2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

hayırlı olsun canımmmmmmmmm. gelsin bebişlerrrr

merhaba.ben ankarada tedavı goruyorum. adetın 3. gunu gıdıyosun sorun cıkmassa tedavı baslıyo. 7. gun sonra 9. 11. 13. gun seklınde arayla gıdıyosun. e2 ne bakıyolar ve yumurta takıbı yapılıyo.opudan once catlatma ıgnesı vuruluyosun. sonra da 3. veya 5. gun embrıyosu transfer edılıyo. opuyu yasamadım henuz. yasayınca anlatırım :)

Cnm gozun aydin... sonunda transferin oldu demek... insallah sana tutunutlar...2 hafta sonra hamile oldugunu ogreniriz... =)

sağol arkadaşım yani iki gün arayla gidiyosun ben istanbulda memorialde yaptırcam oraya giden arkadaş sanki her gün gidiliyo gibi birşey dedi çok heyecanlıyım bu kadar soru sormam herhangi bir aksilik yaşamaktan çekinmem yardımcı olduğun için tekrar teşekkür ederim

yumurtalık rezervınkac cıktı senden amh testı ıstedılermı kac cıktı yumurta rezervın dusuk cıkınca tup bebek yapılabılıyormu doktorun bu yumurta axlıgı konusunda ne dedı yazarsan sevınırım benımde teste az cıktı bende basvuru yaptım haber beklıyorum

Arkadaslar malum benim sonuc sali gunu negatif cikti ama ben hala adet olmadim zaman zaman kasiklarim agriyo birde hala goguslerim cokm sis ve agriyor.yaa doktoru arayamiyorum ben ne zaman adet olcam normal mi bu durum.cevaplarinizi bekliyorum...

Vilmaaaaaaa.hayirli ugurlu olsun canim. Transfere girdiğinde çok mu sıkışıktın. Transfer sırasında özellikle dikkat etmem gereken önemli birşey var mı. Sonrası kaç dak. Hastanede yattin. Doktor yeme içme ve hareket anlamında nelere dikkat etmen gerektigini söyledi. Salı günü de benim transferim var da.

Arkadaslar malum benim sonuc sali gunu negatif cikti ama ben hala adet olmadim zaman zaman kasiklarim agriyo birde hala goguslerim cokm sis ve agriyor.yaa doktoru arayamiyorum ben ne zaman adet olcam normal mi bu durum.cevaplarinizi bekliyorum...

Geç gebelik diye bişey duymuştum ama umutlandirmak da istemem. Tüp bebek tedavisi sonrası adet düzensizliği de gorulebiliyormus. Benim ilk denememde 3 ay cok duzensiz olmustu. 34 gune bile cikmisti periodum.sonraki ay 24 gün falan. Doktorunu neden aramiyorsun o daha iyi bilir. Bence ara için rahat etsin.

11 tane yumisim vamis :) cok sevindim hepsi kafadina gore takiliyor :) 11 13 15 18 oyle gidiyor 18 olani sordum onemli degil dedi sonra carsamba opum var :)

Cnm ben memorialde tedavi goruyorum... tedavinin basinda her iki gune bi gittim ama son 4 gundur hergun gidiyorum... yumurtalar her an kivama gelebilir diye o gunu kacirmamak icin her gun yumurtalara bakiyorlar... =) simdi gine yollardayim... gine muayene ve kan verrmeye gidiyorum...

hayırlı olsun canımmmmmmmmm. gelsin bebişlerrrr
Saol cnm benım
Cnm gozun aydin... sonunda transferin oldu demek... insallah sana tutunutlar...2 hafta sonra hamile oldugunu ogreniriz... =)
Saol cnm ya ınşallah valla bu bıle baska duygu
Sımdı ben tam anlayamadım ne dedıgını yumurtalık rezervım azdı ıgnelerle dort tane yumurta elde edıldı ama o test ne bılmıyorum bırtakım kan testlerım ypıldı ama normal dendıgı ıcın degerlerımı bılmıyorum cnm ınşallah senınde guzel haberlerını alırız

Saol cnm valla ben fazla sıkışmısım uc bardak dısarı cıkardım:) dıkkat etmen gereken bısey yok transferden sonra hıc kaldırmadan sedyeyle odama aldılar bı yarım saat kırk dakıka dınlenıp cıktık transferden sonra bı yarım saat daha ıdrarı tutman tavsıye edılıyo yeme ıcmede sorun yok tabı sigara alkol dısında ama hareketlerım normal yuruyusle kısıtlı kahvaltımı hazırlıyorm ufk tefek ev slerıne el atıyorum ama agır kaldırmıyorum oturup kalkarken anı hareket ypmaktan skınıyorum bendekı durum bu sanada sımdıden hayırlı olsun cnm
Cnm benim yumurtalarda oyle .. kafalarina gore buyuyorlar... =)
Jac tane oldu bebıım yumurtan

Benim opu olup olmiyacagim belli degil... esim pazartesi veya sali ameliyat olacak... eger sperm bulunursa ayni gun ben opu olcam... =) seninki ne zaman?

Cnm dualarım senınle esınde sperm bulunur ınş benım hep dedığım bısey az yumurta oldugunu oğrenınce.. Bıtane olsun benım olsun ınşallah bıtanede olsa sızın olur kuzum

Listemizin maşallahı var Hamişler çoğalıyo, inşallah herkezde Hamiş yazdını görürûrüz Rabbim sen büyüksün

Kuzzuumm hadi gözün aydın, Rabbim positifleri, ardından değerinin kat bi kat arttığını, göbişinde kalp atışlarını veee Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin kuzucuklarını,çoook güzel bi duygy dimi, anında değişiyo Duyguların ayyy güzel Allahım sen sevindir hepimizi, hep iyi haberler vermeyi nasip eyle bûyük Allahım . Dualarımdasın kuzum Herkez Dualarîmda Rabbim kabul etsin

bende memrial şişli de yaptım sonuç bekliyorum inşallah hepimizin ki tutar çok tittiz takip ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…