- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.801
bende doğal bal içine tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. ayrıca polen de yiyorum. :)
Arkadaslar merhaba 3.gun ignemi vuruluyorum ve parca parca kan pihtisi geliyor cok korkuyorum.doktor.kontrolum p.tesi o zamana kadar meraktan olurum?? Normalmi acaba sizinde boyle oldumu
Kızlar afedersiniz birkaç saattir çok fazla yumurta kıvamında akıntım geliyor normal mi ? Erken çatlamamıştır değil midaha bir yumurtam 16 diğer 13 lerdeydi lucrinde kullanıyorum.... İnsan ne pimpirikli oluyor ya :18: halbuki aşılamada da olmuştu bu arada transfer öncesi e2leriniz kaçtı biliyor musunuz? İdeal değeri ne aşagi yukari :44:
Canim 3. Gün iğnemi dediğine göre adetinin 5. Yada 6. Günündesin normal kanaman mı acaba ben iğnelerin böyle bi etkisini hic duymadim doktorun cebi varsa sor istersen, korkma Allah korusun yoktur kötü birşey insallah ...
Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi
. Hayırlı olsun tatlım ben ıkı gün daha iğneye devam opu çarşambaya kaydı yumoşlar büyümeye devam.zitrotek bızde içtık eşimle ılk gün sen nerde tedavı oluyorsun canım bu arada?Canımmm bugün söktürücü için gidecektim doktora ama kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi bu sefer nasıl sevindim anlatamam randevuda aldığım için gittim ilk günüm olmasına rağmen veee sürpriz tedaviye başladımmm)yarın ilk iğnemi olucam bugünde zitrotek içtik eşimle nasıl mutlu oldum anlatamam Amiiinnn canımmm hepimize nasip olsun inş )Pazartesi inş kaliteli kaliteli yumurtaların gelsin canımmm )
Canımmm ben bugün başladım ve mustecep beyi istedim hatta dosyama not aldırdım ekip olayı evet biliyorum ama mümkün mertebe tek bir doktora gitmek beni daha iyi hissettirecek her gittiğimde farklı kişilere görünmek istemiyorum ozaman içime sinmeyecek eğer mustecep bey izinde falan olursa ozaman mecbur giderim zatenBuarada memnunum ben doktorumdan tavsiye ederimm )
Ayyy çok heycanlıyım yawwönümüzdeki ay olur derkeeennn bende bugün tedaviye başladım kızlaaaarr Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş meleklerimize kavuşalım )
Seviliim canım bende de hipotroid var hatta geçen ay kontrolüm vardı tüp bebek tedavisine başlıycam dedim ve hemen ilaçlarımın dozunu arttırdı canım bu süreçte çok önemli biliyorsun gebelik olunca sık sık gitmek gerekiyor...)
Sağol Canim , bugün kontrolüm var zaten. Benim de dün ki değerim 1497di e2 yumurta kalitesi hakkinda bi ipucu verir mi ki ? 6-7 tane şuan inşallah hepsi olgunlaşır. Senin hamilelik nasil gidiyorcatlatma ıgnesı olmadan catlamaz bence. telas yapma.benım en son catlatma ıgnesı oncesı 1557 ydı
Korkma Canim bak daha öncede bu kadar olmasa da oluyormuş kötü ne olabilir ki içini ferah tutCanim 3.gun ignemi vurdum evet adetimin 5.gunundeyim.ama 4.gun kan pihtilari geldi sanki icim sokuldu o derece korkt ama doktorun cebi yok dusunemedim almayi bidahaki gittigimde isterim.normalde ara ara gelirdi ama bu sefer afedersin4-5 parca geldi.cok korkuyorum kimsenin basina gelmemos galiba;(((
allahım benimde testime 10 gün var...bebeğim tutunmuşmudur acaba bana:bende 9 haftalık hamileyim diyebilecekmiyim ya
allahım benimde testime 10 gün var...bebeğim tutunmuşmudur acaba bana:bende 9 haftalık hamileyim diyebilecekmiyim ya
Resmen aklimdan gecenleri yazmissin. Sende mi benim gibi cuma günü transfer oldun cnm? Rabbim insallah nasip eder.
Kizlaaar 7. Gun degerim 80 9. Gun degerim 170 cikti herhalde hamileyim ben yaaa inananmiyorum bu arada hamilelik takvimini nasil yapiyorsunuz bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilir mi cok mutluyum.anlatamam 7 seneden sonra ilk defa bu duyguyu yasiyorum rabbim.herkese.basip etsin bu duyguyu
sağol cnm bu sürec bayağı zor,zaten iğneyi hiç sevmem kolay kolayda yaptırmazdım ama işte sonunda mecbur kaldımşimdi diyeceksinki takıldığın yer iğnelermi diğer işlemler hakkındada bi fikrim yokk hepsinin stresini zamanı gelince yaşayayım diyorum
Allah şifa versin canım.bünye yapıyordur belki.kese için ne zaman gidecekisnKizlar sag yumurtalik su toplamaya baslamis.yine sabah agriyla acile geldik.hastaneye yatirdilar.benim anlamadigim opu oncesi e2 degerim iyiydi.ohss riski yoktu.
ben niye boyle oldum bilmiyorum.hayirlisi artik.rabbim sifa versin
Hoşgeldinnn canimmMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım, 18 Ağustosta tedaviye başladım, perşembe günü yumoşlarım toplanacak, 2. denemem olacak, inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonucu alırız :)
Geçmiş olsun Canim ya toplanmamiş yumoşlar mı vardi ? Transfer sonrası olan ohss buymuymuş :26: sen zaten pozitif sonucunu aldin ama transfer sonrasi ohss hamilelik belirtisi diyorlar ayni zamanda demek ki sadece e2 ye bakmiyoKizlar sag yumurtalik su toplamaya baslamis.yine sabah agriyla acile geldik.hastaneye yatirdilar.benim anlamadigim opu oncesi e2 degerim iyiydi.ohss riski yoktu.
ben niye boyle oldum bilmiyorum.hayirlisi artik.rabbim sifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?