- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.321
Çok teşekkürler...Evet kan verip geldim....Öğleden sonra alıcam....İnşallah güzel haber vermek kısmet olur....:))
inşallah guzel haberlerini alırız canım ..dualarım seninle
İnşallah canım evet aynı dönemlerde orda olacağız ben yumurta kalitesi için biostreol kullanıyorum tayfun beye danış senin vucut yapına uygunsa sende kullan bende çok yumurta vermedi ama artık içi boş çıkmıyor döllenip bölünüyorlar bana umut verdi inş sana da yarar hadi ikimize de hayırlı olsun
Tebrikler canim Allah tamamina erdirsin sagliklikucagina almayi nasip etsin Gelsin bebislerrrr
Çok teşekkürler...Evet kan verip geldim....Öğleden sonra alıcam....İnşallah güzel haber vermek kısmet olur....:))
hepinizden Allah razı olsun 2 gundur giremedim .cumartesi transferim oldu az yumurtası olanlar hiç ama hiç üzülmesin Rabbim verecekse öylede böylede veriri.benim 17 tane döölendi son gun 13 dediler transferden 15 dk önce embriyolog eşimle beni yanına çağırdı ve sadece 2 tane kaldı dedi dondururmaya kalmadı dedi tabi o an şok yaşadım normalde 1 transfer olcaktı ama bu durumdan dolayı 2 transfer yaptılar.ohss şu bu korktuk ama işte.nerde okadar yumurta şans dedim kendi kendime ama yinede buna şükür rabbim enaından 2 tane var sen bunlara can ver rabbim dedim..dua ediyorum uzanıyorum çok kalkmıyorum iğneye gidiyorum işte ööle..Allahım şu mubarek ramazan ayında hepimizi sevindirsin inşallah
Cnm dualarimiz seninle guzel haberlerle don insaallahKizlarrrrr...!!!! Yarin mikro tese yapilacak esime.... lutfen dua edinde sperm bulunsun.... ben cok tedirginim.... bu gece nasil gececekse artik....
Cnm hep yatmakta iyi degil diyorlar kan dolasimini engelliyomus gerci ne kadar dogru bilmiyorum ama ben arada kalkip koridorda yuruyorum ufak tefek islerimi yapiyorum igneden sonrada yavas yavas yuruyorum artik igne canimi yakmiyor vr bezede olmadi... Suan konuldugu gunu saymazsam ucuncu gunundeyim hic belirtim yok belirtilerede takilmamak gerek zaten... Biraz umutlu biraz umutsuz bekliyoorum rabbim hepimixin yuzunu guldursunhepinizden Allah razı olsun 2 gundur giremedim .cumartesi transferim oldu az yumurtası olanlar hiç ama hiç üzülmesin Rabbim verecekse öylede böylede veriri.benim 17 tane döölendi son gun 13 dediler transferden 15 dk önce embriyolog eşimle beni yanına çağırdı ve sadece 2 tane kaldı dedi dondururmaya kalmadı dedi tabi o an şok yaşadım normalde 1 transfer olcaktı ama bu durumdan dolayı 2 transfer yaptılar.ohss şu bu korktuk ama işte.nerde okadar yumurta şans dedim kendi kendime ama yinede buna şükür rabbim enaından 2 tane var sen bunlara can ver rabbim dedim..dua ediyorum uzanıyorum çok kalkmıyorum iğneye gidiyorum işte ööle..Allahım şu mubarek ramazan ayında hepimizi sevindirsin inşallah
Arkadaşlar selam bende uzun süredir takip ediyorum ancak bir türlü yazmaya cesaret edemedim. benim transfer 20 temmuzda yapıldı.iki tane 5. gün AA embriyo transfer edildi bugunku degeri 380 yüksek mi düsük mü bilmiyorum.
Merhaba tekardan... Yumurta rezer azlıgı proplemın yok sadece kalıte ileilgili sıkıntı var sanırsam geçirdiğim bir ameliyet var 1.5 sene. Önce oyüzden tayfun bey uzun protokole başlıyalım dedi yumurta rezervimin iyi olduğunu ancak ilk tüp bebek denemem de 2 kalite embriyo kullanıldıgını söyledi. İhtimalleri ortadan kaldıralım ki en iyi sonuca ulaşalım dedi . Aslında agustos 19 da belli olacak napacagımız heyecanla bekliyorum işte :)
Arkadaşlar selam bende uzun süredir takip ediyorum ancak bir türlü yazmaya cesaret edemedim. benim transfer 20 temmuzda yapıldı.iki tane 5. gün AA embriyo transfer edildi bugunku degeri 380 yüksek mi düsük mü bilmiyorum.
bende ağustosta tüp bebeğe başlayacağım size birşey sormak istiyorum tüpe başlamadan önce herhengi bir test yaptırdınız mı? pıhtılaşma, troid testleri falan... ve bu testleride yine adetin 3. günümü yaptırdınız? nasıl bir yol izlemeliyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?