- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.181
Canımm transfer nerede yapılıyor peki?benim aşılamalarım medical parkta olmuştu ve hep doğumhanede çatalda yapıldı şimdi memorial da tüp olacak oyuzden merak ettim kuzum???Ayyyy insanın korkudan hiiiç idrarını yapası gelmez aşilamada idrara sıkışık yapılmamıstı ama ben aşilama sonrası 9 saat tutmuştum ya olumsuz olursa diye
Amiiin canımm inş rabbim yüzümüzü güldürsün...Benimde 2 aşılama sonrası ilk tüp denemem ve dilerim son olurseninde inş bu sefer tutar canım bebişlerimize kavuşuruz inş...Rabbim isteyen herkese nadip etsin anne olmayı...
Ben istanbuldayım canım..
Canım ben tedaviye başlamadım ön görüsme yaptım o da tatile çıkacaktım aklımda soru işaretleri ile çıkmayayım diye ön görüşme istedim zira iki hastane arası kalmıştım ve ön görüşme yapman illaki şart değil eski tahlillerime baktılar dosya açtılar eşimin tahlillerine baktı vajinal muayenem yapıldı okadar 2.günü gel dedi banada hatta ön görüşmeye gittiğim gün 3.günümdü hemen başlayalım dedi reçete yazdı fakat ben tatil dönüşü ağustosta olsun istediğimi söyleyince ok dedi.Doktorun teli yok bende ama istersen tüp bebek bölümü hasta ilişkilerindeki bayanın telini özelden yazayım sana veya pazartesi ara zehra hanımla göruşmek istiyorum de bağlasınlar onunla görüş çok ilgili bir bayan.
Ayni bende 2 gun once bitti halen yok sen hangi hastaneye gidiyosun arkadasim
ayy ben şimdi degere mi takılayım karın agrılarımamı? ayy ne stres miş yaa... bugün yakın arkadaşlarımdan birinin hamişlik haberini aldım.4 gün önceki testi 0.20 çıkmıştı.ve bugün 161.70 çıktı...ben nezaman konuldgunu biliyorum ama degerim 70? kötümü diye düşünmeden edemiyorum umarım benim meleklerim gelişmiştir artmıştır degerleri...kese oluşuyormu vs vs ...mevlam sen koru bebişlerimizi
ben de ağustosta başlayacağım.inşallah listede biz de hamile olarak yer alırız :)))
Yok canim ozel bisey yok
Doktorun soylemedigi surece tabiki.. bol bol gez evinin duzenini temizligini yap hazir biseylet al buzluga at yemelik tranferde lazim olcak :) birde kitap , dergi falan al evde zaman gecirmek kolay degil Allahim yuzune gulsun arkadasim insaallah bebegine kavusursun , hepimiz kavusuruz...
Cnmkışıye gore degısmekle bırlıkte bı kac gun adet olacakmı gıbı sancın oluyo okdr
Bıde bısı sorcam ya bencok kabızım ıkkınamıyorumda daha dun transferım oldu valla kendımı zorlamadan saatlerce tuvalette beklıyoru mdoktorumu aradım şurup verdı ama bu iş hı. Ikkınmadan normal sartlarda bıle yapılmıyokı varmı boyle sıkıntısı oaln napıyosunuz hamışler sız naptınız:18:
tşk ederim canım amin inşallah allah hepimize verir. valla işte herseyi ayarlıyorumda heyecan var şimdide yarın bir olsun istiyorum gecip gitsin artık ...
Heyecan cok kotu tabi , transferde ekrandan sanada gosteriyolar bir baktim nefes almiyorum heyecandan:) zararlidir simdi yavrucuguma diye dusundum :) hemen besmele cektim birsuru koyarlarken insanin aklina gelmiyor dua okumak falan da ... Allah yardimcimiz olsun, ellerimizi bos cevirmesin insallah su mubarek gunlerde
ayy ben şimdi degere mi takılayım karın agrılarımamı? ayy ne stres miş yaa... bugün yakın arkadaşlarımdan birinin hamişlik haberini aldım.4 gün önceki testi 0.20 çıkmıştı.ve bugün 161.70 çıktı...ben nezaman konuldgunu biliyorum ama degerim 70? kötümü diye düşünmeden edemiyorum umarım benim meleklerim gelişmiştir artmıştır degerleri...kese oluşuyormu vs vs ...mevlam sen koru bebişlerimizi
ayolll bu kadar gadar olunurmuuuuu
şeffaf yapışkan akıntı geldi bugün benden yumurtladımmı kızlar sizden de geliyormuuuu yumurta takibi yapan arkadaşlarım
Kislar bu duayı ezberleyin hayırlısıyla Meryem suresi 5 ile 6 ci ayetler
5. Ayet
Ve innî hıftul mevâliye min verâî ve kânetimreetî âkıran feheb lî min ledunke veliyyâ(veliyyen).
6. Ayet
Yerisunî ve yerisu min âli yakûbe vecalhu rabbî radıyyâ(radıyyen).Allhim dualarimusi kabul etsin
Bu duayı devamlı okuyun inşallah faydasını Allahın izniyle goruces sevgiyle kalın Allah ol deyince herseyvolur
kızlar herkese merhaba... dünden beri mesajları okuyorum sizi tanımak için. 90. sayfaya gelebildim tek tek okudum hepsini ve hepinizi çok iyi anladım. çünkü hisler korkular heyecanlar hep aynı..
beni de alın aranıza.... ben de temmuz tüpçülerindenim. adetin 18. günü lucrin iğneme başladım. 2 gün önce adet olup diğer ilaçlarımıza başlamam gerekiyordu ama gecikti. sanırım stresten gecikiyor. bana uzun protokol uygulanıyor. daha önce 1 aşılama 2 de tüp denememiz var. eşimde sperm hız ve şekil bozukluğu sorunu ile başlamıştık aslında ama tüp bebek denemelerimiz esnasında benim yumurtalarımın da sorun olduğunu gördük. 17 yumurta toplanıyor ama olgunlaşmamış oldukları anlaşılıyor OPUdan sonra. bu genetik de olabilirmiş genlerdeki bir mutasyondan dolayı. ailede bu sorunu yaşayan yok ama bir kişide bile olabileceğini söyledi doktorum. ailedeki kadınlar tam tersi bizim istemeden hamile kalıyorlar hep. neyse.. o aya özgü bir şey de olabilirmiş. o yüzden son kez br daha daha deniyoruz bu ay. Allahın hakkı 3tür. olursa olur. olmazsa biz kıbrısa yumurta donasyonuna gideceğiz herhalde. son çare bu...
bu güzel listeye beni de alırsanız sevinirim. kendimle beraber dualrımdasınız artık...
3. deneme
sorun: sperm hız ve morfoloji sorunu
ve yumura kalitesizliği
durum: lucrin iğneleri ile birlikte adet bekleniyor :)
Hosgeldin aramıza:) bbbz adlı arkadaş listeyi düzenliyor heralde online oldugunda seni de listeye ekler. Bu listede keramet var. Topic yeni olmasına rağmen teker teker hamiş haberlerini alıyoruz. Allahim fazla ugrastirmadan sana da nasip eder insallah nurtopu gibi bir evlat. Kıbrıs neden peki? Orda farkli ne uygulamasi varki. Turkiyedeki tup bebek merkezlerinin avrupadakilerden bile daha iyi oldugunu duymustum.
kızlar herkese merhaba... dünden beri mesajları okuyorum sizi tanımak için. 90. sayfaya gelebildim tek tek okudum hepsini ve hepinizi çok iyi anladım. çünkü hisler korkular heyecanlar hep aynı..
beni de alın aranıza.... ben de temmuz tüpçülerindenim. adetin 18. günü lucrin iğneme başladım. 2 gün önce adet olup diğer ilaçlarımıza başlamam gerekiyordu ama gecikti. sanırım stresten gecikiyor. bana uzun protokol uygulanıyor. daha önce 1 aşılama 2 de tüp denememiz var. eşimde sperm hız ve şekil bozukluğu sorunu ile başlamıştık aslında ama tüp bebek denemelerimiz esnasında benim yumurtalarımın da sorun olduğunu gördük. 17 yumurta toplanıyor ama olgunlaşmamış oldukları anlaşılıyor OPUdan sonra. bu genetik de olabilirmiş genlerdeki bir mutasyondan dolayı. ailede bu sorunu yaşayan yok ama bir kişide bile olabileceğini söyledi doktorum. ailedeki kadınlar tam tersi bizim istemeden hamile kalıyorlar hep. neyse.. o aya özgü bir şey de olabilirmiş. o yüzden son kez br daha daha deniyoruz bu ay. Allahın hakkı 3tür. olursa olur. olmazsa biz kıbrısa yumurta donasyonuna gideceğiz herhalde. son çare bu...
bu güzel listeye beni de alırsanız sevinirim. kendimle beraber dualrımdasınız artık...
3. deneme
sorun: sperm hız ve morfoloji sorunu
ve yumura kalitesizliği
durum: lucrin iğneleri ile birlikte adet bekleniyor :)
canım tşk ederim cevap verdiğin için inşallah yüzümüz güler. valla canım transfer olanlar cevaplasın sorunu ama bence ıkınmasan sanki iyi olur ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?