2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

kızlar ağustos ayında tedaviye başlayacağım. ama sanki ilk defa olacakmış gibi bir korku var içimde. ilkini kaybetmiştim. bu da beni daha fazla stresli yapıyor. tedavi süreci gözümde o kadar büyüyor ki... bir de kimseylke paylaşamamanın, konuşamamının sıkıntısı da var. sizlerin olumlu yorumlarını okuyunca biraz rahatlıyorum ama sıkıntılı bir süreç olacak.benden de dualarınızı eksik etmeyin ne olur.

cnm haziran topiğinde biz 41 yasin okumuştuk. burda da başalayalımmı. herkes ne kadar okumak isterse yazalım. sen düzenler misin...

arkadaslarr günaydinn bende heycann doruktaa bu carsamba son dogum kontrol ilacımı içipp adet olmayıı bekliycem arkadaslar 4 gün içinde olursun diyo.......eger olursamm haftaya pazartesiiiii kontrol için adanaya gitcdemmmm

benim haplar dün bitti bende adeti bekliyorum. ikimizin arka arkaya olcak tedavimiz.aramızda 4 gün fark var ilaçlarla. adetlere bağlı :)))

inşallah..................................

ve sonuç 899 çıktı hamileyim:) şükürler olsun :)

oleeeeyyyy tebrik ederim canım, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah :)

hayırlı olsun cnmmmmm

canım hayırlı uğurlu olsun , darısı başımıza inşallah ben de yarın an vereceğim :)
Senin değerin ne kadar yüksek maaşallah , kaçıncı gününde test yaptın ?

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar.allah sizlerin de muratlarını versin meleklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.inşallah bizimde sevincimiz yarım kalmaz.sağlıkla kucağımıza alırız inş.isteyen herkesin başına darııs.bugün 12.gün bitti.bu süreçte ayaklarınızı sıcak tutun.rahat olun 3-4 litre su için çiğ badem ceviz ve her öğünde protein alın.kabız olmamak için kayısı üzerine sun için aç karnına .yatmayın sürekli .her saat başı evde de olsa yürüyüş yapın.kan dolaşımı için.sebze meyve bolca tüketin.yeşillik hiç yemedim.tuz ve baharat yemeyin.ben gezdim markete eczaneye gittim.yazlığımız var 40 dk.lık yolda oraya gittim.merdiven de indim çıktım ama kendime dikkat ettim.size nacizane yaptıklarımı yazmak istedim belki faydası olur diiye.allah isteyen herkese nasip etsin.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…