- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.341
Herkes nerelerdebiz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...
Herkes nerelerdebiz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...
Slm yîne ben bugün bebişleri koydum üç bebiş inş ikisi kalır bende üçte olur
canım sonuç için üzüldüm... imkanın varsa gel samsuna, çocuk isteyen herkesin benim doktorumu görmesini isterim mükemmel bi insan.. doktorum iyi ekibi iyi... benim burda kalmaya yerim vardı ilaçlar ve transfer dahil 4.500 tl ödedik
doktor pazartesi tekrar hcg ye baktırmamı istemişti sıfırlandığından emin olmak için cumartesi adetim başladı normal bişekilde halada devam ediyo tekrar kan testi yaptırmadım hiç içimden hastaneye gitmek gelmedi ama yaptırsam mı ya bilemedim adet olduğuma göre sıfırlanmıştır heralde dimi...?
bide arkadaşlar benim adetlerim gecikmeli oluyo bazende kist oluyo yumurtam çatlamayıp falan ben şimdi bu ay soğan kürü yapsam mı diye düşünüyorum rahim temizlenir hemde düzenli adet görürüm diye yoksa doktora sorup doğum kontrol hapı mı kullansam geçen sefer adet olamadığım için dondurulmuşa başlamam 1 ay daha geçik ti yine öyle olsun istemiyorum bir an önce bebişlerimi almak istiyorum sizce ne yapayım...
teşekkür ederim cnm..Allah kimseye yaşatmasın..neresi isim verebiliyomusun?fiyatı da iyiymiş..
canım ben tedaviyi samsun ondokuzmayıs üniversitesi tüp bebek bölümünde gördüm doktorum İdris Koçak...doktorum çok iyi ve ilk denemede pozitifi gören çok hastası var...
Canım epeydir girmiyordum foruma, mesajını yeni gördüm. Doktor bu tarihte istedi. Benim hesabıma göre kontrole gittiğimiz gün 10+6 haftalıktı. Ultrason kontrolünde ise 11+3 çıktı. Yani 12. haftanın içinde. Testi yaptık ama daha sonuçlar bugün geç saatte çıkmış, o yüzden yarın gidip göstereceğim. Allah'tan hayırlısı diyorum artık.
ben progestanı 2 buçuk aydır kullanıyorum belki daha fazla oldu.kalçadan iğne olarak vurunuyorum.son birinci ayda gun aşırı vuruluyorum.cuma kontrolm var bakalım kesecek mi?Herkes nerelerdebiz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...[/QUOT
ayy ne güzel duymussun bana dr duyurmadı zararlı suan bebek için dedi...
bide sana bişey sorucam progestan kullanıyomusun agızdanmı yokda fitil olarakmı günde kac tane..
Canım zararlı muhabbetini ben de duymuştum ama doktorum cidden çok tecrübeli ve gördüğüm kadarıyla forumlarda hemen hemen herkes dinlemiş, zaten kısa dinletiyor. İnşallah bir zararı olmamıştır...Herkes nerelerdebiz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...[/QUOT
ayy ne güzel duymussun bana dr duyurmadı zararlı suan bebek için dedi...
bide sana bişey sorucam progestan kullanıyomusun agızdanmı yokda fitil olarakmı günde kac tane..
Ben progestani fitil olarak günde uç kez ikişer kapsül (100 mg lık) kullanıyorum. Günlük 600 mg oluyor toplam.. Ben hiç iğne kullanmadım inşallah gerek de kalmaz... Sen nasıl kullanıyorsun Canim?
Amiiin CanımInsallah ikisinide kucagina aldigin gunleride gorusun saglikli sihhatli Allahim istedeyen dileyen herkese gostersin sevgilerdarısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah canım...
Hayırlı olsunSlm yîne ben bugün bebişleri koydum üç bebiş inş ikisi kalır bendeinşallah Rabbim gönlüne göre verir iki bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Evet canım ses kulaklarımdaaksucum çok sevindim o pıt pıtları duymak dünyanın en güzel duygusu sanırım.. rabbim herkese tez zamanda muradını versin inşallahbayram öncesi iyi geldi biraz rahatladım ve daha rahat olmaya karar verdim bari tadını çıkartalım sana da dinletti mi doktorun canım? Bazıları dinletmiyormuş da...
Canım geçmiş olsun, Rabbime emanet bebişlerin...sen yine de doktorunu da haberdar etseydin...Kızlar bugün sabah kahverengi lekelenme olmuştu..şiddetli kasık ağrım vardı onun için öğleden sonraya kadar hic kalkmadım...sonra tuvalete gitmek için kalktım bi baktım kipkirmizi kan gelmisti...o kadar korktum ki bebegime birsey olacak diye ömrumden ömür gittikorkudan ne yapacagimi bilemedim.....annem geldi ben yattim o tuttu islerimi...sonraki tuvalete gidislerimde cok sukur ki kanama devam etmedi...işte böyle kötu bir olay gecti basimdan...rabbim kimseye yasatmasin bu korkuyu...
Amiiiin canımçok sevindim adına.inşallah sağlıkla kucağına alırsınalırız:)Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
Canım zararlı muhabbetini ben de duymuştum ama doktorum cidden çok tecrübeli ve gördüğüm kadarıyla forumlarda hemen hemen herkes dinlemiş, zaten kısa dinletiyor. İnşallah bir zararı olmamıştır...
Ben progestani fitil olarak günde uç kez ikişer kapsül (100 mg lık) kullanıyorum. Günlük 600 mg oluyor toplam.. Ben hiç iğne kullanmadım inşallah gerek de kalmaz... Sen nasıl kullanıyorsun Canim?
Amiiin Canımdarısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah canım...
Hayırlı olsuninşallah Rabbim gönlüne göre verir iki bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Evet canım ses kulaklarımdabayram öncesi iyi geldi biraz rahatladım ve daha rahat olmaya karar verdim bari tadını çıkartalım sana da dinletti mi doktorun canım? Bazıları dinletmiyormuş da...
Canım geçmiş olsun, Rabbime emanet bebişlerin...sen yine de doktorunu da haberdar etseydin...
Amiiiin canımRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
Sagol bitanem ewet dun doktoru aradim hemen zaten..oda bugune randevu verdi normalde randevum cmrtesi idi...bugun gidecem bakalim ya husrana ugrayacam yada ilk kez bebegimin o minicik kesesini gorecem...dua et bana ne olur..
Canım zararlı muhabbetini ben de duymuştum ama doktorum cidden çok tecrübeli ve gördüğüm kadarıyla forumlarda hemen hemen herkes dinlemiş, zaten kısa dinletiyor. İnşallah bir zararı olmamıştır...
Amiiin Canımdarısı sana ve tüm isteyenlere tez zamanda inşallah canım...
Hayırlı olsuninşallah Rabbim gönlüne göre verir iki bebişin sana sıkı sıkı tutunur
Evet canım ses kulaklarımdabayram öncesi iyi geldi biraz rahatladım ve daha rahat olmaya karar verdim bari tadını çıkartalım sana da dinletti mi doktorun canım? Bazıları dinletmiyormuş da...
Canım geçmiş olsun, Rabbime emanet bebişlerin...sen yine de doktorunu da haberdar etseydin...
Amiiiin canımRabbim hepimize sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin
aksucum kalp sesini banada duyurdu hatta gittiğim doktor operatör doktor yani herhangibir zararı olsa söylerdi diye düşünüyorum.. elektronik kapıların ışınlarının zararlı olduğunu biliyorum ultrasonun değil..
gebelik oldu mu sende peki cnm?bilgi için teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?