- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.821
valla canim bilmiyorum, Ismini okudum ama sonra uctu gitti ....olsun herkez üstüne alinabilir sekerimemosh bana mı yazdın bilmiyorum tatlım ama transferimin 6. günü olduğu için direk ben üzerime alındımcanım ne kasık ağrım var ne karın ağrım... şişkinliğim vardı o da geçti...göğüslerim bile pamuk gibi oldular progestan fitili koyarken orası artık sert ce canım acımaya başladı. yani diyeceğim o ki hiiiç birşeyim yok.. inşallah dediğin gibidir de benim de belirtim olmadan hamile kalmışımdır
Ammiiiinnn insallah canim , herkez Hepimiz icin Dua ediyorum , aynen öle tatlim hersey yüce Rabbim in elinde, eger suan bekletiyorsa vardir elbet bi sebebi, Rabbim herseyi yerinde ve zamaninda verir hepimize, Insallah tez vakitte aliriz hepimiz Yavrularimizi sag salim kucagimiza insallaaahhhHisse inşallah ogunleri gorurus ici evlat hasretiyle yanan bütün
Anne adayları bu Gusel duygudan mahrum bırakması
Mevlam .
Meblam ney eyler en güzelini eyler
ayyy masallahhhh kuzummmKızlar dün OPU'm vardı, bir gün giremedim foruma ,almış başını gitmiş başlık :)
çok ağır geçti benim OPU sonrası, 33 yumurta topladılar. Bu nedenle ağrım vardı çok.
opu için hemen iyileşirim derken ancak bugün ayağa kalkabildim hatta ayağa kalkamadım bile vücudum ödem yaptı bir de gaz sancısı çektim tüm gece. Gece yarısı eve hemşire çağırdık ağrı kesici iğne yaptı. OPU sonrası benim kadar kötü olan var mı?
bu arada 24 yumurtam olgun çıkmış, 20 si döllenmiş. Allahım inşallah can verir onlara.
OHSS nedeniyle transferim ertelendi, sağlam çıkanlar olursa dondurulacaklar, acaba ne zaman gerçekleşir işlerm
Hadi hayirlisi olsun canim , insallah tez vakitte kavusursun yumoslarina, veee o mutlu haberi verirsin bizlere26 yumurtam çıktıı.....12 olgundu..10 tanesii döllendii...5 tanesiiii 1. kalite diye donduruldu...transferim ertelendii ohss oldum...1 hafta sonra normale döndüm adet olunca olunca yani.........2 adet gecir gel dedilerr...dogum kontol verdilerr.....1.adetimi oldum....2 .yide sanirim cumartesii olurum pazartrsidee tekrar kontrol gitcem transfer tarihimi söylücekler.........
canım çok mutlu oldum hadi darısı başımıza
valla canim bilmiyorum, Ismini okudum ama sonra uctu gitti ....olsun herkez üstüne alinabilir sekerimbak dedigim gibi hicbir belirti olmadanda cok Hamis olan duydum canim benim cok takilmamak lazim...yavrum az pandiklemiyoruz orayi , bi zahmet olsun okadar agri dimi ...canim senin suan en güzel yapacagin sey Test gününe Kadar negatif düsünmemek ve belirtilere fazla takilmamak, sen gönlünü ferah tutmaya calis tatlim, Rabbim insallah Hamis haberini aldirtir sana ve sende Hamiiileyyiiiiimmm diye haykirirsin bizlere, insallah Yüce Rabbime Dualarim hepimiz icin
Ammiiiinnn insallah canim , herkez Hepimiz icin Dua ediyorum , aynen öle tatlim hersey yüce Rabbim in elinde, eger suan bekletiyorsa vardir elbet bi sebebi, Rabbim herseyi yerinde ve zamaninda verir hepimize, Insallah tez vakitte aliriz hepimiz Yavrularimizi sag salim kucagimiza insallaaahhh
ayyy masallahhhh kuzummmcok sevindim, olsun gec olsun güc olmasin tatlim, yumoslarin iyi olsunda.... bende 3 Gün sanci cektim canim iki büklüm yürüdüm , agrim vardi benimde ama Hastanaye gitmedim. Normal canim benim bunlar, dile kolay 33 yumurta, ben 11 yumurtaydi da okadar sancilandim sen nasil sancilanmayasin , dogal olarak vücuta fazla geliyo , valla donudurulmuslarda nasil bilemiyorum canim , ama sanirim vücudun kendini biraz topladiginda transferrin olur. Isallah o hayrili haberleri verirsin bize tez zamanda kuzuuummm
Hadi hayirlisi olsun canim , insallah tez vakitte kavusursun yumoslarina, veee o mutlu haberi verirsin bizlere
sagooolll bebemmmm, Ammiiiinnn insaaalllaaaaahhh tez vakitte duyarim insallah teker teker Hamis oldugunuzu, Yarabbim sen büyüksün sen hepimizin yardimcisi ol
canimmm dünürüümmmm ne bu panik , rahat ol biraz kuzum, üzme meleklerini ve benim gelinim yada damadimislmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor
herseyin hayirlisi olsun tatlim , insallah hayirli haberler vericeksin bizlere, kalbim , yüregim , seninle ve sizlerleayy canım bende çok korkuyorum işte 27 yumurtam vardı ilk gün şimdi 20-21 tanesi öne çıktı ve ohs dan korkuyorum ama napalım ertelenirse de ertelenecek yapacak bir şey yok doktor her önlemi alıcaz dedi ama. 2.5 lt su içiyorum sadece sebze yiyorum yavaştan şişlik başladı pazartesi salı toplarız dedi toplanmadan da ohs bilinemeyeceği için p.tesi iznimi başlatıcam ve kullanmış olucam geri çekemem sonra artık transfer ertelenirse rapor alırım sanırım. Tabi umarım olmaz ancak gördüm hastanede de opusu yapılıp bir gün sonra gelenler karnını tuta tuta iki büklüm yürüyordu valla yaa. E2 testi yapıldı bugün akşam yada yarın öğrenitim sonucu bir de cuma günü yapılacak senin e2 değerin kaçtı biliyor musun kaç çıkarsa ohs riski var.
valla kuzum E2 degeri hakkinda maalesef hicbir bilgim yok canim yaaa :26:Kızlar bugün iğnelerimin 6. günü daha vurulmadım akşam vurulucam e2 istedi doktor sonuç 2350 nasıldır. Ben eşime yüksek çıkmış felan ertelenebilir belki daha iğnelerim var dedim dr p.tesi yada salı toplanır dedi çünkü. Eşim de dr aramış iyi normal demiş dr birçok parametre var belirlenmesin de onun o yumurta sayısına göre normal bir sorun olursa ben söylerim zaten demiş tek endişem ertelenmesi ya benim ohss dan dolayı ama şu an risk yok cuma günkü değere göre konuşuruz demiş. Tedavisi ertelenen pcolu arkadaşlarımın tedavide yaptırdıkları e2 kaç çıkmıştı ilki. ?
Ammin canim insallah tez vakitte doldursun yüce Rabbim kucaklarimizi yavrularimizla, aynen bende öleydim canim , Hemde ne zor Kalbin aciyo yaniyo artik nasil Tarif edilir bilmem ama sen cok iyi anladin sanirimtsk ederim emosch.iyi dileklerin için.allah isteyen herkese verir inşallah.çok zor.psikolojim iyice bozuldu.senin durumun nedir?kendinden bahsedermisin biraz
emosh canm hayrlı olsun çok sevindimm:) inşallah bende olurrrçok ümitsizim gerçi ama
bu ay sizinle birlikte güzel haber veririm diyordum ama kısmet değilmiş napalım :)
sagooooll bitanemmmm , darisi insallah sizlerin basinaaa, RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarimizi dolursun insalllaaahaaaa bu ne ümitsizlik ??? hic yakisiyomu sana güzel düsünelim güzel olsun bitanemm, aha bak ben Hamileyim ama daha Sali günü görücem herseyin yolunda olup olmadigini...henüz hicbririmiz daha rahatlamis degiliz...Rabbim insallaaahhh hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize....Dualarim bizlerle kuzumm , üzme lütfen Tatli canini Rabbim cok ama cok büyük bitanem. Simdi napiyoruz?? Kendimizi topluyoruz, negatifleri atiyoruz anlastikmi ?? bak güzelim bana istersen özelden de yazabilirsin cükü buaralar cok giremiyebilirim yani ancak okuyup cikabilirim belki, yani konusmak istersen yaz, en azindan özelden hemen girince cevap verebilirim canim benim , Rabbim yardimcimiz olsun tatlim
cnm ben çok memnunum burda trapper 55 die bir arkadaş var oda orada ve şuanda hamiş sonucunu aldıçok şükür..darısı bizlereinş..stres yapma git grş kafana yatanla yap rahatolmak önemli..hakkında hayırlsı cnm
kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)
Sakinnnnn arkadaşım sakiiiin. En güzel dönemece girmişsin darısı bize olsun. Allahın izniyle kollarımız boş kalmayacak. İçini rahat tut canım benim.
Canım Allah kolaylıklar versin inşallah...Umarım hersey yolunda gider...
sagooooll bitanemmmm , darisi insallah sizlerin basinaaa, RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarimizi dolursun insalllaaahaaaa bu ne ümitsizlik ??? hic yakisiyomu sana güzel düsünelim güzel olsun bitanemm, aha bak ben Hamileyim ama daha Sali günü görücem herseyin yolunda olup olmadigini...henüz hicbririmiz daha rahatlamis degiliz...Rabbim insallaaahhh hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize....Dualarim bizlerle kuzumm , üzme lütfen Tatli canini Rabbim cok ama cok büyük bitanem. Simdi napiyoruz?? Kendimizi topluyoruz, negatifleri atiyoruz anlastikmi ?? bak güzelim bana istersen özelden de yazabilirsin cükü buaralar cok giremiyebilirim yani ancak okuyup cikabilirim belki, yani konusmak istersen yaz, en azindan özelden hemen girince cevap verebilirim canim benim , Rabbim yardimcimiz olsun tatlim
sağol canım çok tatlısın . yazılarını okuyorum herkese enerji veriyorsun.Allah yüzündeki gülümsemeyi eksik etmesin bebeğini kucağına almayı da nasip eder allah inşallah .
Ya kızlar pazartesi gunu dondurulmus embriyo transferim oldu fakat iki uç saattir kasiklarima sanki bıçak sokuyolar gibi yanıyor ya normalmi bu durum acaba.dondurulmus transferi olunca cok fazla ilaçta kullanmadım ki ilaçlardan diyeyim.
kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)
Canim benim , rahat ol , iyi düsün ki iyi olsun tatlim , seni cok iyi anliyorum, ama Rabbim insallah bu sefer Kucagina aldirir Kuzucugunu , hersey de bi hayir vardir, insallah Kismet simdiki denemdende olur , evet canim cok iyi anliyorum sen cünkü kime seni anlamiyor diye düsünüyosun , zaten o yüzden Burda vakit gecir cünkü burada hepimiz ayni evreden geciyoruz ve en cok sanirim biz birbirimizi anliyoruz . Yarabbim hepmizin kucakllarini doldursun... Insallah Rabbim bu sefer verir kuzucugunu kucagina canim
inşallah canım benim inşallah. yeni adetimle başlayacağım inşallah bende tedaviye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?