2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

ben de aaynı şeyleri yaşadım cnm geçmiş olsun.2 adet sonra donmuşlarla yapabilirsin.üzülme sakın bu senin ve bebeğin sağlığı için en doğru karar.benim 13 tanesi dondurulmuştu.

slmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor

ayy canım bende çok korkuyorum işte 27 yumurtam vardı ilk gün şimdi 20-21 tanesi öne çıktı ve ohs dan korkuyorum ama napalım ertelenirse de ertelenecek yapacak bir şey yok doktor her önlemi alıcaz dedi ama. 2.5 lt su içiyorum sadece sebze yiyorum yavaştan şişlik başladı pazartesi salı toplarız dedi toplanmadan da ohs bilinemeyeceği için p.tesi iznimi başlatıcam ve kullanmış olucam geri çekemem sonra artık transfer ertelenirse rapor alırım sanırım. Tabi umarım olmaz ancak gördüm hastanede de opusu yapılıp bir gün sonra gelenler karnını tuta tuta iki büklüm yürüyordu valla yaa. E2 testi yapıldı bugün akşam yada yarın öğrenitim sonucu bir de cuma günü yapılacak senin e2 değerin kaçtı biliyor musun kaç çıkarsa ohs riski var.

Evet canım kısa olan adetle başlıyormuş banada o yapılacak anladığım kadarı ile ilk görüsmem mustacep beyle oldu ama dediğin gibi ekip onlar sonraki adetin 2.günü gittiğimde kime denk gelirse artık Zehra hanım opu ya geldiğiniz gün transferi kimin yapacağını bana bildirebilirsiniz demisti yani özellikle istediğiniz biri varsa dedi fakat dediğin gibi hepsi çok bilgili rabbim hayırlısını nasip etsin canım hakkımızda gelsin meleklerimiz artık...Buarada transferin nezaman canım??

Canım haydi hayırlısı olsun aradın mı hastaneyi ne durumdalar??İnş kaliteli kalitelidirler canımm...

ben de aaynı şeyleri yaşadım cnm geçmiş olsun.2 adet sonra donmuşlarla yapabilirsin.üzülme sakın bu senin ve bebeğin sağlığı için en doğru karar.benim 13 tanesi dondurulmuştu.

benimde transferim ertelndii 2 adet gecircemde..sana bi sorum olcakk dondurulmuslarla adetin kaçıncı günü transfer oluyo...senniki nezmana olmustu:26:

Kızlar bugün iğnelerimin 6. günü daha vurulmadım akşam vurulucam e2 istedi doktor sonuç 2350 nasıldır. Ben eşime yüksek çıkmış felan ertelenebilir belki daha iğnelerim var dedim dr p.tesi yada salı toplanır dedi çünkü. Eşim de dr aramış iyi normal demiş dr birçok parametre var belirlenmesin de onun o yumurta sayısına göre normal bir sorun olursa ben söylerim zaten demiş tek endişem ertelenmesi ya benim ohss dan dolayı ama şu an risk yok cuma günkü değere göre konuşuruz demiş. Tedavisi ertelenen pcolu arkadaşlarımın tedavide yaptırdıkları e2 kaç çıkmıştı ilki. ?

Son düzenleme:

malesef e2 değerimi bilmiyorum canım umarım OHS olmazsın çok zor bir durum

canım aynen ilk öğrendiğimde biraz moralim bozuldu ama sonradan halime şükrettim. hem böylece vücudumu daha iyi hazırlayabilirim bu sürece :)

karnımın içinde sanki bir atom bombası var neyse artık bekleyeceğiz ne kadar gerekirse sadece şu an çok kötüyüm ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, bir tane ameliyat geçirdim yumurtalıklarımdan onda bile bu kadar kötü bir gece geçirmemiştim

merhaba canım
forumu takip ediyorum da medical park dan memnun musun??
biz de tedaviye başlamak istiyoruz da medical park ve OMU tüp bebek merkezi arasında kaldık (((
eşimde sperm hareketsizliği var,bnm myomum var ((

tsk ederim emosch.iyi dileklerin için.allah isteyen herkese verir inşallah.çok zor.psikolojim iyice bozuldu.senin durumun nedir?kendinden bahsedermisin biraz

Ilk defa bukadar cok yumurta toplandigini duyuyorum masallah... Ilac dozlarin yuksekmiydi de boyle oldu yoksa dogal birsey bu senin icin/????

merhaba canım
forumu takip ediyorum da medical park dan memnun musun??
biz de tedaviye başlamak istiyoruz da medical park ve OMU tüp bebek merkezi arasında kaldık (((
eşimde sperm hareketsizliği var,bnm myomum var ((

cnm ben çok memnunum burda trapper 55 die bir arkadaş var oda orada ve şuanda hamiş sonucunu aldıçok şükür..darısı bizlereinş..stres yapma git grş kafana yatanla yap rahatolmak önemli..hakkında hayırlsı cnm

Allah acil şifalar versin...

benimde transferim ertelndii 2 adet gecircemde..sana bi sorum olcakk dondurulmuslarla adetin kaçıncı günü transfer oluyo...senniki nezmana olmustu:26:

yaklaşık 30 gün sürüyor tedavi cnm .benim ilkinde adetin 21.günü başladılar 30 gün sürdü .2.de de adetin ilk günü başladılar 30 gün sürdü.

Ilk defa bukadar cok yumurta toplandigini duyuyorum masallah... Ilac dozlarin yuksekmiydi de boyle oldu yoksa dogal birsey bu senin icin/????

bazen ilaca aşırı tepki verebilirmiş vücudumuz.

şişli-memorial gözünüz kapalı gidin bende dahil herkes çok memnun,ilgililer laboratuarları çok gelişmiş

sanırım cumartesiye denk gelecek o yuzden semra hanım olmaz zaten mustecep bey olur herhalde zaten 2 si tarnsfere giriyor die biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…