2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Kızlar bende varım.. Bende Allah izin verirse Temmuz yolcusuyum tabi aksilik olurda Ağustosa sarkmazsa. çünkü bi kere ertelenmişti ve iğrenç bi durum bütün hayaller suya düşüyor ( ayrıca 3. denemem olacak..

seni en iyi anlayanlardan biride benim heralde.beklemek çok zor geliyor

Ben 1hafta 6 aylik hamile gibi gezdim yumurtaliklarim aciyo ve cok sismisti. Sukur birkac gundur nirmale dondum benimde birinci kalite cikti yumoslar dozu azdi ignelerinde oda. Kaliteyi etkiliyo neyse gec olsunn guc olmasim tahminen temmuz sinuna bende yetisirim umarim tutunur bebeisler anneciklerine hayirlisi bakalim ama beklemek cok cok zor allah sabir versin bize

Senin neden ertelendi canim beklemek zorundayiz adet olmamiz icinde stres yapmamaliyuz off tam olacakken ramak kalmisken ertelenmesi ne gicik bi durum...bekle bekle hayat beklemekle geciyo neyse bunada sukur

canim benim 26 yumurtamm olduu.....progesteronumm maleseff yüksekk çıkmıss ondan dolayıı ertelendiiii.....2 adet gecirmemi istedii doktorr...e2 den korkuyodum o iyi çıktı progesteron yuksek çıktı

canim benim 26 yumurtamm olduu.....progesteronumm maleseff yüksekk çıkmıss ondan dolayıı ertelendiiii.....2 adet gecirmemi istedii doktorr...e2 den korkuyodum o iyi çıktı progesteron yuksek çıktı
Hayirlisi olsun canim kismet olmayinca olmuyo iste vardir ertelenmesinde bi hayir massallah seri uretime gecmisin kiz 26 yumurta supermis. Valla ben 15 yumurta cikarttim ilac dozu azdi ama kaliteleri iyi sukur yumoslarimin

Hayirlisi olsun canim kismet olmayinca olmuyo iste vardir ertelenmesinde bi hayir massallah seri uretime gecmisin kiz 26 yumurta supermis. Valla ben 15 yumurta cikarttim ilac dozu azdi ama kaliteleri iyi sukur yumoslarimin

aynen öyllee........evet birazz fazlaa cıktı amaa bakmaa 12 olgun yumurtaas buldularr...10 tanesii döllendii..sonraa 5 tanesii 1.kalıte oldugu içinn dondurulduu

aynen öyllee........evet birazz fazlaa cıktı amaa bakmaa 12 olgun yumurtaas buldularr...10 tanesii döllendii..sonraa 5 tanesii 1.kalıte oldugu içinn dondurulduu

İgne dozunmu coktu acaba benim 15 cikti 11 mikro yapildi 10 dollendi 2 si yavasladi dondurcagimiz gun 8 tanesi 1. Kalite cikti donduruldu ama simdi aklima takilan 8 tanesi ayni yeerdemi donfuruldu yani cozulunce tekrar dondurulmuyomusya 8 taneyimi cozcekler sormadimda ben yariSini. Onumuzdeki ay kalan yarisida 2. Denememe yada 2. Bebegimi yapmaya kullanmayi dusunuyorum

Muanemi oldum ilac verdi doktor adet olana kadar onlari kullanacagim ignelerimde 175 lik olucak siz ne kadar kullaniyordunuz kizlar

selam kızlaaar nasılsınızz? size bir sey danışmak istiyorum. biz tüp bebeğe biraz ara vermeye karar verdik, en az 2 ay diyoruz. bende bu arada doğal şeyler denemeye karar verdim. eşim proxeed plus kullanıyor, keçi boynuzu kürüne başlayacağız haftaya da. sitede bir arkadaş paylaşmış bir macun kullanmışlar, trabzondan getirtmişler morfoloji ve hareketlilikte çok işe yaramış. tabi o macunla proxceed plus ve keçiboynuzu kullanmış. ne diyosunuz macun işine? içinde arısütü ve gingseng varmış ve fiyatı 300 tl :44::44:

Keçi boynuzu tavsiye ederim işe yarar ama macunla ilgili bir yorum yapamayacağım inş iyi gelir emeklerinizi boşa çıkarmasın yüce rabbim tüp bebeğe kalmadan kuzun sana gelir çok dua edeceğim hepinize

Sıra-isim Yaş Neden Deneme sayısı Merkez Durum
karauslu34 25 Sebepsiz infertilite 2 Acıbadem-maslak Tedaviye başladı
bcinarli
pegasusuni
EMOS8935
fadilee
Sea1905
ayseozlem Rezerv azlığı 3
highchemist 3
TUTKU34
trkuaz 5
filologum Samsunmedical park eurofertil
herşeyhayal
zerum Ankara anatolia
lotus
hfzd

kızlar bilgilerimiz bu kadar ayrıca liste yapamayı beceremedim bilen varsa güzel bi liste yapalım arkadaşlar eksik bilgileri olanlarda bilgilerini verirse takip etmemiz daha kolay olur

Slm bn bahceci fulys tup bebekte tedavi goruyorum esimin spermleri az ve morfoljisi %2 ilk nedememiz cok heyecanliyim bugun muanemi oldum doktorum ilac verdi adet olana kadar onlari kullanacgim insallah minik minik kislerim varmis ama onemli degilmis baya yumurtalarin var dedi dusuk toz verecegim igneyi dedi 175 benim gibi kullanan varmi acaba bu gidisle bn bayramda insallh iyi haberlerimi alacagim insallh

canım neticeniz tüpse beklemenin anlamı yok biz o ballara yağlara şunlara bunlara 1000 tl verdik boş....şimdi adetimi bekliyorum inşallah tedavi için

bende de ohss riski var doktor düşük dozla başıcaz dedi ama gonal-f 4 tane yazmış.sizce 2-3 tane alsam yetermi

kızlar bende 3 ay boyunca geçici menapoza sokuldum temmuzun 8de son menapoz iğnemi yapıp 18 tmmuzda menogon iğnelerime başlıyorum tesadüfen denk geldim topiğe bu arada hayırlı olsun hepimize bol şanslar rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah

Son düzenleme:
benmde yarın yumurta toplama işlemim var büyük bir ihtimal trasfer temmuzda olur 1 yaada 2 sanırım rabbim hayırlı bir şekilde bebeklerimize kavuştursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…