- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.221
kızlar herkese merhaba... dünden beri mesajları okuyorum sizi tanımak için. 90. sayfaya gelebildim tek tek okudum hepsini ve hepinizi çok iyi anladım. çünkü hisler korkular heyecanlar hep aynı..
beni de alın aranıza.... ben de temmuz tüpçülerindenim. adetin 18. günü lucrin iğneme başladım. 2 gün önce adet olup diğer ilaçlarımıza başlamam gerekiyordu ama gecikti. sanırım stresten gecikiyor. bana uzun protokol uygulanıyor. daha önce 1 aşılama 2 de tüp denememiz var. eşimde sperm hız ve şekil bozukluğu sorunu ile başlamıştık aslında ama tüp bebek denemelerimiz esnasında benim yumurtalarımın da sorun olduğunu gördük. 17 yumurta toplanıyor ama olgunlaşmamış oldukları anlaşılıyor OPUdan sonra. bu genetik de olabilirmiş genlerdeki bir mutasyondan dolayı. ailede bu sorunu yaşayan yok ama bir kişide bile olabileceğini söyledi doktorum. ailedeki kadınlar tam tersi bizim istemeden hamile kalıyorlar hep. neyse.. o aya özgü bir şey de olabilirmiş. o yüzden son kez br daha daha deniyoruz bu ay. Allahın hakkı 3tür. olursa olur. olmazsa biz kıbrısa yumurta donasyonuna gideceğiz herhalde. son çare bu...
bu güzel listeye beni de alırsanız sevinirim. kendimle beraber dualrımdasınız artık...
3. deneme
sorun: sperm hız ve morfoloji sorunu
ve yumura kalitesizliği
durum: lucrin iğneleri ile birlikte adet bekleniyor :)
kızlar ben ıyı degılım pek sabahı zor ettım kabızlk ıcın kullandıgım ilac pek ıse yaramadı ıkkınamayıncada zorluyo canım ok acıyodoktorumu aradık lavman verdı umut edıyorum kı o rahatlatır neden boyle oluyo anlamadım okadar lıflı gıdaar tuketmeye calışıyorum komposta su ıcıyorum nolur dua edınde bu kabızlık bebıslrıme zarar vermesın... Gercı sebebı bu olacaksa onlara kavusamamın yapaj viseyim ok allahin dedigi olur:18:
Sagol canim, evet buradaki herkez korku icinde biliyorum ...benimde o sorun var işte, yani hergün cikamiyorum, sabirim bana sıkîntı verende bu,Magnesyum ic canim iyi geliyo Kabizliga ben en azindan 3 günde 1 cikiyorum tuvallette... Evet gelmiyo Rabbime emanet inşallah duruyordur meleklerim , Dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden zaten, bekliyorumm...dayanilmixak agrilarim olursa gidicem canim
Gecmiş olsun Cnm... Bende bı haftadır aynı sorunla uğraşıyorum... Sanırım ilaçlar böyle yapıyo... =[ merak etme Cnm eminım senin ufaklıklar annelerinin karnında güvendeler... =]
kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.
sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.
dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım.
bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.
merhabelar....Son derece şaşkınım .Dondurulmuş mebriyo transferimin 12 günü hcg değerim 182 ; 10. gün 76 idi ne dersiniz bu yükseliş azmı? pazar olduğu iiçin doktorumu arayamıyorum yardımcı olurmusunuz
bence gayet iyi benimde bugün 9. gün ve değerim 44 senin ki de gayet iyi artışı takip edeceksin
allah büyük birbirimize dualarımız yeter rabbim hayırlısıyla kabul eder inşallahhhAaamiiin inşallah canim benim , seninde Hamiş olduğunu yazarız inşallah en kusa zamanda buraya, Listemizde olan herkezde yazain inşallah Hamile diye, Rabbim sen büyüksünhadi inaniyoruz senin uğuruna tatlım inşallah
merhabelar....Son derece şaşkınım .Dondurulmuş mebriyo transferimin 12 günü hcg değerim 182 ; 10. gün 76 idi ne dersiniz bu yükseliş azmı? pazar olduğu iiçin doktorumu arayamıyorum yardımcı olurmusunuz
kızlar ben ıyı degılım pek sabahı zor ettım kabızlk ıcın kullandıgım ilac pek ıse yaramadı ıkkınamayıncada zorluyo canım ok acıyodoktorumu aradık lavman verdı umut edıyorum kı o rahatlatır neden boyle oluyo anlamadım okadar lıflı gıdaar tuketmeye calışıyorum komposta su ıcıyorum nolur dua edınde bu kabızlık bebıslrıme zarar vermesın... Gercı sebebı bu olacaksa onlara kavusamamın yapaj viseyim ok allahin dedigi olur:18:
kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah
hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.
sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.
dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım.
bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.
Günaydın Canlarım , venim dün cok Kanrım ağrıdı Hastaneye gidecektik nerdeyse ama ben korkudan gitmek istemedim kötü bişey söylerler diyeşuan agrım yok gibi ama Gaz sancısi var sanırım hepsi birbirine karıştı, Salı günü bakcaktı yine doktorum , keseyi görebilecekmi diye ve normal gebelikmi diye, Kizlar ben korkuyorum :18:
Hadi maşallah tatlım Tabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkli bi sekilde...ben hep diyorum yapmayın şu idrar Testlerini sadece moral bozuyor, güvenilmez o Testlere. Rabbim hepimizin yüzünü gülsürsün inşallaahh.
Aminn insallah canim ... Kız ben öksürmeye korkuyorum bise olmasın diye...ben salı günü gidicem Ultrasonla bakçak Keseyi görebilcekmi ve nirmal Gebelikmi diye ama ben cok korkuyorum Karnim cok agridi dün, brün gün belki gaz sancisida olabilir bi baski var cünkü karistirdim artik iyice keyfim yok yaniİnsalla görevilirim kuzularimi Rabbim sen Büyüksün sen yardım bizlere...
Merhaba arkadaşlar
Bende ağustosta 3 tüp bebegimi yaptırıcam. Normal yolla iki kere hamile kaldım ama tüp bebekle iki kere hamile kalamadım. Simdi 9 yaşında bir kızım var. Kardeşi olsun çok istiyor ama yıllardır ugrasmamiza ragmen malesef olmuyor. Simdi adetimi bekliyorum bugun yada yarin olurum herhalde. Benide aranıza ve listeye alırsanız çok sevinirim.
Bende pko var yaşım 30 bu 3 denemem olucak samsun medical parkta yaptiricam
İki katına çıkmasının normal olduğunu söylüyorlar zaten cnm sıkıntı yapma kendine. Benimde dondurulmus embriyo transferi bugun 6 gunüm sende ne gibi belirtiler olmuştu
ccnm karınnn agrısı aşka kasıkta sancı başka dedi..herşeyi takma..ve iyidüşün cnnm.göreceksinn inş az kaldı btnm
ayy o korkularyokmu yürümeye öksürmeyehapşırmaya korkuyor insan.. cnm inş sen keseni göreceksinn bende önce arttıgını sonrada keseyigörecem inş ve pıtpıtlar eşliğide aglayacazseviçtenn
hoşgeldin cnm arkadaşım:)olucak inş
Hiçbir belirtim yok göğuslerde hiçbirsey yok benimde arada kasıklarımda batma oluyor oda cok nadır.ilkinde benimde ilaçlardan olsa gerek daha çok belirtim vardı.5. Gun embrıyosu benimde bugun transferin 6. Gunu hayırlısı inşallah busefer pozitif olur.aslında pek bi belirti yşamadım ilk tüp denemem de ilaçlarında etkisi daha cok belirti yaşamıştım.şimdi arada bi kasıklarımda batma var göğüslerimd pek bi değişiklik yok .arada bi de midem de yama gibi bi his var .
benim blast aşamasında transferim olmuştu 5 gün embriyosu. bugun 12. gün.
seen nasıl hissediyorsun kendini varmı belirtin
Hiçbir belirtim yok göğuslerde hiçbirsey yok benimde arada kasıklarımda batma oluyor oda cok nadır.ilkinde benimde ilaçlardan olsa gerek daha çok belirtim vardı.5. Gun embrıyosu benimde bugun transferin 6. Gunu hayırlısı inşallah busefer pozitif olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?