2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

valla canim bilmiyorum, Ismini okudum ama sonra uctu gitti ....olsun herkez üstüne alinabilir sekerim bak dedigim gibi hicbir belirti olmadanda cok Hamis olan duydum canim benim cok takilmamak lazim...yavrum az pandiklemiyoruz orayi , bi zahmet olsun okadar agri dimi ...canim senin suan en güzel yapacagin sey Test gününe Kadar negatif düsünmemek ve belirtilere fazla takilmamak, sen gönlünü ferah tutmaya calis tatlim, Rabbim insallah Hamis haberini aldirtir sana ve sende Hamiiileyyiiiiimmm diye haykirirsin bizlere, insallah Yüce Rabbime Dualarim hepimiz icin
Hisse inşallah ogunleri gorurus ici evlat hasretiyle yanan bütün
Anne adayları bu Gusel duygudan mahrum bırakması
Mevlam .
Meblam ney eyler en güzelini eyler
Ammiiiinnn insallah canim , herkez Hepimiz icin Dua ediyorum , aynen öle tatlim hersey yüce Rabbim in elinde, eger suan bekletiyorsa vardir elbet bi sebebi, Rabbim herseyi yerinde ve zamaninda verir hepimize, Insallah tez vakitte aliriz hepimiz Yavrularimizi sag salim kucagimiza insallaaahhh
ayyy masallahhhh kuzummm cok sevindim, olsun gec olsun güc olmasin tatlim, yumoslarin iyi olsunda.... bende 3 Gün sanci cektim canim iki büklüm yürüdüm , agrim vardi benimde ama Hastanaye gitmedim. Normal canim benim bunlar, dile kolay 33 yumurta, ben 11 yumurtaydi da okadar sancilandim sen nasil sancilanmayasin , dogal olarak vücuta fazla geliyo , valla donudurulmuslarda nasil bilemiyorum canim , ama sanirim vücudun kendini biraz topladiginda transferrin olur. Isallah o hayrili haberleri verirsin bize tez zamanda kuzuuummm
Hadi hayirlisi olsun canim , insallah tez vakitte kavusursun yumoslarina, veee o mutlu haberi verirsin bizlere
canım çok mutlu oldum hadi darısı başımıza

sagooolll bebemmmm, Ammiiiinnn insaaalllaaaaahhh tez vakitte duyarim insallah teker teker Hamis oldugunuzu, Yarabbim sen büyüksün sen hepimizin yardimcisi ol

bu ay sizinle birlikte güzel haber veririm diyordum ama kısmet değilmiş napalım :)

canimmm dünürüümmmm ne bu panik , rahat ol biraz kuzum, üzme meleklerini ve benim gelinim yada damadimi hersey hayirlisiyla cok güzel sonuclanicak tatlim , sen gönlünü ferah tut emi , hayirli haberi vericegini gün gelicek insallah , rahat ol canim benim
herseyin hayirlisi olsun tatlim , insallah hayirli haberler vericeksin bizlere, kalbim , yüregim , seninle ve sizlerle
valla kuzum E2 degeri hakkinda maalesef hicbir bilgim yok canim yaaa :26:
tsk ederim emosch.iyi dileklerin için.allah isteyen herkese verir inşallah.çok zor.psikolojim iyice bozuldu.senin durumun nedir?kendinden bahsedermisin biraz
Ammin canim insallah tez vakitte doldursun yüce Rabbim kucaklarimizi yavrularimizla, aynen bende öleydim canim , Hemde ne zor Kalbin aciyo yaniyo artik nasil Tarif edilir bilmem ama sen cok iyi anladin sanirim valla tatlim ben 32 yasindayim esimde sperm hareketsizligi vardi Varikoselden dolayi, Ameliyat oldu cok sükür degerleri yükseldi Doktorlar normal yoldan evlat sahibi olabilirsiniz dediler ama denedik dededik olmadi , 2 Asilama yaptik sonuc negatif, piskolojim gittikce cöktü tabii buarada , dedim ben artik asilama falan istemiyorum Tüp Bebek deniyelim denedik cok sükür Hamileyim simdi ama daha henüz rahatlamis degilim, Sali günü Ultrasonum var normal Gebelikmi yoksa Dis gebelikmi diye bakicak ve Keseyi görücekmi diye bakicak , onun korkusu va suan bendede :18: Rabbim insallah yüzümüzü güldürür hepimizin , yavrularimizi kucagimiza almayi nasip eder insallah Rabbim sen büyüksün sen ne durumdasin tatlim ? özelden yazma imkanin varsa özelden yaz buaralar pek giremicem canim yani atlayabilirim yazdiklarini , öle bi durum olursa kusura bakma canim yaa, yogunum da biraz bu aralar ...

emosh canm hayrlı olsun çok sevindimm:) inşallah bende olurrr çok ümitsizim gerçi ama

sagooooll bitanemmmm , darisi insallah sizlerin basinaaa, RAbbim hepimizin yüzünü güldürsün, kucaklarimizi dolursun insalllaaah aaaa bu ne ümitsizlik ??? hic yakisiyomu sana güzel düsünelim güzel olsun bitanemm, aha bak ben Hamileyim ama daha Sali günü görücem herseyin yolunda olup olmadigini...henüz hicbririmiz daha rahatlamis degiliz...Rabbim insallaaahhh hayirli haberler almayi nasip etsin hepimize....Dualarim bizlerle kuzumm , üzme lütfen Tatli canini Rabbim cok ama cok büyük bitanem. Simdi napiyoruz?? Kendimizi topluyoruz, negatifleri atiyoruz anlastikmi ?? bak güzelim bana istersen özelden de yazabilirsin cükü buaralar cok giremiyebilirim yani ancak okuyup cikabilirim belki, yani konusmak istersen yaz, en azindan özelden hemen girince cevap verebilirim canim benim , Rabbim yardimcimiz olsun tatlim

bu ay sizinle birlikte güzel haber veririm diyordum ama kısmet değilmiş napalım :)

ne demislerr kuzummm : gec olsun güc olmasin, bu istede bi hayir vardir, Rabbimin vardir bi bildigi, demekki bidahaki ay senin icin daha hayirli olucak , biz bidahaki ay alsakta yeter bize mutlu haberini tatlim sen yeterki verrrr , Dualarim seninle canim , hersey cok güzel olucak insallahhh

canım coook sevindim.rabbim kucagına da versinnnn.darısı bizim gibi bekleyenlere.....:26:

kızlar bizim dokuzuncu günümüz bitiyor yarın 10. günümüz.heyecan dorukta ..son iki günümüz.ne hissedecegmizi şaşırdık.... agrım olsa korkuyorum.olmasa korkuyorum.aklımı muhafaza eyle mevlam.hiçbirimizin kollarını boş bırakma..bebeklerle doldur inş:)

Selaaam, bugün 2. kontrolüm vardı. Yolundaymış her şey. İlaçların dozu aynı yine. e2 836, ilkinde 233dü. Hemşireye sordum yumurtalar her gün 2 milim büyüyormuş. Cuma günü 3. kontrolüm var. Hemşirenin dediğine göre- kesin değil gerçi- cuma kontrolün olur, cumartesi çatlatma vurulursun, pazartesi de toplanır. Haydi bakalım, hayırlısııııı.

teşekkürler canım
Allah yardımcımız olsun

Sakinnnnn arkadaşım sakiiiin. En güzel dönemece girmişsin darısı bize olsun. Allahın izniyle kollarımız boş kalmayacak. İçini rahat tut canım benim.

Sakinnnnn arkadaşım sakiiiin. En güzel dönemece girmişsin darısı bize olsun. Allahın izniyle kollarımız boş kalmayacak. İçini rahat tut canım benim.

ayyy inanki çok tuhafım...içim kıpır kıpır..ve uykusuzluga dayanamayan ben uyku girmiyor gözüme..hayırlıs arkadaşım... dahahızlı geçen vakitlerle hayırlı sonuçlar sizlerin olsun inş

Ya kızlar pazartesi gunu dondurulmus embriyo transferim oldu fakat iki uç saattir kasiklarima sanki bıçak sokuyolar gibi yanıyor ya normalmi bu durum acaba.dondurulmus transferi olunca cok fazla ilaçta kullanmadım ki ilaçlardan diyeyim.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[TR]
[TD]İSİM

[/TD]
[TD]YAŞ

[/TD]
[TD]SORUN

[/TD]
[TD]DENEME
:18:

[/TD]
[TD]MERKEZ

[/TD]
[TD]DURUM

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KARAUSLU34
[/TD]
[TD]25
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme

[/TD]
[TD]acıbadem maslak
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TEACHEROF
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco morfoloji
sperm sayısı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]şişli memorial
[/TD]
[TD]22 temmuz opu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PEGASUSUNİ
CARN

[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]izmir irenbe mrkz

[/TD]
[TD]29 temmuz hayırlısıyla transfer yapılacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OSKE55
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco eşinde sperm sayısı sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]fulya bahçeci
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOS895
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]tüpler tıkalı
[/TD]
[TD]ilk deneme donrulmuşlarla
[/TD]
[TD]izmir sifa
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]RANPUNZEL
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata
kisti

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
kayseri

[/TD]
[TD]15 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BBZ
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kıbrıs yaşam hastanesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEA1905
[/TD]
[TD]32

[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]kadıköy acıbadem

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]KORDİYOL
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]FİLOLOGUM
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD] pco sperm azlığı ve morfoloji sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]eurofertil medical park
[/TD]
[TD]27 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MURDEROZ
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]sebepsiz infertilite
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa acıbadem

[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HAPPYTOBE
[/TD]
[TD]26
[/TD]
[TD]çikolata kisti
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]acıbadem
maslak

[/TD]
[TD]11 temmuz iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İSKORPİT
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ege üniv.tıp.fakltesi

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PATİS
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]pcos sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD]1 temmuzda iğnelere başladı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ELİFYESİLLER
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]erdem hast.

[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]YAWYAW
[/TD]
[TD]30
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]adana ankada hast.
[/TD]
[TD]ağustosta başlıycakkk
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZERUM
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]ankara anatolia
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]PNRRHN
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]azalmışover
sol tüp kapalı

[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]15 temmuz test günü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HERŞEYHAYAL
[/TD]
[TD]23
[/TD]
[TD]morfoloji 2 sperm azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulya
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]BUNVP
[/TD]
[TD]28
[/TD]
[TD]sperm azlığı
[/TD]
[TD]2 negatif 3.deneme inş.bu sefer
güzel hebrini verecek

[/TD]
[TD]ege üniv.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]EMOSH
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sperm güçsüzlüğü
[/TD]
[TD]ilk denemeee
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İLKHAMİŞİMİZ
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]REYYAN2013
[/TD]
[TD]33
[/TD]
[TD]sperm hareketsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]gürgan clınıc
[/TD]
[TD]29 emmuz test günüüüüü
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SEVİLİMMM
[/TD]
[TD]27
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]anatolia t.b.merkezi
[/TD]
[TD]temmuzda ertelendi şimdi adetini bekliyor
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ZEYNEP_AKSU
[/TD]
[TD]35
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD]1.deneme negatif
2.deneme

[/TD]
[TD]eurofertil
[/TD]
[TD]dondurulmuşlarla transfer test günü 30 temmuz
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TAZMANYA
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]sebepsiz infert.
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]medicana camlıca
[/TD]
[TD]17 temmuz yumurta toplanacak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HANİFE
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]pco
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]medican konya
[/TD]
[TD]11 temmuz yumurta toplandı
29 temmuz test günü

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ATİK
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD][/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]HARMAN2012
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infr.
[/TD]
[TD]3.deneme
[/TD]
[TD]anatolia tüp bebek merkz.
[/TD]
[TD]HAMİLEEEE
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MİRACLE23
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]erkek infr.
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD]temmuz sonu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]VİLMAA
[/TD]
[TD]31
[/TD]
[TD]rezerv azlığı
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial şişli
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CSRMRT
[/TD]
[TD]32
[/TD]
[TD]sebepsiz infrt.
[/TD]
[TD]2.deneme
[/TD]
[TD]bahçeci fulyaa
[/TD]
[TD]22 temmuz transfer dondurulmuşlarla
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ÖZLEM AHMET
[/TD]
[TD]21
[/TD]
[TD]morfoloji sperm harektsizliği
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]bursa jinemed tüp bebek merk
[/TD]
[TD]13 ağutos adetiyle başlıycak
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DENİZ_FB
[/TD]
[TD]29
[/TD]
[TD]tek yumurtalık
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]memorial kayseri
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]AHSE42
[/TD]
[TD]24
[/TD]
[TD]sperm azlığı hareket sorunu
[/TD]
[TD]ilk deneme
[/TD]
[TD]konya novafertil
[/TD]
[TD]16 temmuz tedavi başlangıcı
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
KIZLAR VARMIDIR LİSTEDE YER ALMAK İSTEYEN BİLGİLERİNİZİ YAZIN EKLİM

Arkadasim dondurulmuş embiriyolarin tutunmas daha kolay oluyomus inşallah öyledir gecen televizyonda izlemiştim vücut ta cok fasla hormon girmediği icin daha kolay oluyomus Allah hepimizin yuzunu guldursun inşallah tutmuştur

MRB KIZLARR
hepiniz nasılsınız sayfayı okudum ama hepsini değil yine almış başını gitmiş maşallah
hamiş kalanlara rabbim yavrularını bağışlasın sağlıklı şekilde
test günü yaklaşan ve transferi olan arkadaşlarada inş.pozitif haberini verirler hayırlısıyla
benim gibi tedavi aşamasında olan kızlaara sağlıklı kaliteli yumurtalar diliyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasınnn inşallahhh
BUGÜN DR.KONTROLÜNE TEKRAR GİTTİM DÖRT TANE YUMURTAM VARMIŞ 3Ü 9MM DİĞERİ 11MM İMİŞ RAHİM KALINLĞIMDA YETERSİZ ŞİMDİLİKKK NEDEN BÖYLE OLDU ANLANADIMMM YUMURTA YUMURTA YUMURTAAAAA
KAFAYI TAKTIM
artık ne TAVUK nede YUMURTA YİYORUMMM yumurtlayan herşeyden uyuz olmya başladımmm hayal kuruyorum belki görünmeyen yumurtam vardr diye opu olunca hopppp ben burdayım diyen biri iki yumurta diye

Listeye ekleyebilirsiniz benide isim elif yas 22 1 denemem olcak bruksel tup bebek merkezi Şişli de yaptiricam sorun esimde sperm az bnde bisey yok cok sukur adet olmayı bekliyorum

inşallah senin de güzel haberlerini alırız canım... güzel bir haber alınca kendimmiş kadar seviniyorum inanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…