- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.861
ben hastanede çalışıyorum, 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır hemen hemen her ay b hcg baktım hep negatiftivalla ben bekleyememiştim 8.gecesi 9. 10 u 11 idrar testi yaptım arka arkaya çok şükür silik milik gördüm:))cumartesi kan tahlilimken cuma kan derdim hamile olduğumu öğrendim.sabredebilirsen daha güzel ama sabredemezsen de sen bilirsin:9
Kizlar son tahlil degerim 473 1.si 80di 2.si 170 3.su 473 cikti su anda hamileyim allaha sulir rabbim.olmayanlara da nasip etsin rabbim.eliizi bosa cikarmasin
Kızlar yaklasik 1 aydir coraspin kullaniyorum çarşamba opum var inşallah. doktora bugün aspirini söyleyince kesebilirsin dedi sonra ne zaman başlayim diyince de aslında coraspinin düşünüldüğü gibi çok da gerekli olmadigi kanısına varildi tarzi birşey söyledip bana bıraktı. Ne iç ne içme seklinde bir konuşma iyice beni kararsız bırakti. Biraz arastirdigim kadarıyla kanı sulandırdığı için rahimde kan akışını kolaylaştırması gibi bir faydası aynı zamanda kanamaya neden olması gibi bir riski var :26: lütfeeen bu konuda fikri olan herkesin düşüncesine ihtiyacım var. Kullananlar nasil yapti? Ne zaman başladı? Opu transfer gibi işlemlerde kestiler mi ? İkisinin ortası günde yarım mı alsamtekrar tekrar doktora birşey sormayada çekiniyorum artık böyle sizlere danişıyorum
Beni de tranferden birgün önce ariyolar hala hepsi iyi dedi tranferde öğrendim iki tanesi kalmış buyuzdehn donduramadik merkeze çok sinirliyim tranfer günü birşey diyemedim allahtan eşim iki tane koycaksiniz madem dondurma şansı yok dedi insanları heveslendiriyolar ben zaten anlamadım bana fsh14 çıktı hemen tüp bebek yaptık ama fshyuksek olunca onbir yumurta toplanmszki zaten benim ilk ses gittigimdede on bit yum vardı eşim çok soru sorma güven dedi güvendik sonuç ortada
simdiden hayirlisi olsun bol sans allahim once gobegimizi sonra kucaklarimizi doldursunkızlar dün tedaviye başladım. pazartesi ultrasona gidicem kısmetse. dualarınızı eksik etmeyin.
bana sorarsan iyi gidiyor. aşırı bi sıkıntım yok aslında, yani içimde kendi kendime yaşıyorum. iğnelerim yarın bitiyor ve pazartesi de doktor kontrolüm var. bakalım ne durumdalar. doktora ruhsal durumumdan bahsedince işte menopoz böyle bişey dedi. ben de güldüm, erken menopoz riskiyle karşı karşıya birine bunu söylüyosunuz, hayatımın geri kalanı böyle geçecekse yandık dedim
sabahları göbekten lucrin, öğleden sonra kalçadan fostimon vuruluyorum, hemde iki kutu birden. ayrıca gece de decavit diye bi ileç yutuyorum. lucrinin 14., diğerinin 5. iğnesi olacak. lucrin bitecek diğeri herhalde devam edecek. yada duruma bağlı bilmiyorum.
bende merak içindeyim. çünkü burada okuduğum tedavi durumlarından farklı bi ilerleyişi var doktorumun. bugün tam bir ay oldu tüp bebek merkezine gitmeye başlayalı. benim durumum biraz karışık, rahmim ters, bi küçük miyomum var ve tabi en önemlisi rezerv azlığı problemim var. miyom biraz kafa karıştırıyo, doktorum her gittiğimde bu miyom aklımı kurcalıyo diyo, bikez bu şekilde iken deneyeceğiz olmazsa miyomu alıp yeniden deneme yoluna gidilecek. keşke önce alsaydınız dedim doktora, çok ortada bir yerde değil, rahime baskı yapmayabilir, boşuna zaman kaybetmenizi istemedim dedi. alınması vücudun kendini toplamasını beklemek yerine önce böyle denemeyi uygun buldu. bende doktoruma güvenmek istiyorum. ilk denemem çok tecrübesizim ve bilgisiz açıkcası. insan başına gelmeden araştırma gereği duymuyor. pazartesi anlayacağız ne durumdayım....
ne çok yazmışım, bu konuyu kimseyle konuşamadığımdan, buraya döktüm içimi.
ben hastanede çalışıyorum, 3 yıllık evliyim ve yaklaşık 2 yıldır hemen hemen her ay b hcg baktım hep negatiftiarkadaşlarım bile kolumda bantla görünce yine mi bhcg baktırdın diye dalga geçiyorlardı, hepimiz gibi bu süreçte bende çok yıprandım. Bu sefer kan testimii başka hastaneye gidip baktırıyım diyorum ama beklesem daha iyi olacak sanırım, benim 3. gün transferiydi belki çıkmayabilir
kızlar benim 3. gün transferi bugün 9. günüm sabah idrar testi yaptım silik 2. çizgiyi gördüm, hemen eşime fotoğrafını gönderdim oda fotoğraftan bile belli oluyor hamilsin diyor sizce olabilir mi, sevinsem mi, kan testti yaptırsam mı bilemedim
Günaydın kızlar,
Evet bugün büyük gün kısmetse kese görmeye gideceğim.
Hiç heyecan vs. yoktu iki günden beri çok heyecanlıyım. Ağrıalrım azaldı ya düşünmeye zamanım kaldı galiba :)))
Gunaydin canimmm
Ayyy hadii bakalim guzel bebisinin resmini al gel de bize de anlat
İnşallah canım ya. :)
bU arada kızlar kontrol alttanmı olacak bazıları öyle diyor bazıları göbekten ultrasonla bakılacak diyorlar ama.
Ona göre giderlen sıkışıkmı gitsem bilemedim
Yarin bende gidiyorum hemsireye sordum alttan dedi
arkadaşlar trafsferden sonra kaşıntısı olan ve jeli topaklaşıp geri gelen var mı? özellikle sabah oluyo kaşıntı..ve bugün transferimin 6. günü..
Canım bende hep aynı şeyi düşündüm neden beşinci güne bıraktılar sordumda daha kaliteli kalsın diye.bizim bir tanıdık başka birGerçekten seninle aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız. Benide aradılar harika yumişin var 11 tane 5 güne gidicez dediler bir gittim biri 2 kalite biride 3 kalite yumoş kalmış. Valla şok geçirdim. Neyse artık yapıcak bişey yok sonucu bekliycez
Senin kaçıncı kalite transfer yaptılar.
Birde aklıma bişey takılıyo acaba bize 3 gün transferi yapsalardı dondurmaya yumiş kalırmıydı. Gerçi doktorlarında bildiği bişey varki öyle yaptılar.
Bende olmadı canım sadece biraz akıntı oluyor o kadar.
ara sıra tuvalette buyuk abdestte ıkınırsan topaklaşmış seklınde gelıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?