- 14 Mart 2013
- 5.906
- 3.234
- 448
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.781
kesinlikle, Allah hepimize güç kuvvet sabır ve bu hormonal değişimleri en hasarsız şekilde atlatabilecek bi bünye versinsanırım ben test günü normal halime dönücem...testte pozitif yazısını görmeden mutlu olamicam...kafamı dagıtmak için bana keyif veren ne varsa onları yapmaya çalışıyorum....yoksa gerçekten tımarhaneye kapatılacak duruma gelirim...allah hepimize yardım etsin...
kesinlikle, Allah hepimize güç kuvvet sabır ve bu hormonal değişimleri en hasarsız şekilde atlatabilecek bi bünye versin
gerçi her aşırı tepkinde bi mazaretinin olması güzelliği de vareşim pek durumdan habersiz aslında. ona yansıtmamaya çalışıyorum genelde. yine de uyardım tabi, "sana yansıtmamaya çalışıyorum ama böyle bi durumum var, eğer bi tepki gösterirsem alınma, tepkiyle karşılık verme, bi süre sonra geçecek" dedim. ev içinde yada eşimle bi problem olmuyor çok şükür. ama işe gidince, ters bi memurum bu ara :) eşim sadece hormonların bir insanı nasıl bu kadar etkilediğini anlamadığını söylüyor. doğaldır, erkeksin ya ondan anlamazsın diyorum.
Canim çok sağol aminn... Senin nasıl gidiyor tedavin iğnelerin sonu demişin yumurta geliştiricilerin mi ? Yumoşlar ne durumdahayırlı olsun tatlım.... inşallah herşey iyi gider ve güzel haberlerini alırız.
hayırlı olsun canım rabbim güzel sonuçlar almayı nasip etsin yumoşlar için kafanı takma doktorun en uygununu yapıcaktır zaten
Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi
ben böyle birşeyle karşılaşmadım canım ama olgun olmayanları bırakmışlardır belki ağrı yapar evet sabret azıcık kendiliğin geçicektir
Arkadaslar birsey takildi kafama bugun ultrason a girdim benim hem sagda hem solda yumurtalarim var doktor kalmis dedi toplamamislar hepsini dedi agri yapiyor dedim yapar 2 3 aya kadar kendi gecer dedi sizinde böyle olan varmi
kızlar birşey soracam bugün 4. gün iğnemi yapıyorum aama kafama takılan acayip bir şekilde şeffaf akıntım var sizdede böyle oldumu, kontrole yarın gidecem
Bebegime bir sorun verir mi
Canim çok sağol aminn... Senin nasıl gidiyor tedavin iğnelerin sonu demişin yumurta geliştiricilerin mi ? Yumoşlar ne durumdainşallah herşey yolundadır...
5.gun embrıyosu transfer edılecek ozaman. hadı hayırlısı bakalım. yumosların guzelce bölünüp annelerine yerleşsinler:) opudan sonra hafıf kanama az da olsa oldugu ıcın namaz kılmadım ben banyo yapasıya kadar. ama transfer sonrası jınekolojık muyane guslü bozmaz dıye düşünerek normal namaz abdestı alıp oturarak kıldım namazımı.transfer sonrası zaten dua etmek için de iyi olur...
benim eşim ise tam tersi..hiç bir şeyi anlamıyor...bu kadar sinirli olacak ne var diyor...herşeyi yoktan yaptığımı düşünüyor..evet belki yoktan yere sebepsiz kavga çıkarıyorum onu zorluyorum ama o da zaman zaman sinirlerine hakim olamıyor ve kavga ediyoruz..ve ben iki katı sinirleniyorum...çok ağır geçiyor bu dönem... ne yapacağımı şaşırdım...
amin arkadasım insallah 5. gün olur..tesekkür ederim bende ilk 2. 3 gün oturarak kılarım artık..hayırlısıyla tutunurlar insallah...
Canımmm bugün söktürücü için gidecektim doktora ama kırmızılar 5 gün gecikmeyle geldi bu sefer nasıl sevindim anlatamam randevuda aldığım için gittim ilk günüm olmasına rağmen veee sürpriz tedaviye başladımmmaynen canım sokturucu ıle gelen adetınle doğum kontrole baslarsın zaten onu kullanmanın nedenı de rahım dınlensın o ay vıcudun yumurtlamasın dıye.Dediğin gıbı bende 1 ay gec başladım doktorum oyle ıstedı vardır mutlaka bıldıklerı sonu hayırlı olsun arkadaşım ınsallah.Ben de hayatımda ılk defa doğum kontrol kullandım bu sayede herseyın bır ılkı varmısben adet oldum başladım bıle iğnelerime yarın kontrolüm var buyuk ıhtımalde pzt opum olur inşallah dualarımız kabul olur ınsallah rabbım bıze de annelık görevını nasip eder canım
Canımmm ben bugün başladım ve mustecep beyi istedim hatta dosyama not aldırdım ekip olayı evet biliyorum ama mümkün mertebe tek bir doktora gitmek beni daha iyi hissettirecek her gittiğimde farklı kişilere görünmek istemiyorum ozaman içime sinmeyecek eğer mustecep bey izinde falan olursa ozaman mecbur giderim zatenarkadaşlar memorialde yaptıran yada yaptıracak olanlar doktorumuzu sanırım seçebiliyormuşuz.Acaba semra hanıma mı yoksa müstecep beye mi yaptırmalıyım kafam çok karıştı fikir verebilir misiniz
bana sorarsan iyi gidiyor. aşırı bi sıkıntım yok aslında, yani içimde kendi kendime yaşıyorum. iğnelerim yarın bitiyor ve pazartesi de doktor kontrolüm var. bakalım ne durumdalar. doktora ruhsal durumumdan bahsedince işte menopoz böyle bişey dedi. ben de güldüm, erken menopoz riskiyle karşı karşıya birine bunu söylüyosunuz, hayatımın geri kalanı böyle geçecekse yandık dedim
sabahları göbekten lucrin, öğleden sonra kalçadan fostimon vuruluyorum, hemde iki kutu birden. ayrıca gece de decavit diye bi ileç yutuyorum. lucrinin 14., diğerinin 5. iğnesi olacak. lucrin bitecek diğeri herhalde devam edecek. yada duruma bağlı bilmiyorum.
bende merak içindeyim. çünkü burada okuduğum tedavi durumlarından farklı bi ilerleyişi var doktorumun. bugün tam bir ay oldu tüp bebek merkezine gitmeye başlayalı. benim durumum biraz karışık, rahmim ters, bi küçük miyomum var ve tabi en önemlisi rezerv azlığı problemim var. miyom biraz kafa karıştırıyo, doktorum her gittiğimde bu miyom aklımı kurcalıyo diyo, bikez bu şekilde iken deneyeceğiz olmazsa miyomu alıp yeniden deneme yoluna gidilecek. keşke önce alsaydınız dedim doktora, çok ortada bir yerde değil, rahime baskı yapmayabilir, boşuna zaman kaybetmenizi istemedim dedi. alınması vücudun kendini toplamasını beklemek yerine önce böyle denemeyi uygun buldu. bende doktoruma güvenmek istiyorum. ilk denemem çok tecrübesizim ve bilgisiz açıkcası. insan başına gelmeden araştırma gereği duymuyor. pazartesi anlayacağız ne durumdayım....
ne çok yazmışım, bu konuyu kimseyle konuşamadığımdan, buraya döktüm içimi.
bende doğal bal içine tarçın çörek otu karıştırıp yiyorum. ayrıca polen de yiyorum. :)iyi yapmişin Canim dök içini :) lucrine catlatma iğnesine kadar devam ediyoruz bildiğim, yumurta geliştiricilerin 5. Gunundesin anladiğim daha devam edersin muhtemelen rahmin ters olmasına hiç takılma önemi yok doğal gebeliğe engel bile degil, inşallah pozitif sonucu alirsin ama Allah korusun aksi bi durumda bile miyom ameliyati için mutlaka başka doktorlara da danış bence, her operasyon ister istemez bi deformasyona sebep oluyo... Evet en önemlisi rezervin, ben kalitesini artirmak için bal ari sütü polen yiyorum organik lisanslı, umarim işe yarar sen de denemediysen bi araştir istersen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?