2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Istanbulda yasanlar kesinlikle idil eczaneden alsinlar gonalf I... orda 200tl... normal eczanelerde 365tl... hem dedigin gibi acilmamislari geri iade edebiliyosun...

Sekerım benıde ekle barı yas31 sorun rezerv azlığı ılk deneme şişli memorıal

Istanbulda yasanlar kesinlikle idil eczaneden alsinlar gonalf I... orda 200tl... normal eczanelerde 365tl... hem dedigin gibi acilmamislari geri iade edebiliyosun...

Vay be kazıkalanmısız bıldıgın zaten hayatımda ılk dea bı ılaca herkes farklı fıyat verdı ya bende bı sorarım olmadı ıdıl eczanesıne alırmı gerı dıye ordan almadık ama sansımı denerım olmadı durumu olmayan bırı faydalansın dıye bagıslarım napam yaaa

Gine sen iyi almissin... bugun gonalfim bitti mecbur yeni aldim... tabi pazar oldugu icin idil kapaliydi... nobetci eczaneden 365 tle aldim... =( benimki sali gunune kadar yeter eger sali gununden sonrada gonal f kullanmaya devam et derseler sende ozamana kadar satmazsan ben senden alabilirim cnm...

Ben salı gunu gelcem canım yumurtalarım toplancak sen kac kutu kullandın bana dort kutu yazılmıstı ama uc kutu kullandım

Bana aylin hanim 5 yazdi... sonra zehra hanim itiraz edince 3 e dusurduler... suan 2 kutu bitti ucunye basladim... =)

Ilk defa duyuyorum bı doktorun yazdıgına bırının ıtıraz ettıgını hayırlısı olsun cnm benım doktorum mustecep bey ama yumurta kontrollerımı murat bey yaptı sende de oyle bı durum varmı:26: esım hayatta erkek doktor olmaz ıstemem derdı bende o ığnelerı vurulamam derdım ıkımızde agzımızdan cıkanı odedık sanırım ılahı adalete bı borcumuz kalmadı gelır bızım cocuklar artık

Evet bende cok sasirmistim ama demekki oluyormus.. yok benim herseyimi aylin hanim yapiyor... suana kadar ondan baska doktor muayene etmedi beni... bende iste bilerek aylin hanimi sectim... bayan doktor olunca insan kendini biraz daha rahat hissediyo...

kıız bbz seni gidi hamile olasıcada adet olamayasıca :) ben çoktan başladım tedaviye yarın opu var .dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım.biraz heyecan biraz korku :)
Hadi hayırlısı canım, inşallah hayırl haberler verirsin bizlere, yumoşların inşallah cok iyi gelişirde göbişinde can bulurlar. Bu arada Bedduan çok güzel:)
Hosgeldin canım, herşeyin bir yeri ve zamanı var sanada nasip şimdiymiş Tedavin icin. Valla canım daha yükselme sansı varmıdır o yüzden git yarın Testini yaptır derim. Ah be güzelim ne diye erkenden yaparsınız Yada yaptırırsınız şu Testleri, ancak moral bozmaya yarıyor, doktorlarîn bi bildigi varki bizlere su zamanda geldin diyorlar, anlıyorum heyecan ve bi an önce bilmek istiyo insan ama yanlış yapıyoruz. Herneyse güzelim Rabbim büyüktür sen güzelce ver Testini, inşallah Rabbim güldürür yüzünü canim, haberdar et bizleri

emosh
ne bilim işte iki tane 5.gün koyanları okudum erken cıkıyor diye yazmıslar,dayanamadım bende.şimdi yatcam.bakalım yarın insallah hayırlı haberlerimi verrim.en yakın zamanda ben de senden bekliyorummm

Evet canim benim aynen öle o topikdeydim Rabbim bsna yavrumu bağıslasın teke de razıyım çiftede canım yaa, yeterli yüselsi. Değerimizde sagğlıklı nurtopu gibi eli ayağı düzgün yavrularımzı alırız kucağımıza ayy evet onun tadını bende çıkarmaya calışıyorum, hakikatten ilk defa yaşıyorum bu duyguyu böyle Ahh bende yine geldin dayanamadın dimi, nolur gelmesende beni mutlu etsen diyodum. Valla canım yüksek ihtimal sadece Kan değer yükselmii diye , kontroll olsa derlerdi. Bana sadece Salı yada Çarşamba Kan Testi için gel dediler. Yok sadece Kan vericez sanırım ya.

Son düzenleme:
Canim benim hayirli haberlerini bekliyorum, insallah kat bi kat artmıştır Yarabbim sen büyüksün sen yüzümüzü güldür inşallah. Heyecanla bekliyorum ayyy ben heyecanladım şimdi, mutlaka haber ver canikom, Dualarım seninle

emosh
ne bilim işte iki tane 5.gün koyanları okudum erken cıkıyor diye yazmıslar,dayanamadım bende.şimdi yatcam.bakalım yarın insallah hayırlı haberlerimi verrim.en yakın zamanda ben de senden bekliyorummm
Hadi canım inşallah hayrlı haberler veririz birbirimize, yarabbim sen yardı
et bizlere haber tamammi canim merakla bekliyorum...

Benide eklermisiniz.yas 32 sebepsiz interfilite.bahceci Fulya.22 Temmuz transfer. İkinci denemem. Dondurulmuş embriyo.
Hadi canım inşallah çok güzel gelişmistır yumurtalarında bi an önce Can bulurlar göbişinde ve yavrunu yada yavrularını kucagına alırsın inşallah canım.

Beni de ekler misinizz:) yaş 32, sebepsiz inf., 3. deneme, anatolia tüp bebek merk.
hoşgeldin canımmm baş üstüne eklerimmmm
kızmadem düzeltiyonn bizleride düzelt 27temmuztest günümüz
ok canım ayıpsın iistersinde düzeltmem mi hadi bakalım pozitif haberlerle
Canim elin degmisken beni ekle... miracle23 , yas: 24, sebep: Klinelfelter (erkek infer.), Ilk deneme, memorial sisli, transfer temmuz sonu
ok canımmm tabiki eklerim hoşgeldin hayırlı olsun tedavinnnn
Sekerım benıde ekle barı yas31 sorun rezerv azlığı ılk deneme şişli memorıal
ok ayıpsın eklerim tabiii hoşgeldinn canımmmm
benim de 23 Temmuz OPU :)
hadi bakalım hayırlı olsunnn
Benimde 29 temmuz test günüm

inş.pozitif haberlerini verirsin hayırlı olsun bebeğin sennledr umarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…