- Konu Sahibi karauslu34
-
Kızlar bende varım.. Bende Allah izin verirse Temmuz yolcusuyum tabi aksilik olurda Ağustosa sarkmazsa. çünkü bi kere ertelenmişti ve iğrenç bi durum bütün hayaller suya düşüyor( ayrıca 3. denemem olacak..
seni en iyi anlayanlardan biride benim heralde.beklemek çok zor geliyor
benim iğneler kesilmesine rağmen yükselişe devam etti.ama şükür ki yumurtaların kalitesinde bir sorun olmadı.bende karnımdan elimle yumurtalıklarımı hissedebiliyordum.yumurtalarımında kalitesi iyi ama sonuç ne olur orası kader artık.1 tanesi 6.gün 9 taneside 4.gün donduruldu.temmuz sonu gibi olur benim transfer.hayırlısıyla bakalım pazartesi kontrole çağırmıştı beni doktorum bakalım ne dicek
sizde durum nedir? nerede tedavi görüyorsunuz?
Senin neden ertelendi canim beklemek zorundayiz adet olmamiz icinde stres yapmamaliyuz off tam olacakken ramak kalmisken ertelenmesi ne gicik bi durum...bekle bekle hayat beklemekle geciyo neyse bunada sukur
Hayirlisi olsun canim kismet olmayinca olmuyo iste vardir ertelenmesinde bi hayir massallah seri uretime gecmisin kiz 26 yumurta supermis. Valla ben 15 yumurta cikarttim ilac dozu azdi ama kaliteleri iyi sukur yumoslarimincanim benim 26 yumurtamm olduu.....progesteronumm maleseff yüksekk çıkmıss ondan dolayıı ertelendiiii.....2 adet gecirmemi istedii doktorr...e2 den korkuyodum o iyi çıktı progesteron yuksek çıktı
Hayirlisi olsun canim kismet olmayinca olmuyo iste vardir ertelenmesinde bi hayir massallah seri uretime gecmisin kiz 26 yumurta supermis. Valla ben 15 yumurta cikarttim ilac dozu azdi ama kaliteleri iyi sukur yumoslarimin
aynen öyllee........evet birazz fazlaa cıktıamaa bakmaa 12 olgun yumurtaas buldularr...10 tanesii döllendii..sonraa 5 tanesii 1.kalıte oldugu içinn dondurulduu
selam kızlaaarnasılsınızz? size bir sey danışmak istiyorum. biz tüp bebeğe biraz ara vermeye karar verdik, en az 2 ay diyoruz. bende bu arada doğal şeyler denemeye karar verdim. eşim proxeed plus kullanıyor, keçi boynuzu kürüne başlayacağız haftaya da. sitede bir arkadaş paylaşmış bir macun kullanmışlar, trabzondan getirtmişler morfoloji ve hareketlilikte çok işe yaramış. tabi o macunla proxceed plus ve keçiboynuzu kullanmış. ne diyosunuz macun işine? içinde arısütü ve gingseng varmış ve fiyatı 300 tl :44::44:
Benimde cok yukseldi 6000 gecti hemen igneleri kesti 2 gun icinde 2500 e dustu ama benim yumurtaliklar cok buyumustu onun icin transfer yapilmadi hayati tehlikeye kadar varabiliyo buda nadir rastlanan durum yumurtalik kapasitesinin iyi olusundan kaynakliymis iyilikten maraz dogdu anlica yani:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?