- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.121
Arkadaslar malum benim sonuc sali gunu negatif cikti ama ben hala adet olmadim zaman zaman kasiklarim agriyo birde hala goguslerim cokm sis ve agriyor.yaa doktoru arayamiyorum ben ne zaman adet olcam normal mi bu durum.cevaplarinizi bekliyorum...
Benimde 11 taneydiler:)) ayyyy hadi inşallah cabım hayırlısıyla olursun opunu da kavuşursun bir an önce Meleklerine...11 tane yumisim vamis :) cok sevindim hepsi kafadina gore takiliyor :) 11 13 15 18 oyle gidiyor 18 olani sordum onemli degil dedi sonra carsamba opum var :)
Rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip etsin canım, insallah Rabbim yüzünü güldürür...hayırli haberlerini bekliyoruzbende memrial şişli de yaptım sonuç bekliyorum inşallah hepimizin ki tutar çok tittiz takip ediyorlar
Rabbim inşallah yardımcınız olur eşinde Sperm bulunurda , kuzucuğuna kavusursun tatlim, Dualarım sizinle, Rabbim inşallah çok mutlu eder hepimizi...Benim opu olup olmiyacagim belli degil... esim pazartesi veya sali ameliyat olacak... eger sperm bulunursa ayni gun ben opu olcam... =) seninki ne zaman?
Canım benim inşallah hayırlı haberler vericeksin Ağustosta bizlere , Rabbim yardimcın olsun, Dualarım seninle tatlım
Valla tatlım silikte olsa Positif sayılıyoArkadaşlar bugün transferin altıncı günü erken gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı nedir acaba tuttu mu bebişim bu arada 5. Gün embiryo ları
Saol cnm benım
Saol cnm ya ınşallah valla bu bıle baska duygu
Sımdı ben tam anlayamadım ne dedıgını yumurtalık rezervım azdı ıgnelerle dort tane yumurta elde edıldı ama o test ne bılmıyorum bırtakım kan testlerım ypıldı ama normal dendıgı ıcın degerlerımı bılmıyorum cnm ınşallah senınde guzel haberlerını alırız
Saol cnm valla ben fazla sıkışmısım uc bardak dısarı cıkardım:) dıkkat etmen gereken bısey yok transferden sonra hıc kaldırmadan sedyeyle odama aldılar bı yarım saat kırk dakıka dınlenıp cıktık transferden sonra bı yarım saat daha ıdrarı tutman tavsıye edılıyo yeme ıcmede sorun yok tabı sigara alkol dısında ama hareketlerım normal yuruyusle kısıtlı kahvaltımı hazırlıyorm ufk tefek ev slerıne el atıyorum ama agır kaldırmıyorum oturup kalkarken anı hareket ypmaktan skınıyorum bendekı durum bu sanada sımdıden hayırlı olsun cnm
Jac tane oldu bebıım yumurtan
kuzucummm degil, benim 10. günümde 39 cikti yaa, seninkisi 70....Rabbimin izniyle yükselicek insallah dahada kat bi kat katlanicaklar, canim benim sen bugün doktordaydin oda normal dedi dimi, eeee? niye bu stress? KAnam olabiliyo, benim kuzenim tüp bebek degil ama normal hamile kaldi da kiz 3 ay adet oldu hamileyken, yani normaaallll. Yavrumm sen Hamileliginin tadini cikar simdi tamammi hersey Rabbimin izniyle cok güzel olucak...ALlahim sen yüzümüzü güldür , YAvrularimizi SAg salim kucagimiza almayi nasip eyle Rabbim sen büyüksün
canlarım benım transferım yapıldı budun ve hıc te korktugum gbı değildi saolsun mustecep buyınde elı pek haıfıfmıştransferımın son derece guzel gectıgını soyledı zaten kzuuklarımı bende gordum ekranda allahım ya bu bışle tarıf edıleme bır duyguyken kucghımıza almak kımbılır nasıl bır hıstır bu arada ıkı embrıyom koyuldu dualarınızı benden esıgemeyınde rabbım kuzucuklarımı bana bagıslasın benım duam da herzaman hepinizle ınşallah kuzucuklarım benımle kalır:18::18::18:
Arkadaşlar bugün transferin altıncı günü erken gebelik testlerinden yaptım ve ikinci çizgi silikte olsa çıktı nedir acaba tuttu mu bebişim bu arada 5. Gün embiryo ları
arkadaşlar biraz önce 16. gün sonucumu öğrendim 120 den 617 ye çıkmış bhcg umarım herşey yolunda gider. bu arada idrar testlerine hiçbir şekilde güvenmemek gerektiğini bir kez daha anladım. değer 600 lara gelmişkenbile idrar testinde silik çıkmıştı ve moralim bozulmuştu neyseki değerim katlanmış Allah sonuç bekleyen herkese hayırlı haberler bizlere de sonuna kadar sağlıklı hamilelikler nasip eder inşallah
ohhçokşükür cnm sırada kese ve pıtpıtlarvar inş...mevlam darsı bizlere inş..ezaların yüzü suyu hürmetine hiç birimizi evlatla sınamasın rabbim arattırmasın onlarla imtihan etmesin inş
bende memrial şişli de yaptım sonuç bekliyorum inşallah hepimizin ki tutar çok tittiz takip ediyorlar
amin canım inşallah darısı başına yeni bir heyecan başladı şimdi 12 ağustosta kalp atışı için gideceğim muhterem bey her zamanki gibi dinlenmeye devam etmemi söyledi 1 hafta daha rapor alacağım bakalım...
Benim opu olup olmiyacagim belli degil... esim pazartesi veya sali ameliyat olacak... eger sperm bulunursa ayni gun ben opu olcam... =) seninki ne zaman?
cnm keseye çagırmadımı..sana niye istirahat dedi kanama falan mı var ? hayırlısı cnm inş duyacaksın güzel güzel pıtpıtlarıı
Kese için çağırmadı 12agstosta ikisine birden bakacak herhalde bende muhterem beye güvendiğim için çok sorgulamadim açıkçası, kanamam yok ama mümkünse biraz daha dinlen dedi, bu arada senin kanaman durdu mu
Yok canım bundan sonra kalp atışına kadar başka test falan istemedi değerin çok iyi katlanmış dedi ondan mı bilmiyorumbende çok güveniyorum cnm ve çok seviyorum dr umu...bizim için bir şans resmen..hayırlısı cnm tekrar kan ver falan dedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?