2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

benim FSH hormonun yüksekti. Çatlatma v.s. Denedik olmadı. Tüp bebek için gittik doktor o kadar olumsuz bir değerlendirme yaptı ki sokakta ağlaya ağlaya gittim eve.. Sonra doktoru değiştirdim iyi ki yapmışım..çok kısa bir sürede yumurtalarım toplandı ancak döllenen tek embriyom sağlıklıydı ve tek nakil yapıldı.. Tutma olasılığı çok düşüktü ama nasip ....ilk denemem de kızım oldu çok şükür..işlemler zamanında stressizdim ve her şeyi dalgaya alıyordum..hemşirelerle falan gülüyorduk..nakilden sonra hiç kalkmadan yattım ve doktorun her dediğine harfiyen uydum. Veee sonuç kızım oldu..hiç korkunuz olmasın aşamalar zor değil..gözünüzü kimsenin korkutmasına izin vermeyin ve internette her okuduğunuza inanmayın.. Adet dönemlerimde hissettiğim ağrıların aynısını hissediyorsun sadece başka bir acı falan da yok.. Olumlu ve stressiz olmakta yarar var ve nakilden sonra yerinizden kalkmayın
Allah bagislasin yavrunu umarim ikinci yavrunuda cok gecmeden alirsin kollarina bu. Arada sizdeki problem neydi ve kacinci denemede. Oldu kiziniz tutunmasi icin neler yaptiniz kisaca bahsedermisiniz

Merhaba kader arkadaşlarım
ben de cuma gunu muayene olmak için gıdıyorum ılk defa tup bebek merkezıne eğer doktorda uygun görürse temmuz sonu adetımle baslarız heralde
yasım 29 pko var bende esımın sperm sayısındada maalesef sorun var
Bakalım kısmet 1,5 yıl oldu korunmayı bırakalı ınsallah bu sefer benım ve her evlat ısteyenın yuzunu güldürür rabbım

isim yaş sorun deneme merkez durum
teacher of 29 morfoloji-sayı-pco 1 memorial regl bekliyor
pegasusinicorn 27 pco 2 izmir-irenbe regl bekliyor
karauslu 25 sebepsiz 2 acıbadem-maslak tedavide

Selqm kizlar bugun adet oldum erken geldi daha 1 hafta vardi doktorumu aradim carsamba bekliyor ultrasonla bakicakmis daha sinrada sanirim yumurtlama almasin diye baskilama yapilcak ve rahim gelistirici biseyler vericek hayirlisiyla donmu yumislarima kavuscam temmuzda insallah listeye benide alirsaniz sevinirim
yas.24 problem.tupler tikali 1.denemem dondurulmuslarla izmir sifada yaptiriyorum

Son düzenleme:

canim aynen bende guzel bir liste hazirladim ama buraya kopyalayinca boyle oluyor bende anlamadim nasil yapmamiz gerektigini

daha önce yazdım sizlere cevap yazmadınız neden acaba bi hoşgeldin diyebilirdiniz kızlarrrr
tabluyu oluştururum konu sahibi arkadaşımız alıntı olarak kopyabilir baştaki sayfaya

Merhaba arkadaşlar ben de bu ay başlayacağım tedavime.26 yaşındayım tek yumurtalığım var ve bi de nur topu gibi bir çikolata kistim..Kist yüzünden gebe kalamıyorsun dedi doktorum.adetimin 3. günü gitmiştim 21.gün gel bi ilaç vericem dedi ne ilacı onu da merak ediyorum.Kısaca böyle rabbim hepimize tedavi süresince sabır ve kolaylık versin inşallah emeklerimiz boşa çıkmasın..

Tablo oluşunca beni de yazabilir misiniz?

Sebep: çikolata kisti
Merkez:Acıbadem Kayseri ( Dr.Turgut Aydın )

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
inş.olmuştur kızlar beğenirsiniz listeyi

Son düzenleme:
kızlar inş.beğenirsiniz isteyen konu sahibi arkadaşımız tarafından eklenir artık bende dahil 26 yaşında ilk deneme çikolata kisti

Daha ne olsun ellerine sağlık

canım ya santilerimiz bile aynı valla 2,5cm benimde şimdilik geçici menapozdayım temmuzun 8de son iğnem var yapacam sonra temmuz 18de yumurta geliştrici menegona başlycam yani

Hayırlısı olsun inş. tedavi sonuçları güldürür yüzümüzü.Gelişmelerden haberdar edelim birbirmizi.Sen nerde görüyorsun tedavini?

Hayırlısı olsun inş. tedavi sonuçları güldürür yüzümüzü.Gelişmelerden haberdar edelim birbirmizi.Sen nerde görüyorsun tedavini?
şimdi sen doktor kontorlndemisin yoksa temmuz ağustosamı düşünüyorsun ben bi kez tek göründüm dr.kıbrsta yapacam

şimdi sen doktor kontorlndemisin yoksa temmuz ağustosamı düşünüyorsun ben bi kez tek göründüm dr.kıbrsta yapacam

Ben 1 ay önce rutin muayenem için doktora gittim her 6 ayda bir gidiyorum normalde, hepside senin normal yolla çocuğun olur deyip gönderdi ama son gittiğim dotor çikolata kistin var ve tek yumurtalığın,olmaz demiyorum ama rezervin azalmadan tüpbebek düşünün dedi.biraz şaşırdım 1-2 doktora daha göründm hepsi aynı şeyi söyleynce beklemenin gereksiz oldugunu düşünüp bi tüpbebek uzmanına gittim o da aynı şeyleri söyledi.bu hafta eşime test yapacaklar bana da bi ilaç mı ne verecekmiş tam anlamıyla başlamadı yani tedavim bu hafta belli olacak her şey.

hayırlı olsun arkadaşım kistleri baskılamak için veriliyor genelde ya lucrin yada doğum kontrol hapı verilir sana rabbim emekerimiz boşa çevirmesin ben tedavilerde sonuç alamayınca doktorum tüp bebk önerdi zaten bu kistele doğal yolla olmazmış kolay kolay tabi allah istedikten sonra olurda nasibimiz yok demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…