2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

5.gun embrıyosu transfer edılecek ozaman. hadı hayırlısı bakalım. yumosların guzelce bölünüp annelerine yerleşsinler:) opudan sonra hafıf kanama az da olsa oldugu ıcın namaz kılmadım ben banyo yapasıya kadar. ama transfer sonrası jınekolojık muyane guslü bozmaz dıye düşünerek normal namaz abdestı alıp oturarak kıldım namazımı.transfer sonrası zaten dua etmek için de iyi olur...

canım hayırlı olsun şimdiden umarım mutlu son olur dikkat et kendine canım ayaklanma hemen ...

arkadaşlar bir şey sorucam hamileyken empilasyon aleti kullanmak zararlımı sadece bacaklar için kimi yerde zararlı diye okudumda bilginiz varmı

canım ben oturarak kılıyorum ...

sağol cnm bu sürec bayağı zor,zaten iğneyi hiç sevmem kolay kolayda yaptırmazdım ama işte sonunda mecbur kaldımşimdi diyeceksinki takıldığın yer iğnelermi diğer işlemler hakkındada bi fikrim yokk hepsinin stresini zamanı gelince yaşayayım diyorum

Sağol canim banada ananas yeme dedi bugun doktor avukado maydonoz anar vs vs
Allah Allah ne yeyip içeceğimizi de şaşırdık :26: kk'da en çok söylenilen ananastı ve o kadar kişi yeyip hamile kaldı... demek ki düşündüğümüz kadar yediklerimiz ve içtiklerimiz sonuçta etkili değil. Canım bu arada maşallah güzel artmış değerlerin, tadını çıkartmaya çalış hamileliğinin, bebişinle Allah'a emanet olun

Maşallah sayı da kalite de güzel ki 5. güne hatta 6. güne beklemeyi düşünüyorlar (opu günü de 1. gün sayılıyor bildiğim kadarıyla) İnşallah kolay bir transfer sonrası bebişin (lerin) sana sıkı sıkı tutunur, güzel haberler alırsın. Bu topikte Vilmaa arkadaşımız vardı pozitif sonuç aldı, ilk günden itibaren namazlarını ayakta normal kıldığını söylemişti, o yüzden ayakta kılmanın bebek açısından sakıncası olacağını sanmıyorum ama karın o kadar şiş ve gergin oluyor ki ben şimdiden zorlanıyorum (henüz tedavi sürecindeyim). Sanırım ilk şişlik gidene kadar oturarak kılınabilir :44: Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Selam kızlaar... öncelikle gözden kaçırdığım hamişler varsa gözü aydınnn, negatif olan varsa da rabbimden sabır ve en kısa zamanda pozitif sonucu almalarını diliyorum. tedavi sürecindeki arkadaşlara da başarılar... bugün benim iğnelerimin 9. günü sanki yumoşlarım yavaş büyüyo gibiydi ama bugün birisi 16 olmuş, diğerleri genelde 13 civarı, yarın doktor yine çağırdı inşallah diğerleri de yetişir :18: sizde de böyle bir durum olmuş muydu? Buarada zaten 6-7 yumoş var... Doktor çatlatma iğnen hazır olsun yarınki duruma göre vurdurabilirim dedi (pazar diye hazırlıklı olmamı istedi sanırım) heyecaaan başladıııııı

benim transferim salı günü oldu...bahçeci fulyada yaptırdım...herşey çok iyiydi..dört göze tahlil gününü bekliyorum ama sinirlerim çok bozuk...sürekli sinirliyim...ota b..ka ağlıyorum..sırf bu yüzden iyi giden herşeyi bozucam diye çok korkuyorum

hayırlı olsun canım rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin yumoşlar için kafanı takma doktorun en uygununu yapıcaktır zaten

çok normal canım ruh halin ama kendini telkin etmelisin çevrendekilerin seni anlamsı çok zor yaşadıklarımızı bir biz biliyoruz birde allah inşallah emeklerin boşa çıkmıycak dua et bol bol güzel düşün güzel olsun

hayırlı olsun tatlım.... inşallah herşey iyi gider ve güzel haberlerini alırız.

birde ben öle yataga bagımlı kalan birisi değilim...kendimi yormadan normal hayatıma devam ediyorum..kasıklarımda ve ara ara gögüslerimde ağrı var...bide renksiz akntım ama idrar gibi..iç çamaşırım sürekli ıslak bu normal mi bilmiyorum...5. gün embriyosu transfer edildi...dondurulmuş embiryolardı... bende öle kahverengi lekelenme felan yok...bu iyimi bilmiyorum...ya da neye dikkat etmem lazım bunuda bilmiyorum..ve gerçekten haklısın kimse ne hissettiğimi ne yaşadığımı anlamıyor..eşim bile

ya hiç sorma, ben henüz transfer bölümüne gelmeden, komedi film izlerken ağladığım bile oldu. uykudan ağlayarak uyanıyorum, nedenini de bilmiyorum. aşırı derece de sinirli ve alınganım da galiba. lucrin iğne vuruluyodum göbekten, hala devam ediyo gerçi :) doktora sorduğumda normal dedi, bi zaman sonra geçecekmiş. yarın son iğnemi vurulacağım. umarım çabucak geçer bu etkiler ve eski halime dönerim.

Son düzenleme:

transferden sonra 3 sürekli yattım ben canım ama sonra çok yormadan hayatıma devam ediyorum ,göğüslerini acıması ve ağrıların çok normal hiç korkma zaten adet dönemi olduğu için bunları yaşayabilirsin bende yaşamıştım test günü o kadar çok karnım ağruyorduki kesin hasta olucam olmadı demiştim ama çok şükür bebeğim benimle benimde 5.gün embiriyosu oldu ve akıntının gelmeside normal canım endişelenme bu hamilelik boyunca olucak bende lekelenme olmadan hamile kaldım herkeste olucak diye bir şey yok sadece kendini fazla yorma iyi düşün iyi olsun moralli olmalısın unutma...

bebeğinin haberini aldığında emin ol hepsini unutuyorsun çok sıkmamaya çalış kendini moralli ol inşallah emeklerin boşa çıkmıycak

sanırım ben test günü normal halime dönücem...testte pozitif yazısını görmeden mutlu olamicam...kafamı dagıtmak için bana keyif veren ne varsa onları yapmaya çalışıyorum....yoksa gerçekten tımarhaneye kapatılacak duruma gelirim...allah hepimize yardım etsin...

bebeğinin haberini aldığında emin ol hepsini unutuyorsun çok sıkmamaya çalış kendini moralli ol inşallah emeklerin boşa çıkmıycak

inşallah canım, teşekkürler.... sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
ve bi çoğunuzun dediği gibi kimse bizi anlamıyo :) biçok zaman eşlerimiz bile...

inşallah canım, teşekkürler.... sende inşallah sağlıcakla kucağına alırsın yavrunu
ve bi çoğunuzun dediği gibi kimse bizi anlamıyo :) biçok zaman eşlerimiz bile...

ne yazık ki öyle eşlerin destek vermesi gerekirken tam tersi oluyor bende böyle hayal etmemiştim ama boşverin bebeğin sizinle olduğunuzu bildiğinizde inanın kimseye aldırmıyorsunuz

Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…