2013 Temmuz annleri paylaşım alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeklerimizin cinsiyeti ! Bizim.....

• İkiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    102

bel değil de sağ ayak bileğim ağrıyor uzun süre ayakta kalırsam da bel bacak her yerim ağrıyor,

sağ tarafa yatınca bir batma hissediyorum nedense

ilk sütle ilgili hiçbir bilgim olmadı canım çevremden de duymadım ama ilkini doya doya içsin baştan toptan kendini korusun diye de düşünmedim değil

hayırdır canım ya

aman cnm ya annem dün kardeşimin yüzünden biraz üzüdü
ev taşıyacam hafta sonu birazda eşim üzüd saolsun
sinir sıkıntı bastılar anlayacağın
delirecem şu an biri bişey desede gözünü oysam die geziyorum ortalıkta töbe töbe

hayırlı günler kuzucuklar. bugün 16. haftama girdim ve çok ağrım var. şeyime doğru güm güm vuruyo ağrı ve sol kasığımda bacağıma doğru aynı. çok rahatsız edici bişy. bunu yaşayan varmı aranızda doktora gitsem mi die düşünüyorum.............

off hepsi üst üste gelmiş hele ev taşıma fenaaa, yardım edecek kimse var mı

evet kuzum il genelinin ruhsatlarını biz veriyoruz ve süre uzatım işlemlerini biz yapıyoruz bunlar iyi günlerimiz martda hiç görüşemem sizinle muhtemelen

haklısın benimde nisanda otel açılcak çalıştığım çok yoğun olcaz bakalım nasıl görüşcez((((((((

diy mi diy mi Yaşasın Murat Yayla!:) Cevap veren herkese teşekkür ederim :) cumartesi bir kontrolum daha var zaten bakalım 17. haftamda olacağım.. hayırlısı neyse o olsun. haber veririm yine

bende benzer şeylerden yakınmıştım az önce canım. Biraz araştırınca kendiminkini ligament ağrısı denen agrı oldugu kararına vardım. Aşagıdaki linkte detayları ve nedenleri anlatılmış bir göz at istersen sendeki de aynı şekildeyse endişelenecek bir durum yok:)
GEBELİKTE ROUND LİGAMENT AĞRISI

kızlar slm tekrar,yemekten döndüm,anlatamadığım rüyamı yazayım:

uyuyorum,kapı çalınıyor.açıyorum.hemşire kostümlü 2 kişi 'bu çubukları kullanarak
malum yerden sıvı örneği almamız gerek,size vereceğiz şu dk içinde geri vermeniz gerekli,rutin yapıyoruz her ay diğer kullanıcılara da şimdi sıra sizde 'deyip elime birşey tutuşturuyorlar.ben de kullansam mı kullanmasam mı derken.
kapıyı açıp soruyorum 'diğer kullanıcılar kim?'
'burası 2013 temmuz anneleri topiğinin bulunduğu kat.
diğer kullanıcılarda bu kapıların arkasında' diyorlar
koridora çıkıp bir bakıyorum ki ucu bucağı olmayan upuzun,dar bir koridor.
sağlı sollu kapılar ardında bizim topikteki kullanıcılar ama kapılar kapalı.
'diğer arkadaşlarla görüşemez miyim?' diyorum ,'hayır,kendi kapılarınızdan değil.
içeri girip bilgisayardan yazabilirsiniz.zaten burdan kimse görüşemez ,bu koridordan sadece biz ulaşırız size.
arkamdaki kapıyı gösterip,odanızda balkon kapısından çıkıp günlük hayatınızı sürdürürsünüz.
oda kapınız kadınlar kulübünde gelebileceğiniz son noktadır' diyorlar.
kapıyı kapatıp örneği alıp tekrar kendilerine verip ,kapıyı kapatıp,
başlıyorum topikte yazmaya kızlar size de geldiler mi test için diye sormaya

popom açıkta mı kaldı nedir , kadınlar kulübüyle ilgili rüya göreceğimi deseler inanmazdım.
sabah gülerek kalktım.eşim ,hayırdır dedi.
dedim topikle ilgili bir rüya gördüm.
eee topikle yatar ,topikle kalkarsan daha çok görürsün diyo.

benim de belim ağrıyor bu aralar.
o keskin ağrılar ara ara geliyor bana da.

ağız sütünü doğduktan hemen sonra verirler diye biliyorum.saklayıp vereni ,ilaç niyetine duymadım.

koptuummm :)))))))))))))))))

adeta bir bilim kurgu filmi senaryosu :):)

güllümsün sen yeni taşınmamışmıydın ya?benmi yanlış hatırlıyorum..

hayırdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…