2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kesinlikle, Allah hepimize güç kuvvet sabır ve bu hormonal değişimleri en hasarsız şekilde atlatabilecek bi bünye versin

gerçi her aşırı tepkinde bi mazaretinin olması güzelliği de var eşim pek durumdan habersiz aslında. ona yansıtmamaya çalışıyorum genelde. yine de uyardım tabi, "sana yansıtmamaya çalışıyorum ama böyle bi durumum var, eğer bi tepki gösterirsem alınma, tepkiyle karşılık verme, bi süre sonra geçecek" dedim. ev içinde yada eşimle bi problem olmuyor çok şükür. ama işe gidince, ters bi memurum bu ara :) eşim sadece hormonların bir insanı nasıl bu kadar etkilediğini anlamadığını söylüyor. doğaldır, erkeksin ya ondan anlamazsın diyorum.

benim eşim ise tam tersi..hiç bir şeyi anlamıyor...bu kadar sinirli olacak ne var diyor...herşeyi yoktan yaptığımı düşünüyor..evet belki yoktan yere sebepsiz kavga çıkarıyorum onu zorluyorum ama o da zaman zaman sinirlerine hakim olamıyor ve kavga ediyoruz.. ve ben iki katı sinirleniyorum...çok ağır geçiyor bu dönem... ne yapacağımı şaşırdım...

hayırlı olsun tatlım.... inşallah herşey iyi gider ve güzel haberlerini alırız.
Canim çok sağol aminn... Senin nasıl gidiyor tedavin iğnelerin sonu demişin yumurta geliştiricilerin mi ? Yumoşlar ne durumda inşallah herşey yolundadır...
hayırlı olsun canım rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin yumoşlar için kafanı takma doktorun en uygununu yapıcaktır zaten

Çok sağol canim inşallah dediğin gibi yetişirler

Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi

ben böyle birşeyle karşılaşmadım canım ama olgun olmayanları bırakmışlardır belki ağrı yapar evet sabret azıcık kendiliğin geçicektir

Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi

Canim ilk tüp bebek denemem pek tecrübeli değilim ama okuduğum kadariyla olabiliyormuş böyle şeyler, hamilelikteki hcg hormonu kalanlari büyütüyormuş fazla büyumedigi sürece sorun olmuyor sanirsam olsa doktor söylerdi içini ferah tut

Bebegime bir sorun verir mi

yok canım ya hiç birşeycik olmaz öyle olsaydı bırakmazrdı zaten üstelik dojtorunda geçiceğini söylemiş zaten her ay bünyemiz bir yumurta üretiyor sonra vücuttan biz farkında bile olmadan atılıyor o yüzden gerginleşip korku yaratma kendine bebeğin iyi ve hiç birşey olmıycak

Arkadaslar merhaba 3.gun ignemi vuruluyorum ve parca parca kan pihtisi geliyor cok korkuyorum doktor kontrolum p.tesi o zamana kadar meraktan olurum?? Normalmi acaba sizinde boyle oldumu

Canim çok sağol aminn... Senin nasıl gidiyor tedavin iğnelerin sonu demişin yumurta geliştiricilerin mi ? Yumoşlar ne durumda inşallah herşey yolundadır...

bana sorarsan iyi gidiyor. aşırı bi sıkıntım yok aslında, yani içimde kendi kendime yaşıyorum. iğnelerim yarın bitiyor ve pazartesi de doktor kontrolüm var. bakalım ne durumdalar. doktora ruhsal durumumdan bahsedince işte menopoz böyle bişey dedi. ben de güldüm, erken menopoz riskiyle karşı karşıya birine bunu söylüyosunuz, hayatımın geri kalanı böyle geçecekse yandık dedim

sabahları göbekten lucrin, öğleden sonra kalçadan fostimon vuruluyorum, hemde iki kutu birden. ayrıca gece de decavit diye bi ileç yutuyorum. lucrinin 14., diğerinin 5. iğnesi olacak. lucrin bitecek diğeri herhalde devam edecek. yada duruma bağlı bilmiyorum.

bende merak içindeyim. çünkü burada okuduğum tedavi durumlarından farklı bi ilerleyişi var doktorumun. bugün tam bir ay oldu tüp bebek merkezine gitmeye başlayalı. benim durumum biraz karışık, rahmim ters, bi küçük miyomum var ve tabi en önemlisi rezerv azlığı problemim var. miyom biraz kafa karıştırıyo, doktorum her gittiğimde bu miyom aklımı kurcalıyo diyo, bikez bu şekilde iken deneyeceğiz olmazsa miyomu alıp yeniden deneme yoluna gidilecek. keşke önce alsaydınız dedim doktora, çok ortada bir yerde değil, rahime baskı yapmayabilir, boşuna zaman kaybetmenizi istemedim dedi. alınması vücudun kendini toplamasını beklemek yerine önce böyle denemeyi uygun buldu. bende doktoruma güvenmek istiyorum. ilk denemem çok tecrübesizim ve bilgisiz açıkcası. insan başına gelmeden araştırma gereği duymuyor. pazartesi anlayacağız ne durumdayım....

ne çok yazmışım, bu konuyu kimseyle konuşamadığımdan, buraya döktüm içimi.

Arkadaslar merhaba 3.gun ignemi vuruluyorum ve parca parca kan pihtisi geliyor cok korkuyorum.doktor.kontrolum p.tesi o zamana kadar meraktan olurum?? Normalmi acaba sizinde boyle oldumu

amin arkadasım insallah 5. gün olur..tesekkür ederim bende ilk 2. 3 gün oturarak kılarım artık..hayırlısıyla tutunurlar insallah...

Allah yardımcın olsun. en azından o konuda sorun yok çok şükür.

en sıkıntı dönemim geçen haftaydı, ilçe milli eğitimde memurum ben. öğretmenlerin özür durumu başvuruları ilk aşaması vardı. cuma günü 5te bitiyordu. öğretmenin biri 5i 10 geçe geldi. okul müdürüde milli eğitimde, belgelerini taradık onayı verdik, öğretmen arkadaş teşekkür edeceğine "eee il ne zaman onaylayacak?" diye sorunca misal benim tüm sinirlerim alt üst oldu. son gün.... kişi başvurusu, okul onayı, ilçe onayı ve il onayı için. ve saat 5 te bitiyo normalde. ben de haliyle biraz kinayeli bi şekilde; " saat 5 te mesai bitiyor biliyorsunuz, son dakikaya kalmasaydınız keşke. kimse sizi beklemek zorunda değil" diyiverdim. amannn suratlar asıldı ne biçim cevap veriyomuşum ben. tüm gün belge toparlamaya uğraşmış arkadaş, zaten gerginmiş. gerilmek istemiyorsanız belgelerinizi o bi haftalık sürenin son gününe bırakmasaydınız dedim. kızıp söylenerek gitti.

ben varım canım. birden sancı giriyo. yumurtalıklar büyükmüş. banada aynısını dedi. bol bol yumurta ye dedi:)

Canımmm bugün söktürücü için gidecektim doktora ama kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi bu sefer nasıl sevindim anlatamam randevuda aldığım için gittim ilk günüm olmasına rağmen veee sürpriz tedaviye başladımmm)yarın ilk iğnemi olucam bugünde zitrotek içtik eşimle nasıl mutlu oldum anlatamamAmiiinnn canımmm hepimize nasip olsun inş)Pazartesi inş kaliteli kaliteli yumurtaların gelsin canımmm)
arkadaşlar memorialde yaptıran yada yaptıracak olanlar doktorumuzu sanırım seçebiliyormuşuz.Acaba semra hanıma mı yoksa müstecep beye mi yaptırmalıyım kafam çok karıştı fikir verebilir misiniz
Canımmm ben bugün başladım ve mustecep beyi istedim hatta dosyama not aldırdım ekip olayı evet biliyorum ama mümkün mertebe tek bir doktora gitmek beni daha iyi hissettirecek her gittiğimde farklı kişilere görünmek istemiyorum ozaman içime sinmeyecek eğer mustecep bey izinde falan olursa ozaman mecbur giderim zatenBuarada memnunum ben doktorumdan tavsiye ederimm)
Ayyy çok heycanlıyım yawwönümüzdeki ay olur derkeeennn bende bugün tedaviye başladım kızlaaaarr Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş meleklerimize kavuşalım )
Seviliim canım bende de hipotroid var hatta geçen ay kontrolüm vardı tüp bebek tedavisine başlıycam dedim ve hemen ilaçlarımın dozunu arttırdı canım bu süreçte çok önemli biliyorsun gebelik olunca sık sık gitmek gerekiyor...)

iyi yapmişin Canim dök içini :) lucrine catlatma iğnesine kadar devam ediyoruz bildiğim, yumurta geliştiricilerin 5. Gunundesin anladiğim daha devam edersin muhtemelen rahmin ters olmasına hiç takılma önemi yok doğal gebeliğe engel bile degil, inşallah pozitif sonucu alirsin ama Allah korusun aksi bi durumda bile miyom ameliyati için mutlaka başka doktorlara da danış bence, her operasyon ister istemez bi deformasyona sebep oluyo... Evet en önemlisi rezervin, ben kalitesini artirmak için bal ari sütü polen yiyorum organik lisanslı, umarim işe yarar sen de denemediysen bi araştir istersen...

bende doğal bal içine tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. ayrıca polen de yiyorum. :)

Kızlar afedersiniz birkaç saattir çok fazla yumurta kıvamında akıntım geliyor normal mi ? Erken çatlamamıştır değil mi daha bir yumurtam 16 diğer 13 lerdeydi lucrinde kullanıyorum.... İnsan ne pimpirikli oluyor ya :18: halbuki aşılamada da olmuştu bu arada transfer öncesi e2leriniz kaçtı biliyor musunuz? İdeal değeri ne aşagi yukari :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…