2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

anlamadım 11 gün gecikti mi? benim de 4 gün gecikti... lucrin böyle bir etkisi var. merak etme gelir...

canım yumurta geliştirici iğnelere ne zaman başladın? menional ve fostimon benimkiler

bizimkisi sebepsiz interfilite... benim tedavim ahziranda başlamıstı ama kist oluşunca ertelendi. bu ay da kist için yasmin kullandım. yasmının 15.gunu lucrıne basladım. yasmın bıtınce 2 gun sonra adet oldum. adetın 3.gunu sabah merkeze gıttım. lucrıne devam dedıler. gonalf 150 vuruyorum hergun... su an ıcın baska bı ılaçım yok. e2 ım adetın 3.gunu 22 cıktı. dunde adetın 7.gunu 152 cıktı. hayırlısı bakalım. senın hıkayenı okudum . rabbım yardımcın olsun. moralını bozma. bol bol dua et...

ne mutlu sana.. gözün aydınnnn :))

Cok tesekkur ediyorum.... lutfrn umudunuzu kesmeyin... bende kesmiycem... normalde kisir olarak bilinen ve sperm bulma sansi cok dusuk olan klinefelter hastasinda sperm bulunduguna ben tanik oldum... buda bana hic bi zaman umudumu yitirmemi ogretti... daha yol bitmedi bebislerimizi kucagimiza alana kadarda bitmiycek... ama simdilik bunun umududa guzel...

canım gonal f adetin kaçıncı günü başladın?

hayırlısı olsun be canım bende dondurulmuş embiryoların rahim bir süre dinlendikten sonra transfer edilmesinin bazı durumlarda şansı arttırdığını duymuştum ama dondurulmuşun çözülmesini iyi yapmaları lazım

kızlar dün yazmıştım...değerlerimde artış güzel değil dr kimyasal olabilir dedi diye...bugün gene yaptırdım kan testi siz ne düşünüyorsnuz...

7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506

24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür

çokgüzel dahada ii olacak inş darısı bizlere...

bu gidişle 2014 nisan mayıs ayında nüfus patlaması olur

inş cnm inş...

fillologumm hiçç kaygii etmee canim o 70 mişş varyaaa 240 olcekk eminim ben :)

keşke olsaydı ccnm ama dün 118di dr olabiliyor bizimiçin düzenli artış önnemlidedi ama içimiçimi yyiyor..korkuyorumm...

Kizlarrrrr...!!!! Yarin mikro tese yapilacak esime.... lutfen dua edinde sperm bulunsun.... ben cok tedirginim.... bu gece nasil gececekse artik....

Sperm bulunduuuuu!!!! =)

cnm gözüüzaydınn hadibakalım şimdide opuvardır mevlamyar ve yardımıız olsun yumoşlarıızdöllesin bebişolsugelsin annişine inş

Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle

maşallahhc cnnm ya darısı bizlerebizlerdebagıralım inş..

içimi aydınlattın... umutsuzluk en kötü hastalıktan dah kötü bunu çok iyi biliyorum. eşim 1,5 yıl işsiz kaldı. o umudunu yitirdi ben yine yitirmedim. o yüzden söylüyorum ya benim umudum var diye. allah bizden el çekmediği sürece herşey yoluna girer.

Çok iyi birşey bu tebrikler canım bence kimyasal gebelik değil bu tabi dr sor o daha iyi yorumlar bu durumu ama bence sen hamişsin

Çok iyi birşey bu tebrikler canım bence kimyasal gebelik değil bu tabi dr sor o daha iyi yorumlar bu durumu ama bence sen hamişsin

inşallah canım..
doktor dün kimyasal olabilir değer az arttığı için diyordu bugünde olması gerektiğinden fazla arttığı için dış gebelik olabilir dedi

araştırıyorum bakıyorum dış gebelikte aşırı ağrı olurmuş
hem tüp bebekte oran çok düşükmüş..

ne bileyim bir türlü sevinemedim erken ultrason randevusu alıcam sanırım...

çok sağol canımm...pozitif almak güzeldi ama sevinemedim bir türlü

Canim benim cok tsk ederim insallah rabbim hic birimizin ellerini gobuslerini bos birakmaz sende kendine com dikkat et kuzum bebislerinede cok iyi bak. Allahim sonumu hayirli eylesin insallah bakalim bugun arayacaklar tekrar yarin yapilacakmi transfer yapilmayacakmi gunler hic gecmiyor resmen ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…