- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.081
kızlar yarın inşallah aksilik olmazsa tarnsferim .neolur dua edin çok korkuyorum heyecanlıyım endişeliyim .hayırlısı olsun inşallah.
Canımm dualarım seninle hiç korkma transfer kısmı aşılama ile aynı demişti mustecep bey bana ve aşilama da da hiç birşey hissetmemiştik o takılan aparatın varlığından başka...Meleklerin seninle olacak canımn rabbim sımsıkı sana tutunmalarını sağlasın inş...
Buarada bana micro enjeksiyon demişti sizin de öyle mi oldu canım??
Bu sorum da memorial şişliye giden herkese kızlar size de glifer diye bir ilaç verdiler mii??göbek bölgesinde yağ birikmesini engelliyormuş eczacıya sordum bugün reçetemde vardı ne alaka diye merak ettim ilaçların yaptığı şişkinliği ve yağ birikimini önlemek için dedi??
Allahimin izniyle kap gel kuzucuklarini tatlim, insallah hayirlsiyila tutunur bebislerin göbisine, Dualarim seninle....
kızlar yarın inşallah aksilik olmazsa tarnsferim .neolur dua edin çok korkuyorum heyecanlıyım endişeliyim .hayırlısı olsun inşallah.
beni de ekleyin lütfen ilk deneme tüp bebek yaş 29 transferi beklemekteyim
Tek olsun saglikli olsun canim benimm,bundada vardir bi hayir , insallah kuzucugun SIMSIKI tutunmustur Annecigine, Hayrili haberlerini bekliyorum caanimm, insalllaaahhh cok güzel haberler verirsin bizlere, Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün su mubarek günlerde Sen büyüksün Allahim
canlarım benım transferım yapıldı budun ve hıc te korktugum gbı değildi saolsun mustecep buyınde elı pek haıfıfmıştransferımın son derece guzel gectıgını soyledı zaten kzuuklarımı bende gordum ekranda allahım ya bu bışle tarıf edıleme bır duyguyken kucghımıza almak kımbılır nasıl bır hıstır bu arada ıkı embrıyom koyuldu dualarınızı benden esıgemeyınde rabbım kuzucuklarımı bana bagıslasın benım duam da herzaman hepinizle ınşallah kuzucuklarım benımle kalır:18::18::18:
35'e dayandık şekerim:) 6 yıllık evliyim, şark görevi bitsin, ev alalım, araba alalım, tatil yapalım derken, ertelemiştik korunmuştuk 2-3 sene sanki hemen olacakmış gibi. yaklaşık son 3 senedir de korunmayı bıraktık ama nafile. olmadı. biz de geçen yıl giriştik tüpçülere:) ilkinde negatif hiç tutmadı. doktorlar sebepsiz kısırlık, doğal olması lazım sizin deyince ara verdik 10 ay kadar. olmayınca 2 dondurulmuş embriyom vardı. 30 temmuzda transferim olacak kısmetse:) tabi hamile kalmak için yaş sınıra dayanınca daha farklı düşünüyor insan ama strese girmemek laazım, gücümün yettiği yere kadar gidecem, gerisi yüce rabbimin emri. sağlık olsun ne yapalım. listeye göre sen de 36 yaşındaymışsın, denemelere devam ediyorsun, inşallah bu son denemen olur, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yarabbim:)
Hımmm anladımm canımm vallahi sabırsızlıkla bekliyorum bendeinsülin direncini ayarlıyor o ilaç malum iğneler atkiliyor bunyeyi yarım arım alıyorum bende o .Allah razı olsun guzel dileklerin için canım seninde inşallah hayırlısıyla başlar guzel biter tedavin.
Canımm haydi hayırlı olsun inş sımsıkı tutunacak sana bebişlerincanlarım benım transferım yapıldı budun ve hıc te korktugum gbı değildi saolsun mustecep buyınde elı pek haıfıfmıştransferımın son derece guzel gectıgını soyledı zaten kzuuklarımı bende gordum ekranda allahım ya bu bışle tarıf edıleme bır duyguyken kucghımıza almak kımbılır nasıl bır hıstır bu arada ıkı embrıyom koyuldu dualarınızı benden esıgemeyınde rabbım kuzucuklarımı bana bagıslasın benım duam da herzaman hepinizle ınşallah kuzucuklarım benımle kalır:18::18::18:
Merhaba canımmarkadaşlar bayramdan sonra inşallah ben de başlayacağım ancak izin işi kalacağmz yer ayarlaması için bana nekadar aralıklar gittiğinizi anlatır mısınız .Mesela adetin 3. günü gittiniz ve başlandı sonra bida nezaman gittiniz.sonra kaç gün arayla gittniz. opudan sonra nasıl oldu. şimdiden teş. ederim
Merhaba canımmm seninle ayni tarihlerde başlıycaz ama ben ön görüşmemi yaptım dosyam hazırlandı şimdiye kadar olan tüm tahlillerini al mutlaka yanına canım...Üçümüzde bayram sonrası start veriyoruz ozaman kızlar benimde 18_19ağustosta reglim olavak ve başlanacak hakkımızda hayılısı olsun inşMerhaba arkadaslar, bende 12 agustosta IVF tedavisi icin Semra Hanimla on gorusme yapacagim. 19-20 agustos gibi de insallah tedaviye baslayacagiz. Var mi aranizda agustosta baslayacak olan?
Merhaba arkadaslar, bende 12 agustosta IVF tedavisi icin Semra Hanimla on gorusme yapacagim. 19-20 agustos gibi de insallah tedaviye baslayacagiz. Var mi aranizda agustosta baslayacak olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?