- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.761
persembe günü opum oldu.. 10 tane yumurta toplamıslar..bugün aradılar 6 tanesi kalmıs ve bölünmeye devam ediyorlar dedi drla görüşmüşler yarınki durumunada bakılıp yumurtaların pazartesi yada salı günüde transferim olacakmıs..bakalım son güne kac tane ve ne kadar iyi kalitede yumurtam kalacak..allah hepimize kalaylık versin..
birde arkadaslar birsey sormak istiyorum namaz kılma işlemini nasıl yapıcam transferden sonra kılan varsa yazarsa sevinirim..
slm arkadaşlar
bugün transfer yapıldı.. çok heyecanlı bi durumdu... etkilenmem diyordum ama eşim yanıma gelince bi garip oldum... iki küçük noktacık... umarım tüm tedavi görenler hayırlısıyla iyi sonuçlar alır...şimdi beklemek en zoru...
persembe günü opum oldu.. 10 tane yumurta toplamıslar..bugün aradılar 6 tanesi kalmıs ve bölünmeye devam ediyorlar dedi drla görüşmüşler yarınki durumunada bakılıp yumurtaların pazartesi yada salı günüde transferim olacakmıs..bakalım son güne kac tane ve ne kadar iyi kalitede yumurtam kalacak..allah hepimize kalaylık versin..
birde arkadaslar birsey sormak istiyorum namaz kılma işlemini nasıl yapıcam transferden sonra kılan varsa yazarsa sevinirim..
canım hayırlı olsun şimdiden umarım mutlu son olur dikkat et kendine canım ayaklanma hemen ...
ben bu iğneleri aşılamalarımda kullanmıştım .ama yumurtaların gelişimine göre doktorum erkenden de bıraktırabilir.benim evde 1 kutu menogonum vardı.artık ihtiyacım kalmadığı için geçen hafta doktoruma götürdüm onlara lazım olur diye
Allah Allah ne yeyip içeceğimizi de şaşırdık :26: kk'da en çok söylenilen ananastı ve o kadar kişi yeyip hamile kaldı... demek ki düşündüğümüz kadar yediklerimiz ve içtiklerimiz sonuçta etkili değil. Canım bu arada maşallah güzel artmış değerlerin, tadını çıkartmaya çalış hamileliğinin, bebişinle Allah'a emanet olunSağol canim banada ananas yeme dedi bugun doktor avukado maydonoz anar vs vs
Selam kızlaar... öncelikle gözden kaçırdığım hamişler varsa gözü aydınnn, negatif olan varsa da rabbimden sabır ve en kısa zamanda pozitif sonucu almalarını diliyorum. tedavi sürecindeki arkadaşlara da başarılar... bugün benim iğnelerimin 9. günü sanki yumoşlarım yavaş büyüyo gibiydi ama bugün birisi 16 olmuş, diğerleri genelde 13 civarı, yarın doktor yine çağırdı inşallah diğerleri de yetişir :18: sizde de böyle bir durum olmuş muydu? Buarada zaten 6-7 yumoş var... Doktor çatlatma iğnen hazır olsun yarınki duruma göre vurdurabilirim dedi (pazar diye hazırlıklı olmamı istedi sanırım) heyecaaan başladıııııı
benim transferim salı günü oldu...bahçeci fulyada yaptırdım...herşey çok iyiydi..dört göze tahlil gününü bekliyorum ama sinirlerim çok bozuk...sürekli sinirliyim...ota b..ka ağlıyorum..sırf bu yüzden iyi giden herşeyi bozucam diye çok korkuyorum
Selam kızlaar... öncelikle gözden kaçırdığım hamişler varsa gözü aydınnn, negatif olan varsa da rabbimden sabır ve en kısa zamanda pozitif sonucu almalarını diliyorum. tedavi sürecindeki arkadaşlara da başarılar... bugün benim iğnelerimin 9. günü sanki yumoşlarım yavaş büyüyo gibiydi ama bugün birisi 16 olmuş, diğerleri genelde 13 civarı, yarın doktor yine çağırdı inşallah diğerleri de yetişir :18: sizde de böyle bir durum olmuş muydu? Buarada zaten 6-7 yumoş var... Doktor çatlatma iğnen hazır olsun yarınki duruma göre vurdurabilirim dedi (pazar diye hazırlıklı olmamı istedi sanırım) heyecaaan başladıııııı
çok normal canım ruh halin ama kendini telkin etmelisin çevrendekilerin seni anlamsı çok zor yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz birde allah inşallah emeklerin boşa çıkmıycak dua et bol bol güzel düşün güzel olsun
benim transferim salı günü oldu...bahçeci fulyada yaptırdım...herşey çok iyiydi..dört göze tahlil gününü bekliyorum ama sinirlerim çok bozuk...sürekli sinirliyim...ota b..ka ağlıyorum..sırf bu yüzden iyi giden herşeyi bozucam diye çok korkuyorum
birde ben öle yataga bagımlı kalan birisi değilim...kendimi yormadan normal hayatıma devam ediyorum..kasıklarımda ve ara ara gögüslerimde ağrı var...bide renksiz akntım ama idrar gibi..iç çamaşırım sürekli ıslak bu normal mi bilmiyorum...5. gün embriyosu transfer edildi...dondurulmuş embiryolardı... bende öle kahverengi lekelenme felan yok...bu iyimi bilmiyorum...ya da neye dikkat etmem lazım bunuda bilmiyorum..ve gerçekten haklısın kimse ne hissettiğimi ne yaşadığımı anlamıyor..eşim bile
ya hiç sorma, ben henüz transfer bölümüne gelmeden, komedi film izlerken ağladığım bile oldu. uykudan ağlayarak uyanıyorum, nedenini de bilmiyorum. aşırı derece de sinirli ve alınganım da galiba. lucrin iğne vuruluyodum göbekten, hala devam ediyo gerçi :) doktora sorduğumda normal dedi, bi zaman sonra geçecekmiş. yarın son iğnemi vurulacağım. umarım çabucak geçer bu etkiler ve eski halime dönerim.
ya hiç sorma, ben henüz transfer bölümüne gelmeden, komedi film izlerken ağladığım bile oldu. uykudan ağlayarak uyanıyorum, nedenini de bilmiyorum. aşırı derece de sinirli ve alınganım da galiba. lucrin iğne vuruluyodum göbekten, hala devam ediyo gerçi :) doktora sorduğumda normal dedi, bi zaman sonra geçecekmiş. yarın son iğnemi vurulacağım. umarım çabucak geçer bu etkiler ve eski halime dönerim.
bebeğinin haberini aldığında emin ol hepsini unutuyorsun çok sıkmamaya çalış kendini moralli ol inşallah emeklerin boşa çıkmıycak
inşallah canım, teşekkürler.... sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
ve bi çoğunuzun dediği gibi kimse bizi anlamıyo :) biçok zaman eşlerimiz bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?