2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben hastanede çalışıyorum, 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır hemen hemen her ay b hcg baktım hep negatifti arkadaşlarım bile kolumda bantla görünce yine mi bhcg baktırdın diye dalga geçiyorlardı, hepimiz gibi bu süreçte bende çok yıprandım. Bu sefer kan testimii başka hastaneye gidip baktırıyım diyorum ama beklesem daha iyi olacak sanırım, benim 3. gün transferiydi belki çıkmayabilir

merhaba aksu..
ben coraspin hiç kullanmadım benimde allah izin verirse çarşamba opumolacak..şuanda gonal-f , merional ve folbiol kullanıyorum ha bide son 2 gündür cidrotide kullanıyorum biliyosun çatlamayı önleyici iğne..
ama senin aklına bu kadar takılıyosa doktoruna sor sonuçta dünyanın parasın9ı veriyoruz bizi hertürlü rahatlatmak zorundalar..

Gerçekten seninle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız. Benide aradılar harika yumişin var 11 tane 5 güne gidicez dediler bir gittim biri 2 kalite biride 3 kalite yumoş kalmış. Valla şok geçirdim. Neyse artık yapıcak bişey yok sonucu bekliycez
Senin kaçıncı kalite transfer yaptılar.
Birde aklıma bişey takılıyo acaba bize 3 gün transferi yapsalardı dondurmaya yumiş kalırmıydı. Gerçi doktorlarında bildiği bişey varki öyle yaptılar.

Benimde durumum o kadar anlamsiz ki tam gecen yil bugun cikolata kistinden ameliyat oldum kist tekrarlamasin dir gecici menopoza sokuldum ilacin etkisi 6 aydi sonrasinda hastalnmam gerekiyordu 6 aydir hastalanmayi beklioyorum ve hastalanamadim zaman kaybetmeyelim die tup bebek tedavisine basladik adet sokturucu ve lucrin kullaniyorum 12 gunden beri kafam o kadar karisik ki hastanabilecek miyim hastalanmazsam nasil olcak.... allahiim hepimizin yardimcisi olsun ben o menopoz doneminde neler yasadim

anladım sen bilirsin.ama iyi habaerlerini bekliyoruz.Allah gönlüne göre versin.benimde 9 yıldır hep negatifti.ama olacaklardan kaçamayız.varsa var oluyormuş bu arada yeni öğrendim bunu.:))

kızlar benim 3. gün transferi bugün 9. günüm sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördüm, hemen eşime fotoğrafını gönderdim oda fotoğraftan bile belli oluyor hamilsin diyor sizce olabilir mi, sevinsem mi, kan testti yaptırsam mı bilemedim

cnm hamile gibisin ama kan testi yaptırıp kesinleştir,zaten yaptıracaksındahemen yaptırda merak etmekten kurtul,hayırlı olur inşallahh

Günaydın kızlar,

Evet bugün büyük gün kısmetse kese görmeye gideceğim.
Hiç heyecan vs. yoktu iki günden beri çok heyecanlıyım. Ağrıalrım azaldı ya düşünmeye zamanım kaldı galiba :)))

arkadaşlar trafsferden sonra kaşıntısı olan ve jeli topaklaşıp geri gelen var mı? özellikle sabah oluyo kaşıntı..ve bugün transferimin 6. günü..

arkadaşlar trafsferden sonra kaşıntısı olan ve jeli topaklaşıp geri gelen var mı? özellikle sabah oluyo kaşıntı..ve bugün transferimin 6. günü..

Bende olmadı canım sadece biraz akıntı oluyor o kadar.
ara sıra tuvalette buyuk abdestte ıkınırsan topaklaşmış seklınde gelıyor

Canım bende hep aynı şeyi düşündüm neden beşinci güne bıraktılar sordumda daha kaliteli kalsın diye.bizim bir tanıdık başka bir
merkezde ünlü bir emriyologunasistanı onu aradım normalde ben ihistereskopiden sonra oraya gececektim eşim kabul etmedi neyse bana dediği yumurta çok çıkınca tüm merkezler beşinci güne birakirmis üçüncü gunde konsa rahimde hücre bölünmesi fazla yapamazmis bizede gelseniz aynı şey olurdu gene sanlisin iki tane kalmış resimlerini yolladım en iyisi değilmiş ortaymis zaten hiç ümidim yokzmirin en iyisine gittik güya fatura bile vermediler hemsireleri beceriksiz kollarım mosmor transferden sonra odaya gelmediler bile sırf gıcık hasta tablosu cizmyim herşeyi iyi yapsınlar diye sustum biraz ekonomiyi toparlayıp bende dinlneyim şubat tatilinde yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…