2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Insallah ikisinide kucagina aldigin gunleride gorusun saglikli sihhatli Allahim istedeyen dileyen herkese gostersin sevgiler

aksucum çok sevindim o pıt pıtları duymak dünyanın en güzel duygusu sanırım.. rabbim herkese tez zamanda muradını versin inşallah

teşekkür ederim cnm..Allah kimseye yaşatmasın..neresi isim verebiliyomusun?fiyatı da iyiymiş..

bende pazar günü negatifi aldım bugünde reglm başladı aynı sorun bende de var.ilk denemede de aynısı olmuştu ama klinik 2 ay falan hiç bir ilaç içmememi söylemişti vücudun dinlenmesi gerekmiş.bence baktırma ama sen bilirsin genede..2 ay içinde adetin gelmezse seni zaten transferi yapacak doktor bilgilendirecektir kistin falan varsa büyük iht.doğum kontrol hapı kullandırıp adet olmanı bekleyecekler ve dondurulmuşun tedavisi başlayacak..bende öyle oldu çünkü..bant tedavin başlıyor adetinin 1.günü..bu kadar yani inş hayırlı sonuçlar alırsın...

teşekkür ederim cnm..Allah kimseye yaşatmasın..neresi isim verebiliyomusun?fiyatı da iyiymiş..

canım ben tedaviyi samsun ondokuzmayıs üniversitesi tüp bebek bölümünde gördüm doktorum İdris Koçak...doktorum çok iyi ve ilk denemede pozitifi gören çok hastası var...

Kızlar bugün sabah kahverengi lekelenme olmuştu..şiddetli kasık ağrım vardı onun için öğleden sonraya kadar hic kalkmadım...sonra tuvalete gitmek için kalktım bi baktım kipkirmizi kan gelmisti...o kadar korktum ki bebegime birsey olacak diye ömrumden ömür gitti korkudan ne yapacagimi bilemedim.....annem geldi ben yattim o tuttu islerimi...sonraki tuvalete gidislerimde cok sukur ki kanama devam etmedi...işte böyle kötu bir olay gecti basimdan...rabbim kimseye yasatmasin bu korkuyu...

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.evet bizim dr.da benim hesaplamamdan byk hesapladı:)iyi birşey aslında.benim kontrolmde cuma.bizdende ister belki.

çok sevindim adına.inşallah sağlıkla kucağına alırsınalırız:)

Gunaydin arkadslar nasilsinuz yaw yaw arkadasim hamilelik nasil gidiyor senin yasadigin mycuze bisey hepinizini srviyorum Kislar

dün doktora gittim bebeklerden doktorum birinin kap atışı görünüyor diğerinde bişey yok cumartesi takrar bakalım o zamana kadar kendini toparlayabilir dedi sizde de ikizlerin kalp atışını farklı zamanda gören var mııı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…