sizlerde durum nasıl?
- Ben süt sağmak için makine almayı düşünmüyordum çünkü işim ve evim cok yakın ihtiyac olmayacaktı. Ama arkadaşımdan birşey duyunca almakta kararsız kaldım açıkcası. Kendisi bebeğine ilk ağız sütü denen sütünü sagarak dolap da saklamış ve beslemek niyetiyle değilde saglıgı icin ara ara icirmiş bebeğine antibiyotik özellikte oldugu için.
Size de buna benzer birşey öneren oldu mu ne düşünüyorsunuz?
Herkese saglıklı gebelikler olsun inşallah!
hayırdır canım ya
aman cnm ya annem dün kardeşimin yüzünden biraz üzüdü
ev taşıyacam hafta sonu birazda eşim üzüd saolsun
sinir sıkıntı bastılar anlayacağın
delirecem şu an biri bişey desede gözünü oysam die geziyorum ortalıkta töbe töbe
evet kuzum il genelinin ruhsatlarını biz veriyoruz ve süre uzatım işlemlerini biz yapıyoruz bunlar iyi günlerimiz martda hiç görüşemem sizinle muhtemelen
canım murat hocaya inan bence, murat yayla bize de 14. haftada erkek gibi ama yine de çok hazırlanmayın bacak arasında birşey var ama bazen kızlarda da görülür bu durum dedi, sonraki ay kendi drumuz 590 erkek dedi, ve zaten murat hocanın hemşiresi de doktor ne diyorsa o çıkar demişti
canım eşinle ailenle kızınla uzun huzurlu, sağlıklı ve mutluluklu yıllar dilerim:) Nice güzel yaşlara:)
hayırlı günler kuzucuklar. bugün 16. haftama girdim ve çok ağrım var. şeyime doğru güm güm vuruyo ağrıve sol kasığımda bacağıma doğru aynı. çok rahatsız edici bişy. bunu yaşayan varmı aranızda doktora gitsem mi die düşünüyorum.............
off hepsi üst üste gelmiş hele ev taşıma fenaaa, yardım edecek kimse var mı
Selam kızlar,bir süredir cok giremiyordum topige.
Hamileliklerimiz ilerlemekte hayırlısıyla. Birkaç kendimle ilgili paylaşımım ve sorum olacak sizlere.
- Bu döneme kadar ben bulantısız rahat bir sürec gecirmiştim ammavelakin artık bana da akşamları bel ağrıları musallat olmaya başladı. Sizlerde durum nasıl?
- Özellikle geceleri bebişin oldugu kısımlarda artık birden başlayıp kesilen, keskin keskin batmalar olmaya başladı.(bebişin hareketlerini hissetme şeklinde değil sancı gibi) Sizlerde durum nasıl?
- Ben süt sağmak için makine almayı düşünmüyordum çünkü işim ve evim cok yakın ihtiyac olmayacaktı. Ama arkadaşımdan birşey duyunca almakta kararsız kaldım açıkcası. Kendisi bebeğine ilk ağız sütü denen sütünü sagarak dolap da saklamış ve beslemek niyetiyle değilde saglıgı icin ara ara icirmiş bebeğine antibiyotik özellikte oldugu için.
Size de buna benzer birşey öneren oldu mu ne düşünüyorsunuz?
Herkese saglıklı gebelikler olsun inşallah!
sözde varda o gün gelince kimler gelir bilmem
kızlar slm tekrar,yemekten döndüm,anlatamadığım rüyamı yazayım:
uyuyorum,kapı çalınıyor.açıyorum.hemşire kostümlü 2 kişi 'bu çubukları kullanarak
malum yerden sıvı örneği almamız gerek,size vereceğiz şu dk içinde geri vermeniz gerekli,rutin yapıyoruz her ay diğer kullanıcılara da şimdi sıra sizde 'deyip elime birşey tutuşturuyorlar.ben de kullansam mı kullanmasam mı derken.
kapıyı açıp soruyorum 'diğer kullanıcılar kim?'
'burası 2013 temmuz anneleri topiğinin bulunduğu kat.
diğer kullanıcılarda bu kapıların arkasında' diyorlar
koridora çıkıp bir bakıyorum ki ucu bucağı olmayan upuzun,dar bir koridor.
sağlı sollu kapılar ardında bizim topikteki kullanıcılar ama kapılar kapalı.
'diğer arkadaşlarla görüşemez miyim?' diyorum ,'hayır,kendi kapılarınızdan değil.
içeri girip bilgisayardan yazabilirsiniz.zaten burdan kimse görüşemez ,bu koridordan sadece biz ulaşırız size.
arkamdaki kapıyı gösterip,odanızda balkon kapısından çıkıp günlük hayatınızı sürdürürsünüz.
oda kapınız kadınlar kulübünde gelebileceğiniz son noktadır' diyorlar.
kapıyı kapatıp örneği alıp tekrar kendilerine verip ,kapıyı kapatıp,
başlıyorum topikte yazmaya kızlar size de geldiler mi test için diye sormaya
popom açıkta mı kaldı nedir , kadınlar kulübüyle ilgili rüya göreceğimi deseler inanmazdım.
sabah gülerek kalktım.eşim ,hayırdır dedi.
dedim topikle ilgili bir rüya gördüm.
eee topikle yatar ,topikle kalkarsan daha çok görürsün diyo.
kkarabiberimm sen fena takmışsın topiğe :))
allah kolaylık versin canımm
herkese günaydın. arkadaşlar kaç kilo aldınız bu zamana kadar. hamile kaldığınızda kaç kiloydunuz şimdi kaçkilosunuz ?
kkarabiberimm sen fena takmışsın topiğe :))
koptuummm :)))))))))))))))))
kızlar slm tekrar,yemekten döndüm,anlatamadığım rüyamı yazayım:
uyuyorum,kapı çalınıyor.açıyorum.hemşire kostümlü 2 kişi 'bu çubukları kullanarak
malum yerden sıvı örneği almamız gerek,size vereceğiz şu dk içinde geri vermeniz gerekli,rutin yapıyoruz her ay diğer kullanıcılara da şimdi sıra sizde 'deyip elime birşey tutuşturuyorlar.ben de kullansam mı kullanmasam mı derken.
kapıyı açıp soruyorum 'diğer kullanıcılar kim?'
'burası 2013 temmuz anneleri topiğinin bulunduğu kat.
diğer kullanıcılarda bu kapıların arkasında' diyorlar
koridora çıkıp bir bakıyorum ki ucu bucağı olmayan upuzun,dar bir koridor.
sağlı sollu kapılar ardında bizim topikteki kullanıcılar ama kapılar kapalı.
'diğer arkadaşlarla görüşemez miyim?' diyorum ,'hayır,kendi kapılarınızdan değil.
içeri girip bilgisayardan yazabilirsiniz.zaten burdan kimse görüşemez ,bu koridordan sadece biz ulaşırız size.
arkamdaki kapıyı gösterip,odanızda balkon kapısından çıkıp günlük hayatınızı sürdürürsünüz.
oda kapınız kadınlar kulübünde gelebileceğiniz son noktadır' diyorlar.
kapıyı kapatıp örneği alıp tekrar kendilerine verip ,kapıyı kapatıp,
başlıyorum topikte yazmaya kızlar size de geldiler mi test için diye sormaya
popom açıkta mı kaldı nedir , kadınlar kulübüyle ilgili rüya göreceğimi deseler inanmazdım.
sabah gülerek kalktım.eşim ,hayırdır dedi.
dedim topikle ilgili bir rüya gördüm.
eee topikle yatar ,topikle kalkarsan daha çok görürsün diyo.
48.5 ile başladım sabah tartındım 50.2 geldim sanki hızlımı gidiyorum
48.5 ile başladım sabah tartındım 50.2 geldim sanki hızlımı gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?