- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.001
benıde hastaneden aradılar saat beste transferım varmış.. mubarek gunler ve bırde mubarek cumaya rast getırem rabbım bu ısın sonucunda benım yuzumude sevıncte cuma gıbı aydınlatsın ınşallah... ve bu duam hepınız ıcınde gecerlın arkadaslar su mubarek gunlerde butun gecelerden daha degerlı kadır gecesınede hızla yaklaştıgımız su gunlerde rabbım cumlemızın yuzunu sevıncle aydınlatasın
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
Hadi bakalım hayırlısı canm bu mübarek günde rabbim güldürsün yüzünü 3.gün transferi mi oluyor senin şimdi ?
Yaşasınnnnnnnnnn allahıma şükürler olsun bak meleğin seni bırakmadı sen de moralini yüksek tut annesi üzülmesin kuzucuğumuz devamı da gelsin inşallah yemin ederim çok sevindim ya
Ya kızlarbu3.gün 5.gün embriyosunun farkı nedir ? benim opudan sonra 2. günüm bugün embriyolog aradı demin gelişimleri güzelmiş sıpaların ama 5 gün yapacağız transferi dedi eğer her şey yolunda ise neden yarın yapmıyorlar ki soramadım da heyecandan :44::44:
Hayırlı ugurlu olsun inan aksamdan beri deerrt oldun icime ay cok korktum bak hc birsey yokmus uzulme burdakilerin dedigi gibi yat dinlen sen artık bebegini kendinden cok dusunen ANNESINNNNN
Hamilelikte kanama oldu mu '' yerini temizliyor bebek '' diye duymuşluğum çok var canm lütfen sakin ol ve dinlen kalk git yat yorma lütfen kendini.Doktorun da kötü bir şey dememiş normalmiş iyi düşün kuzum.
dedım ben sana bak sakın ol dıye hemen panıklıyoz bız ya
cnm benım ya valla ıcımızı ferahlattın sonucta ne kadar cok hamılemız olursa bızım ıcınde umut okadar cok oluyo olmayanlara hepbırlıkte uzuluyoruzbenıde hastaneden aradılar saat beste transferım varmış.. mubarek gunler ve bırde mubarek cumaya rast getırem rabbım bu ısın sonucunda benım yuzumude sevıncte cuma gıbı aydınlatsın ınşallah... ve bu duam hepınız ıcınde gecerlın arkadaslar su mubarek gunlerde butun gecelerden daha degerlı kadır gecesınede hızla yaklaştıgımız su gunlerde rabbım cumlemızın yuzunu sevıncle aydınlatasın
canım benim senin adına çooooooook sevindim. Rabbim kucağına da almayı nasip etsin innşşşalllah....DaRISI da benim ve benim gibi bekleyenlerin başına olsun inşallah. çok sevindim yawww :))
kızlar rahim kalınlığınız kaç mm idi iğnemin 7.günü falan 6.64mm idi izin kaçtı ya 4 yumurtayla tedavimide ertelemeyi düşünüyorum açıkçası o kadar para veriyorum dondurmakta isterim yani
kızlar rahim kalınlığınız kaç mm idi iğnemin 7.günü falan 6.64mm idi izin kaçtı ya 4 yumurtayla tedavimide ertelemeyi düşünüyorum açıkçası o kadar para veriyorum dondurmakta isterim yani
innş canım sımsıkı sıkısıkı tutunsun inş kanamamvar
cnm benım ınandıgım bırsey varsa oda ıstedıgın kadar dondur olmayacaksa olmayacagı.. ama olacaksa zaten tek yumurta bıle yeterli.. en azından benım ınancıma gore oyle... nasıpse gelır yemenden degılse ne gelır elden demışler.. sadece dort yumurtam vardı ıkısı dollendı cok sukur bugunde transferım var ama ben asla dort yumurta cok az sansım duser felan gıbı bır tutum ıcıne gırmedım.. benım olmam ıcınde bır sperm bır yumurta yettı... elbet yazdıysa mevlam onları kucagımdada gormek nasıp olur.. eger dondurulmuşlar yada bol yumurtalı bır tup bebek denemesıyle bebek sahıbı olunsaydı sımdı besıncı hatta altıncı denemelerı yapan arkadaslar olmazdı aramızda.. sen gonlunu ferah tut.. ben dedımkı rabbım senın dedığın olur ve sen yarattıklarını korursun.. onlar senın korumanda sen herseye kadırsın dedım.. bıkez olsun hastaneyı arayıp embrıolarımın durumunu sormadım... sımdıde transfere gıdıyorum ve ınanıyorumkı hıc dondurulmusum yok ama rabbım ol derse olacak bende kzuuzcuklarıma kavusacagım senın ıcınde temmenım bu
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz
[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem kayseri
[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]OHSS OLDU ERTELENDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VUSLATDENİZİ
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bruksel tüp bebek merkzi
[/TD]
[TD]ağustosta adetten sonra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEDA_D5
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4343AHSENNN&43
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]5.denemee
[/TD]
[TD]izmir irembe
[/TD]
[TD]adet bekliyr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BÇINARLI
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FADİLEE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]çikolata kisti (gıcığıııı)
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAMİLİNE
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]31 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM
FİLOLOGUMMMM CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNN BAK BOŞUNAYMIŞ O UZUNTU DARISI BİZLERE HAMİŞŞŞŞ SENİİİİ RABBİM BAĞIŞLASIN SANA
cnm benım ınandıgım bırsey varsa oda ıstedıgın kadar dondur olmayacaksa olmayacagı.. ama olacaksa zaten tek yumurta bıle yeterli.. en azından benım ınancıma gore oyle... nasıpse gelır yemenden degılse ne gelır elden demışler.. sadece dort yumurtam vardı ıkısı dollendı cok sukur bugunde transferım var ama ben asla dort yumurta cok az sansım duser felan gıbı bır tutum ıcıne gırmedım.. benım olmam ıcınde bır sperm bır yumurta yettı... elbet yazdıysa mevlam onları kucagımdada gormek nasıp olur.. eger dondurulmuşlar yada bol yumurtalı bır tup bebek denemesıyle bebek sahıbı olunsaydı sımdı besıncı hatta altıncı denemelerı yapan arkadaslar olmazdı aramızda.. sen gonlunu ferah tut.. ben dedımkı rabbım senın dedığın olur ve sen yarattıklarını korursun.. onlar senın korumanda sen herseye kadırsın dedım.. bıkez olsun hastaneyı arayıp embrıolarımın durumunu sormadım... sımdıde transfere gıdıyorum ve ınanıyorumkı hıc dondurulmusum yok ama rabbım ol derse olacak bende kzuuzcuklarıma kavusacagım senın ıcınde temmenım bu
Kizlaaar transferimin 5. Gunu bugun ama goguslerimde hic bir gelisme, farklilik yok( olmalimi ?? Yoksa normal mi ??? ((
7.günde 3ü 9mm 1i 11mm idi şimdi nasıllar bilemiyorum hiç gelişmedi doktorla görüşemiyorum ancak hemşireyle konuşuyorummm rahim kalınlığımda 6.54mmcanım 4 yumurta çok da az değil. gelişimleri nasıl?eğer kaliteli geliştiyse bence hiç erteleme.ya da doktorunla konuş bu durumu seni yönlendirecektir bence.
Slmlar... Kadınlar klubune yenı katıldım. Halen devam etmekte olan bir tedavim var. Kadıköy acıbadem tayfun bağıs doktorum. 2. Denemem ancak uzun protokol uygulanacak ve son sefer olmasını temenni ediyorum. Acıbadem kadıköyü deneyenler ya da daha önce tayfun beyi deneyen kimse varmı acaba. Çok araştırdım ve çok ii yorumlar aldım amma yinde insanın aklında hep sorular oluyor maalesef... Daha önce üye olmadan bu siteyi hep
Nceliyordum. Geçtiğimiz 8 aylık süreçte istanbulda 1 aşılama ve adana başkent tüpbebek merk. 1 defa tüp bebek denemem oldu tek embriyo ile. Hayırlısı herşeydem önce tabiki amma doktorum çok umutlandırdı benı
7.günde 3ü 9mm 1i 11mm idi şimdi nasıllar bilemiyorum hiç gelişmedi doktorla görüşemiyorum ancak hemşireyle konuşuyorummm rahim kalınlığımda 6.54mm
kızlar dün aniden adet kanaması gibi kanamam olmuştu...sonrası malumtüm gece aglamakla geçtimilaçlarımı yapmadım.sabahta tekrar nezaman başlarımdemek için dr umagittim..drum beni görür görmez bagırdı kızaglama normaldir bu dedive neden olabilecegini açıkladısonrada kan verdik..bir buçuk saat sonra sonuç çıkmıştı oradakikızlar 70 çıktı hamilesin dedi....ben hala bakıyorum o ben degilim diye..sonra dr um geldi hadigit hamilesi işte dedi...iğne vurdularüç gün üst üste vurunacagım...inanamıyorum HAMİLEYMİŞİM...AMAARTIK DAHA DA KORKUYORUM UMARIMMELEGİM BENİ BIRAKMIYORDUR...
KIZLAR HEPİİZE TEŞEKKÜR EDERİMGECEDEN BERİ YANIMDASINIZ..ŞU ÜÇ GÜNÜDE ATLATACAZ İNŞ HEPBERABER MELEGİMİ DEGERLERİ ARTACAK İNŞ
DARISIVEDAHA İYİ SONUÇLAR PİXES VE STDİVE İN VE BEKLEYEN HERKESİN OLSUN İNŞ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?