- 8 Mart 2013
- 281
- 14
- 118
- Konu Sahibi karauslu34
-
- #1.921
cnm ıkı yumurtayla olmuyormuymus kı.. sonucta benımde dort tane ldılar ama ıkısı dollenmış belkı senın ıkısı brden dollencek... ozaman o rıskı goze almıyorlarmı.. sonucta sen ıcını ferah tut sonucta henuz ertelenmedı dımı canm... benıde bugun hastaneden aramadılar.. bende arayıp sormadım embrıyoların durumu ne dıye.. kötu haber olsa duyulurdu.. ben kuzucuklarımı allaha emanet etıım o ıster korur ıster korumaz.. ben bu ısın sonunda ıkı turlude ağlıycam zaten ama mutluluktan ama uzuntudensıkma canını hersey olacagına varır
doktorun kım acaba:26::26:
cnm muhtemelen bızde olmaz o iş.. cok yumurtlayanlarda oluyo.. hanı 15-20 tane yumurta toplananlarda vucut yumurta uretmeye devam edıyo.. bızde uretse zaten uretırdı garıpama cok yumurtası olanalrda korkmasın herkeste olcak dıyede bısey yokmuş vucut etkı tepkı meselesı
Oluyo olmasinada benim esim micro tese olacak... bu ameleyatida en fazla 2-3 kere yaptirabiliyorsun ve her ameleyattan sonra 6 ay beklemen gerekio... hani bizde yurtdisindan geldimiz icin bunu bi daha yapma sansimiz yok... o yuzden bu ilk ve muhtamalen son denememizde ne kadar yumurta iyi...
cnm ıkı yumurtayla olmuyormuymus kı.. sonucta benımde dort tane ldılar ama ıkısı dollenmış belkı senın ıkısı brden dollencek... ozaman o rıskı goze almıyorlarmı.. sonucta sen ıcını ferah tut sonucta henuz ertelenmedı dımı canm... benıde bugun hastaneden aramadılar.. bende arayıp sormadım embrıyoların durumu ne dıye.. kötu haber olsa duyulurdu.. ben kuzucuklarımı allaha emanet etıım o ıster korur ıster korumaz.. ben bu ısın sonunda ıkı turlude ağlıycam zaten ama mutluluktan ama uzuntudensıkma canını hersey olacagına varır
cnm muhtemelen bızde olmaz o iş.. cok yumurtlayanlarda oluyo.. hanı 15-20 tane yumurta toplananlarda vucut yumurta uretmeye devam edıyo.. bızde uretse zaten uretırdı garıpama cok yumurtası olanalrda korkmasın herkeste olcak dıyede bısey yokmuş vucut etkı tepkı meselesı
Oluyo olmasinada benim esim micro tese olacak... bu ameleyatida en fazla 2-3 kere yaptirabiliyorsun ve her ameleyattan sonra 6 ay beklemen gerekio... hani bizde yurtdisindan geldimiz icin bunu bi daha yapma sansimiz yok... o yuzden bu ilk ve muhtamalen son denememizde ne kadar yumurta olursa okadar iyi...
Evettyttt hamissin artik sende bir annesin tebrik ederim ama heyecan yapma sakin ol kan tahlil gununu bekle
Canım benim çok yumurtam olmuyor 1-2 tane ilk muayene de görüyor hergün bugun büyümedi galiba ya kaybolursa ya ertelenirse diye içim içimi yerdim ama yumurta toplamaya kadar dayanırdı kuzucuğum transfer bile oldu uzun bir süre bile tutunmuş sonra degerler düşüse geçmişti hayırlısı ile o bitane ile sen burada hamişim diye bağıracaksın bende sana gördün mü diyeceğim ne olur morali bozma lütfen
arkadaşlar bu gün transferin 4. günü ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
Oluyo olmasinada benim esim micro tese olacak... bu ameleyatida en fazla 2-3 kere yaptirabiliyorsun ve her ameleyattan sonra 6 ay beklemen gerekio... hani bizde yurtdisindan geldimiz icin bunu bi daha yapma sansimiz yok... o yuzden bu ilk ve muhtamalen son denememizde ne kadar yumurta olursa okadar iyi...
anladım cnm hakkınızda hayırlısı olsun inşaallah..
Arkadaşlar biraz açık sorcam ama sormam lazım
Bu tedavi süresince kocişler biraz ihmal ediliyor benim dün opu vardı ya doktor herhangi bi cinsel yasak koymadı ama size bişe dediler mi? ikimizde iğneler ilaçlar derken unuttuk resmen brbirimizi diyorum ki azcık sırnaşsak bişi olur mu ki[
bıze ılıskı önermedıklerını kesın bır dılle soyledıler cnm bence sızde dayanın zor ama napcan be yavrum mecburrrr
arkadaşlar bu gün transferin 4. günü ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi
Canım 4. Gün için çok erken çatlatma iğnesinin içinde beta hcg değeri var onun değerini de görmüş olabilirsin sunu söyleyeyim ikinci silik çizgi beta nın yüksek olduğunu gösterir biraz daha sabırlı olmalısın en azaından 9. güne kadar bekle
8 gün evvel yaptırdık çatlatma iğnesi varmıdır hala etkisi acaba
Hımmm ozman beşinci gün embiryosu sanırım hamişsin tebrik etmek istiyorum seni ama lütfen çok uçlarda yaşama asıl kan testi günü aksi ispatlanmadığı sürece kuzucuğunun keyfini yaşa canım benim
Zaman yaklastikca benim moralim bozulmaya ve hatta korkmaya basladim. O gucu nereden bulacagim kendimde bilemiyorum......
Beklerken hiç vakit geçmiyor arkadaşlar, çok geriliyorum hatta bugün bile idrar testi yapmak istiyorum çıkmayacağını bildiğim halde ..
Arkadaşlar biraz açık sorcam ama sormam lazım
Bu tedavi süresince kocişler biraz ihmal ediliyor benim dün opu vardı ya doktor herhangi bi cinsel yasak koymadı ama size bişe dediler mi? ikimizde iğneler ilaçlar derken unuttuk resmen brbirimizi diyorum ki azcık sırnaşsak bişi olur mu ki
canım bizim 26 gün oldu kardeşkardeş duruyoz halada yasak dedi drumuz..sizde az daha dayanın cnm:)
inşallah canım ya birden yere çakılmakta var yanılıp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?