- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.941
senin kaçıncı gün
İnsallahhhhhh insallahhhhhh insallahhhhhh şimdiden tebrikler
Ama kan tahliline kadar bekle bence Allahım yuzunuu guldursun
Transferden sonra özel bişey yaptinmi tutunsun diye
transferden sonra öyle ölü gibi yatmadım ama dışarıda çıkmadım evin içinde gezdim dolaştım hafif ev toplamaları dışında iş güç yapmadım yattım kalktım öyle
arkdaşlar içinizde raporla özelde tüp bebk yaptıran var mı bişey sorcam şimdi tüp bebek raporunu çıkartırken ünv. kendi rapora ilaçlarını yazıyor.bizimde öle oldu. ancak biz memorialde yaptıracağız. sonradan öğrendik ilaçlardan 2 tanesi farklı .reçete mevzusundan dolayı yani süreli olduğu için ilaçları aldık . şimdi ünv gitsek memorialin istediği ilaçları yazdırabilir miyiz .yoksa hastane kabul etmez mi . bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız çok sevinirim
Arkadaşlar biraz açık sorcam ama sormam lazım
Bu tedavi süresince kocişler biraz ihmal ediliyor benim dün opu vardı ya doktor herhangi bi cinsel yasak koymadı ama size bişe dediler mi? ikimizde iğneler ilaçlar derken unuttuk resmen brbirimizi diyorum ki azcık sırnaşsak bişi olur mu ki
kızlar bende geldimmm
2 aşılamadan sonra yine ege ünv. 23 temmuzda yumurtalarımı toplattım
5 adetti,2 si döllenmişti
bu sabah teke düştü
eğer bir aksilik olmazsa yarın transferim yapılacak
çok korkuyorum bunada bişey olmasın diye
unıversite için bişe diyemem ama memorialin ilaçı değiştireceğini hiç sanmıyorum.
olmaz inşallah canım dua et içini ferah tut
Arkadaşlar merhaba,ben ege üniversitesinde ilk transferimi 18.07.2013 de oldum 3 ağustosta test yaptırıcam.Allah hepimize yardım etsin inşallah.
Hayirli olsun canim , Allah utandirmasin hicbirimizi insaallah kucaklarimizi doldursun...
Baskalarinin cocuklarina bakip bakip ic gecirtmesin insallah..
Benimde ilk denemem ve 3 agustos test gunum hbrleselim lutfen :))
Arkadaşlar biraz açık sorcam ama sormam lazım
Bu tedavi süresince kocişler biraz ihmal ediliyor benim dün opu vardı ya doktor herhangi bi cinsel yasak koymadı ama size bişe dediler mi? ikimizde iğneler ilaçlar derken unuttuk resmen brbirimizi diyorum ki azcık sırnaşsak bişi olur mu ki
kızlar benım opum olalı ucuncu gunum ama kasıklarımda adet olacak gıbı agrı var ya agrın olur dedılerde bu kadar uzun surecegnı tahmın etmemıstımbıde opunuzdan sonra kaç tane progestaron iğnesı vuruluyosunuz bana gunde ıkı taen bı arada verdılerde aaba herkese boylemı merak ettım:26::26::26:
Valla canım ben reglimin 2. günü gittiğimde başlarken daha tedaviye yasak dedi doktorum. Zaten şu an karnım gergin pcoyum yumurtm çok yani yapamazdım da serbest olsaydı yani canım bu çok ciddi bir tedavi o kadar iğneler oluyoruz eh erkekler sabredecekler artık o kadar. Valla bizim aklımıza bile gelmiyor o kadar odaklandık ki tedaviye ben istesem eşim istemez şu durumda ektiğim acıları da görüyor totomun üzerine oturmıyorum artık iğnelerden. Doktor ilk üç ay da yasak diyelir tüp sonuçta bu normal gebeliğe benzemez az sıkı dişinizi canımm
kızlar benım opum olalı ucuncu gunum ama kasıklarımda adet olacak gıbı agrı var ya agrın olur dedılerde bu kadar uzun surecegnı tahmın etmemıstımbıde opunuzdan sonra kaç tane progestaron iğnesı vuruluyosunuz bana gunde ıkı taen bı arada verdılerde aaba herkese boylemı merak ettım:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?