- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.441
Slm kizlar sabah yine gittim geldim.. doktorum uctane yumurtamin iyi oldugunu soylemisti.sanirim dort oldu.. cok onemli degil iyi olsun yeter zaten bize ikisi lazim dedi doktorcazim:))) sanirim bugun catlatma ignelerimi vurulcam aramadilar daha hastaneden.. sali gunude toplariz muhtemelen dediler.. iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.. insaallah Guzel sonuclar aliriz.. oyle cok bi heycanda yok Bende.simdilik... Duygusuzlastim iyice.. cok heveslenip hayalkirikliginada ugramak istemiyom hepten umitsiz olup rabbimi uzmekte.. anliyacaginiz sallanip duruyom denizde
Bu arada emosum okudum yazdiklarini dovcem kiz seni zorla git Der gibi bebege yukselmezse yukselmezse deyip duruyon yolarim tuylerini rahat birak yegenimi.. tadini bozma cocumunnnn
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM
[/TD]
[TD]YAŞ
[/TD]
[TD]SORUN
[/TD]
[TD]DENEME
:18:
[/TD]
[TD]MERKEZ
[/TD]
[TD]DURUM
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUN
CARN
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir iranbe mrkz
[/TD]
[TD]adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri
[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak
[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek
[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEEE(İLK HAMİŞİMİZ)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme
[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 29 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM KUSURA BAKMAYIN Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİMMMM
EMOSHHH TATLIMM HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNN İNŞALLAHH MAŞALLAH DEWAMI İNŞ.GELİR
Hadi hayirlisi canm... az kaldi... =) sende ayni benim gibisin hayel kirikligina ugrayacam diye heyecanlanmaktan korkuyorum... ama umudumda yok degil... =) sen sabah mi hastanedeydin... bende ordaydim bugun... kirmizi karanfilimi takmistim gormedin mi.. =) hahaha
Haha gordumde caktirtim yanindancnm ben saat onda ordaydim seninki kactaydi.. Bende telefon bekliyom Catlatma ignesi vurulunca yarin gitcekmiyim yoksa sali Gitcem yumurtami topliycaklar bilmiyom.. kiz amA DENK geliyosa saatlerimiz Iki dakka laflariz fenami
kızlar yaa çok heyecan yaptım salı günü test var ama çok korkuyorum.....
Hayatı herzaman dalgalı bir denize benzetirim ben... O dalgada ne kadar kulaç atmaya ve dalgalarla boğuşmaya çalışırsanız okadar yorulur okadar dibe vurursunuz... Oysa sadece kendinizi rahat bırakıp denizin sizi üzerinde taşımasına izin verseniz dalgaların sizi en yakin kıyıya güvenle taşıdığını hayretle görürsünüz.. ben bunu cocuk icinde düşünüyorum.. gerçekten senelerdir debelendim.. ama sonuc hep hüsran.. Suan ucbestane çocuğu olan biri konuşmuyor size... Aynen sizin yaşadıklarınızı yaşıyorum ve sizden daha ağır geçiyor durumum.. diğer ek hastaliklarim dolayısıyla belki... Ama sanırım vu defa kendimi denizin üzerinde hissediyorum.. cunku pes ettim... Pes etmek illa elini eteğini bu işten çekmek demek degil.. elimden geleni yaptım gelmeyen icin el actim olayi.. debelenmiyorum.. bugun doktora giderken yumurtalarının basın bi hal gelebilmiş olacağını duyma ihtimaliyle gittim.. napayim vermeyecekse mabut neylesin mahmut.. sizden daha azda evlat hasretiyle yabiyorsa değilim inanin... Ama sizdeki bu panik beni üzüyor.. rabbim olma dese ne olacak iki gün ağlayıp susacagiz... Elden gelen biseyiniz varsa söyleyin bende yapayım... Niyetim moral bozmak degil... Sadece hepinize söylüyorum.. kendinizi suyun üzerine bırakın.. allaha tevekkul edin.. o hepimizi güvenli bi yere götürecektir... Inşallah mübarek gunler hürmetine bizi bu dalgalarla bir daha boğuşmak zorunda bırakmaz... Ama bunu assakta mutlaka başka bir fırtınaya yakalanacaz... Hayat bu.. rabbim kimseyi evlat hasretiylede acisiylada sinamasin... Hepinizi seviyorum kızlar kendinize iyi davranın
nebilim canim yaaa hep bu Internetin yüzündenAmanın emosh neler diyosun:) hiç aklına öyle şeyler getirme, gayet normal değerler bunlar, bi aksilik olsa regl olurdun zaten, hoş sana diyorum benim de içimi kemiriyor düşünceler:)
insallah canim benim yaa, insallah devamini getirebilirim güzel haberlerin, cok sagol canim benim , Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallahcanım keyfini hiç kaçırma sen, henüz çok erken böyle düşünmek için.
şu an seninle birlikte senin değerlerinin yükselmesini bekliyoruz :) zaten güzel bir haber verdin, inşallah devamı gelecek
Insallah kuzum yaaa, nebilim Internette okuyorum okuyorum sonra kendimi bunalima sokuyorum, hicbisey e bakmicam artik, sadece sizlerle sohbet icin kullanicam su Interneti...Sali günü gidicem Dünürcüm, insallah hayirli Haberler verebilirim sizlereemosh sakinnn ol degerin iyi seni ve pazartesitekrarlayacaksın ve artacak inş cnmkorkma..melegi senle bunu biliyosun sen bak bize bilmiyoruzve bekliyoruz
Slm kizlar sabah yine gittim geldim.. doktorum uctane yumurtamin iyi oldugunu soylemisti.sanirim dort oldu.. cok onemli degil iyi olsun yeter zaten bize ikisi lazim dedi doktorcazim:))) sanirim bugun catlatma ignelerimi vurulcam aramadilar daha hastaneden.. sali gunude toplariz muhtemelen dediler.. iste yuzduk yuzduk kuyruguna geldik.. insaallah Guzel sonuclar aliriz.. oyle cok bi heycanda yok Bende.simdilik... Duygusuzlastim iyice.. cok heveslenip hayalkirikliginada ugramak istemiyom hepten umitsiz olup rabbimi uzmekte.. anliyacaginiz sallanip duruyom denizde
Bu arada emosum okudum yazdiklarini dovcem kiz seni zorla git Der gibi bebege yukselmezse yukselmezse deyip duruyon yolarim tuylerini rahat birak yegenimi.. tadini bozma cocumunnnn
Hadi hayirlisi olcun canim, inallah güzel güzel birikir ve gelisiri yumoslarin, valla canim o Yumurtalarin gelisimine bagli benim 14. Gün alindilar mesela.Kizlar bugun kan verdim ve muayene oldum... simdide telefon bekliyorum yeni ilac dozlarimi soyleyecekler... bugun adetin 5. Gunu... tahminen sizce bana ne zaman yumurta toplama islemi yapilir?
hadihayırlı sonuçlarladön inş.yeni hamişimizde senol..kaçtane embriyovardı.kaçınci gün dü?
tamam canım eklerimmmcanım benim ismimi ve merkezin adı irenbe
bide transfer 29 temmuz düzenleme yapabilirmisin
bu tüp bebek olayı hep böyle heyecnlı oluyor hadi bakalım inş.hayırlı haberini verirsinkızlar yaa çok heyecan yaptım salı günü test var ama çok korkuyorum.....
emoshh kız allahın izniyle değerlerin yükselecektr bunu kendine sıkıntı yapma canım yaaabbbz canim benim cok sagol, Rabbim insallag degerimi yükseltirde ozaman cok daha iyi olucam insallah :18: tatlim listede eksikler var Hamislerimiz var daha PNRHN + HARMAN2012 + BUNVP bu Arkadaslarda Hamis canikom
Canım öncelikle hayırlı olsun tedavin, Allahın izniyle güzel haberler alırsın inşallah. Anatoliayadan çok memnun kaldım, Hakan Hoca işinin ehli ve çok güvenilir bir doktor, ne gerekiyorsa eksiksiz yaptığına inanıyorum, benim ilk 2 denemem başka bir klinikteydi, aslında farklı bişey yapmadılar, biliyosun sebepsiz infertilitede beklemekten başka yapılacak bişey yok, o yüzden çok zor, ama çok rahatlattılar, sana histeroskopi yapıldı mı?[/
teşekkürler iyidileklerin için. rabbim tüm evlat sahibi olmak isteyenlere nasip etsin hayırlı evlat.yok yapılmadı cnm. öncekilerin negatif olması ile bi açıklama yapmadımı diğer merkezler... sen hangi şehirdesin. senden anatoliada ücret ne kadar aldılar.ödemeyi ne zaman yaptın. yumurta toplama adetinin kaçıncı günü yapıldı??? çok soru sordum :)))) kusura bakma
yaa benim yedi embriyom oldu ama iki tane transfer yapıldı...aslında doktorlarıma göre herşey çok iyi ama ben yinede çok korkuyorum...
Hadi Masallah Hayirli haberlini aliyoruz yavas yavas, Rabbim HAmis olduugun haberinide aldirmaya Kismet etsin bize canikom.kızlar hastaneden arandım sadece catlatma iğnelerımı vuracakmısım dıgerlerını artık kullanmayacakmısım.. gece tam onda sagdan ve soldan olmak uzere ıkı tane.. yanlız benım elımde bır adet kullanılmamıs gonal f kalem usulu ıgne kaldı ne olur ne olmaz dıye almıstık... memorıalde yaptıran arkadaslar ıstersenız aldığım fıyattan sıze satayım.. sız ne kadara aldınız bılmıyorum ama ben 260 lıraya almıstım eczacım saolsun yoksa cok ucuk fıyatlar vermıslerdı.. yarın dokuz dokuzbucuk gıbı yıne kan vermeye gıdıcem ılgılenen varsa yanımda getıreıyım alsın
tamam canım eklerimmm
bu tüp bebek olayı hep böyle heyecnlı oluyor hadi bakalım inş.hayırlı haberini verirsin
emoshh kız allahın izniyle değerlerin yükselecektr bunu kendine sıkıntı yapma canım yaaa
öyle oluyor hep zaten değer yükselecekmi keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyımmm keşke herşeyi bilemesekmi diyorummm
rabbim sorunsuz hamilelik geçirsin
VALLAH ARKADAŞLARIDA GÖREMEMİŞİM KUSURA BAKMASINLAR HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞSALİM ONLRA BAĞIŞASIN KUZUCUKLARINI TEBRİK EDERİM PNRHN HARMAN2012 BUNVP MAŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?