2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hadi bakalım hayırlısı canm bu mübarek günde rabbim güldürsün yüzünü 3.gün transferi mi oluyor senin şimdi ?

canım benim senin adına çooooooook sevindim. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin innşşşalllah....DaRISI da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun inşallah. çok sevindim yawww :))

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]OHSS OLDU ERTELENDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VUSLATDENİZİ
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bruksel tüp bebek merkzi
[/TD]
[TD]ağustosta adetten sonra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEDA_D5
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4343AHSENNN&43
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]5.denemee
[/TD]
[TD]izmir irembe
[/TD]
[TD]adet bekliyr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BÇINARLI
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FADİLEE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]çikolata kisti (gıcığıııı)
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAMİLİNE
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

FİLOLOGUMMMM CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN BAK BOŞUNAYMIŞ O UZUNTU DARISI BİZLERE HAMİŞŞŞŞ SENİİİİ RABBİM BAĞIŞLASIN SANA

kızlar rahim kalınlığınız kaç mm idi iğnemin 7.günü falan 6.64mm idi izin kaçtı ya 4 yumurtayla tedavimide ertelemeyi düşünüyorum açıkçası o kadar para veriyorum dondurmakta isterim yani

Yaşasınnnnnnnnnn allahıma şükürler olsun bak meleğin seni bırakmadı sen de moralini yüksek tut annesi üzülmesin kuzucuğumuz devamı da gelsin inşallah yemin ederim çok sevindim ya

saol kuzumsennde alıp geleceksin kuzularını ...

cnm 5. günün daha iyioldugunu söyleyeler var.ogüne kadar savaşıyorlar iyice bölünüyorlar..

Hayırlı ugurlu olsun inan aksamdan beri deerrt oldun icime ay cok korktum bak hc birsey yokmus uzulme burdakilerin dedigi gibi yat dinlen sen artık bebegini kendinden cok dusunen ANNESINNNNN

ayy hiç sorma arkadaşım helakoldum..inş kalır meleklerim benle. kanamam durur...

Hamilelikte kanama oldu mu '' yerini temizliyor bebek '' diye duymuşluğum çok var canm lütfen sakin ol ve dinlen kalk git yat yorma lütfen kendini.Doktorun da kötü bir şey dememiş normalmiş iyi düşün kuzum.

inş öyledir yerii temizliyordur kuzum bana gelirler..annesini bırakmazlar

vilmaa sende kuzularını alıp geleceksin inş...bekliyoruz seni burda.kaçıncı günü bügün embriyoların...inş 12 sonra sende hamişimdieceksin inş kanamasız saglıcakla..

canım benim senin adına çooooooook sevindim. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin innşşşalllah....DaRISI da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun inşallah. çok sevindim yawww :))

seda cım inş sizler daha saglıklı kanamasız yüksekdegerlerle hamişlik haberi verirsiniz

kızlar rahim kalınlığınız kaç mm idi iğnemin 7.günü falan 6.64mm idi izin kaçtı ya 4 yumurtayla tedavimide ertelemeyi düşünüyorum açıkçası o kadar para veriyorum dondurmakta isterim yani

cnm benım ınandıgım bırsey varsa oda ıstedıgın kadar dondur olmayacaksa olmayacagı.. ama olacaksa zaten tek yumurta bıle yeterli.. en azından benım ınancıma gore oyle... nasıpse gelır yemenden degılse ne gelır elden demışler.. sadece dort yumurtam vardı ıkısı dollendı cok sukur bugunde transferım var ama ben asla dort yumurta cok az sansım duser felan gıbı bır tutum ıcıne gırmedım.. benım olmam ıcınde bır sperm bır yumurta yettı... elbet yazdıysa mevlam onları kucagımdada gormek nasıp olur.. eger dondurulmuşlar yada bol yumurtalı bır tup bebek denemesıyle bebek sahıbı olunsaydı sımdı besıncı hatta altıncı denemelerı yapan arkadaslar olmazdı aramızda.. sen gonlunu ferah tut.. ben dedımkı rabbım senın dedığın olur ve sen yarattıklarını korursun.. onlar senın korumanda sen herseye kadırsın dedım.. bıkez olsun hastaneyı arayıp embrıolarımın durumunu sormadım... sımdıde transfere gıdıyorum ve ınanıyorumkı hıc dondurulmusum yok ama rabbım ol derse olacak bende kzuuzcuklarıma kavusacagım senın ıcınde temmenım bu

canım 4 yumurta çok da az değil. gelişimleri nasıl?eğer kaliteli geliştiyse bence hiç erteleme.ya da doktorunla konuş bu durumu seni yönlendirecektir bence.

innş canım sımsıkı sıkısıkı tutunsun inş kanamamvar

Kanaman kesilir inş her insanda olacak diye bir şey yok ama herkesinde dediği gibi bebek yerleşiyorsa genelde kanama olurmuş kız sesininki yerini beğendi valla iyice yerleşiyor mevlam korusun onu sağlıkla kucağına al kokusunu duy canım

seda cım inş sizler daha saglıklı kanamasız yüksekdegerlerle hamişlik haberi verirsiniz[/QUOTE]

inşallah canım inşallah....

Canım bende senin gibi düşünüyorum yüce rabbim bizler için hayırlı olanı diler ol diyeceği zaman bir tanesi ile bile yüzümü güldürür bbbz inş tedavisinden vazgeçmez hayırlısı ile sen kuzucuğunu al gel anasına sımsıkı tutunur inş hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

MEVLAM SANNA HAMD OLSUN.DARISI İSMİ BURDA YAZaN YADA YAZMAYAYÜREKTEN ANNELİĞİ ARZULAYAN HERKESE OLSUN İNŞ..BİZLEREDE SAGLIKLA KUCAGIMIZA ALMAYI NASİP ET MEVLAM

bende senin gibi öyle düşünüyorum ama birde işin maddi kısmı beni endişelendiriyor kredi çekip gidecez burdaki tüp bebek masrafının iki katı kadar ödeme ypacaz sadece kalacağımız otel 150 yada 200 euro
bu arad transferin hayırlı olsun inş.rabbim emeklerini boşa çevirmesin inş.tutunur bebeğin sana olacak gözüyle bakmadığım için dondurulmuşlarda lsun istiyorummm bir daha böyle bir imkanım olmayabilir

Kizlaaar transferimin 5. Gunu bugun ama goguslerimde hic bir gelisme, farklilik yok ( olmalimi ?? Yoksa normal mi ??? ((

Arkadaşım herkesde aynı olmuyor kendinde belirtiler arama stres yapma kendine
Nasipse zaten olur herşeyi akışına bırak tutunma bildiğim kadar 4.5gunde oluyomus vücud anca tepki verir takma kafana inşallah sende hamileyim diye haykirirsin gönlüne göre versin MEVLAM

Slmlar... Kadınlar klubune yenı katıldım. Halen devam etmekte olan bir tedavim var. Kadıköy acıbadem tayfun bağıs doktorum. 2. Denemem ancak uzun protokol uygulanacak ve son sefer olmasını temenni ediyorum. Acıbadem kadıköyü deneyenler ya da daha önce tayfun beyi deneyen kimse varmı acaba. Çok araştırdım ve çok ii yorumlar aldım amma yinde insanın aklında hep sorular oluyor maalesef... Daha önce üye olmadan bu siteyi hep
Nceliyordum. Geçtiğimiz 8 aylık süreçte istanbulda 1 aşılama ve adana başkent tüpbebek merk. 1 defa tüp bebek denemem oldu tek embriyo ile. Hayırlısı herşeydem önce tabiki amma doktorum çok umutlandırdı benı

canım 4 yumurta çok da az değil. gelişimleri nasıl?eğer kaliteli geliştiyse bence hiç erteleme.ya da doktorunla konuş bu durumu seni yönlendirecektir bence.
7.günde 3ü 9mm 1i 11mm idi şimdi nasıllar bilemiyorum hiç gelişmedi doktorla görüşemiyorum ancak hemşireyle konuşuyorummm rahim kalınlığımda 6.54mm

Canım merhaba bende tayfun hocanın hastalarındanım tayfun hocadan çok memnunum hiç kafanda soru işareti kalmasın güven ona soru işaretlerini de rahatlıkla sor cevaplamaktan hiç çekinmez ben insanların bebeklerinin olmasından çok mutlu oluyorum diyen biri bende yumurta rezerv azlığı sorunu var yumurta 1-2 tane çıkıyor kaliteli olamadığı için bazı denemelerde yumurta boş çıkıyordu tayfun hoca ile transfer olma sansı yasamıştım orta kalite oldugundan tutunma sorunu yaşamıştım

Ay yazıp duruyorum kusura bakma doğru yerdesin bence bende ağustos sonu yeniden başlayacağım hepimiz için hakkımızda hayırlı olan olsun

7.günde 3ü 9mm 1i 11mm idi şimdi nasıllar bilemiyorum hiç gelişmedi doktorla görüşemiyorum ancak hemşireyle konuşuyorummm rahim kalınlığımda 6.54mm

canım zaten 9. -10. gun falan istenen olgunluğa ulaşmıştı benimkiler.ama tabi en iyisini sen bilirsin. neden doktorunla görüşemiyorsun?tedavide doktorun desteği de çok önemli aslında. canım sen nasıl iyi olacağını düşünüyorsan öyle karar ver. işin manevi boyutu kadar maddi boyutu da var doğru...Rabbim tez zamanda hepimizin istediğini versin. sağlıklı ve hayırlı hamilelilkler nasip etsin cümlemizze inşallah.

Canım gözün Aydın cooook sevindim darısı bizimde basımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…