2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

cccnm ALLAH ım söyletti inş..bennnnnnn daha degerim artacakmı diye bekliyorum :) senn ikiz demişsinnnn birkerede hamiş yazmıştıı birisi iki gün sonra hamiş oldugmu ögrennnmiştim hadii innş artmıştır da hatta ikizdir:) 70dennnn kat kat artar inş

ccccccnm amin innş ikizdir ama benim degerimidaha yeniögrendik 70çıktı innnş artar kat kat da ikizolurlar:) mevlam söyletmiştir inş..

cnm sen naptın . kese gordunmu. ıkızmı bellı mı ???

yok cnm daha ögrediğimizde11.gün dü ve70 çıkmıştı.. bbugün 13 yarı tekrar bakılcak inş kat katartarda ikiz olurlar:)

cnnm aramıza hoşgeldin.innş kıbrısa gerek kalmadann hamişimyazaaccaksın inş...

canım insan bile b,ile bunu bile sorun ediyor kız maşallah yumurtaların iiyiymiş bende 4 tane vardaaaa ama 4 gün için 2mm büyümüşlerrr çok yumurtamda yok

merak etme canım o değer sorunu herkeste var zaten hamile kalındığında sorunların aşaması var allahın izniyle artmıştr

kızlar ben ıyı degılım pek sabahı zor ettım kabızlk ıcın kullandıgım ilac pek ıse yaramadı ıkkınamayıncada zorluyo canım ok acıyodoktorumu aradık lavman verdı umut edıyorum kı o rahatlatır neden boyle oluyo anlamadım okadar lıflı gıdaar tuketmeye calışıyorum komposta su ıcıyorum nolur dua edınde bu kabızlık bebıslrıme zarar vermesın... Gercı sebebı bu olacaksa onlara kavusamamın yapaj viseyim ok allahin dedigi olur:18:

Gunaydinlarrrrrrr nasilsinis kızlar
Arkadas doğru soyluyo iyi düşünün iyi olsun
İnsanın en büyük dusmanii stres bol bol dua edin herşeye akışına bırakın .
Siz kendinizi nekadar strese sokarsanız olcagi varsada olmuyo hepmizin hakkında hayırlısı olsun .peygamber efendimizin güzel bir duası
Allahım sen istmessen kim verebilir
Sen istersen kim mani olabilir
Herşey Allahın takdirine kalmış
Benim alman doktorum bile öyle diyo neden olmadığını bilmiyoruz ancak yukardaki biliyo diyo
MEVLAM neyler eyler en güzelini eyler moralinizi hic bozmayin tam gaz yola devam
Sevgiyle kalın

Arkadaşım ilk önce inşallah bu sıkıntılara rağmen bebeklerin sımsıkı tutunurlar sana
Tavsiyem ilacdan ziyade bol bol su iç meyvevye kayısı incir ve portakal suyu bunlar insanı rahatlatıyor
Sureklide yatma buda kabiz yapiyo insanı az hisli olmamak kaydigyla yavaş tavas dolaş
Bak göreceksin sorunun dan kurtulacaksinAllah gönlündeki muradını versin sevgiyle kal

kızlar merhaba
uzun bir aradan sonra müjdeli haberle geldim inşallah

hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim

biliyorsunuz opu ya girmeden önce veda ettim size bir daha da kk ya girmedim.

sonunda Yüce Rabbim bu satırları yazmayı nasib etti bana çok şükür.

dün kan testi için merkeze gittim ve sonucumu aldım.

bu süre zarfında her namazımda sizler içinde dua ettim hala ediyorum. Yerlerin, göklerin tüm kainatın tek sahibi ya Rabbel Alemin. Evlat sahibi olmak isteyen tüm kardeşlerime bu mutluluğu yaşamayı nasib et inşallah.

Günaydın Canlarım , venim dün cok Kanrım ağrıdı Hastaneye gidecektik nerdeyse ama ben korkudan gitmek istemedim kötü bişey söylerler diye şuan agrım yok gibi ama Gaz sancısi var sanırım hepsi birbirine karıştı, Salı günü bakcaktı yine doktorum , keseyi görebilecekmi diye ve normal gebelikmi diye, Kizlar ben korkuyorum :18:

Tebrikler canim cok sevindim tablomusdaa hamileler cogaliyo
önce güzel duaların icin teşekkürler inşallah bizde senin gibi zamani gelince hamileyim diye yazarız.Allahım sağlıklı sihatli tamamına erdirsin
Gusel Allahım gönlüne göre versin sevgiyle kal

Cnm gecmis olsun hangi,iz korkmuyoruzki bende kabizlikla ugrasiyirum ve diski baski yapiyo diye bebeklerim zarar gorurumudiye korkuyorum ama sonra biliyorumki benim elimden bisey gelmez sende icini ferah tutmaya calis kuzum iyi biseydir belkide agri ama cokta emin olamazsan git derim doktoruna:44:

Hadi maşallah tatlım Tabbim kucagına almayıda nasip etsin inşallah sağlıkli bi sekilde...ben hep diyorum yapmayın şu idrar Testlerini sadece moral bozuyor, güvenilmez o Testlere. Rabbim hepimizin yüzünü gülsürsün inşallaahh.
aminn cnnm innnş kucagmızada alacaz ..amakorkuyorum iğneleri bile sessizce vurunmaya çalışıyorum bebeklerim korkması diye... eesenn nezamaan gidiyon tekrar dra kuzularını görmeye.
Aminn insallah canim ... Kız ben öksürmeye korkuyorum bise olmasın diye...ben salı günü gidicem Ultrasonla bakçak Keseyi görebilcekmi ve nirmal Gebelikmi diye ama ben cok korkuyorum Karnim cok agridi dün, brün gün belki gaz sancisida olabilir bi baski var cünkü karistirdim artik iyice keyfim yok yani İnsalla görevilirim kuzularimi Rabbim sen Büyüksün sen yardım bizlere...

Sagol canim, evet buradaki herkez korku icinde biliyorum ...benimde o sorun var işte, yani hergün cikamiyorum, sabirim bana sıkîntı verende bu,Magnesyum ic canim iyi geliyo Kabizliga ben en azindan 3 günde 1 cikiyorum tuvallette... Evet gelmiyo Rabbime emanet inşallah duruyordur meleklerim , Dua etmekten baska bisey gelmiyo elimden zaten, bekliyorumm...dayanilmixak agrilarim olursa gidicem canim

Magnesyun ic tatlim, hic zorlanmadan tuvalete cikarsin, ben ıkınmadan Tuvallete cikanayan biriydim , magnesyum sayesinde rahatım hoş 3 günde bir cikiyorum ama bu benim icin cok cok iyi. Dene derim ben, hicbir zarari yok

Benim bugün transferimin 9.günü adet sancılarım başladı çok moralim bozuk
Sancıların normal canm , adet olacakmışsın gibi olur ,ama adet olucaksîb anlamına gelmiyo yani inşallah olmazsın ...rabbim agrilarini yerlesme agrisi yapain insallah, hayirli haberler verirsin

Aaamiiin inşallah canim benim , seninde Hamiş olduğunu yazarız inşallah en kusa zamanda buraya, Listemizde olan herkezde yazain inşallah Hamile diye, Rabbim sen büyüksün hadi inaniyoruz senin uğuruna tatlım inşallah

Hersey yolunda gider insallah canim , tez vakitte teanafwrin gerceklesir insallah ve tutunur kuzucuklarnn sana, Dualarm seninle
beta hcg değerleri hergün ne kadar artıyor acaba bilginiz var mı
Hergün iki katı olması gerekiyor diye biliyorum canım ama herkezde öle olmamasına rağmen Hamiş olan cok canım

Canim gecmis olsun.ne zaman transferin oldu.bence gec kalma agrin varsa sana zarar verebile ek bise olabilr Allah korusun dis gebelik olmasin.bekleme kesene bi daha baktir derim ben.ins Alkah gonlune gire verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…