- Konu Sahibi karauslu34
-
- #4.901
senle aynı gün transfer olmuşuz yasal olarak otuzbesten sonra iki koyuyorlar ama biz ilk gittiğimizde iki tane diye belirttik ben otuzbir yaşındayım birde dondurck embriyoi kalmadı beşinci güne iki tane kaldı bu saatten sonra duadan başka birşey elimizden gelmez trasfere kadar herşey iyi gitti tranferden birgün önce dokuz embriyo nun kalitesi iyiydi transfer sabahı ikisi kalmış b en dok oldum emriyolog tek koycaz dedi eşim hatırlattı birde zaten iki kalmış kalanida köy dedi dr ok demis emriyolog ameliyathanede kulağıma fısıldadı rahat ol diye eşim dr u bulmak icin gitti ablam uğurladı beni sonra onlar işlemi canlı izlediler bize cde verdiler iki konduğu belli canlarını benim dün ilk kez izledim çok garip oldum birde tranferim anestezili oldu rüyamda masmavi berrak denizin kenarında sapsarı kumların üstünde ben icin mavi bir elbise giymisim yanımda kıvırcık sarı saçlı yeşil gözlü bir erkek bebek gördüm ikimiz yürüyoruz annie dedi tam kucağıma aldım hosgeldin bebeğim dedim anestezi uzmanı a,,,,, hanım uyanın diye bağırıyordu ben de sende kimsin niye uyandiriyorsun beni dedinm
Canım ne güzel bir rüya hayır olsun inş bebeğin sıkıca tutunur sana ve güzel haberlerini alırız...Buarada hangi merkezde oldu canım tedavin?
sıkma canını inşallah hayırlısı ile alırsın güzel haberlerini..belkide ikiside tutmuştur:) ne güzel olur..allah hayırlısını nasip etsin..tedavinin en zor kısmı bu bekleme dönemiymiş...kendimi oyalamak için yapmadığım şey kalmadı4 eylül tahlil günüm bu bir hafta nasıl geçecek
Arkadaşlar Merhaba
Aranızda 2 yada 3 kalite embriyo ile hamile kalan varmı
ağzından bal damlıyor ıkimiz de
herkesde mutlu haber alır inşallah sen zanlısının ışte vakit geçer ben evde dizi izlemekten kitap okumaktan biktimm ıkimiz aynı gün transfer olmuşuz ben otuzunda ogrencem sende dördünde bence sen merkezine bir sor seninki neden. Gec aslında beşinci gün emriyolari erken belli oluyormus bana izin verseler ayın yirmisekixinde idrar testi yaparım
sıkma canını inşallah hayırlısı ile alırsın güzel haberlerini..belkide ikiside tutmuştur:) ne güzel olur..allah hayırlısını nasip etsin..tedavinin en zor kısmı bu bekleme dönemiymiş...kendimi oyalamak için yapmadığım şey kalmadı4 eylül tahlil günüm bu bir hafta nasıl geçecek
kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum
kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum
Canım çok etken test yapmışsın otuzunda mutlaka yaptırır seninki iyi kalite tutar benimki iyi kalite olmadığı icin umudum yok ben de fethinin eşim bile anlamıyor kalkarken dikkat et onu yapma iki yürüdüm kızdı ablam eşime kızdı hareket etmesi gerek eşim isteyken yürüyorum benimde kapsül her tuvalete gittiğimde biraz çıkıyor tedirgin oluyorum ablam zaten iki tane kapsül jullniyorsun birinin akması normal dedi, otuxunda eşimle sonucu beklicez ev borcu ödüyoruz bebek icin kredi çektik kendime kızıyorum üç yıl bebek istemedim yaşla beraber rezervini azalmaya başlamış gerçi dr aşılama dedi biz tüp istedik bu tutmazsa eşim arabayı satacak herşey para olmuş dekar bile robotlsmis sormassan cvp bile vermiyorvalla hiç sormadım ama bende 30unda yapıcam kan testi...negatif çıksa bile 4 üne kadar moralimi bozmicam...neden 4ü bilmiyorum..jelin geri gelmesini ve kaşıntımı az önce hemşireme sordum normal dedi...onada sevindim...ben cumartesi günü gittim idrar testi yaptım negatif çıktı:) 4. Gün düşünsene..ama negatif çıkması normaldir heralde:) moralimi bozmadım ama sorma acayip gerginim...sanın sıkıldımı yaz konusuruz burdan kafan dagılır:)
Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Geldim kızlar,
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.
Geldim kızlar,
Şimdi 4 haftalık dedi.
Büyüsünler canım yumoşlar ohhh
Ben şişli memorial da tedaviye başladım canım buarada zitrotek fena bozdu beni zaten demişti hemşire birde glifora başladım bugün o da fena yaptı ama napalım şikayetim yokbirazdan da ilk gonalf imi olucam haydi hayırlı olsunn )
Canım çok etken test yapmışsın otuzunda mutlaka yaptırır seninki iyi kalite tutar benimki iyi kalite olmadığı icin umudum yok ben de fethinin eşim bile anlamıyor kalkarken dikkat et onu yapma iki yürüdüm kızdı ablam eşime kızdı hareket etmesi gerek eşim isteyken yürüyorum benimde kapsül her tuvalete gittiğimde biraz çıkıyor tedirgin oluyorum ablam zaten iki tane kapsül jullniyorsun birinin akması normal dedi, otuxunda eşimle sonucu beklicez ev borcu ödüyoruz bebek icin kredi çektik kendime kızıyorum üç yıl bebek istemedim yaşla beraber rezervini azalmaya başlamış gerçi dr aşılama dedi biz tüp istedik bu tutmazsa eşim arabayı satacak herşey para olmuş dekar bile robotlsmis sormassan cvp bile vermiyor
Canim cok guzel bi duygu olmali ayy kalp atisinada iki hafta nasil gecer bu arada mesajina da bakarmisin:)
Çok sevindim allah hayırlısiyla kucağına aldırsin annesi o günleri ben de bir görsem yarabbim
gözün aydın tatlım darısı bize inşaallah..
Saol canım inşallah ya inanamıyorum vallahi çok değişik bişey. Doktor annesi bak orda diyince duraksadım bana diyor galiba dedim :)))
İnşallah görürsün canım değişik bir duygu :) Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli
Saol canım benim inşalah sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?