2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Hadi hayirlisi canm... az kaldi... =) sende ayni benim gibisin hayel kirikligina ugrayacam diye heyecanlanmaktan korkuyorum... ama umudumda yok degil... =) sen sabah mi hastanedeydin... bende ordaydim bugun... kirmizi karanfilimi takmistim gormedin mi.. =) hahaha

Kizlar bugun kan verdim ve muayene oldum... simdide telefon bekliyorum yeni ilac dozlarimi soyleyecekler... bugun adetin 5. Gunu... tahminen sizce bana ne zaman yumurta toplama islemi yapilir?

canım benim ismimi ve merkezin adı irenbe
bide transfer 29 temmuz düzenleme yapabilirmisin

Haha gordumde caktirmadan sivistim yanindan cnm ben saat onda ordaydim seninki kactaydi.. Bende telefon bekliyom Catlatma ignesi vurulunca yarin gitcekmiyim yoksa sali Gitcem yumurtami topliycaklar bilmiyom.. kiz amA DENK geliyosa saatlerimiz Iki dakka laflariz fenami

Cnm ben 9.30 ta ordaydim... ben giderken sen gelmissin ozaman... belkide gormussundur beni... =) tamam yarin gidersek bi selam verirsin artik.. =)

Vilmaaa senin yorumlarini bayagi begeniyorum. Gercekden de dogru yaklasimlarin var. Elimizden geleni biz yapalim ama fazla da kendimizi paralamanin ne geregi var degilmi. Biz insanlar herseyi kontrol edebilecegimizi saniyoruz bazen kaptiriyoruz.

bbbz canim benim cok sagol, Rabbim insallag degerimi yükseltirde ozaman cok daha iyi olucam insallah :18: tatlim listede eksikler var Hamislerimiz var daha PNRHN + HARMAN2012 + BUNVP bu Arkadaslarda Hamis canikom

Amanın emosh neler diyosun:) hiç aklına öyle şeyler getirme, gayet normal değerler bunlar, bi aksilik olsa regl olurdun zaten, hoş sana diyorum benim de içimi kemiriyor düşünceler:)
nebilim canim yaaa hep bu Internetin yüzünden öledir dimi canim yaa, evet bak Dogru kiz ozaman Regli olurdum hakklisin insallah Rabbim degerlerimizi yükseltir canim yaa, Allah yardimcimiz olsun Iste Terzi kendni sökügünü dikemezmis hesabi Burda birbirimize Destek veriyoruz , ama kendimiz cok iyiyiz sanki ama güzel olanda bu iste bence canim benim, Allah insallah Yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder , Sali günü gidicem ben. Sen nezaman gidicektin ?
canım keyfini hiç kaçırma sen, henüz çok erken böyle düşünmek için.

şu an seninle birlikte senin değerlerinin yükselmesini bekliyoruz :) zaten güzel bir haber verdin, inşallah devamı gelecek
insallah canim benim yaa, insallah devamini getirebilirim güzel haberlerin, cok sagol canim benim , Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah
emosh sakinnn ol degerin iyi seni ve pazartesitekrarlayacaksın ve artacak inş cnmkorkma..melegi senle bunu biliyosun sen bak bize bilmiyoruzve bekliyoruz
Insallah kuzum yaaa, nebilim Internette okuyorum okuyorum sonra kendimi bunalima sokuyorum, hicbisey e bakmicam artik, sadece sizlerle sohbet icin kullanicam su Interneti...Sali günü gidicem Dünürcüm, insallah hayirli Haberler verebilirim sizlere insallah Kuzucuklarin seninle bitanem , sen onlari sevmeye konusmaya devam et ,bak SIMSIKI tutun Anneninizin göbisine canlarim, üzmeyin hem Annenizi hem bizi ben söledim onlara kuzum rahat ol sen Rabbim DUalarimizi Kabul etsin insallah.

ayy cok güzel canim benim yaa, dedigin gibi lazim olan 2 Tane onlar gelissin yeter, sen en iyisini yapiyosun tatlim Denizin üstünde sakince bekler, Rabbim en güzel haberi vericektir insallah sanada valla dövsende hakklisin bende farkindayim cok fazla panik oldum , sanki su ikinci degerin yükseldigini bi duysam cok rahatlicam canim yaa, Hayirlisi Rabbimden insallah hersey yolunda gider... yolsana kiz uzadilar zaten Ayyy ben kiyarmiyim onaaaa ben onuuu yeriiimmm sen böle söledigime bakma kuzum ben onunla sen duyma bu düsüncelerimi , Annecigini birakma diye konusuyorum zaten bak sendede destek Aldi simdi kuzum , hic bozarmiyim Teyzseessiiii Cok sagol canim benim hakklisin Hemde cok, Rabbim zaten yolumuzu cizmistir artik görücez , Hayrilisi olsun hakkimizda.

Kizlar bugun kan verdim ve muayene oldum... simdide telefon bekliyorum yeni ilac dozlarimi soyleyecekler... bugun adetin 5. Gunu... tahminen sizce bana ne zaman yumurta toplama islemi yapilir?
Hadi hayirlisi olcun canim, inallah güzel güzel birikir ve gelisiri yumoslarin, valla canim o Yumurtalarin gelisimine bagli benim 14. Gün alindilar mesela.
kızlar yaa çok heyecan yaptım salı günü test var ama çok korkuyorum.....

Caniimm belki bunu sana söyleyebilicek en yanlis kisi benim suanda ben senden Panigim ve benimde sali günü 2. Testim var, ama rahat olmaya Calis insallah hayirli haberler alicaksin canim benim , Korkmamaliyiz, rahat olmaliyiz , hersey olucagina varicak biz panik olsakta olmasakta , Rabbimden en hayirlisini ve insallah cok güzel sonuclar vermesini dilemekten baska bisey gelmiyo elimizden ... Insallah Rabbim hayirli haberler aldirsin bizlere insallahhh, güzel haberler bekliyorum canim senden hadi insallah

kızlar hastaneden arandım sadece catlatma iğnelerımı vuracakmısım dıgerlerını artık kullanmayacakmısım.. gece tam onda sagdan ve soldan olmak uzere ıkı tane.. yanlız benım elımde bır adet kullanılmamıs gonal f kalem usulu ıgne kaldı ne olur ne olmaz dıye almıstık... memorıalde yaptıran arkadaslar ıstersenız aldığım fıyattan sıze satayım.. sız ne kadara aldınız bılmıyorum ama ben 260 lıraya almıstım eczacım saolsun yoksa cok ucuk fıyatlar vermıslerdı.. yarın dokuz dokuzbucuk gıbı yıne kan vermeye gıdıcem ılgılenen varsa yanımda getıreıyım alsın

canım benim ismimi ve merkezin adı irenbe
bide transfer 29 temmuz düzenleme yapabilirmisin
tamam canım eklerimmm
kızlar yaa çok heyecan yaptım salı günü test var ama çok korkuyorum.....
bu tüp bebek olayı hep böyle heyecnlı oluyor hadi bakalım inş.hayırlı haberini verirsin
bbbz canim benim cok sagol, Rabbim insallag degerimi yükseltirde ozaman cok daha iyi olucam insallah :18: tatlim listede eksikler var Hamislerimiz var daha PNRHN + HARMAN2012 + BUNVP bu Arkadaslarda Hamis canikom
emoshh kız allahın izniyle değerlerin yükselecektr bunu kendine sıkıntı yapma canım yaaa
öyle oluyor hep zaten değer yükselecekmi keseyi görecekmiyim kalp atışını duyacakmıyımmm keşke herşeyi bilemesekmi diyorummm
rabbim sorunsuz hamilelik geçirsin
VALLAH ARKADAŞLARIDA GÖREMEMİŞİM KUSURA BAKMASINLAR HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞSALİM ONLRA BAĞIŞASIN KUZUCUKLARINI TEBRİK EDERİM PNRHN HARMAN2012 BUNVP MAŞALLAH

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]adette başlanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]10 temmuz transfer gerçekleşecekk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]HAMİLEEEE(İLK HAMİŞİMİZ)
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]ayın 14de yumurta toplandı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEPAKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 29 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM KUSURA BAKMAYIN Bİ KAÇ GÜNDÜR GİREMEDİMMMM
EMOSHHH TATLIMM HAYIRLI OLSUN RABBİM SAĞSALİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNNNN İNŞALLAHH MAŞALLAH DEWAMI İNŞ.GELİR

yaa benim yedi embriyom oldu ama iki tane transfer yapıldı...aslında doktorlarıma göre herşey çok iyi ama ben yinede çok korkuyorum...

cnm çok normal korkman hepimiz buluttan nem kapıp üzülüyorz bulutta nemkapıp seviniyoruz çok şükür..baksana herşeyin iyi demişler.bunun mutluluguyla bekleistersen tam günü..amamerak ediyosan yaptır kuzum ama idrar degil kan testi

Hadi Masallah Hayirli haberlini aliyoruz yavas yavas, Rabbim HAmis olduugun haberinide aldirmaya Kismet etsin bize canikom.

Iste canim benim hani bi positfi duydum ya ilk defa insanin ödü kopuyor iste, hayirlisi Rabbimden insallah canim benim insalllaaahhhh evet zaten kademe kademe bi panik halinde olcaz gibi Rabbim izin verirse Yüce Allahim hepimizin kucaklarini Bebisleriyle doldursun insallah

Slm kızlar benimde ikinci denemem bukez dondurulmuş embriyolar ile transfer yapılacak yarin transfer gunüm cok heyecanliyim bahceci Fulya'da tedavi goruyorum.hersey inşallah hepimizin gönlünce olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…