2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

canım benim henüz başlamadı tedavim ama beni de ekleyin ağustos adetimle başlıyorum Allah izin verirse. yaş 31, sebepsiz infer. ankara.2. deneme olacak

Günaydın Kislar beni de de ekleyin yaş 36 5 deneme sebebsiz inferilte ızmir irembe adet bekliyorum dualarimiz bir olsun hepimizin
Hepimizin kucakladı dolar insdllah

günaydinnnnnnnnnnnnnnnnnnn.ayyyyyyyyyyyyyy kızlarrr caniiimmm kızlarrrrrr dünn gece son dogum kont.ilacimii içtim bitii.gelll ciicii adet gellllllllllllllllllllll....kavustur beni bebelerimeeee kurban olamm

Arkadaşlar ızmir irembede tedavi gören yokmuuuu yardım edin nasıl bir yer yaziyom yaziyom kimse yazmiyo
Doktorum tuba hanım olacak

Vuslatdenisi arkadaşim sen nezaman basliyosun basladinmi yoksa
İnşallah hakkımızda hayırlısı olur bebeislerimize kucagimusa alırız artık

ayyy inanki çok tuhafım...içim kıpır kıpır..ve uykusuzluga dayanamayan ben uyku girmiyor gözüme..hayırlıs arkadaşım... dahahızlı geçen vakitlerle hayırlı sonuçlar sizlerin olsun inş

Merhaba benimde 29 temmuz test günü.dayanmak çok zor gerçektende.ben idrar testi yapacağım yarın ve pazar günü
Allah isteyen herkese nasip etsin inş.

Günaydın kızlar yeni bir gün yeni umutlar yeni güzellikler sizlerin olsun tedaviye başlayacaklara hayırlı yolculuklar yumurta toplanacaklara en iyi kalite bir sürü yumiş test günü olanlara yüksek yüksek değerler hamişlerimizin de hayırlı pıt pıt beklemeleri olsun inş hayırlısı ile mevlam herkesin kucagını kuzucuğu ile doldursun aminnnn

Bende aynı şeyi yaşadım...işlemden sonra uyandırdıklarında inleyerek uyandım...ölüyorum sandım ki çok ameliyat geçirmiş biri olarak gerçekten dayanılmazdı....2 gün yürüyemedim...Salak gibi işe de gelmiş bulundum...Bi de ben çok cahil girdim opu ya hiç araştırmadım en ufak bir fikrim yoktu...tek bildiğim uyutacaklarıydı...o kadar rahattım ki anlatamam...Hepi topu 16 yumurta toplandı ama fecaatti...ve benim de hormonlarımdaki yükseklik nedeniyle tedavim ertelendi...26 Haziran da toplandı benim yumurtalar...2 adet görecekmişim...ilki tamam 9 Temmuzda oldu...doktor 2. adetine birkaç gün kala beni gör dedi...Ağustos ortası gibi ALLAH nasip ederse işlem tamamlanacak sanıyorum...Sakın üzme kendini çok bakındım buralara bunu yaşayan çok insan var...ALLAH hakkmızda hayırlısını versin İNŞALLAH...

Günaydın şekerler nasılsınız geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah..Benim dün opu vardı 12 tane yumoşum olmuş kalitesini döllenme bilgilerini bugün arayıp haber edecekler inşallah her şey yolunda giderse cumartesi transfer olacak dualarınızda unutmayın lütfen..

Yawyaw aramızda taam 1 hafta var...Bu arada hatırlıyor musun benim göğüslerim de korkunç ağrım vardı ve sen bana ilk adetinle herşey düzelir demiştin...aaayynen öyle oldu...puf diye geçti...İnanılır gibi değil...Ben de Pazartesi doktora gidicem nasipse...2. adetinden birkaç gün önce gel demişti ya...o bikaç gün kaç günden oluşuyo bilmediğim için ihtiyatlılık yapıcam:))) seni takipteyim bu arada...:))) sana yazmadım ama adım adım yazdıklarını okuyorum:))))

Ya kızlar ne olursunuz hangi aşamada olursanız olun endişeyi minumuma indirin benki sabırsız bir aceleci biri ki hala aceleceyim negatif çıktığında hemen yeni transfer olsun diye cıldıran ben sakin kalmayı min indirebiliyorsam sizde yapabilirsiniz be allahın benimle ilgili testinin aceleci ve tedirgin olmamla ilgili olduğunu düşünüyorum bana sabırlı olmayı herşeye evhamlanmamayı sakin kalabilmeyi öğrettiğini düşünüyorum ve sanırım başarılıda oluyorum galiba neyse hadi bakalım günlük yaşamımızı tedirginliklerle geçirmeyelim ama dikkatli de olalım

canım yumurta bol ye omega 3 içerikli al yumurta kalitesine çok faydası var daha tedavi yeni canım olur inşallah stres yapma dua et yeterki Allah herşeyi nasip eder inşallah

günaydın yawyaw hadi bakalım gözünaydın arkadaşım :))

canimsinnnnnnn saolasinnn gözleriimiz hep aydın olsun ........
hadi bakalım hayırlısı olsunnnn.

kardesimmm allah razıı olsun..hayırlar bizimle olsun..

canimm düzelmenee çok sevindimm.... hatırlamaz olurmuyumm....ayrı ayrıı konustugum herkesii hatırlıyorum :)bendee pazartrestii yeniden tedavii için start vercemm.beni takip ett

Slm kızlar nasılsınız yaDıklarınızı okudum herkese bol sans rabbım hepımızın yuzunu guldursun ınsallah... Bılıyosunuz ben salı gunu opu olmustum sadece dortyumurtam vardı dun aradılar esıme verdım telefonu bazı anları ınsanın yuregı kaldırmıyor yaw neyse rabbıme bınlerce sukur olsunkı ıkısı dollenmış durumları ıyıymıs ama nasıl agladım bılemezsınız zaten ozumde cok hassas duygusal cocuk ruhlu bıseyımdır bugun henuz aramadılar ama tahmınımce yolunda gıderse hersey cumartesı olur transferım dıye dusunuyorum tarnsferden de korkuyorum ayrıcA o catala yatma ıdrarada sıkısık olma durumu endıselendırıyor benı spakulum aletıde zaten canımı cok acıtıyo ama yapcak bısey yok ona kalırsa ığnedende ok korkan bırıyım ama korka korka hergun gıdıp yaptırıyorum yavrlarımı kucagımda goreyım yeter:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…