2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

evet canım sanırım doğuma kadar endişeler hiç bitmiycek :18: içimde bi his erkek diyo çünkü ablamın ikizleri var ikiside kız felaket bir hamilelik geçirmişti 9 ayı banyoda geçti diyebilirim çok kusardı ama ondan öncede bi oğlu vardı onda hiç kusmamış sadece kuru bulantı olurmuş.. aslında gönlümde kız var hep çünkü kızlar dediğin gibi ayrı bi tatlı oluyo ama tabiki sağlıklı olsunda ne olursa olsun sonuçta ilk çocuk ..ikincide cinsiyet düşünürüz artık

Son düzenleme:
Cok tesekkur ederim canim

Evet baktim orada erkek diyordu

Kalp atisi 140 aptinda se erkek diyorlsrdi benimki 128 cikmisti.yani o tarz seyler hep erkek diyordu ama kizimiz geliyormus Allahin izniyle.saglikla inşallah.

doktorumu zaten yeni değiştirdim.brükselden medicana geçtim.gonalf f kullandı.300 dü sanırım.yüksek dozaj verdi.östrojen düşük olmasına rağmen 1 yumurta gelişti.doktor % 99 boş,yumurta çıkmaz dedi,ama istersen alırım % 1 ihtimali kabul edersen dedi ve kabul ettim % 1 çıktı ve doluydu ama 2.kalite çıktı.ben önümüzdeki ay yumurtanın doğal gelişimine baktıracağım,ilaçsız olarak.ben ilaçlara vücudumun tepki verdiğini düşünüyorum.deneyip sonucuna bakacağım.en azından emin olurum.

ya kızlar bişey sorcam yüzünüzde sivilce varmı ikinci adet zamanım yaklaştı acaba ondanmı ..

Kizlar o erkek olursa az bulanti olur kiz olursa cok vs onlar dogru degil bunyeye kisiye gore degisir

Benim bebegim kiz ama hc bulantim olmadi

Cok merak ediyo insan demi ins.ogresnrsiniz kisa zamanda

Kizlar o erkek olursa az bulanti olur kiz olursa cok vs onlar dogru degil bunyeye kisiye gore degisir

evet aysuncum çok merak ediyoruz sen hiç kusmadınmı bende hiç kusmadım gerçi daha 8. hafta ama demekki hiç kusmayanlarda var zaten kusmaktan çok korkarım rabbim hayırlısını versin inşallah hepimize
canım bende bir iki sivilce çıkardım hormonlarla ilgili olabilir aahhh ahhh bizi bu hormonlar mahvetti :))

ama benim adet dönemim geldi ondan çıktı sanırım senin ikinci adet zamanın geldime canım..

Ben hic kusmadim canim..
Sende bu haftayi da atlatirsan miden bulanmadan daha bulanmaz bence..

Ben de yeni grendim cnm.tahmin edebiliyorum merakini

doktor pazartesi tekrar hcg ye baktırmamı istemişti sıfırlandığından emin olmak için cumartesi adetim başladı normal bişekilde halada devam ediyo tekrar kan testi yaptırmadım hiç içimden hastaneye gitmek gelmedi ama yaptırsam mı ya bilemedim adet olduğuma göre sıfırlanmıştır heralde dimi...?

bide arkadaşlar benim adetlerim gecikmeli oluyo bazende kist oluyo yumurtam çatlamayıp falan ben şimdi bu ay soğan kürü yapsam mı diye düşünüyorum rahim temizlenir hemde düzenli adet görürüm diye yoksa doktora sorup doğum kontrol hapı mı kullansam geçen sefer adet olamadığım için dondurulmuşa başlamam 1 ay daha geçik ti yine öyle olsun istemiyorum bir an önce bebişlerimi almak istiyorum sizce ne yapayım...

tedaviye başladığım son adetten sonra bir adet dönemim geçti ikinçiye daha çok var

canım anlattığın sorunlar aynen bende de vardı 3-4 ayda bir adet oluyordum çatlamayıp kist olan yumurta... sğan kürü dahil aktardan aldığım bir çok otun çayını içtim hiçbir faydasını görmedim bu yöntemler yine tedaviye geç kalmana neden olur doktorunla konuş birlikte bi çözüm bulun en sağlıklı ve mantıklı yol bence bu...

Ya kizlar benim hic mide bulantim olmuyor..bugun 4+6 .... Ayrica cok fena bel ve kasik agrim var...sizdede boyle oldu mu..

ya kızlar bişey sorcam yüzünüzde sivilce varmı ikinci adet zamanım yaklaştı acaba ondanmı ..
Canım tam bu haftalarda ciltte bozulmalar olurmuş hafta hafta hamilelikle ilgili bir testte okumuştum. Ben de pek sivilce olmaz normal de ama sanki hafif bozuldu cildim.

Sevindimm Rabbim hayırlısını nasip etsin insan merak ediyor tabi şimdiden isimler düşünüyoruz, bebişlerim diye seviyoruz istiyorum ki isimleri ile kızım oğluşum diye Seveyim, eee bi de göbişim çıksın senin çıktı mı bariz canım
Canım ben tedaviden önce doğum kontrol hapı kullanmıştım, doğum kontrol hapı kullanırken de soğan kürü yapabiliyorsun saraçoğluna sormuştum ben. Bide şimdiden bol su iç hem kan akışın artsın hem de enfeksiyon falan olmaz atar vücudun.
Ya kizlar benim hic mide bulantim olmuyor..bugun 4+6 .... Ayrica cok fena bel ve kasik agrim var...sizdede boyle oldu mu..
Canım daha erken sana ki arkadaşlar da demiş hiç bulanmayanlar da var dün bende uzun süre ayakta yemek yapınca belim ağrıdı, hormonlar tetikliyormuş bel ağrısını tıpkı adet dönemi gibi...

endişelenme canım benim 8 haftdan sonra başlamıştı üstelik bu pek iyi bir şey değil sürekli kusup duruyorsun birşey yiyemiyorsun daha kötü oluyor sorunsuz geçer inşallah hamileliliğin

Benim gobegim cikti yaaa.hemde 3 aylik degikde 5 aylik gibi
Zaten kilokuydum azicik ondan erken cikti galiba.

Benim gobegim cikti yaaa.hemde 3 aylik degikde 5 aylik gibi
Zaten kilokuydum azicik ondan erken cikti galiba.

Oyy göbişini severim maşallah ben de çıksın istiyooom Allah izin verirse gerçi benimki ikiz olunca baya bi çıkacak ben baya zayıfım ama şuanda bi şişkinlik var muhtemelen gazdan...

Herkes nerelerde biz doktordan geldik bu sefer üstten muayene etti çok şükür ikisinin de kalp atışını dinledik geçen sefer dinletmemisti sadece oluşmuş demişti. Maşallah kuzucuklarım nasıl hızlı atıyor, ses hala kulaklarım da buarada benim gibi endişe eden arkadaşlar olursa diye söyleyim ben bulantım azalınca korkmuştum demekki olabiliyor, çok takılmamak lazım. Şimdi bir 15 gün daha nasıl geçer Rabbim isteyen herkese nasip et sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göster...

ikili test bu kadar erken mi yapılıyor acaba.yoksa dr.un istedii zaman mı

Canım epeydir girmiyordum foruma, mesajını yeni gördüm. Doktor bu tarihte istedi. Benim hesabıma göre kontrole gittiğimiz gün 10+6 haftalıktı. Ultrason kontrolünde ise 11+3 çıktı. Yani 12. haftanın içinde. Testi yaptık ama daha sonuçlar bugün geç saatte çıkmış, o yüzden yarın gidip göstereceğim. Allah'tan hayırlısı diyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…