2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Amin canım evet galiba lucrin gibi bir şeydi ilacın ismi o heyecanla hatırlamıyorum ne için diye de soramadım.Olmaz olsun o kistler ya her şeyde sıkıntı adet sancısını da o yapıyor belki de her ay kıvrandırıyor kasık ağrısı İnşallah buraya hamile haberlermizi de yazarız bi gün

Selam,

Nihayet adet oldum.Bugün 1. Günüm ve yarından itibaren iğnelere başlıyorum.Dualarınızı bekliyorum.Sevgilerrrr...

süper olmuş ellerine sağlık ama nasıl yapıldığını öğretsene sana zahmet.
teacher of-yaş 29-pco,morfoloji sperm sayısı-1.denem-şişli memorial-ilk adette başlanacak inşallah

süper olmuş ellerine sağlık ama nasıl yapıldığını öğretsene sana zahmet.
teacher of-yaş 29-pco,morfoloji sperm sayısı-1.denem-şişli memorial-ilk adette başlanacak inşallah

canım ya nasıl anlatsam ki hani mesj yzarken yukardaki kutucuklarda table yazıyor ya onu tıkla sonra gril ve lefti çekiyorsun ondan sonra boyuna ve enine kutucuklar için yanında insert row tıklayıp aradaki boşlukları dolduruyorsun acaba anlatabildimmi anlatma konusunda kabiliyetsizimde
bu arada tşkler

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]şişli memorial[/TD]
[TD]adette başlanacak[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]pco[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz[/TD]
[TD]adetini bekliyor[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]tüpler tıkalı[/TD]
[TD]1.deneme dondurulmuşlarla[/TD]
[TD]izmir sifa[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

BEN BU KADARINI YAPABİLDİM KIZLAR ÖNCEDN EKLENMEK İSTEYENLERİ EKLEDİM

merhaba canlar bugün yumurta toplama işlemi gerçekleşti sbh 9 da 11 de de eve geldik sordum kaç yumurtam toplandı diye bu gün cvp vermediler yoğunluktan olsa gerek gün gün arayıp bilgi vereceklermiş sabırsızlıkla bekliyorum artık gerisi kısmet bnm ilk denemem olacak trasferi heralde temmuzun 2 si 3 ü gb yaparlar inşallah herşey hepimiz için güzel olur

canım liste harika olmuş inş bi süre sonra durumlarımız hamilee olarak değişir rabbim herkese hayırlısını versin benim rumuzumu eksik olmuş karauslu34 rumuzum 2. denemem yaşım 25 acıbadem maslak prof dr bülent tıraş teşhisim sebebi bilinemeyen infertilite ve pcoluyum protokolum uzun şu anda adetliyim ve emriyo kalitelerini yükseltmek için ilaç kullanıyorum liste için teşekkürler ellerine sağlık

Son düzenleme:

dualarımız seninle canım mubarek şaban ayında rabbim herkese nasip etsin

aret beyle başlamaya karar verdik eşimle.kendisi ile pzt günü konuşmaya gidicem.sorun eşimde.doğuştan sperm kanalları sıkıntılı,kopuk galiba.mikro tesa yapılacak sanırım.bir an önce deneme yapmak istiyorum ki eşimde sperm olup olmadığını yada varsa bebeğe uygunmu diye bakılmasını istiyorum temmuz sonuna sıkıştırabilsek keşke denememizi.nasip yaa.çok endişeliyim.çünkü eşimden dışarıya hiç sperm çıkmıyor.hatta meni bile bir iki damla.Allah hepimize kolaylıklar versin.hayırlı geceler

Liste cok guzel olmus elinize saglik insallah hepimiz sonunda minik. Meleklerimize kavusuruz

arkadaşlar ben bu ay dondurulmuşlarla deniyorum.yarın kontrolüm var.
adetten sonra 15 gün doğum kontrol hapını kullan gel demişti yeni bir ilaç başlayacakmış
sonra tekrar adet görünce rahimin kalınlaşması kontrol edilecek.

Canım merhabalar bende 32 yasındayım rezerv azlığı var kadıköy acıbadem tedavi başladı

Canım merhabalar bende 32 yasındayım rezerv azlığı var kadıköy acıbadem tedavi başladı
mrb canımmm tedavin hayırllı olsunn rabbim emeklerini boşa çıkartmasın
merhaba bende bu ay dondurulmuşlarla deniyorum 3. denemem sperm azlığı sorun yaşım 33
mrb canım inş.bu sefer rabbim mucizeni sana verir emeklerini boşa çıkartmasın

hayırlı olsun canım ya yani ne kadar süre sonra sence yumurta geliştirici iğnelere başlıycaksınnn
ne heyecanlı bi durummm ya ben bile heyecanlanıyorum

teşekkürler inşallah canım

kızlar ya birşey soracam ayın 18de iğnelerime başlarsam sizce ne kadar kullanırım kaç gün 2 doz iğnem var kaba hesap olabilir yumurta işlamine kadar kaç gün sürer
tahmini söyleyin işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…