- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.481
canım açmadısan eczane iadesini alıo bende hastanenin orda idil eczanesinde almıştım kullanmazsanız getirin diodu ama benim açık kaldı elimde kan almaya nermin hemşirenin orya bırakıcam ihtiyacı olan alsın kullansın ordan.
Sekerım benıde ekle barı yas31 sorun rezerv azlığı ılk deneme şişli memorıal[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz
[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEEE(İLK HAMİŞİMİZ)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 29 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM KUSURA BAKMAYIN Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİMMMM
Istanbulda yasanlar kesinlikle idil eczaneden alsinlar gonalf I... orda 200tl... normal eczanelerde 365tl... hem dedigin gibi acilmamislari geri iade edebiliyosun...
kızmadem düzeltiyonn bizleride düzelt 27temmuztest günümüz
Vay be kazıkalanmısız bıldıgınzaten hayatımda ılk dea bı ılaca herkes farklı fıyat verdı ya bende bı sorarım olmadı ıdıl eczanesıne alırmı gerı dıye ordan almadık ama sansımı denerım olmadı durumu olmayan bırı faydalansın dıye bagıslarım napam yaaa
Gine sen iyi almissin... bugun gonalfim bitti mecbur yeni aldim... tabi pazar oldugu icin idil kapaliydi... nobetci eczaneden 365 tle aldim... =( benimki sali gunune kadar yeter eger sali gununden sonrada gonal f kullanmaya devam et derseler sende ozamana kadar satmazsan ben senden alabilirim cnm...
Ben salı gunu gelcem canım yumurtalarım toplancak sen kac kutu kullandın bana dort kutu yazılmıstı ama uc kutu kullandım
Bana aylin hanim 5 yazdi... sonra zehra hanim itiraz edince 3 e dusurduler... suan 2 kutu bitti ucunye basladim... =)
benim de 23 Temmuz OPU :)
Ilk defa duyuyorum bı doktorun yazdıgına bırının ıtıraz ettıgınıhayırlısı olsun cnm benım doktorum mustecep bey ama yumurta kontrollerımı murat bey yaptı sende de oyle bı durum varmı:26: esım hayatta erkek doktor olmaz ıstemem derdı bende o ığnelerı vurulamam derdım ıkımızde agzımızdan cıkanı odedık sanırım ılahı adalete bı borcumuz kalmadı gelır bızım cocuklar artık
Canim hayirli olsun, insallah göbisinde can bulur kuzucuklarınSlm kızlar benimde ikinci denemem bukez dondurulmuş embriyolar ile transfer yapılacak yarin transfer gunüm cok heyecanliyim bahceci Fulya'da tedavi goruyorum.hersey inşallah hepimizin gönlünce olur
Hadi hayırlısı canım, inşallah hayırl haberler verirsin bizlere, yumoşların inşallah cok iyi gelişirde göbişinde can bulurlarkıız bbz seni gidi hamile olasıcada adet olamayasıca :) ben çoktan başladım tedaviye yarın opu var .dualarınızı esirgemeyin arkadaşlarım.biraz heyecan biraz korku :)
Hosgeldin canım, herşeyin bir yeri ve zamanı var sanada nasip şimdiymiş Tedavin icin. Valla canım daha yükselme sansı varmıdır o yüzden git yarın Testini yaptır derim. Ah be güzelim ne diye erkenden yaparsınız Yada yaptırırsınız şu Testleri, ancak moral bozmaya yarıyor, doktorlarîn bi bildigi varki bizlere su zamanda geldin diyorlar, anlıyorum heyecan ve bi an önce bilmek istiyo insan ama yanlış yapıyoruz. Herneyse güzelim Rabbim büyüktür sen güzelce ver Testini, inşallah Rabbim güldürür yüzünü canim, haberdar et bizlerioh be nihayet ben de size cevap verebilecegim.
arkadaslar klasik olacak ama ben de uzun süredir sizi takip ediyorum.kısaca tanıtayım kendimi istanbuldayım 31 yasındayım.gecen sene baslayacaktım tüp bebege ama nasip olmadı.benim bir rahatsızlığım cıktı.onunla ugrastı.nihayet borc harc 24 haziranda tedaviye basladım.esimde vardı biraz sorun.sayı ve kalite.10 temmuz da 5.gün embriyosu transfer yapıldı bana.ben de sizin gibi biraz erken kan testi yaptım ve sonuc 0,1 çıktı .transferden 8 gün sonra.umudum cok azaldı aslında.heyecanım da azaldı.yarın asıl test günüm.ve ne yapacagımı bilmiyorummmmm
Evet canim benim aynen öle o topikdeydim,
Ben yarın gidicem bakalım Emosh, senin kk'da hangi topiği okudugunu az cok tahmin ediyorum canım, "beta değerlerimizi yazıyoruz" filan gibi bi topik var. Hakkaten herkesin cok yüksek ordaama sanırım onların çoğul bizim tek o yüzden öyle. hayırlısı canım yaa, ama regl olmuyo olmak bile o kadar güzel ki bence, dile kolay 20 yılın regli:)her olumsuz sonuçta regl olduğumda vücuduma sorardım" neden atıyosun bebeklerimi" diye bir daha gittiğimizde sadece kan mı vericez yoksa muayne de olacak mıyız sence?
Hadi canım inşallah hayrlı haberler veririz birbirimize, yarabbim sen yardıemosh
ne bilim işte iki tane 5.gün koyanları okudum erken cıkıyor diye yazmıslar,dayanamadım bende.şimdi yatcam.bakalım yarın insallah hayırlı haberlerimi verrim.en yakın zamanda ben de senden bekliyorummm
Hadi canım inşallah çok güzel gelişmistır yumurtalarında bi an önce Can bulurlar göbişinde ve yavrunu yada yavrularını kucagına alırsın inşallah canım.Benide eklermisiniz.yas 32 sebepsiz interfilite.bahceci Fulya.22 Temmuz transfer. İkinci denemem. Dondurulmuş embriyo.
hoşgeldin canımmm baş üstüne eklerimmmmBeni de ekler misinizz:) yaş 32, sebepsiz inf., 3. deneme, anatolia tüp bebek merk.
ok canım ayıpsın iistersinde düzeltmem mi hadi bakalım pozitif haberlerlekızmadem düzeltiyonn bizleride düzelt 27temmuztest günümüz
ok canımmm tabiki eklerim hoşgeldin hayırlı olsun tedavinnnnCanim elin degmisken beni ekle... miracle23 , yas: 24, sebep: Klinelfelter (erkek infer.), Ilk deneme, memorial sisli, transfer temmuz sonu
ok ayıpsın eklerim tabiii hoşgeldinn canımmmmSekerım benıde ekle barı yas31 sorun rezerv azlığı ılk deneme şişli memorıal
hadi bakalım hayırlı olsunnnbenim de 23 Temmuz OPU :)
Benimde 29 temmuz test günüm
baş üstüne tabiki eklerim hoşgeldinnn canımBenide eklermisiniz.yas 32 sebepsiz interfilite.bahceci Fulya.22 Temmuz transfer. İkinci denemem. Dondurulmuş embriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?