2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

bende doğal bal içine tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. ayrıca polen de yiyorum. :)

Çörek otunu bende duydum ama kist falan yapiyo demiş bazilari acaba zarar olur mu zaten kistim var dedim. Bide östrojen var çörek otunda bildiğim. Tarçini çubuk tarçın şeklinde su şişeme atıyorum ara da faydasını görürüz inşallah Canim, yazarsin doktordan sonra son durumu güzel haberini inşallah

Arkadaslar merhaba 3.gun ignemi vuruluyorum ve parca parca kan pihtisi geliyor cok korkuyorum.doktor.kontrolum p.tesi o zamana kadar meraktan olurum?? Normalmi acaba sizinde boyle oldumu

Canim 3. Gün iğnemi dediğine göre adetinin 5. Yada 6. Günündesin normal kanaman mı acaba ben iğnelerin böyle bi etkisini hic duymadim doktorun cebi varsa sor istersen, korkma Allah korusun yoktur kötü birşey insallah ...

catlatma ıgnesı olmadan catlamaz bence. telas yapma.benım en son catlatma ıgnesı oncesı 1557 ydı

Canim 3.gun ignemi vurdum evet adetimin 5.gunundeyim.ama 4.gun kan pihtilari geldi sanki icim sokuldu o derece korkt ama doktorun cebi yok dusunemedim almayi bidahaki gittigimde isterim.normalde ara ara gelirdi ama bu sefer afedersin4-5 parca geldi.cok korkuyorum kimsenin basina gelmemos galiba;(((

Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi

benim hepsini toplamışlar hemşire demişti ağrı yapar onun için hepsini topladık demişti yani eşime demiş

. Hayırlı olsun tatlım ben ıkı gün daha iğneye devam opu çarşambaya kaydı yumoşlar büyümeye devam.zitrotek bızde içtık eşimle ılk gün sen nerde tedavı oluyorsun canım bu arada?

...Gunaydin guzel anneler:))9haftalik bebegim cok sukur.aklima takilan bi konu var.onlem amacli fraksprine 0,3luk igne oluyorum her gun.yanliz bende pihtilasma yok.hulusi hocam 9.haftada birak dedi ama ben korkuyorm.benim durumumda olanlar ne zaman biraktilar??

catlatma ıgnesı olmadan catlamaz bence. telas yapma.benım en son catlatma ıgnesı oncesı 1557 ydı
Sağol Canim , bugün kontrolüm var zaten. Benim de dün ki değerim 1497di e2 yumurta kalitesi hakkinda bi ipucu verir mi ki ? 6-7 tane şuan inşallah hepsi olgunlaşır. Senin hamilelik nasil gidiyor
Korkma Canim bak daha öncede bu kadar olmasa da oluyormuş kötü ne olabilir ki içini ferah tut

Resmen aklimdan gecenleri yazmissin. Sende mi benim gibi cuma günü transfer oldun cnm? Rabbim insallah nasip eder.

yok canım benim transferim salı günü oldu...ama dondurulmuş 5. gün embiryosuydu..o yüzden tahlil günüm eylülün 4 dü.. ama beklemesi çok zor

sen nerde yaptırdın cnm işlemlerini kaçıncı denemen ya da ne durumdasın..

canım benim çok sevimdim sonuna kadar gider inşallah Allahım kucağına aldığın günleri de göstersin inşalah

canım bu süreç zaten başlı başına zorlu bir süreç. kendini çok kötü hissedeceğin zamanlarda olacak yani halsizlik, uyku hali, gerginlik. ama bunların hiçbirisi seni korkutmasın.bol bol dua et. kısa bir süre sonra güzel haberi aldığın zaman herşeyi unutacaksın.senin şu anda yapacağın moralini yüksek tut, iyi düşün herşeyi. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. haberlerini bekliyorum canım

Kizlar sag yumurtalik su toplamaya baslamis.yine sabah agriyla acile geldik.hastaneye yatirdilar. benim anlamadigim opu oncesi e2 degerim iyiydi.ohss riski yoktu.
ben niye boyle oldum bilmiyorum.hayirlisi artik.rabbim sifa versin

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım, 18 Ağustosta tedaviye başladım, perşembe günü yumoşlarım toplanacak, 2. denemem olacak, inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonucu alırız :)

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım, 18 Ağustosta tedaviye başladım, perşembe günü yumoşlarım toplanacak, 2. denemem olacak, inşallah bu sefer hepimiz pozitif sonucu alırız :)
Hoşgeldinnn canimm inşallah bu son denemen olur, benim de çarşamba yumurta toplamam Allah nasip ederse sizde problem neydi nerede yaptiriyorsun tedavini ? Peşpeşe pozitif haberini vermek dileği ile inşallah
Kizlar sag yumurtalik su toplamaya baslamis.yine sabah agriyla acile geldik.hastaneye yatirdilar. benim anlamadigim opu oncesi e2 degerim iyiydi.ohss riski yoktu.
ben niye boyle oldum bilmiyorum.hayirlisi artik.rabbim sifa versin
Geçmiş olsun Canim ya toplanmamiş yumoşlar mı vardi ? Transfer sonrası olan ohss buymuymuş :26: sen zaten pozitif sonucunu aldin ama transfer sonrasi ohss hamilelik belirtisi diyorlar ayni zamanda demek ki sadece e2 ye bakmiyo bebislerinle Allah'a emanet olun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…