2013 temmuz ve agustosta tup bebek denemesi yaptiracak anne adaylari buraya

Arkadaşlar biraz açık sorcam ama sormam lazım

Bu tedavi süresince kocişler biraz ihmal ediliyor benim dün opu vardı ya doktor herhangi bi cinsel yasak koymadı ama size bişe dediler mi? ikimizde iğneler ilaçlar derken unuttuk resmen brbirimizi diyorum ki azcık sırnaşsak bişi olur mu ki

Amin insallah soyledigin gibi olur... yarin tekrar muayeneye gidicem... insallah yarina kadar bi kac tane daha olgunlasir..

arkadaşlar bu gün transferin 4. günü ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

Canım 4. Gün için çok erken çatlatma iğnesinin içinde beta hcg değeri var onun değerini de görmüş olabilirsin sunu söyleyeyim ikinci silik çizgi beta nın yüksek olduğunu gösterir biraz daha sabırlı olmalısın en azaından 9. güne kadar bekle

8 gün evvel yaptırdık çatlatma iğnesi varmıdır hala etkisi acaba

Beklerken hiç vakit geçmiyor arkadaşlar, çok geriliyorum hatta bugün bile idrar testi yapmak istiyorum çıkmayacağını bildiğim halde ..

canım yap ama çıksabile dogru olmayabilir.rahime girdikte beş gün boyunca tutumaya sonra yer yapmaya çalışıyorlar diyorlar.yapsanda idrara karşmaya bilir çıka sonuç ilaçlarda bulunan etki olabilir demişlerdi...

canım bizim 26 gün oldu kardeşkardeş duruyoz halada yasak dedi drumuz..sizde az daha dayanın cnm:)

arkadaşlar bu gün transferin 4. günü ve ben dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi silik çıktı sizce pozitif mi

İnsallahhhhhh insallahhhhhh insallahhhhhh şimdiden tebrikler
Ama kan tahliline kadar bekle bence Allahım yuzunuu guldursun
Transferden sonra özel bişey yaptinmi tutunsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…