- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.341
Hastane yollarindayim :) insallh doktorym iyi seyler soyler
Uzun zamandır bişey yazamadım ama tüm yazdıklarınızı okudum. Öncelikle pozitif gören arkadaşları çok çok tebrik ediyor, Allah tamamına erdirsin diyorum:)
Tedavisi devam eden arkadaşlara Allah kuvvet versin, bu uğurlu topikte inşalla hepsinin güzel sonuçlarını göreceğiz Allahın izniyle. Bu arada şunu da söylemek istiyorum; aşılamalar dahil tüm negatif sonuçlarımdaki ( 6 kere) beliritler, pozitif sonuç oldığım son denememdeki beliritlerle aynıydı (regle ağrısı ve bel ağrısı) Onun dışında göğüs şişliği filan hiç olmadı. O yüzden nacizane önerim belirtilere hiç takılmamanız.
Gelelim derdime:); malum 19 Temmuzda pozitif sonuç almıştım (beta 44) sonra da katlandı Allahıma çok şükür (22 Temmuz; 140, 24 Temmuz; 340) Doktor taa 5 Ağustos'ta çağırdı arkadaşlar yaa, daha 1 koca hafta var, tabi şimdi kafaya taktım, ağrım olsa da korkuyorum, olmasa da. Benle aşağı yıkarı aynı tarihlerde pozitif gören arkadaşlarım, sizi keseyi görmek için filan çağırdı mı doktorunuz bu haftaiçi? Off doktoru mu değiştirsem ne yapsam.
Amin cnm bkliyirum iyi dir yumislerm insallhHadi hayırlısı canım güzel haberlerini bekliyoruz habersiz bırakma bizi
hiç üzme kendini canm. benm toplamda 5 yumurta toplandı. azalmış over var bende. 3 tanesi iyi durumdaydı. 2 tanesi transfer edildi. ve şuan hamileyim tek kese göründü. Rabbim verecekse veriyor. dua edelim.
Olmadı..................
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben cumartesi pozitifi aldım. bugünde test tekrarı yaptık. sonucum bugün 345kese görmek için doktorum 6 Ağustos da bir bakalım dedi daha önce göremeyiz dedi...
Olmadı..................
Canim gecmis olsun.ne zaman transferin oldu.bence gec kalma agrin varsa sana zarar verebile ek bise olabilr Allah korusun dis gebelik olmasin.bekleme kesene bi daha baktir derim ben.ins Alkah gonlune gire verir
Kuzum karninin sis olmasi gayeet normal benime öle, hem Gsz hem Opunun etkisi var daha... yani merak etme, insallah Degerin KAt bi Kat yükselmistir kuzummkızlar uzun bir aradan sonra yarım saatligine yigeniminn dogum gününe gittim..karnım şiş veherkes dogumun yanastımı diye dalga geçtiler..düşünün işte..niye olduki anlamadım bukadar...veyarınn ikinci test var kanamam yok ama ilaçlardanmı yok bilmiyorum inş bebişlerim tutmuştur ve şu 11.gün ki 70 olan degerim yarın 14.günümüzde inşş kattt kattt artmıştır..meleklerim anne seni üzdükama burdayız derler..rabbim bizleri evlatla sınamasın
Olmadı..................
arkadaşlar, bi de birşey soracağım. özellikle transferi yaklaşan arkadaşlara.. sabah akşam progestan 200mg fitil olarak kullanıyorum. sabah 8 de akşamda yatarken 11 gibi kullanıyorum. akşamkinde sorun yok ama sabah kullandığımda fitil 2-3 saat içinde akıyor. malum çalıştığım için sabah kullanınca uzun süre yatamıyorum.
sizce ilacın etkisi azalır mı, ya da akşam 11, sabah 6'da falan kullansam saat aralıkları çok yakın oluyor ama. yarın transfere gittiğimde soracam doktora ama bilgisi olan var mı acaba?
Merhaba kızlar bende bu ay 2. Denememi yaptim. Ve bu kez pozitifi aldim diye cokmutluyum.
Ancak bhcg degerlerimde duzensiz artis olmaya başladı(
Cok uzgunum.
7.gun 68
9. Gun 114
11 gun (bugun) 137
Doktorum kimyasal olabilir dedi..
Basina böyle bişey gelipte duzelen oldu mu
ay ben dayanamıyorum test aldım yarın ki ilk idrarımla test yapıcambana çok geç test tarihi verdiler yaaaaa (sanki doktordan iyi bilecem :)
Ama 22 temmuz transfer günüm 5. gün embriyosu transfer edildi, 3 agustos test tarihimsizlerle kıyaslıyorum benimki çok geç sanki yarın sabahı nasıl bekliycem onu bilmiyorum yanlız :):44:
Uzun zamandır bişey yazamadım ama tüm yazdıklarınızı okudum. Öncelikle pozitif gören arkadaşları çok çok tebrik ediyor, Allah tamamına erdirsin diyorum:)
Tedavisi devam eden arkadaşlara Allah kuvvet versin, bu uğurlu topikte inşalla hepsinin güzel sonuçlarını göreceğiz Allahın izniyle. Bu arada şunu da söylemek istiyorum; aşılamalar dahil tüm negatif sonuçlarımdaki ( 6 kere) beliritler, pozitif sonuç oldığım son denememdeki beliritlerle aynıydı (regle ağrısı ve bel ağrısı) Onun dışında göğüs şişliği filan hiç olmadı. O yüzden nacizane önerim belirtilere hiç takılmamanız.
Gelelim derdime:); malum 19 Temmuzda pozitif sonuç almıştım (beta 44) sonra da katlandı Allahıma çok şükür (22 Temmuz; 140, 24 Temmuz; 340) Doktor taa 5 Ağustos'ta çağırdı arkadaşlar yaa, daha 1 koca hafta var, tabi şimdi kafaya taktım, ağrım olsa da korkuyorum, olmasa da. Benle aşağı yıkarı aynı tarihlerde pozitif gören arkadaşlarım, sizi keseyi görmek için filan çağırdı mı doktorunuz bu haftaiçi? Off doktoru mu değiştirsem ne yapsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?