- 4 Aralık 2012
- 674
- 54
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #8.321
Canım bulantı hiç olmasa böyle endişe etmezdim belki ama geçen hafta doktora gitmeden önce baya vardı hatta gittiğim gün çıkarttım, simdi ise bariz azaldı, 2014 ikizler topiğindeki arkadaşlar rahatlattılar bi gün çok iyi sonra kötü olunabiliyormuş. Bitmez bizim endişemizhalbuki tedavi sürecinde çok rahattım bu erkek çocukta bulantı az olur olayını bugün daha bir arkadaşım söylüyordu, arada çok bulanır arada da rahat olursam belki bi kız bi erkektir Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin herşeyden önce ama kız çocukları ayrı bi tatlı oluyo, hatta iki kız tadından yenmez oğluşlarım olursa da başımın üstünde herşeyden önce sağlıklı olsunlar da ... Senin kendinle ilgili bir hissiyatın var mı? Yada bir parça da olsa gönlünden geçen
Cok tesekkur ederim canim
Evet baktim orada erkek diyordu
Kalp atisi 140 aptinda se erkek diyorlsrdi benimki 128 cikmisti.yani o tarz seyler hep erkek diyorduama kizimiz geliyormus Allahin izniyle.saglikla inşallah.
ya kızlar bişey sorcam yüzünüzde sivilce varmı ikinci adet zamanım yaklaştı acaba ondanmı ..
evet aysuncum çok merak ediyoruzKizlar o erkek olursa az bulanti olur kiz olursa cok vs onlar dogru degil bunyeye kisiye gore degisir
Benim bebegim kizama hc bulantim olmadi
Cok merak ediyo insan demiins.ogresnrsiniz kisa zamanda
canım bende bir iki sivilce çıkardım hormonlarla ilgili olabilir aahhh ahhh bizi bu hormonlar mahvetti :))
evet aysuncum çok merak ediyoruzsen hiç kusmadınmı bende hiç kusmadım gerçi daha 8. hafta ama demekki hiç kusmayanlarda var zaten kusmaktan çok korkarım rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
ama benim adet dönemim geldi ondan çıktı sanırım senin ikinci adet zamanın geldime canım..
evet aysuncum çok merak ediyoruzsen hiç kusmadınmı bende hiç kusmadım gerçi daha 8. hafta ama demekki hiç kusmayanlarda var zaten kusmaktan çok korkarım rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
ama benim adet dönemim geldi ondan çıktı sanırım senin ikinci adet zamanın geldime canım..
doktor pazartesi tekrar hcg ye baktırmamı istemişti sıfırlandığından emin olmak için cumartesi adetim başladı normal bişekilde halada devam ediyo tekrar kan testi yaptırmadım hiç içimden hastaneye gitmek gelmedi ama yaptırsam mı ya bilemedim adet olduğuma göre sıfırlanmıştır heralde dimi...?
bide arkadaşlar benim adetlerim gecikmeli oluyo bazende kist oluyo yumurtam çatlamayıp falan ben şimdi bu ay soğan kürü yapsam mı diye düşünüyorum rahim temizlenir hemde düzenli adet görürüm diye yoksa doktora sorup doğum kontrol hapı mı kullansam geçen sefer adet olamadığım için dondurulmuşa başlamam 1 ay daha geçik ti yine öyle olsun istemiyorum bir an önce bebişlerimi almak istiyorum sizce ne yapayım...
Canım tam bu haftalarda ciltte bozulmalar olurmuş hafta hafta hamilelikle ilgili bir testte okumuştum. Ben de pek sivilce olmaz normal de ama sanki hafif bozuldu cildim.ya kızlar bişey sorcam yüzünüzde sivilce varmı ikinci adet zamanım yaklaştı acaba ondanmı ..
SevindimmKizlar o erkek olursa az bulanti olur kiz olursa cok vs onlar dogru degil bunyeye kisiye gore degisir
Benim bebegim kizama hc bulantim olmadi
Cok merak ediyo insan demiins.ogresnrsiniz kisa zamanda
Canım ben tedaviden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım, doğum kontrol hapı kullanırken de soğan kürü yapabiliyorsun saraçoğluna sormuştum ben. Bide şimdiden bol su iç hem kan akışın artsın hem de enfeksiyon falan olmaz atar vücudun.doktor pazartesi tekrar hcg ye baktırmamı istemişti sıfırlandığından emin olmak için cumartesi adetim başladı normal bişekilde halada devam ediyo tekrar kan testi yaptırmadım hiç içimden hastaneye gitmek gelmedi ama yaptırsam mı ya bilemedim adet olduğuma göre sıfırlanmıştır heralde dimi...?
bide arkadaşlar benim adetlerim gecikmeli oluyo bazende kist oluyo yumurtam çatlamayıp falan ben şimdi bu ay soğan kürü yapsam mı diye düşünüyorum rahim temizlenir hemde düzenli adet görürüm diye yoksa doktora sorup doğum kontrol hapı mı kullansam geçen sefer adet olamadığım için dondurulmuşa başlamam 1 ay daha geçik ti yine öyle olsun istemiyorum bir an önce bebişlerimi almak istiyorum sizce ne yapayım...
Canım daha erken sana ki arkadaşlar da demiş hiç bulanmayanlar da varYa kizlar benim hic mide bulantim olmuyor..bugun 4+6 .... Ayrica cok fena bel ve kasik agrim var...sizdede boyle oldu mu..
Ya kizlar benim hic mide bulantim olmuyor..bugun 4+6 .... Ayrica cok fena bel ve kasik agrim var...sizdede boyle oldu mu..
Benim gobegim cikti yaaa.hemde 3 aylik degikde 5 aylik gibiCanım tam bu haftalarda ciltte bozulmalar olurmuş hafta hafta hamilelikle ilgili bir testte okumuştum. Ben de pek sivilce olmaz normal de ama sanki hafif bozuldu cildim.
SevindimmRabbim hayırlısını nasip etsin insan merak ediyor tabi şimdiden isimler düşünüyoruz, bebişlerim diye seviyoruz istiyorum ki isimleri ile kızım oğluşum diye Seveyim, eee bi de göbişim çıksın senin çıktı mı bariz canım
Canım ben tedaviden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım, doğum kontrol hapı kullanırken de soğan kürü yapabiliyorsun saraçoğluna sormuştum ben. Bide şimdiden bol su iç hem kan akışın artsın hem de enfeksiyon falan olmaz atar vücudun.
Canım daha erken sana ki arkadaşlar da demiş hiç bulanmayanlar da vardün bende uzun süre ayakta yemek yapınca belim ağrıdı, hormonlar tetikliyormuş bel ağrısını tıpkı adet dönemi gibi...
Benim gobegim cikti yaaa.hemde 3 aylik degikde 5 aylik gibi
Zaten kilokuydum azicik ondan erken cikti galiba.
Herkes nerelerdebiz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...[/QUOT
ayy ne güzel duymussun bana dr duyurmadı zararlı suan bebek için dedi...
bide sana bişey sorucam progestan kullanıyomusun agızdanmı yokda fitil olarakmı günde kac tane..
ikili test bu kadar erken mi yapılıyor acaba.yoksa dr.un istedii zaman mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?