2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaslar malum benim sonuc sali gunu negatif cikti ama ben hala adet olmadim zaman zaman kasiklarim agriyo birde hala goguslerim cokm sis ve agriyor.yaa doktoru arayamiyorum ben ne zaman adet olcam normal mi bu durum.cevaplarinizi bekliyorum...

Canim Adet dûzenin bozuk normal olarak ondan gecikme yapar, benim aşılama yaptırdığızda sonuc negatifti ilaçları bırakınca 4 gün sonra geldi...inşallah geç gebelik dir Rabbim yüzünü güldürür ama normalde yani gecikmesi tatlım....doktorunu bi ara sor, niye arıyamıyosun?
11 tane yumisim vamis :) cok sevindim hepsi kafadina gore takiliyor :) 11 13 15 18 oyle gidiyor 18 olani sordum onemli degil dedi sonra carsamba opum var :)
Benimde 11 taneydiler:)) ayyyy hadi inşallah cabım hayırlısıyla olursun opunu da kavuşursun bir an önce Meleklerine...

bende memrial şişli de yaptım sonuç bekliyorum inşallah hepimizin ki tutar çok tittiz takip ediyorlar
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım, insallah Rabbim yüzünü güldürür...hayırli haberlerini bekliyoruz

Benim opu olup olmiyacagim belli degil... esim pazartesi veya sali ameliyat olacak... eger sperm bulunursa ayni gun ben opu olcam... =) seninki ne zaman?
Rabbim inşallah yardımcınız olur eşinde Sperm bulunurda , kuzucuğuna kavusursun tatlim, Dualarım sizinle, Rabbim inşallah çok mutlu eder hepimizi... Hayırlı haberler verirsin inşallah bizlere...

Arkadaşlar bugün transferin altıncı günü erken gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı nedir acaba tuttu mu bebişim bu arada 5. Gün embiryo ları

Canım benim inşallah hayırlı haberler vericeksin Ağustosta bizlere , Rabbim yardimcın olsun, Dualarım seninle tatlım

Arkadaşlar bugün transferin altıncı günü erken gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı nedir acaba tuttu mu bebişim bu arada 5. Gün embiryo ları
Valla tatlım silikte olsa Positif sayılıyodaha cok erken olduğu icin silik çıkmış olabilir, HCG daha okadar yüksek deil çünkü, 6.günde positif cikmasi bile sasirtti beni. ama bence sevinmek icin biraz daha bekle derim ben tatlim cok erken cûnkû...yani yanıltmasın bide en garanti Kan Testin positif cıksın inşallah izaman hep beraber halay cekerizzz Rabbim inşallah kan testinde onaylanır positif olduğun

arkadaşlar biraz önce 16. gün sonucumu öğrendim 120 den 617 ye çıkmış bhcg umarım herşey yolunda gider. bu arada idrar testlerine hiçbir şekilde güvenmemek gerektiğini bir kez daha anladım. değer 600 lara gelmişkenbile idrar testinde silik çıkmıştı ve moralim bozulmuştu neyseki değerim katlanmış Allah sonuç bekleyen herkese hayırlı haberler bizlere de sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah

Cnm suan 10 tane olgun yumurtam var... bugun catlama ignesi vurucam.... =)

aminn cnnm innnş kucagmızada alacaz ..amakorkuyorum iğneleri bile sessizce vurunmaya çalışıyorum bebeklerim korkması diye... eesenn nezamaan gidiyon tekrar dra kuzularını görmeye.

hadişimdi sıkı sıkı tutunsunlar inş annelerine mevlam sana bagışlasın inş...bende görmüştüm ekranda minik yıldızgibi parlıyorlardı...mevlam bizlere bebeklerimizi kucagımızda dabüyütmeyi nasip etsin inş

inş tutunmuştur sana cnm ama daha erken ikigün daha beklede bari kan verarkadaşım..inş güzel habeerler verirsin

ohhçokşükür cnm sırada kese ve pıtpıtlarvar inş...mevlam darsı bizlere inş..ezaların yüzü suyu hürmetine hiç birimizi evlatla sınamasın rabbim arattırmasın onlarla imtihan etmesin inş

ohhçokşükür cnm sırada kese ve pıtpıtlarvar inş...mevlam darsı bizlere inş..ezaların yüzü suyu hürmetine hiç birimizi evlatla sınamasın rabbim arattırmasın onlarla imtihan etmesin inş

amin canım inşallah darısı başına yeni bir heyecan başladı şimdi 12 ağustosta kalp atışı için gideceğim muhterem bey her zamanki gibi dinlenmeye devam etmemi söyledi 1 hafta daha rapor alacağım bakalım...

Merhaba arkadaslar transferi olanlarin opu olanlarin.tedaviye baslayanlarin gun sayanlarin hepsi
nde Allah gonlune göre versin icimisdrki evlat hastetii so'n bulur insallah saglikla sihhatle hepninz sevgiyle kalin

cnm keseye çagırmadımı..sana niye istirahat dedi kanama falan mı var ? hayırlısı cnm inş duyacaksın güzel güzel pıtpıtlarıı

cnm keseye çagırmadımı..sana niye istirahat dedi kanama falan mı var ? hayırlısı cnm inş duyacaksın güzel güzel pıtpıtlarıı

Kese için çağırmadı 12agstosta ikisine birden bakacak herhalde bende muhterem beye güvendiğim için çok sorgulamadim açıkçası, kanamam yok ama mümkünse biraz daha dinlen dedi, bu arada senin kanaman durdu mu

bende çok güveniyorum cnm ve çok seviyorum dr umu...bizim için bir şans resmen..hayırlısı cnm tekrar kan ver falan dedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…