2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

çok teşekkür ederim sea... yakınız bence uzaklık yok... ben edirnedeyim bir ilçesinde... maddi imkan var çok şükür gezip tozmaya hepsine ama yapacak insan yok... ki biz çok gezerdik avrupa balkanlar yurtiçi.. benim isteğim yok ondan tek istediğim işte bana biraz nefes aldıracak yerlere götürmesi. yemeğe çıkıyoruz 1,5 saat sonra eve gitmek istiyor... boğuluyorum yemin ediyorum... ben hiç bahsetmiyorum aslında bebekten.. ikimizin de enerjisi bitti... deniz olsa biraz buralarda , su iyileştirir bakmak bile yeter.. puzzle 20 tane yapmışımdır herhalde. bir tane daha sipraiş vereyim bari :) 1-2 saat sonra evi temizliycem yine o da iyi geliyor...
dikkat et kendine... teşekkür ederim tekrar

arkadaşımgeçmiş olsun önce.. sorunumuz aynı galiba seninle.. benim de 2 denemede yumurta toplandı ama M1den M2ye geçemiyor. sen kaç kez denedin tam olarak ne diyor doktorlar

Canım 5 deneme yasadım ilk iki deneme boş çıktı 3 ve 4 deneme de tranfer oldu ama az süre tutundu sonra olmadı negatifti son denemem de bölünme safha atlayamadı şimdi adet oldum devletten rapor çıkarıp birsonraki adette inş tekrar deneyeceğim bende yumurta rezerv azlığı var 1-5 sene arasında menopaza girme durumum var bu nedenle menopaza girene kadar devam edeceğim gücüm yettiği kadar inş nasibimde bir bebiş sahibi olmak vardır olacak hissediyorum ama nezman dr ne desinler çok umut vermiyorlar ama bir tanesini yakalıdığımız an transfer edeceğiz birinden biri tutacak diyorlar bazı dr bence deneme evlat mevzusunu kapat bile dediler bakalım kısmetimizde ne var senin rezerv azlığı mı yoksa kalitesizlik mi vardı

nneden negatif yazayım kız allah korusun senin transfer gerçekleşmemiş transfer yapıldıktan sonra olmazsa negatif yazarım durrrrr kız ama yumurta bölünemedi derim

Canım bölünmediği için transfer olmadı ilaçları bıraktım suan adet bile oldum bir sonraki adette tekrar başlayacağım ozman kızların morallerini bozmayayım diye kısaca özet geçip üstelemiştim bir sonraki denemede nasip olu inş

Ooo sende benim gibi puzzlecısın bende çok yaptım hatta ev hediyesi olarak yapıp veriyorum çok seviyorum bak evi temizle dr ile mutlaka konuş nasıl program çizeceğini öğren dışarı çık öylesine dolaş biraz sanırım sana enerji depolatmak lazım )

bende sayıda sorun yok... ama kalitesizlik var. yumurtalar bölünmüyor, yeterince olgunlaşmıyorlarmış. mikroenjeksiyon bile yapılamıyor. yine aynısı olacak gibi ama aklımızda kalmasın diye deniyoruz işte...

tam bir puzzle cıyım ama şu an hiç canım istemiyor. önceden bana keyif veren ne varsa hepsi angarya geliyor... düzelecek inşallah ya.. geçmeyen ne var hayatta. bunu da atlatırız.. az önce doktorla konuştum ben. çizelgeyi yollamış. lucrine devam ama yumurta geliştirici iğnelere adetin 7. günü başlatmış bu normal mi sizce? burda okuduğuma göre hep 2-3. gün başlanıyor

Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle

inşallah balım ya dua et bizim için bırakmasnlr anneciklerini inşallah..test günüm 8 ağustos başladı heyecanlı bekleyiş..

sen ne zaman gidiyosun kalp atışlarını duymaya?

benimde bildiğim e2 tahlili tedaviden önce yüksek çıkarsa iyi değil 50 tında olması gerek yumurta geliştikten sonrakaç olması gerektiğini bilmiyorumm kaç tane döllendi kaç tane dondurdunnn

benimde adetin 7.günü dün kontrolüm vardı. 2 tane 10, 3 tane 9 ,oldugunu duydum doktor soylerken. dıgerlerı kucuk . e2 degerım 152....

slm cnm. ben uzun protokolüm... adetın 3. gunu sabah gttım. e2 ve ultrasonla baktılar. dun gttım adetın 7. gunu. carsamba gıtcem ...her ıkı gune bı gıdıyorum. senın bayrama denk gelmez. ben ayın 23 unde adet oldum 25 ınde basladım. allah ızın verır de bısey olmazsa benımkı bayrama denk gelıyo. bence sen abyramı atlatırsın. opu tahmını 14 gunde oluyo dıye bılıyorum. tedavın hayırlı olsun. ner de yaptırıyosun

günaydın canım
benimde uzun protokol. bugün 11. gün daha adet olmadım. dün doktoru aradım 14 e kadar yolun var dedi. umarım daha fazla bekletmez beni. meraktan çatlıyorum valla. nasıl olacak ne olacak diye. her namazım da birşey için dua etmeye başladım o da bebek. bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim. allah hepimizin sabrını bol versin.

Canım dediğin gibi herşey gececek tekrar eskisi gibi olacak sakın umudunu kaybetme her bayanın fizyolojik yapısı bir değil mesela benim iğne olduğum zaman bile 1-2 yumişim oluyordu ve o iğne zamanında yumurtalarım boş çıkmış iki defa tranfer olmadan iptal olmuştu tedavim. Suanki drum bana hem vitamin verdi hemde hiç iğne yaptırmadı doğal takip etti sadece kendiliğinden çatlamasın diye çatlama önleyici iğne vermişti iki gün kullandım hemen artından çatlatma iğnesi yapmıştı ve yumurta topladı boş çıkmadı transferim bile olmuştu yani diğerleri iğne olurken ben iğne hiç olmadım bu nedenle dr güven kafanda soru işareti varsa bizlere sor bildiğimiz kadar yardım ederiz ama senin en iyi tanıyan dr olduğu için ona daha çok sor

canım yumurta geliştirici iğnelere ne zaman başladın? menional ve fostimon benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…