2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Bu durumları bile tiye alacak kadar güçleniyo insan zaman içinde....Bizim süreçte çokk esprili geçti...çokk komik şeyler çıkabiliyo...Rabbim tedavinin bundan sonraki süreçlerinde kolaylıklar versin canım...

Canımmm hoşgeldin...:)) Allah ım inşallah tedavini güzel sonuçlandırır...

cnm bbben kayısı yiyorum sizede tavsiye ederimzorlamamaya çalışıyorum...bbbişeolmaz allahın iziyle inş

Arkadaslar yoldayim insallah bir aksilik cikmaz

Kizlar buarada elimde 250 dozda gonal f var... istanbulda olan veya memorial hastanesine giden arkadaslardan isteyen varsa kendilerine hediye edebilirim.. =) eger burdan ses cikmazsa hastaneye birakicam...

bende hastaneye kan alma odasında ki hemşirelere bıraktım . biran önce ver gonal f in süresi varmış

Tebrikler canim Allah tamamina erdirsin sagliklikucagina almayi nasip etsin Gelsin bebislerrrr

Reyyancim galiba bugun senin Test gunun insallah sende Gusel haber verirsin Kislar bende hamileyimmm dersin bebislerin sana sımsıkıtunurlar

benimde 27 sinde mustecep bey yaptı evet kolay gecti guzel oldu ded.inşallah guzel haberler veririz

fillologumm hiçç kaygii etmee canim o 70 mişş varyaaa 240 olcekk eminim ben :)

kıymetlii arkadaslarim çok sükür 2.adetimide pazar günü oldum...bugun adanaya gitcektik fakat esimin isi çıktıı...biraz sonra randevumu alıp yarin gitcemm allah kısmet edersee...acaba buasamadan sonrakini bilen varmi....transferim kaç gün sonra olur

Merhaba arkadasim bende senle birlikte hastalanmayi bekliyordum ve oldum dun bugun geldik hastaneye bekliyoruz insallah yarin senin için de guzel geçer hayırlı haberlerini bekliyorum

canım ilaçlara vucudunun verdiği tepkiye göre değişir sğresi. benim transfer dahil 10 gün sürmüştü. ama sadece 10 gun iğne kullananlar da var. hayırlı olsun tedavi başlangıcın. darısı bizim başımıza

Kizlarrrrr...!!!! Yarin mikro tese yapilacak esime.... lutfen dua edinde sperm bulunsun.... ben cok tedirginim.... bu gece nasil gececekse artik....

hepinizden Allah razı olsun 2 gundur giremedim .cumartesi transferim oldu az yumurtası olanlar hiç ama hiç üzülmesin Rabbim verecekse öylede böylede veriri.benim 17 tane döölendi son gun 13 dediler transferden 15 dk önce embriyolog eşimle beni yanına çağırdı ve sadece 2 tane kaldı dedi dondururmaya kalmadı dedi tabi o an şok yaşadım normalde 1 transfer olcaktı ama bu durumdan dolayı 2 transfer yaptılar.ohss şu bu korktuk ama işte.nerde okadar yumurta şans dedim kendi kendime ama yinede buna şükür rabbim enaından 2 tane var sen bunlara can ver rabbim dedim..dua ediyorum uzanıyorum çok kalkmıyorum iğneye gidiyorum işte ööle..Allahım şu mubarek ramazan ayında hepimizi sevindirsin inşallah

İnşallah sımsıkı tutunur bebişlerin sana....Transfer olduğu andan itibaren insan bi garipleşiyo...Anında garip bi duyguyla o günü bekler oluyo....Allahım inşallah güzel sonuçlar alırısın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…