- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.881
Kızlar kan verdim sonucunu bekliyorum
allaha şükür kabız değilim...çok fazlada olmuyo ama yinede tedirgin oluyo insan herşeyden...sen ne durumdasın bu arada? allah gönlüne göre versin..
Hadi canım inşallah güzel sonuç alırsın.
Aman maşallah olmada canım.
Çok şükür bi kaç gündür iyiyim. Ben çok çektim ya inşallah bir daha yaşamam aynı sıkıntıları.
Bugün kese görmeye gideceğim öğlen bakalım heyecan var :)
Amin canım hepimizin .
ayy ben o günleri görebilecek miyim acabane güzel maşallah supanallah..allah saglıklı hayırlı ömür nasip etsin...nerde yaptırdın cnm tedavini kacıncı denemen? benim ilk dondurulmuş 5. gün embiryosu..herşey çok iyiydi..test günüm 4 ünde..ama ben çok stresliyim...
Transferin yedinci gunundeyim hiçbir belirti yok benimki beşinci gün transferi forumda beşinci gün embriyosu yedi ve sekizinci günde tutunur yazmışlar doğrumu merkez ilk üç gün dikkat et şimdi ben genemi yatmaliyim bir de progeston kapsül biraz çıkıyor çoktan ittirmeme ragmen
benimde 5. gün embiryosu dondurulmuş...ve jelim az miktarda da olsa topkalaşbiliyo...herkes bişi söylüyo bende neye inanacağımı şaşırdım...benimde sadece kasıklarım da agrı ve gögsülerimde hassaslık var..galiba test sonucunu görmeden acaba öylemi acaba böylemi diye diye deliricem
Allahım bende niye belirti yok yarabbim ablam bana bakmaya geldi hemşire kendisi izin verse yemek ve iş yapcam dışarı çıkmak istiyorum idrar tahlili alcam ama test gününe kadar evdeyim benim ilk üç gün çok ağrılı geçmişti kaşık ağrıdı vardı şimdi yok
Allahım bende niye belirti yok yarabbim ablam bana bakmaya geldi hemşire kendisi izin verse yemek ve iş yapcam dışarı çıkmak istiyorum idrar tahlili alcam ama test gününe kadar evdeyim benim ilk üç gün çok ağrılı geçmişti kaşık ağrıdı vardı şimdi yok
ya ben ne yatması...ilk 3 gün evde dinlendim sadece..yoks akalktım yemek yaptım kendimi yormadan çıktı gezdim..öle niye bende belirti yok diye kendini harab etme.ben çalışıyorum hatta..doktorum 4. gün işe gidebilirsin demişti...sakin olmaya çalış...kendini de bu kadar karantinaya alma bence..normal hayatına devam et..
Üç gün yatakta yatmayı merkez dedi zaten cok ağrım vardı birde asla karın kaslarını kullanma dediler korkudan kipirdayamadim ben öğretmenim haftaya başlıyorum gerçi eşim çok abartıyor evde patluyorum
Üç gün yatakta yatmayı merkez dedi zaten cok ağrım vardı birde asla karın kaslarını kullanma dediler korkudan kipirdayamadim ben öğretmenim haftaya başlıyorum gerçi eşim çok abartıyor evde patluyorum
.bende öğretmenim:) biz başlayalı 1 ay oldu...senin ağrın olduğu için sana yat demişlerdir...banada 3 gün dinlen 4. gün işe gidebilirsin dediler...hatta eşim haftasonu gezmeye gidebilirmiyiz diye sordu..evet dediler...senin kaçıncı gün bugün...nberde yaptırdın...
.
çalışıyorum demissin tatilde olman gerekmiyormu biz temmuzda başladık ilk kez gittik hsg histereskopi oldu 1;5 polip alındı o yüzden uzadı yırmı ağustosta transfer oldu ızmır symrnada yaptırdım sen nerde yaptırdın telefondan gırıyorum bazen yanlış yzarsam kusura bakmayın
ben istanbulda yaşıyorum bahçecide yaptırdım...özel okulda çalıştığım için biz erken başlıyoruz haliyle.alaha şükür eşimin sperm sayısı azlığı dışında hiç bir problemimiz yoktu...sadece opu dan sonra benim yumurtalığımda büyüme oldu..oda fazla yumurta alındığı için olur dedi doktor...o yuzden transferi agustosa bıraktık..geçen hafta salıda tansferim oldu..embiryolar 5. Gün embiryosu dondurulmuş...rahim içide çok iyi embiryolarda çok iyiydi...ama nasip kısmet meselesi ne yapalım...ben çok stresliyim..sabahları kaşıntım oluyo...jelde bazen topaklaşıp geri geliyo ama az miktarda...hiç lekelenmem olmadı...kasık ağrım varve gögüslerim acıyo...ama sinirlerim çok bozuk...yaşımda 29 olduğu için 1 tane embiryo kooydular..ben 2 tane istiyodum ama yasal değilmiş
senle aynı gün transfer olmuşuz yasal olarak otuzbesten sonra iki koyuyorlar ama biz ilk gittiğimizde iki tane diye belirttik ben otuzbir yaşındayım birde dondurcK embriyoi kalmadı beşinci güne iki tane kaldı bu saatten sonra duadan başka birşey elimizden gelmez trasfere kadar herşey iyi gitti tranferden birgün önce dokuz embriyo nun kalitesi iyiydi transfer sabahı ikisi kalmış b en dok oldum emriyolog tek koycaz dedi eşim hatırlattı birde zaten iki kalmış kalanida köy dedi dr ok demis emriyolog ameliyathanede kulağıma fısıldadı rahat ol diye eşim dr u bulmak icin gitti ablam uğurladı beni sonra onlar işlemi canlı izlediler bize cde verdiler iki konduğu belli canlarını benim dün ilk kez izledim çok garip oldum birde tranferim anestezili oldu rüyamda masmavi berrak denizin kenarında sapsarı kumların üstünde ben icin mavi bir elbise giymisim yanımda kıvırcık sarı saçlı yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm ikimiz yürüyoruz annie dedi tam kucağıma aldım hosgeldin bebeğim dedim anestezi uzmanı a,,,,, hanım uyanın diye bağırıyordu ben de sende kimsin niye uyandiriyorsun beni dedinm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?