- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.041
dün son muayenemi oldum, 7,5 mm. olmuş rahim kalınlığım. zaten 7 mm.'nin üstü olması gerekiyormuş, haftaya kısmetse buz bebeklerim transfer olacak:)
hakkında hayırlısı inş.bu sefer allahın izniyle olur tutunur sana bebeğin
canım ya çarşamba günü 6.54mm idi cumartesi gününe kadar kalınlaşırmı
offfffffff karnim agrıyoo...adet olmadim henüzz ilac 2 gün oldu bitelii nezmaan olcann
Kizlaaar transferimin 5. Gunu bugun ama goguslerimde hic bir gelisme, farklilik yok( olmalimi ?? Yoksa normal mi ??? ((
Slmlar... Kadınlar klubune yenı katıldım. Halen devam etmekte olan bir tedavim var. Kadıköy acıbadem tayfun bağıs doktorum. 2. Denemem ancak uzun protokol uygulanacak ve son sefer olmasını temenni ediyorum. Acıbadem kadıköyü deneyenler ya da daha önce tayfun beyi deneyen kimse varmı acaba. Çok araştırdım ve çok ii yorumlar aldım amma yinde insanın aklında hep sorular oluyor maalesef... Daha önce üye olmadan bu siteyi hep
Nceliyordum. Geçtiğimiz 8 aylık süreçte istanbulda 1 aşılama ve adana başkent tüpbebek merk. 1 defa tüp bebek denemem oldu tek embriyo ile. Hayırlısı herşeydem önce tabiki amma doktorum çok umutlandırdı benı
Bende pco olarak 2 aşılama sonrası tüp bebek için start verip iğnelere başladım muhtemelen bayram öncesi yada sonrası transferim olucak sanırım ...Rabbim hepimizi hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın inşaallah..
hakkında hayırlısı inş.bu sefer allahın izniyle olur tutunur sana bebeğin
canım ya çarşamba günü 6.54mm idi cumartesi gününe kadar kalınlaşırmı
offfffffff karnim agrıyoo...adet olmadim henüzz ilac 2 gün oldu bitelii nezmaan olcann
Amin inşaallah ...canım..Hayırlı olsun canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz
Ayni bende 2 gun once bitti halen yok sen hangi hastaneye gidiyosun arkadasim
alalllaaa inşaşalh olurz yarin......ben adana ANKADA özel tüp bebek merkezi sen
ertelemeyecem herşeyi doktoruma bırakacam ama dediğin gibi içimdekileride anlatacamKalınlaşır tabi sen gönlünü ferah tut hersey güzel olacak ya içimden bir ses ertelemesin diyor ama sen bilirsin bu arada dr ile konuşmaya calış düşüncelerini söyle kaygılarını anlat mutlaka dr ile konuş ve tavsiyesini duy ona göre karar ver
evet canım yumurta geliştikçe rahimde gelişiyormuş bakalım iğnemin 7.günü 6.54mm olan rahmim şimdikaç mmwalla ben estrofemi kullanıyorum, östrojen takviyesi olduğu için rahmi bu ilacın ideal kalınlığa getirdiğini biliyorum ama emin de değilim.
çarşambadan cumartesiye çok var, kullandığın ilaçlar zaten rahmi hazırlayan ilaçlar, mutlaka kalınlaşır diye düşünüyorum.
Normal ya sonra sonra çıkıyo o belirtiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?