2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Uzun zamandır bişey yazamadım ama tüm yazdıklarınızı okudum. Öncelikle pozitif gören arkadaşları çok çok tebrik ediyor, Allah tamamına erdirsin diyorum:)

Tedavisi devam eden arkadaşlara Allah kuvvet versin, bu uğurlu topikte inşalla hepsinin güzel sonuçlarını göreceğiz Allahın izniyle. Bu arada şunu da söylemek istiyorum; aşılamalar dahil tüm negatif sonuçlarımdaki ( 6 kere) beliritler, pozitif sonuç oldığım son denememdeki beliritlerle aynıydı (regle ağrısı ve bel ağrısı) Onun dışında göğüs şişliği filan hiç olmadı. O yüzden nacizane önerim belirtilere hiç takılmamanız.

Gelelim derdime:); malum 19 Temmuzda pozitif sonuç almıştım (beta 44) sonra da katlandı Allahıma çok şükür (22 Temmuz; 140, 24 Temmuz; 340) Doktor taa 5 Ağustos'ta çağırdı arkadaşlar yaa, daha 1 koca hafta var, tabi şimdi kafaya taktım, ağrım olsa da korkuyorum, olmasa da. Benle aşağı yıkarı aynı tarihlerde pozitif gören arkadaşlarım, sizi keseyi görmek için filan çağırdı mı doktorunuz bu haftaiçi? Off doktoru mu değiştirsem ne yapsam.

Merhaba tekardan... Yumurta rezer azlıgı proplemın yok sadece kalıte ileilgili sıkıntı var sanırsam geçirdiğim bir ameliyet var 1.5 sene. Önce oyüzden tayfun bey uzun protokole başlıyalım dedi yumurta rezervimin iyi olduğunu ancak ilk tüp bebek denemem de 2 kalite embriyo kullanıldıgını söyledi. İhtimalleri ortadan kaldıralım ki en iyi sonuca ulaşalım dedi . Aslında agustos 19 da belli olacak napacagımız heyecanla bekliyorum işte :)

hiç üzme kendini canm. benm toplamda 5 yumurta toplandı. azalmış over var bende. 3 tanesi iyi durumdaydı. 2 tanesi transfer edildi. ve şuan hamileyim tek kese göründü. Rabbim verecekse veriyor. dua edelim.

Kizlarrrrr...!!!! Yarin mikro tese yapilacak esime.... lutfen dua edinde sperm bulunsun.... ben cok tedirginim.... bu gece nasil gececekse artik....
Cnm dualarimiz seninle guzel haberlerle don insaallah

Cnm hep yatmakta iyi degil diyorlar kan dolasimini engelliyomus gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama ben arada kalkip koridorda yuruyorum ufak tefek islerimi yapiyorum igneden sonrada yavas yavas yuruyorum artik igne canimi yakmiyor vr bezede olmadi... Suan konuldugu gunu saymazsam ucuncu gunundeyim hic belirtim yok belirtilerede takilmamak gerek zaten... Biraz umutlu biraz umutsuz bekliyoorum rabbim hepimixin yuzunu guldursun

Arkadaşlar selam bende uzun süredir takip ediyorum ancak bir türlü yazmaya cesaret edemedim. benim transfer 20 temmuzda yapıldı.iki tane 5. gün AA embriyo transfer edildi bugunku degeri 380 yüksek mi düsük mü bilmiyorum.

Canım benim gözün aydınnnnnnn :) Harika bir deger bu inşaallah ikizdir :))) Maaşallah yaaaaa hiç firemiz yok Allahım biz belkeyenlerede böyle güzel hbrler vermeyi nasip etsin..

ay ben dayanamıyorum test aldım yarın ki ilk idrarımla test yapıcam bana çok geç test tarihi verdiler yaaaaa (sanki doktordan iyi bilecem :)

Ama 22 temmuz transfer günüm 5. gün embriyosu transfer edildi, 3 agustos test tarihim sizlerle kıyaslıyorum benimki çok geç sanki yarın sabahı nasıl bekliycem onu bilmiyorum yanlız :):44:

son 3 gün bayağı hareketli topicte. tedaviye yeni başlayanlar, hamiş haberi verenler, eşinin ameliyatını bekleyenler, listeye dahil olmak isteyenler, transfer olanlar, transfer gününü bekleyenler veee tabi test gününü bekleyenler ile pozitif sonucu alsalar da kaygıları devam eden arkadaşlarım. inşallah hepinizin işi rast gider, dualarım hepimiz için, kısmetse yarın da benim transferim var, nedense hiç heyecan yok bende sanki bebişlerimi alıp eve gelcem ve 2 hafta sonra güzel haberi bitanecik eşime ve sizlere vercem gibi geliyor. benim için de dua edin lütfen:)

elim elimee kalbim kalbimee sıgmıyoo............yarinn olsun bian öncee en coktaa bebeklerimin durumunu sorcam....3.günde dndurlmustuu en son 4.hücreliydii acabaa 5.gün olma ihtimliii varmiki

arkadaşlar, bi de birşey soracağım. özellikle transferi yaklaşan arkadaşlara.. sabah akşam progestan 200mg fitil olarak kullanıyorum. sabah 8 de akşamda yatarken 11 gibi kullanıyorum. akşamkinde sorun yok ama sabah kullandığımda fitil 2-3 saat içinde akıyor. malum çalıştığım için sabah kullanınca uzun süre yatamıyorum.
sizce ilacın etkisi azalır mı, ya da akşam 11, sabah 6'da falan kullansam saat aralıkları çok yakın oluyor ama. yarın transfere gittiğimde soracam doktora ama bilgisi olan var mı acaba?

bende ağustosta tüp bebeğe başlayacağım size birşey sormak istiyorum tüpe başlamadan önce herhengi bir test yaptırdınız mı? pıhtılaşma, troid testleri falan... ve bu testleride yine adetin 3. günümü yaptırdınız? nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?

Hımmm anladım yüce rabbim umarım hakkımızdaki hayırlı olanı bu ay verir inş bakalım neler yaşayacağız evet heyacanla bekliyoruz

Canım tebrikler hamişsin hayırlısı ile kokusunu da duy inş tabi dr konuş gereken bilgileri o daha detaylı verir darısı bizlere inş

Merhaba, tup bebek tedavisinden once doktorunla on gorusme yaparsan eger sana yapilmasi gereken tetkikleri soyleyecektir. Fakat pihtilasma sorununun olup olmadigi basarisiz tup bebek denemesinden sonra yapilan genetik tani ile ortaya cikiyor ancak. Benim pihtilasma sorunum var ve ilk tup bebek denemesinden sonra ortaya cikmisti. Allah yardimcin olsun simdiden

emosh özelden mesaj atamıyorum.hatta yazdım ama site kabul etmiyor.en az 50 tane mesaj yazmam gerekiyormuş forumda.ondan sonra özelden mesaj atabilirmişim.sen bana atabilirsin,istersen özelden.hamile olmana çok sevindim.allah tamamına erdirir inşallah.umarım darısı başıma olur,her ne kadar benim için hayal gibi gelsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…