2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

İnsallahhhhhh insallahhhhhh insallahhhhhh şimdiden tebrikler
Ama kan tahliline kadar bekle bence Allahım yuzunuu guldursun
Transferden sonra özel bişey yaptinmi tutunsun diye

transferden sonra öyle ölü gibi yatmadım ama dışarıda çıkmadım evin içinde gezdim dolaştım hafif ev toplamaları dışında iş güç yapmadım yattım kalktım öyle

kızlar bende geldimmm
2 aşılamadan sonra yine ege ünv. 23 temmuzda yumurtalarımı toplattım
5 adetti,2 si döllenmişti
bu sabah teke düştü
eğer bir aksilik olmazsa yarın transferim yapılacak

çok korkuyorum bunada bişey olmasın diye

transferden sonra öyle ölü gibi yatmadım ama dışarıda çıkmadım evin içinde gezdim dolaştım hafif ev toplamaları dışında iş güç yapmadım yattım kalktım öyle

Tmm arkadaşım Allah oldedimi herşey oluyo dimi
Allah isterse kim mani olabilir
Allah istemesse kim verebilir
Bizim burda arkadaşın transferi olduktan sonra kaynanaasının evine gitmiş dinlenmek icin
Gelini geldi diye gelen üstüne gelen kesin bikezde olmayacak demiş simdi Allahın
İzniyle hamile12 haftalık Allah büyük

arkdaşlar içinizde raporla özelde tüp bebk yaptıran var mı bişey sorcam şimdi tüp bebek raporunu çıkartırken ünv. kendi rapora ilaçlarını yazıyor.bizimde öle oldu. ancak biz memorialde yaptıracağız. sonradan öğrendik ilaçlardan 2 tanesi farklı .reçete mevzusundan dolayı yani süreli olduğu için ilaçları aldık . şimdi ünv gitsek memorialin istediği ilaçları yazdırabilir miyiz .yoksa hastane kabul etmez mi . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim

unıversite için bişe diyemem ama memorialin ilaçı değiştireceğini hiç sanmıyorum.

sende acıkın tatil yap be kepenk kapattım de bence yasak opudan sonra verilen kağıtta yazıo rahimin dinlenmesi lazım zaten .

Arkadaşlar merhaba,ben ege üniversitesinde ilk transferimi 18.07.2013 de oldum 3 ağustosta test yaptırıcam.Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Arkadaşlar merhaba,ben ege üniversitesinde ilk transferimi 18.07.2013 de oldum 3 ağustosta test yaptırıcam.Allah hepimize yardım etsin inşallah.

Hayirli olsun canim , Allah utandirmasin hicbirimizi insaallah kucaklarimizi doldursun...
Baskalarinin cocuklarina bakip bakip ic gecirtmesin insallah..
Benimde ilk denemem ve 3 agustos test gunum hbrleselim lutfen :))

kızlar benım opum olalı ucuncu gunum ama kasıklarımda adet olacak gıbı agrı var ya agrın olur dedılerde bu kadar uzun surecegnı tahmın etmemıstım bıde opunuzdan sonra kaç tane progestaron iğnesı vuruluyosunuz bana gunde ıkı taen bı arada verdılerde aaba herkese boylemı merak ettım:26::26::26:

herkeze iyi akşamlar arkadaşlar...

bende temmuzda tüp bebek yaptırcaktım ama kistim varmış ağustosa ertelendi.şimdi ginera kullanıyorum ağustos adetimde yine gitcem bakalım.umarım hepimizin göbüşleri bebişle dolar bu mübarek ayda

Valla canım ben reglimin 2. günü gittiğimde başlarken daha tedaviye yasak dedi doktorum. Zaten şu an karnım gergin pcoyum yumurtm çok yani yapamazdım da serbest olsaydı yani canım bu çok ciddi bir tedavi o kadar iğneler oluyoruz eh erkekler sabredecekler artık o kadar. Valla bizim aklımıza bile gelmiyor o kadar odaklandık ki tedaviye ben istesem eşim istemez şu durumda ektiğim acıları da görüyor totomun üzerine oturmıyorum artık iğnelerden. Doktor ilk üç ay da yasak diyelir tüp sonuçta bu normal gebeliğe benzemez az sıkı dişinizi canımm

Bana neden iğne vermediler ki :44:

progesteron içerikli vajinal jel,antibiyotik ve bi tane daha hap verdiler acaba farklı mı ki herkeste kafam karıştı

Tabi ki canım ben de zaten aman aman istekli değilim tedavi başlayalı beri aklıma gelmiyordu bugün düşündüm 3 haftadır tık yok eşimde allah var belki istedi ama hiç söylemedi ama merak ettim kaç haftadır kankaya bağladık kadınlar pek aramıyor ama erkekler ister bilirsin o yüzden sormuştum doktor da bir şey söylemeyince merak ettim

Son düzenleme:

15 gun boyunca 2 tane canım banada ööle verdiler ve resmen iğnenin yerinin acısından yuruyemiyorum rahat rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…