2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ben cumartesi pozitifi aldım. bugünde test tekrarı yaptık. sonucum bugün 345 kese görmek için doktorum 6 Ağustos da bir bakalım dedi daha önce göremeyiz dedi...

hiç üzme kendini canm. benm toplamda 5 yumurta toplandı. azalmış over var bende. 3 tanesi iyi durumdaydı. 2 tanesi transfer edildi. ve şuan hamileyim tek kese göründü. Rabbim verecekse veriyor. dua edelim.

Allah tamamina erdirsin canim saglikli sihatli kucagina almayi nasip etsin

Patiscim değerin çok güzelmiş, Bebişine kavuştursun Allahım seni:) sen benden bir hafta sonra öğrenmişsin, ona rağmen doktorun 6sında çağırmış, beni 5'inde çağırdı, gel de çatlama:) ben Cumaya başka bir doktordan randevu aldım, bari haftasonu meraktan çatlamıyım, off şu keseyi bir görsek:)

Olmadı..................

Reyyan; yawyaw'ında dediği gibi şimdi hissetiğin bu üzüntü geçecek ve aynı şevk ve mutlulukla yeniden başlayacaksın. Benim ilk 2 denemem olumsuzdu, buralara çok yazdım "olmadı" diye, hissettiklerini çok iyi anlıyorum ama tünelin sonunda ışık var Allahın izniyle. Bebek de koca gibi:) aslında geleceği zaman belli, bize düşen bu sınavda metanetli olmak, Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canim gecmis olsun.ne zaman transferin oldu.bence gec kalma agrin varsa sana zarar verebile ek bise olabilr Allah korusun dis gebelik olmasin.bekleme kesene bi daha baktir derim ben.ins Alkah gonlune gire verir

Saoil canim , benim Transferim 9.7. oldu Testim positif, cok sükür dünden beri iyiyim sancim agrim yok herzamanki gibi var, sanirim Tuvalet baskisiyla karisti sancim. Keseyi insalllah kismetse yarin görmeye gidicez insallah güzel Rabbim bize görmeyi nasip eder:18: sen ne durumdaydin canim ?

Kuzum karninin sis olmasi gayeet normal benime öle, hem Gsz hem Opunun etkisi var daha... yani merak etme, insallah Degerin KAt bi Kat yükselmistir kuzumm

Merhaba kızlar bende bu ay 2. Denememi yaptim. Ve bu kez pozitifi aldim diye cokmutluyum.

Ancak bhcg degerlerimde duzensiz artis olmaya başladı(
Cok uzgunum.

7.gun 68
9. Gun 114
11 gun (bugun) 137

Doktorum kimyasal olabilir dedi..

Basina böyle bişey gelipte duzelen oldu mu

Ben kullaniyorum canim, Transferden sonra günde 3x 4 Tane koyuyorum, sonucum belli oldu hala kullaniyorum , hayir azalmaz soncuta sen onu koyudugun anda etki ediyo, yoksa Doktorlarimiz derdi kesinlikle yatin koyunca diye, ben nasil yapiyorum biliomusun, sabah normalden 1 Saat erken kalkip Fitilimi koyup, yatioyrum 1 Saat, öglen calisiyorum malum yatamiyorum, aksalarimda bide yatmadan önce koyuyorum. sende öle yap, Fitillerin arasinda minimum 8 Saat oldumu yeter canim.

Benim bildigim hergun bu rakamlar ikiye katlamasi gerekiyor. Yani takribi olarak o civarda olmasinda yarar var.

Dogru test tarihi 12 gun gecmesi gerekiyor galiba. Ama 10.gun kan testi yapanlarda var. Bence cok zor idrar'dan net birsey anlaman. Bence yapma derim stress'den baska birsey degil. Yaniltici olur simdi. Bir 5 gun daha positif duygularla yasa derim canim.

Evet canim 2 kat artması lazım ama
Acaba 2 bebisten bir tanesi tutunamadida ondan mi azaldi deger
Kafamcok karisik..

Selam canim masallah degerin güzel yükseliyo Nazar degmesin tatlim Benimde 2. Teste 215 cikti b idaha Kan Testine cagirmadi doktorum , belki yarin bakar cünkü yarin kismetse Keseyi görmeye gidicez insalllah Rabbim görmeyi nasip ederse ve ben cok korkuyorum :18::18: Rabbim sen hepimizin yüzünü güldür insallah sen büyüksün evet biz seninle yakiniz aramizda 1 gün vardi galba dimi ? Cok gec vermis sana Randevuyu canim yaa. Alla Alla bak simdi benimde kafam karisti niye acaba bana okadar SIK Kan testi yapilmadi yaaa :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…