2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Cok sevindim canim arkadsim MEVLAM ISTEMESSE KIM VEREBILIR
MEVLAM ISTERSE KIM MANI OLABILIR en guzel ornegi bence Herseyin basi ALLAH
RABBIM SAGLIKLA KUCAGINA ALDIRSIN SEVGILER

kızlar nasılsınız bizi soracak olursanız biz iyiyiz .. c.tesi günü bebişimi görmeye gittik dayanamadık herşey yolundaymış çok şükür

Kizlaar cok şükür artisim cok iyi gidiyor.bugun de kan verdim..sonuc 795..bugun 17. Günüm ikiz olma ihtimali varmı kızlar yaa :))
Canım 12. gün 500'ün üstü ise büyük ihtimal çoğul diyorlar ama onun dışında hiç belli olmuyor gördüğüm kadarıyla, mericle'nin sanırsam 100 küsürdü ilk testi maşallah üçüzleri olacak inşallah. Yani çok belli olmuyor canım, ikiz istiyorsun sanırım Rabbim inşallah gönlüne göre versin
maşallah canım özletme kendini gelsene inşallah kalp atışını da duyarsın mucizenin
Canım henüz bekarken 2002 yılında çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zamandan son 1 seneye kadar mecburen kullandım canım. Genetik birşey ama doğum kontrol hapı pıhtılaşmayı tetikliyormuş, ama şimdi sen yazınca fark ettim sanıyorum doğum kontrol hapı vs bu yaptırdım dediğim testleri etkiliyor olabilir, trombosit sayımı dıştan etkilenebiliyordur ama genetik dediğin gibi ilaçtan falan etkilenmemeli canım, ayyy kalinkam Allah razı olsun resmen doktorun dogum kontrol hapi falan dememe rağmen neden gerek yok dediğini şimdi anladım, yine herkeste olabileceği gibi belki genetikte vardır birşey, içim rahat etsin diye yine yapsam da inan biraz rahatladım.
kızlar az önce günlük pedin üçte birini kaplıcak şekilde pembe akıntım oldu korkuyorum
Canım doktorunu arayıp söyledin mi? Allah korusun yavrularını birşey olmaz inşallah, kan sulandırma ile ilgili birşey kullanıyorsan (aspirin iğne vs) onu da hatırlat istersen doktoruna bazen böyle durumlarda kesebiliyorlar..

Ne kusuru canım, Rabbim gönülden yapılan duaları her şekilde yerine ulaştırır inşallah... Güzel dualarına kocaman Amiinnn... İnaniyorum ki senin için en hayırlı zamanda Rabbim seni evladına kavuşturacak ve öyle bir evlat versinki beklediğime değdi diyesin

kızlar nasılsınız bizi soracak olursanız biz iyiyiz .. c.tesi günü bebişimi görmeye gittik dayanamadık herşey yolundaymış çok şükür

Bak seeen hani bayramdan sonra gidicektin dayanamadın yok biz 1 ay falan bekleyemeyiz maşallah kuzuşuna canım, şaka bi yana sadece meraktan mı yoksa endişelenmene sebep birşey mi oldu:26: ben de çarşamba gidicem iinşallah biraz bulantım azaldı sanki tedirgin oldum:18: Rabbim çarşamba herşeyin yolunda olduğunu göstersin bu sefer rahatlıycam

evet canım dayanamadım aslında bazı endişelerim oldu bulantım benimde azaldı sadece sabahları oluyo o kadar.. gidip kalbini duymak görmek istedim endişesiz günüm yok eşimede pek belli etmiyorum bıkmasın benden diye kussak kötü kusmasak kötü nasıl olacak bilmiyorum yani hayatım boyunca kusmaktan hep korkmuşumdur inşallah rabbim güzel bi hamilelik yaşatır bize canım endişelenme yani bende kusmuyorum ... haa bide ne duydum bebek erkek olunca kusulmuyomuş kız olunca bulantılar daha yoğun olurmuş

Canım bulantı hiç olmasa böyle endişe etmezdim belki ama geçen hafta doktora gitmeden önce baya vardı hatta gittiğim gün çıkarttım, simdi ise bariz azaldı, 2014 ikizler topiğindeki arkadaşlar rahatlattılar bi gün çok iyi sonra kötü olunabiliyormuş. Bitmez bizim endişemiz halbuki tedavi sürecinde çok rahattım bu erkek çocukta bulantı az olur olayını bugün daha bir arkadaşım söylüyordu, arada çok bulanır arada da rahat olursam belki bi kız bi erkektir Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herşeyden önce ama kız çocukları ayrı bi tatlı oluyo, hatta iki kız tadından yenmez oğluşlarım olursa da başımın üstünde herşeyden önce sağlıklı olsunlar da ... Senin kendinle ilgili bir hissiyatın var mı? Yada bir parça da olsa gönlünden geçen

Aminnnnnnnnm canim cok tesekkyr ederim bende oyle diyorum kusum herseyin vakti saati var kadermusde Varsa evlat Allahuteala erdede gwcdede nasip Eder egeryoksa ne gelur elden Allahim edilen dualarimisi Kabul etsin
Hz Musa zamaninda bir ciftin cocugu olmuyomus
Bu Cift Hz Musa ya gelip Allahutealaya bizim cocugumus olacakmi ya musa diyerek sormalarini istemislerHz Musada Allahutealaya sormus ve Allahuteala ya musa o cifte soyle onlarin omurlerunde cocuk yok Demis Hz musada o gifte soylemis ve uzulerek gitmisler
Aradan 5 yil sonra Hz Musa o ciftin yaninda 4 yaslarinda bir cocuk gormus ve Allahutealaya onlarin omurlerunde evlat yoktu Allahim Demis benim yuceevlamda Evet evlat yoktu *OMURLERINDE A OKADAR COK DUA ETTILERKI UMUTLARINI BENDEN KESMEDILER DEMIS BENDE ONLARA EVLAT NASIPVETTIM DEMIS ALLAHIM HZ MUSA ZAMANINDAKUI CIFTIN DUASINI KABUL ETTIYIN GIBI BUTUN EVLAT HASRETIYLE YANAN KARDESLERIME EVLAT NASIP ETVE *HAMILE OLAN ARKADASLARIMUSIDA SAGLIIKLA KUCAKLARINA ALMAYI NASIP Et YA RABBIM

kızlar az önce günlük pedin üçte birini kaplıcak şekilde pembe akıntım oldu korkuyorum
canım progestan iğne yada ilaç kullan ve dinlen iş yapma bir yere uzanma çok hareketli olma bişey olmaz Alalhın izniyle.

ben haftada 2 gidiyordum bir ara insan dayanamıyor ki..haftada 1 e indirdim

artık 3 haftada sonrada ayda 1 gideceğim inşallah...çünkü artık ankaraya gideceğim fazlası zor olur bana

bugün bir klaktım ki pedim kıpkırmızı elim ayagıma dolandı...hemen solugu dr da aldık bebegim iyiymiş...kalp atımları vardı..
dr igne verdi ve istirat etceksin dedi ve ben 1 haftadır hiç bir iş yapmıyorum..
suan saglıklımı değilmi bilmiyoruz ama saglıksızsa biz ne yaparsak yapalım ne kadar yatarsan yat düşer dedi...
rabbim bebegimi korusun .. kızlar bana yardım edin....:)

herkese merhaba..bugün adetimden sonraki 8.gün ve rahim kalınlığım 6,4 mm.........doktorum rahim kalınlığına göre karar verecek transfer için... sizin rahim kalınlığınız nasıldı transfer durumunuzda

Son düzenleme:
Canım doktorunu arayıp söyledin mi? Allah korusun yavrularını birşey olmaz inşallah, kan sulandırma ile ilgili birşey kullanıyorsan (aspirin iğne vs) onu da hatırlat istersen doktoruna bazen böyle durumlarda kesebiliyorlar..

canım ya doktorumu da arayıp ta söylemedim devamı gelmedi... bu pembe lekeden önce doktorumu arayıp kahverengi lekelenmem olduğundan bahsetmiştim olabilir normal demişti... bilemiyorum yaniii... şimdilik devamı da gelmedi sabaha olursa doktorumu ararım artık... aspirin kullanıyorum her kontrolümde kullanmaya devam edip etmeyeceğimi sordum aynen devam diyo..

canım progestan kullanıyorum ve bugün korkudan neredeyse yerimden kımıldamadım inşallah bişey olmaz...

canım benimde bugün pembe akıntım oldu çok korktum ama doktorumu aramadım keşke böyle bi durumda yapacak bir şey olsa bebişlerimin iyi olduğunu ve beni bırakmayacaklarını bilmeye çok ihtiyacım var ama....rabbim hepimizin herkesin yavrularını korusun...

Canım en son çatlatma iğnesinde önce ölçülmüştü benim 11di, adetimin de 13. günündü neredeyse, daha kalınlaşır canım gün gün çok fark ediyor. senin dondurulmuş transferi mi? Yoksa yumurta büyüyünce mecburen toplanıyor, sadece rahim kalınlığına bakıldığına göre. Rabbim yardımcın olsun inşallah önce pozitifi sonra sağlıkla kucağına aldığın günleri görürsün
Devamı gelmediyse korkma canım Allah'ın izni ile birşey olmaz, aspirini böyle durumlarda bazen geçici süreliğine kesiyorlar ondan dedim. Allah korusun devamı gelirse doktorunla konuşmakta fayda var Canim...
Canım yaaa nasıl telaşlandığını tahmin edebiliyorum Rabbim sağlıkla evlatlarına kavuştursun seni de hepimizi de...

canım Allah yardımcın olsun çok dua et.geçer inşallah.şuan nasılsın? EL MUBDİ U.canım bu Allah ın ismi şeriflerinden.eşin her akşam kendi parmağını senin karnında gezdirerek 0n defa bu ismi şerifi okursa duşuğu engellediği birçok yerde var.biz yapıyoruz.bi de yine 99 ismi şerifi her birini uç defa okuduktan sonra bir ipe duğum atacaksın.99 ismi bu şekilde okuyup dğm attıktan sonra bu ipi beline bağla.dua için inşallah sende görrsn faydasını

kızlar crinone jel kullanan var mı istanbulda. ben bi kutu almıştım sigortadan bayağı pahalı bişeymiş ama hiç kullanmadım. boşuna duruyo evde.kullanan isteyen arkadaşlar varsa, özelden bi adres versin kargoyla göndereyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…