2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

listemiz şimdilik elektrik direği kadar oldu çok uzun ya kkda varmıdır böyle uzun liste acabaaaa:44::44::44::44::44:

Evet ya ne çok tüpçü var allah yardımcımız olsun..dün hastanede de dikkat ettim rahat bi 10 kişi vardı sırf tüp için gelen

Eskiden çok nadir bi durumdu ya da başımıza gelmediğinden bilmiyorduk ama çok bozuldu doğurganlık düzeni

evet canım ya herkes yapıyo artık herşey hastalık yapmış bizde doğurgenlık özelliğimiz kalmıyor ya

eskiden bu derece kimyasal ve hormonlu gıda yoktu doğurganlık etkilenmiyordu bence

Emoschcummm nasılsın hamileliğin inşallah çoook iyi giderAllahım sağlıkla kucagina aldırır inşallah mis kokusunu içine çektirmeyi nasip eder Allahım .
Güzel günler bizi bekliyo Allahın izniyle

Arkadaşlar opu işleminden ne zaman sonra çıkıyor ortaya bu OHSS..Benim çok yumurtam yoktu ama yine de bilelim ona göre dikkatli olayım..

Bugun 10. Gunum ve muayeneye gittim ve sadece bi yumurtam olgunlasmis 17.5mm... gerisi 13.5-9mm arasi... moralim bozuldu.. simdi telefon bekliyoruz hastanedeen... belki tedavimiz ertelenebilir... =(

Canım benim çok yumurtam olmuyor 1-2 tane ilk muayene de görüyor hergün bugun büyümedi galiba ya kaybolursa ya ertelenirse diye içim içimi yerdim ama yumurta toplamaya kadar dayanırdı kuzucuğum transfer bile oldu uzun bir süre bile tutunmuş sonra degerler düşüse geçmişti hayırlısı ile o bitane ile sen burada hamişim diye bağıracaksın bende sana gördün mü diyeceğim ne olur morali bozma lütfen

Transferden sonra 10. Gün mü yani mesela bana 31 temmuz dediler ben 29 temmuzda yaptırsam çıkarmı acaba

Canm ben o aşamalara gelmediğim için yanlış bilgilendirmek istemem ama transferden sonraki gün 1. gün sayılıyor sanırım ve o hesaba göre 10. gnden sonra yapılıyor..senin 7. günün sanırım yanlış hesaplamadıysam geçmişi okuyamadım sennle ilgili ama eğer 7. gününse teste filan kalkışma bence canım çıkmaz moralin bozulur durduk yerde bu kadar sabretmişin 4-5 gün daha dur keyfini çıkar sonra da kocaman bi çift çizgi ve büssürü artmış hcgler gör inşallaahh

Bugun 10. Gunum ve muayeneye gittim ve sadece bi yumurtam olgunlasmis 17.5mm... gerisi 13.5-9mm arasi... moralim bozuldu.. simdi telefon bekliyoruz hastanedeen... belki tedavimiz ertelenebilir... =(
cnm ıkı yumurtayla olmuyormuymus kı.. sonucta benımde dort tane ldılar ama ıkısı dollenmış belkı senın ıkısı brden dollencek... ozaman o rıskı goze almıyorlarmı.. sonucta sen ıcını ferah tut sonucta henuz ertelenmedı dımı canm... benıde bugun hastaneden aramadılar.. bende arayıp sormadım embrıyoların durumu ne dıye.. kötu haber olsa duyulurdu.. ben kuzucuklarımı allaha emanet etıım o ıster korur ıster korumaz.. ben bu ısın sonunda ıkı turlude ağlıycam zaten ama mutluluktan ama uzuntuden sıkma canını hersey olacagına varır
benim tedavi yerim MEMORİAL
doktorun kım acaba:26::26:
Arkadaşlar opu işleminden ne zaman sonra çıkıyor ortaya bu OHSS..Benim çok yumurtam yoktu ama yine de bilelim ona göre dikkatli olayım..
cnm muhtemelen bızde olmaz o iş.. cok yumurtlayanlarda oluyo.. hanı 15-20 tane yumurta toplananlarda vucut yumurta uretmeye devam edıyo.. bızde uretse zaten uretırdı garıp ama cok yumurtası olanalrda korkmasın herkeste olcak dıyede bısey yokmuş vucut etkı tepkı meselesı
Transferden sonra 10. Gün mü yani mesela bana 31 temmuz dediler ben 29 temmuzda yaptırsam çıkarmı acaba
bence cıkmazzzz bekleeeee:18::18::18:

Ne zman transferin oldu canım transferin oldugu günü saymıyorsun ertesi gün 1 gün olarak saydığında 10. gün hangi güne denk gelirse o gün kan testi yapılabilir yalnız sunu söyleyeyim idrar testini sakın yapma moralin bozulabilir 10. günde kan testi yaptır ama 5 falan çıkarsa sakın düşük diye üzülme 12. günde yani test gününde tekrar yaptır yükselişe bak çok düşük değerlerde hamile kalan çok kişi biliyorum
Sabredebilirsen tabiki test gününü bekle canım hadi hayırlısı ile güzel haberlerini bekliyoruz dualarım sizlerle

canım bende hemen kendini gösterdi, zaten 33 yumurta topladılar benden. ameliyata girmeden bu yüzden serum vermeye başladılar daha rahat atlatayım diye, ama opu olduğum akşam çok zor geçti. allah kimsenin başına vermesin. ama bazen transferden sonra da çıkabiliyormuş galiba internetten okuduğum kadarıyla

Geçmiş olsun canm Allah beterinden korusun inşallah..hakaten baya çokmuş yumurta bir de ohhs olmasaymış süper olurdu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…