- Konu Sahibi karauslu34
-
- #2.441
günaydın canım
benimde uzun protokol. bugün 11. gün daha adet olmadım. dün doktoru aradım 14 e kadar yolun var dedi. umarım daha fazla bekletmez beni. meraktan çatlıyorum valla. nasıl olacak ne olacak diye. her namazım da birşey için dua etmeye başladım o da bebek. bu kadar stresli olacağını düşünmemiştim. allah hepimizin sabrını bol versin.
Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle
canım yumurta geliştirici iğnelere ne zaman başladın? menional ve fostimon benimkiler
ne mutlu sana.. gözün aydınnnn :))
anlamadım 11 gün gecikti mi? benim de 4 gün gecikti... lucrin böyle bir etkisi var. merak etme gelir...
bizimkisi sebepsiz interfilite... benim tedavim ahziranda başlamıstı ama kist oluşunca ertelendi. bu ay da kist için yasmin kullandım. yasmının 15.gunu lucrıne basladım. yasmın bıtınce 2 gun sonra adet oldum. adetın 3.gunu sabah merkeze gıttım. lucrıne devam dedıler. gonalf 150 vuruyorum hergun... su an ıcın baska bı ılaçım yok. e2 ım adetın 3.gunu 22 cıktı. dunde adetın 7.gunu 152 cıktı. hayırlısı bakalım. senın hıkayenı okudum . rabbım yardımcın olsun. moralını bozma. bol bol dua et...
bugun saat 12 de yumurta toplama islemim var... 3-5 gun sonrada transfrrimiz olur... tabi bunlari yaziyorum ama hala zerre kadar inanmiyorum bulunduguna... hala soktayim...
ne kadar ara vereceksin değer gerçekten yüksek düşürmüyorlarmı canım ben bu e2 tahlilini öğrendim hemşiremden
tedaviye yani iğnelere başlamadan önce 50nin altı olmalı
iğnelre başladıktan sonra yumurta gelişiminden sonra 100 ve 150nin üstü olmalı senin çok yüksek sayı ohss riskiymişşşş ama düşürülebilirmiş tabi senin değer baya gitmişşş
evet canım kız içimde kalmadı öğrendimmm he biliyorsun ben şu yumurta aşamalarını bitirsemde transfer bitsede sonra diğerrrr bölüme geçsem dehşet olur korkarım burda kimse kalmayacak BBBZ geldi deyip herkes kaçacak aman birde hamilelerimizin tansiyonu çıkar sorularımla galibaaa
patis kız 1 yumuram tek döllense diyelim transfer istemeyecemmm ha donduracammm
tebrikler canım. allah tamamına erdirsin. bize de mucizelerimizi göndersin.Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle
anlamadım 11 gün gecikti mi? benim de 4 gün gecikti... lucrin böyle bir etkisi var. merak etme gelir...
canım ben senin haberlerini de okudum önce çok üzüldüm sonra çok sevindim. İnşallah sende sağlıkla kucağına alırsın.
benim transferden sonra 11. gündü test günümdü yani değerim 147 çıktı maşallah
ama yarın yine test yapılacak 2 ye katlaması gerekiyor
bu gidişle 2014 nisan mayıs ayında nüfus patlaması olur
fillologumm hiçç kaygii etmee canim o 70 mişş varyaaa 240 olcekk eminim ben :)
Kizlarrrrr...!!!! Yarin mikro tese yapilacak esime.... lutfen dua edinde sperm bulunsun.... ben cok tedirginim.... bu gece nasil gececekse artik....
Sperm bulunduuuuu!!!! =)
Yaşım 28 ve 4.denemem yer istanbul tüp bebek doktor emre karatekeoğlu 1 embriyo transfer edildi ve mucizeeee...4+2 hamileyim.hala inanamıyorum.dualarım sizlerle
Sperm bulunduuuuu!!!!
Hadi gozun aydin insallah hamilede kalursin Allahin izniyle
canım gonal f adetin kaçıncı günü başladın?
Cok tesekkur ediyorum.... lutfrn umudunuzu kesmeyin... bende kesmiycem... normalde kisir olarak bilinen ve sperm bulma sansi cok dusuk olan klinefelter hastasinda sperm bulunduguna ben tanik oldum... buda bana hic bi zaman umudumu yitirmemi ogretti... daha yol bitmedi bebislerimizi kucagimiza alana kadarda bitmiycek... ama simdilik bunun umududa guzel...
kızlar dün yazmıştım...değerlerimde artış güzel değildr kimyasal olabilir dedi diye...bugün gene yaptırdım kan testi siz ne düşünüyorsnuz...
7.gün 68
9.gün 114
11.gün 137
12 gün 506
24 saat geçti üzerinden kafam karıştı..sevinsem mi üzülsem mi bilemedim kaç gündür
Çok iyi birşey bu tebrikler canım bence kimyasal gebelik değil bu tabi dr sor o daha iyi yorumlar bu durumu ama bence sen hamişsin
3.gunu basladım cnm
Hadiii inşallah hayırlîsıyla göbişinede girer Kuzucukların ve orada can bulurlar canım yaa, Rabbim kucaklarımzı boş bırakmasın inşallahBence cok güZel canikom sana lazım maximum 3 Tane onlar bile gelişse yeter, sonuçların güzel Rabbim inşallah kucağına sağ salim almayıda nasip eder güzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?