2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Rabbim hayırlısını versin gönlünden geçeni sana hayırlı kılsın inşallah.inşallah kucağına almayıda nasip etsin...

arkadaşım benim olmadı...test günümden 1 hafta sonra adet oldum...inşallah korkma canım birşey olmaz Allah gönlüne göre versin...

arkadaşım benim olmadı...test günümden 1 hafta sonra adet oldum...inşallah korkma canım birşey olmaz Allah gönlüne göre versin...

Adet akintindami olmadi.. cok uzuldum cnm.. Bende istemesemde olmadigini dusunuyorum.. icim daraliyo sanki.rahmim bos gibi hissediyorum... Hayirlisi Allahtan elbette ama elimizde degil uzulmemek. Test yapmaya gitmek bile gelmiyo icimden Gerci ona gerek kalwcakmi dedigin gibi onuda bilmiyorum.. off ne zor sey beklemek.. keske hepimiz birden hamile kalabilsek... Bidaha yaptirmiyum onuda bilmiyorum zaten rezervim az okadar igneyle bile Iki tane yumurtam oldu dollendi.. ayrica streside olduruyo ki Ben elimden geldigince metsnetli davranmaya calisiyirum.. senin kacinci gun embriyosuydu kac tane koymuslardi.. dondurulmusun varmi Bende oda yok.. Allah sonumuzu hayretsin ne diyelim

canım nekdar sürer konusunda bir fikrim yok ancak raporda ilaçların yazacak isim olarak değil doz ve içerik olarak .Eğer özelde yaptıracaksan özellerin ilaçları farklı oluyo.Yani raporu yazan doktora ilaçlarını yazdırmalısın yoksa ilaç konusunda raporun faydası olmaz.Eğer orda yaptırcaksan bi sorun yok onlar kendi yapacakları doğrultusunda hareket ediyolar.

kızlar günaydın herkese...
uzun protokol olan var mı aranızda. ben 4 gün gecikmeyle adet oldum bugün. doktoru arıycam öğleden sonra ama sizin nasıl ilerledi bundan sonra? kaç gün kullandınız ilaçları? OPU tahmini ne zaman olur? bayrama denk gelirse yandık :)

Canım malesef devlette prosedur böyle işliyor verdiğin rapor 1 hafta içinde çıkıyor eger çok yogunluk yoksa bugün verirsen belki cumaya da alabilirsin bende ilk iki denememi zeynep kamilde yaptırmıştım rapor yüzünden iki adet dönemi geçmişti her eksiği bir şeyi tamamladıktan sonra söylüyorlar deli etmişlerdi ben yeniden rapor çıkarıyorum dün hastanede kan verdim 2. günüydü bayramdan sonra rapor için bakalım nerelere gönderecekler yetiştirebilirsem bir daha adete ağustos sonu gibi yeniden deneyeceğim

Çok zor süreçler bunlar evet bizim yaşadıklarımızın yanında onların yasadıkları hiçbir şey bu bir gerçek ama erkekleri bazen anlamak lazım en azından ben kocam için öyle düşünüyorum kapalı kutu evlenmeden önce de öyleydi duygularını yogun ifade biri değil zor anlatır erkeklerin geneli böyle bizler gibi dertleşmezler bakın erkekler kadınlardan daha iyi dedikodu yaparlar ama dertleşmekte okadar iyi değiller diyeceğim su eşin zaten evcimen birde bu durum var kendi durumundan çok sana üzülüyordur seni evlatsız bırakmaktan dolayı içinde yaşadıklarını sana anlatamıyordur buna emin ol arkadaşım onun içinde kopan fırtınaları hiç kimse bilemez iğnelerle verdiğimiz mücadele ve beklerkenki sabrımızı malesef eşimize de yapmak zorundayız kadınlar hep bunu mu yapmak zorunda derdim sinir olurdum o insansa bende insanım ama kadınlık demek bu hayatın her aşamasında böyle bu nedenle belkide çok güçlü kadınlarız biz

Aman ne yazdım ben gene neyse arkadaşım inş bu süreçler bizi yok etmeden mutlulukla sonuaçlanır inş

23 taneden 10 tanesi donduruldu canım .benim 2000 lerdeyken değerim çok güzel demişlerdi ama 2 günde 4000 oldu sonra 6000 sonrada 7000 sonuç ertelendi tedavi.
ne kadar ara vereceksin değer gerçekten yüksek düşürmüyorlarmı canım ben bu e2 tahlilini öğrendim hemşiremden
tedaviye yani iğnelere başlamadan önce 50nin altı olmalı
iğnelre başladıktan sonra yumurta gelişiminden sonra 100 ve 150nin üstü olmalı senin çok yüksek sayı ohss riskiymişşşş ama düşürülebilirmiş tabi senin değer baya gitmişşş

evet canım kız içimde kalmadı öğrendimmm he biliyorsun ben şu yumurta aşamalarını bitirsemde transfer bitsede sonra diğerrrr bölüme geçsem dehşet olur korkarım burda kimse kalmayacak BBBZ geldi deyip herkes kaçacak aman birde hamilelerimizin tansiyonu çıkar sorularımla galibaaa
patis kız 1 yumuram tek döllense diyelim transfer istemeyecemmm ha donduracammm

Günaydınn, benim de uzun protokoldü, adetin 20. günü sanırım lucrine başladım, sonra adetin 2. günü gonal f'e başladım, 14. gün opu oldu benim. Yani 20 Haziranda adet oldum, 4 temmuz'da opu, 7 Temmuzda transfer oldu. Senin de 3. denemen sanırım sevgili umudunsesi, İnşallah senin de bu denemende sonuç güzel olur. Bu arada eve tıkılmamak istemeni çok iyi anlıyorum, nacizane tavsiyem doktoruna söyle eşini tembihlesin, "hanımın psikolojisi önemlidir, gezdir tozdur" desin:) Ben dikkat ettim benim önceki doktorum hep beyleri tembihliyodu, yok şunu yedir, şuralara götür filan diye. Demekki beylerin biraz tembihlenmeye ihtiyacı var:)

KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]test 9 temmuzda pozitif sonuç inş.olurrrr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD]YUMURTA BÖLÜNEMEDİ TRANSFER ERTLENDİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLEEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]OHSS OLDU ERTELENDİ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]İKİZLERE HAMİLE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ İKİZLEREHAMİŞ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]NEGATİF RABBİM 2.DE OL DESİN
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VUSLATDENİZİ
[/TD]
[TD]22
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bruksel tüp bebek merkzi
[/TD]
[TD]ağustosta adetten sonra
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEDA_D5
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4343AHSENNN&43
[/TD]
[TD]36
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]5.denemee
[/TD]
[TD]izmir irembe
[/TD]
[TD]adet bekliyr
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BÇINARLI
[/TD]
[TD]38
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FADİLEE
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]çikolata kisti (gıcığıııı)
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulta
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAMİLİNE
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MOMİA
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ROCHAK
[/TD]
[TD]35,5
[/TD]
[TD]pco ve hareket problemi

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]jinepol merkz
[/TD]
[TD]19 ağustosta başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]UMUDUNSESİ
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]spermhız ve morfoloji+yumurta harekesizliği
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]jinepol merkz
[/TD]
[TD]adet bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ALMİNA82
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]Sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]19-20 ağustosta başlıycak tedaviye
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
RABBİM EMEKLERİMİZİ BOŞA ÇEVİRMESİN HAYIRLISIYLA HEPİMİZE TÜM TANIDIK TANIMADIK HERKESE BU GÜZEL DUYGUYU YAŞATSIN HAYIRLISIYLA İNŞALLAHHHHHH

REYYAN2013 CANIMMM VALLA ÇOK ÜZÜLDÜM GÖNÜL İSTERDİKİ SENİ TEBRİK ETMEYİ NASİP UMARIM 2.DE RABBİM YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜRRR ALLAH SABRINI VERSİNNN

Son düzenleme:

çok sağol desteğin için... valla çok hasar aldı ilişki... biz daha önemliyiz ama bebek düşünmekten kendimizi unuttuk. konuşamıyoruz bile artık. dışarı çıkıyor o da bol bol. ben de evde yalnız bol bol ağlıyorum.. hiç kimseyi arayasım konuşasım yok.. özledim arkadaşlarımı da kimseye laf anlatacak halim yok... sanırım psikolojik yardıma çok ihtiyacım var...bu mesajı yazarken de 25 damla düştü kucağıma... ne diyeyim iyi ki varsınız...

Canım benim benimde yumurta bölünemedi bu nedenle transfer olamamıştım benim yerimide negatif yaz istersen

Canım benim benimde yumurta bölünemedi bu nedenle transfer olamamıştım benim yerimide negatif yaz istersen

nneden negatif yazayım kız allah korusun senin transfer gerçekleşmemiş transfer yapıldıktan sonra olmazsa negatif yazarım durrrrr kız ama yumurta bölünemedi derim

teşekkür ederim. bugün adetin birinci günü. o zaman bayramdan sonraya kalır. kafam karıştı şimdi. doktor bize bayrama kadar herşey biter demişti. bugün arıycam onu. bakalım planlama yaparız. doktor 1,5 saat konuşuyor ama böyle tavsiyeler vermiyor. o da erkek belki ondan.. neyse... çok umudum yok zaten benim.. yine olmayacak... sonra bırakmaya karar verdim ben artık yoksa birbirimizi kaybetmek üzereyiz...
herkese güzel günler bol şans

Canım ağla hemde doyasıya ağla ama bir gün ağla ertesi gün ağlamayı bırak ne olur arkadaşım çok zor burada yazarken bile burnumun direği sızlıyor ama ağlamayacağım diyorum vucudumuzu korumamız gerek ne olsursa olsun korumalıyız kendimizi özellikle stresten negatif olsa yeniden başladığımızda sağlıklı kaliteli yumişlerimiz olsun diye pozitifse bebeğimizin gelişimi için kendimizi hep korumalıyız korumalıyız ve korumalıyız ah arkadaşım yakın olsak nasıl düzeltirdim psikolojini
Sen hangi sehirdesin istanbuldamısın yada denize yakın bir şehirdemisin eğer öyle ise kaç sahil kenarına ben hergün yarımsaat bazen 1 saat sahile inip deniz kenarında banka oturup hem insanları izliyorum hemde denizin derinliklerine bakıp ruhumu dinlendiriyorum maddi olanakların ne bilmiyorum eğer imkanın varsa puzzle al ve evde onunla uğraş kesinlikle iyi geliyor eşini düşünme akşam yemeğini yap yemekten sonra kahvesini yap beraber için muhabbet edin uzun bir süre bebekten bahsetme bak bakalım tavırları değişecek mi bi den bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…