- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.301
sizleriii özledimmmm...bende keseyii gördüm bu cumartesiiiiii haftaya bebeşimii görebilirmisim..........5 aftalıkk hamileyim...bilmiyeneler için yazıyorum 19 agostostaaa negatif tüp deneyimim olduu......normall yoldan 19 eylülüde hamile oldugumu ögrendim
kızlar nasılsınızbizi soracak olursanız biz iyiyiz .. c.tesi günü bebişimi görmeye gittik dayanamadık herşey yolundaymış çok şükür
maaşallah subhanallah Canım benim kıyamam ben size ALLAH İKİNİZİDE KORUSUN İNŞALLAH...
Canım 12. gün 500'ün üstü ise büyük ihtimal çoğul diyorlar ama onun dışında hiç belli olmuyor gördüğüm kadarıyla, mericle'nin sanırsam 100 küsürdü ilk testi maşallah üçüzleri olacak inşallah. Yani çok belli olmuyor canım, ikiz istiyorsun sanırım Rabbim inşallah gönlüne göre versinKizlaar cok şükür artisim cok iyi gidiyor.bugun de kan verdim..sonuc 795..bugun 17. Günüm ikiz olma ihtimali varmı kızlar yaa :))
maşallah canımsizleriii özledimmmm...bende keseyii gördüm bu cumartesiiiiii haftaya bebeşimii görebilirmisim..........5 aftalıkk hamileyim...bilmiyeneler için yazıyorum 19 agostostaaa negatif tüp deneyimim olduu......normall yoldan 19 eylülüde hamile oldugumu ögrendim
Canım henüz bekarken 2002 yılında çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zamandan son 1 seneye kadar mecburen kullandım canım. Genetik birşey ama doğum kontrol hapı pıhtılaşmayı tetikliyormuş, ama şimdi sen yazınca fark ettim sanıyorum doğum kontrol hapı vs bu yaptırdım dediğim testleri etkiliyor olabilir, trombosit sayımı dıştan etkilenebiliyordur ama genetik dediğin gibi ilaçtan falan etkilenmemeli canım, ayyy kalinkam Allah razı olsun resmen doktorun dogum kontrol hapi falan dememe rağmen neden gerek yok dediğini şimdi anladım, yine herkeste olabileceği gibi belki genetikte vardır birşey, içim rahat etsin diye yine yapsam da inan biraz rahatladım.canım benimde ilk gebeliğimde rahim içi gelişme geriliği yaşadığım için istemişler di ama Allah'a şükür bişey çıkmadı ama bana doktorum testlerin ne kadar temiz çıksada bi sonraki gebeliğinde iğne vericem dedi önlem olarak benimle aynı şeyleri yaşayan bi arkadaşım vardı onunda temiz çıkmıştı ama onun doktoru da vermişti 9 ay kullandı çok şükür bebeğide sağlıkla dünyaya geldi...Ama senin durumun farklı tabi yanlız bişey merak ettim canım neden okadar uzun yıllar doğum kontrol hapı kullandın bide kanda pıhtılaşma zaten genetik bişey yani vücutta varsa var yoksa da yok yani herhangi bişey kullanmakla falan olacak bişey değil.madem yaptırırsan için rahat edicek doktorunla konuş yaptır için rahatlasın.Allah'a emanet olun canım...
Canım doktorunu arayıp söyledin mi? Allah korusun yavrularını birşey olmaz inşallah, kan sulandırma ile ilgili birşey kullanıyorsan (aspirin iğne vs) onu da hatırlat istersen doktoruna bazen böyle durumlarda kesebiliyorlar..kızlar az önce günlük pedin üçte birini kaplıcak şekilde pembe akıntım oldu korkuyorum
Cok sagol canimin ici Allahim sana ve hamile arkafaslarimuza hayirli hamilelikler nasip olsun Allahim sizlere ve tabiki bugun Anne olmayi bekleyen kardeslerime saglikli sihhatli iman dolu akilli ve zeki evlatlar nasip etsin kuzum samimi dusuncelerin beni cok etkiledi Allahim guzellll Allahim o Mis kokulu evlatlarinizi saglikla kycaginuza aldirsin Allahim bislerede nasip etsin kusularim ismime gelinde Niki kullanabilirsin canim ozelden msj atmadim canim oyusden bilmiyorum Kusura bakma canimin ici ben sizleri benum yuceler yucesi MEVLAMa emanet ediyorum Sevgiler
kızlar nasılsınızbizi soracak olursanız biz iyiyiz .. c.tesi günü bebişimi görmeye gittik dayanamadık herşey yolundaymış çok şükür
Bak seeen hani bayramdan sonra gidicektin dayanamadınyok biz 1 ay falan bekleyemeyiz maşallah kuzuşuna canım, şaka bi yana sadece meraktan mı yoksa endişelenmene sebep birşey mi oldu:26: ben de çarşamba gidicem iinşallah biraz bulantım azaldı sanki tedirgin oldum:18: Rabbim çarşamba herşeyin yolunda olduğunu göstersin bu sefer rahatlıycam
evet canım dayanamadımaslında bazı endişelerim oldu bulantım benimde azaldı sadece sabahları oluyo o kadar.. gidip kalbini duymak görmek istedim endişesiz günüm yok eşimede pek belli etmiyorum bıkmasın benden diye kussak kötü kusmasak kötü nasıl olacak bilmiyorum yani hayatım boyunca kusmaktan hep korkmuşumdur inşallah rabbim güzel bi hamilelik yaşatır bize canım endişelenme yani bende kusmuyorum ... haa bide ne duydum bebek erkek olunca kusulmuyomuş kız olunca bulantılar daha yoğun olurmuş
Canım 12. gün 500'ün üstü ise büyük ihtimal çoğul diyorlar ama onun dışında hiç belli olmuyor gördüğüm kadarıyla, mericle'nin sanırsam 100 küsürdü ilk testi maşallah üçüzleri olacak inşallah. Yani çok belli olmuyor canım, ikiz istiyorsun sanırım Rabbim inşallah gönlüne göre versin
maşallah canımözletme kendini gelsene inşallah kalp atışını da duyarsın mucizenin
Canım henüz bekarken 2002 yılında çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zamandan son 1 seneye kadar mecburen kullandım canım. Genetik birşey ama doğum kontrol hapı pıhtılaşmayı tetikliyormuş, ama şimdi sen yazınca fark ettim sanıyorum doğum kontrol hapı vs bu yaptırdım dediğim testleri etkiliyor olabilir, trombosit sayımı dıştan etkilenebiliyordur ama genetik dediğin gibi ilaçtan falan etkilenmemeli canım, ayyy kalinkam Allah razı olsun resmen doktorun dogum kontrol hapi falan dememe rağmen neden gerek yok dediğini şimdi anladım, yine herkeste olabileceği gibi belki genetikte vardır birşey, içim rahat etsin diye yine yapsam da inan biraz rahatladım.
Canım doktorunu arayıp söyledin mi? Allah korusun yavrularını birşey olmaz inşallah, kan sulandırma ile ilgili birşey kullanıyorsan (aspirin iğne vs) onu da hatırlat istersen doktoruna bazen böyle durumlarda kesebiliyorlar..
Ne kusuru canım, Rabbim gönülden yapılan duaları her şekilde yerine ulaştırır inşallah... Güzel dualarına kocaman Amiinnn... İnaniyorum ki senin için en hayırlı zamanda Rabbim seni evladına kavuşturacakve öyle bir evlat versinki beklediğime değdi diyesin
canım progestan iğne yada ilaç kullan ve dinlen iş yapma bir yere uzanma çok hareketli olma bişey olmaz Alalhın izniyle.kızlar az önce günlük pedin üçte birini kaplıcak şekilde pembe akıntım oldu korkuyorum
Bak seeen hani bayramdan sonra gidicektin dayanamadınyok biz 1 ay falan bekleyemeyiz maşallah kuzuşuna canım, şaka bi yana sadece meraktan mı yoksa endişelenmene sebep birşey mi oldu:26: ben de çarşamba gidicem iinşallah biraz bulantım azaldı sanki tedirgin oldum:18: Rabbim çarşamba herşeyin yolunda olduğunu göstersin bu sefer rahatlıycam
canım progestan iğne yada ilaç kullan ve dinlen iş yapma bir yere uzanma çok hareketli olma bişey olmaz Alalhın izniyle.
ben haftada 2 gidiyordum bir ara insan dayanamıyor ki..haftada 1 e indirdim
artık 3 haftada sonrada ayda 1 gideceğim inşallah...çünkü artık ankaraya gideceğim fazlası zor olur bana
bugün bir klaktım ki pedim kıpkırmızı elim ayagıma dolandı...hemen solugu dr da aldık bebegim iyiymiş...kalp atımları vardı..
dr igne verdi ve istirat etceksin dedi ve ben 1 haftadır hiç bir iş yapmıyorum..
suan saglıklımı değilmi bilmiyoruz ama saglıksızsa biz ne yaparsak yapalım ne kadar yatarsan yat düşer dedi...
rabbim bebegimi korusun .. kızlar bana yardım edin....:)
Canım en son çatlatma iğnesinde önce ölçülmüştü benim 11di, adetimin de 13. günündü neredeyse, daha kalınlaşır canım gün gün çok fark ediyor. senin dondurulmuş transferi mi? Yoksa yumurta büyüyünce mecburen toplanıyor, sadece rahim kalınlığına bakıldığına göre. Rabbim yardımcın olsun inşallah önce pozitifi sonra sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsünherkese merhaba..bugün adetimden sonraki 8.gün ve rahim kalınlığım 6,4 mm.........doktorum rahim kalınlığına göre karar verecek transfer için... sizin rahim kalınlığınız nasıldı transfer durumunuzda
Devamı gelmediyse korkma canım Allah'ın izni ile birşey olmaz, aspirini böyle durumlarda bazen geçici süreliğine kesiyorlar ondan dedim. Allah korusun devamı gelirse doktorunla konuşmakta fayda var Canim...Canım doktorunu arayıp söyledin mi? Allah korusun yavrularını birşey olmaz inşallah, kan sulandırma ile ilgili birşey kullanıyorsan (aspirin iğne vs) onu da hatırlat istersen doktoruna bazen böyle durumlarda kesebiliyorlar..
canım ya doktorumu da arayıp ta söylemedim devamı gelmedi... bu pembe lekeden önce doktorumu arayıp kahverengi lekelenmem olduğundan bahsetmiştim olabilir normal demişti... bilemiyorum yaniii... şimdilik devamı da gelmedi sabaha olursa doktorumu ararım artık... aspirin kullanıyorum her kontrolümde kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum aynen devam diyo..
Canım yaaa nasıl telaşlandığını tahmin edebiliyorumbugün bir klaktım ki pedim kıpkırmızı elim ayagıma dolandı...hemen solugu dr da aldık bebegim iyiymiş...kalp atımları vardı..
dr igne verdi ve istirat etceksin dedi ve ben 1 haftadır hiç bir iş yapmıyorum..
suan saglıklımı değilmi bilmiyoruz ama saglıksızsa biz ne yaparsak yapalım ne kadar yatarsan yat düşer dedi...
bugün bir klaktım ki pedim kıpkırmızı elim ayagıma dolandı...hemen solugu dr da aldık bebegim iyiymiş...kalp atımları vardı..
Allah kolaylık versin canım umudunu kaybetme ins bigun sende mucizene kavuşursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?