- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.901
listemiz şimdilik elektrik direği kadar oldu çok uzun ya kkda varmıdır böyle uzun liste acabaaaa:44::44::44::44::44:
listemiz şimdilik elektrik direği kadar oldu çok uzun ya kkda varmıdır böyle uzun liste acabaaaa:44::44::44::44::44:
evet canım ya herkes yapıyo artık herşey hastalık yapmış bizde doğurgenlık özelliğimiz kalmıyor yaevet ya ne çok tüpçü var allah yardımcımız olsun..dün hastanede de dikkat ettim rahat bi 10 kişi vardı sırf tüp için gelen
Eskiden çok nadir bi durumdu ya da başımıza gelmediğinden bilmiyorduk ama çok bozuldu doğurganlık düzeni
evet ya ne çok tüpçü var allah yardımcımız olsun..dün hastanede de dikkat ettim rahat bi 10 kişi vardı sırf tüp için gelen
Eskiden çok nadir bi durumdu ya da başımıza gelmediğinden bilmiyorduk ama çok bozuldu doğurganlık düzeni
eskiden bu derece kimyasal ve hormonlu gıda yoktu doğurganlık etkilenmiyordu bence
benim merkez memorial şişli
arkadaşlar en erken test ne zaman çıkar bilen var mı
ohss ne demek ki
Bugun 10. Gunum ve muayeneye gittim ve sadece bi yumurtam olgunlasmis 17.5mm... gerisi 13.5-9mm arasi... moralim bozuldu.. simdi telefon bekliyoruz hastanedeen... belki tedavimiz ertelenebilir... =(
Transferden sonra 10. Gün mü yani mesela bana 31 temmuz dediler ben 29 temmuzda yaptırsam çıkarmı acaba
cnm ıkı yumurtayla olmuyormuymus kı.. sonucta benımde dort tane ldılar ama ıkısı dollenmış belkı senın ıkısı brden dollencek... ozaman o rıskı goze almıyorlarmı.. sonucta sen ıcını ferah tut sonucta henuz ertelenmedı dımı canm... benıde bugun hastaneden aramadılar.. bende arayıp sormadım embrıyoların durumu ne dıye.. kötu haber olsa duyulurdu.. ben kuzucuklarımı allaha emanet etıım o ıster korur ıster korumaz.. ben bu ısın sonunda ıkı turlude ağlıycam zaten ama mutluluktan ama uzuntudenBugun 10. Gunum ve muayeneye gittim ve sadece bi yumurtam olgunlasmis 17.5mm... gerisi 13.5-9mm arasi... moralim bozuldu.. simdi telefon bekliyoruz hastanedeen... belki tedavimiz ertelenebilir... =(
doktorun kım acaba:26::26:benim tedavi yerim MEMORİAL
cnm muhtemelen bızde olmaz o iş.. cok yumurtlayanlarda oluyo.. hanı 15-20 tane yumurta toplananlarda vucut yumurta uretmeye devam edıyo.. bızde uretse zaten uretırdı garıpArkadaşlar opu işleminden ne zaman sonra çıkıyor ortaya bu OHSS..Benim çok yumurtam yoktu ama yine de bilelim ona göre dikkatli olayım..
bence cıkmazzzz bekleeeee:18::18::18:Transferden sonra 10. Gün mü yani mesela bana 31 temmuz dediler ben 29 temmuzda yaptırsam çıkarmı acaba
Transferden sonra 10. Gün mü yani mesela bana 31 temmuz dediler ben 29 temmuzda yaptırsam çıkarmı acaba
Arkadaşlar opu işleminden ne zaman sonra çıkıyor ortaya bu OHSS..Benim çok yumurtam yoktu ama yine de bilelim ona göre dikkatli olayım..
canım bende hemen kendini gösterdi, zaten 33 yumurta topladılar benden. ameliyata girmeden bu yüzden serum vermeye başladılar daha rahat atlatayım diye, ama opu olduğum akşam çok zor geçti. allah kimsenin başına vermesin. ama bazen transferden sonra da çıkabiliyormuş galiba internetten okuduğum kadarıyla
Rabbim hepimizin elini boş çevirmesin
arkadaşlar bu gün transferin 4. günü ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?