2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

sıkma canını inşallah hayırlısı ile alırsın güzel haberlerini..belkide ikiside tutmuştur:) ne güzel olur..allah hayırlısını nasip etsin..tedavinin en zor kısmı bu bekleme dönemiymiş...kendimi oyalamak için yapmadığım şey kalmadı 4 eylül tahlil günüm bu bir hafta nasıl geçecek

Canım ne güzel bir rüya hayır olsun inş bebeğin sıkıca tutunur sana ve güzel haberlerini alırız...Buarada hangi merkezde oldu canım tedavin?

Çok saolunn ve dualarinizi eksik etmeyin hala bebeğin yüzü aklımdan çıkmıyor ixmirde symrna tüp da yaptırdım izmirde fazla merkez yok içime en çok bura sinmisti funda hanımın adını çok duydum o yüzden ve eve yakın diye sectim

Ağzından bal damlıyor ıkimiz de
herkesde mutlu haber alır inşallah sen zanlısının ışte vakit geçer ben evde dizi izlemekten kitap okumaktan biktimm ıkimiz aynı gün transfer olmuşuz ben otuzunda ogrencem sende dördünde bence sen merkezine bir sor seninki neden. Gec aslında beşinci gün emriyolari erken belli oluyormus bana izin verseler ayın yirmisekixinde idrar testi yaparım

valla hiç sormadım ama bende 30unda yapıcam kan testi...negatif çıksa bile 4 üne kadar moralimi bozmicam...neden 4ü bilmiyorum..jelin geri gelmesini ve kaşıntımı az önce hemşireme sordum normal dedi...onada sevindim...ben cumartesi günü gittim idrar testi yaptım negatif çıktı:) 4. Gün düşünsene..ama negatif çıkması normaldir heralde:) moralimi bozmadım ama sorma acayip gerginim...sanın sıkıldımı yaz konusuruz burdan kafan dagılır:)

Ağzından bal damlıyor ıkimiz de
herkesde mutlu haber alır inşallah sen zanlısının ışte vakit geçer ben evde dizi izlemekten kitap okumaktan biktimm ıkimiz aynı gün transfer olmuşuz ben otuzunda ogrencem sende dördünde bence sen merkezine bir sor seninki neden. Gec aslında beşinci gün emriyolari erken belli oluyormus bana izin verseler ayın yirmisekixinde idrar testi yaparım

kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum

maşallah canım allah tamamına erdirsin inşallah. benimde 10.gün 80.86 çıkmıştı. değerim düşük diye çok ağlamıştım. sakın benim yaptığım hatayı sen yapma çok dikkat et kendine ve bebişine :)

kızlar 9. gün kan sonucu değerim 61,37 çıktı inşallah hayırlısıyla artarak devam eder. çoooook mutluyum

Maşallah canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin :))) ben de yarın sabah test yaptıracağım. Çok heyecanlıyım. Bana moral oldun :) ben burasının Uğuruna da inanıyorum.. Kat ve kat artsın değerlerin inş.

minişimiz bizi başta üzsede sanırım artık kıyamayacak sabah verdiğim kan sonucu süper çıktı sanırım perşembe günü 1048 di bugün 2960 olmuş rabbime şükürler olsun..akşama da doktor amcaya gidicez bakalım neler söyleyecek..

Son düzenleme:
Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.

Canım çok etken test yapmışsın otuzunda mutlaka yaptırır seninki iyi kalite tutar benimki iyi kalite olmadığı icin umudum yok ben de fethinin eşim bile anlamıyor kalkarken dikkat et onu yapma iki yürüdüm kızdı ablam eşime kızdı hareket etmesi gerek eşim isteyken yürüyorum benimde kapsül her tuvalete gittiğimde biraz çıkıyor tedirgin oluyorum ablam zaten iki tane kapsül jullniyorsun birinin akması normal dedi, otuxunda eşimle sonucu beklicez ev borcu ödüyoruz bebek icin kredi çektik kendime kızıyorum üç yıl bebek istemedim yaşla beraber rezervini azalmaya başlamış gerçi dr aşılama dedi biz tüp istedik bu tutmazsa eşim arabayı satacak herşey para olmuş dekar bile robotlsmis sormassan cvp bile vermiyor

Geldim kızlar,
İnanması o kadar zor ki gördüm küçücük bir kese :)))))
Mercimek kadar bişey :))) İki hafta sonra kalp atışı duymaya gideceğim kısmetse.
Şimdi 4 haftalık dedi.

Çok sevindim allah hayırlısiyla kucağına aldırsin annesi o günleri ben de bir görsem yarabbim

glıforun etken maddesı aynı olan glıkofen kullanmıştım bende deyım yerındeyse vıcut alışana kadar tuvalette sabahladım :)))ama alışınca gecıyor tatlım ne yaplım bebısler için değerr

inan aynı durumdayız...evimizi yeni bitirdik krediyle...daha 2 ay oldu taşınalı..bebek içinde kredi çektik..ve nerden baksam 9000 tl gitti benimde 6 sene önce bir kürtajım var..ama öyle olması gerekiyomuş...keşke demiyorum..belkide allah sen benim işme karıştın şimdi uğraş diyor bilemiyorum...benimde eşimde sıkıntı olduğu için çok canını sıkmıştı ama herşeyde bir hayır var..kırmayın birbiirnizi...herşey çocuk değil bunuda unutma...allah hayırlısını versin...

Canim cok guzel bi duygu olmali ayy kalp atisinada iki hafta nasil gecer bu arada mesajina da bakarmisin:)

Saol canım inşallah ya inanamıyorum vallahi çok değişik bişey. Doktor annesi bak orda diyince duraksadım bana diyor galiba dedim :)))

Çok sevindim allah hayırlısiyla kucağına aldırsin annesi o günleri ben de bir görsem yarabbim

İnşallah görürsün canım değişik bir duygu :) Allah herkese nasip etsin sağlıklı sıhatli

gözün aydın tatlım darısı bize inşaallah..

Saol canım benim inşalah sen ne durumdasın

biz hala beta hcg takibindeyiz ...Nazlı olucak bizimki sanırım :) bu akşam muayenemiz var bakalım ne diyecek ne yapacak doktor bey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…