- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.801
Kızlar dün OPU'm vardı, bir gün giremedim foruma almış başını gitmiş başlık :)
çok ağır geçti benim OPU sonrası, 33 yumurta topladılar. Bu nedenle ağrım vardı çok.
opu için hemen iyileşirim derken ancak bugün ayağa kalkabildim hatta ayağa kalkamadım bile vücudum ödem yaptı bir de gaz sancısı çektim tüm gece. Gece yarısı eve hemşire çağırdık ağrı kesici iğne yaptı. OPU sonrası benim kadar kötü olan var mı?
bu arada 24 yumurtam olgun çıkmış, 20 si döllenmiş. Allahım inşallah can verir onlara.
OHSS nedeniyle transferim ertelendi, sağlam çıkanlar olursa dondurulacaklar, acaba ne zaman gerçekleşir işlerm
Kızlar dün OPU'm vardı, bir gün giremedim foruma almış başını gitmiş başlık :)
çok ağır geçti benim OPU sonrası, 33 yumurta topladılar. Bu nedenle ağrım vardı çok.
opu için hemen iyileşirim derken ancak bugün ayağa kalkabildim hatta ayağa kalkamadım bile vücudum ödem yaptı bir de gaz sancısı çektim tüm gece. Gece yarısı eve hemşire çağırdık ağrı kesici iğne yaptı. OPU sonrası benim kadar kötü olan var mı?
bu arada 24 yumurtam olgun çıkmış, 20 si döllenmiş. Allahım inşallah can verir onlara.
OHSS nedeniyle transferim ertelendi, sağlam çıkanlar olursa dondurulacaklar, acaba ne zaman gerçekleşir işlerm
Evet canım kısa olan adetle başlıyormuş banada o yapılacak anladığım kadarı ile ilk görüsmem mustacep beyle oldu ama dediğin gibi ekip onlar sonraki adetin 2.günü gittiğimde kime denk gelirse artıkben adetin 3.günü başladım canım kısa galiba bu adette başlayan ..ilk muayenelerimi murat önal yaptı sağolsun çok ilgili-bilgili ohss riskimden dolayı semra kahramanda çok ilgilendi sağolsun zaten orası ekip çalışması hepsi birbirinden iyi doktorların pişman olmazsın seçtiğine.hemşireler çok şeker.opuya aynur erşahin girdi çok şükür sıkıntım olmadı.transfere Allah kerim artık bilmiorum
cnmmmmm cok sevındım gozumuz aydın hadı bundan sonra sakın kalmayacalış emı
cnm cok gecmıs olsun artık busefer olur allahın ıznıyle ınşallah
kızlar bu arada opumu oldum bugun.. dort tanecık turp gıbı yumosum oldusonucu yarın hastaneyı arayıp ögrenecekmsız.. bende suan ne bı heycan ne bı merak hahahahaha sankı yumoşlarımı dedılde kan testı bırakıp dondum hee neyse işte doktor yıne verdı ığneler haplar. haplar tamamda ığneler hakkında endışelıım.. gobekten olanlar tamam ıncecıktı ama bunla buyuk ve kalcadan vede test soncunna kadarmıi vayyyy anammmm anammmm neyse artık yarın hastaneden olumlu habeer alırsak baslarım zaten aksı halde gerek kalmaz :18: bekleyıp gorcez butun embrıyolara bol şans
ben de aaynı şeyleri yaşadım cnm geçmiş olsun.2 adet sonra donmuşlarla yapabilirsin.üzülme sakın bu senin ve bebeğin sağlığı için en doğru karar.benim 13 tanesi dondurulmuştu.
yawyaw ben bugun gördüm kırmızıları. persembe sabah ankara yolu gözükür bana. hayırlısı neyse o olsun. ilaçtan 3 gün sonra adet oldum...
ayy canım bende çok korkuyorum işte 27 yumurtam vardı ilk gün şimdi 20-21 tanesi öne çıktı ve ohs dan korkuyorum ama napalım ertelenirse de ertelenecek yapacak bir şey yok doktor her önlemi alıcaz dedi ama. 2.5 lt su içiyorum sadece sebze yiyorum yavaştan şişlik başladı pazartesi salı toplarız dedi toplanmadan da ohs bilinemeyeceği için p.tesi iznimi başlatıcam ve kullanmış olucam geri çekemem sonra artık transfer ertelenirse rapor alırım sanırım. Tabi umarım olmaz ancak gördüm hastanede de opusu yapılıp bir gün sonra gelenler karnını tuta tuta iki büklüm yürüyordu valla yaa. E2 testi yapıldı bugün akşam yada yarın öğrenitim sonucu bir de cuma günü yapılacak senin e2 değerin kaçtı biliyor musun kaç çıkarsa ohs riski var.
ben de aaynı şeyleri yaşadım cnm geçmiş olsun.2 adet sonra donmuşlarla yapabilirsin.üzülme sakın bu senin ve bebeğin sağlığı için en doğru karar.benim 13 tanesi dondurulmuştu.
ilk basta çok üüzülmuştümm 1.5 ay gecermiii diyee amaa geciyo.....ve iyiki ertelenmişşşş bizler sanslı insanlariz ohhs cok zorr..patlıycakk bomba gibi geciyosun...bana doktorum su içmee dedii haberin olsun............içiyodum daha kötüydüm içemedim iyileştim.....haber verrim gelişmeleri
slmkızlar nasılsınız pc min klavyesi bozuldu sizleri okuyabiliyorum ancakyazamıyordum
iyikötüdüzelttlim işte.
stdive neden canını sıkıyorsun asıl sıkması gereken benim dün karnım çok ağrıdı..hem o sertlik ne demekki bende de var..canımı acıtıodu hatta. sıkma cannını...benimgibi olmayın kafayıyemeyin kızlar:18::18:korkudann vakit bile geçmiyor
merhaba canım
forumu takip ediyorum da medical park dan memnun musun??
biz de tedaviye başlamak istiyoruz da medical park ve OMU tüp bebek merkezi arasında kaldık(((
eşimde sperm hareketsizliği var,bnm myomum var((
malesef e2 değerimi bilmiyorum canımumarım OHS olmazsın çok zor bir durum
canım aynen ilk öğrendiğimde biraz moralim bozuldu ama sonradan halime şükrettim. hem böylece vücudumu daha iyi hazırlayabilirim bu sürece :)
karnımın içinde sanki bir atom bombası varneyse artık bekleyeceğiz ne kadar gerekirse sadece şu an çok kötüyüm ne yatabiliyorum ne kalkabiliyorum, bir tane ameliyat geçirdim yumurtalıklarımdan onda bile bu kadar kötü bir gece geçirmemiştim
Ilk defa bukadar cok yumurta toplandigini duyuyorum masallah... Ilac dozlarin yuksekmiydi de boyle oldu yoksa dogal birsey bu senin icin/????
benimde transferim ertelndii 2 adet gecircemde..sana bi sorum olcakk dondurulmuslarla adetin kaçıncı günü transfer oluyo...senniki nezmana olmustu:26:
Ilk defa bukadar cok yumurta toplandigini duyuyorum masallah... Ilac dozlarin yuksekmiydi de boyle oldu yoksa dogal birsey bu senin icin/????
Memorial Sisli yi tavsiye ederim size.... =) ben cok memnunum...
Merhaba Kızlar çok yakon bi arkadaşım için doktor arıyoruz en çok memorial şişli bahçeçi fulya maslak acıbadem var sanırım avrupa yakası önerebileceğiniz bi doktor var mı? ilaç kullandı 1 senedir bebeği olmadı yumurtlama ve çatlatma için aslında sorun yok ikisindede ama olmuo yaşı 36 ondan mı ki bilmiorum dr u aşılama veya tüp bebek dene demiş var mı öneriniz hiç bi bilgimiz yok yeni araştırıyoruz
Evet canım kısa olan adetle başlıyormuş banada o yapılacak anladığım kadarı ile ilk görüsmem mustacep beyle oldu ama dediğin gibi ekip onlar sonraki adetin 2.günü gittiğimde kime denk gelirse artıkZehra hanım opu ya geldiğiniz gün transferi kimin yapacağını bana bildirebilirsiniz demisti yani özellikle istediğiniz biri varsa dedi fakat dediğin gibi hepsi çok bilgili rabbim hayırlısını nasip etsin canım hakkımızda gelsin meleklerimiz artık...Buarada transferin nezaman canım??
Canım haydi hayırlısı olsun aradın mı hastaneyi ne durumdalar??İnş kaliteli kalitelidirler canımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?