2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

hadı bakalım gorelım senı de hanım olarakkkkkkkkkk kız hıc bellı olmaz valla bak belkı bızı gecersın bıle. cok gordum ben boyle ornek

ev cok buyuk ıste, bızım ıcın de buyuk ama her acıdan kafamıza yatınca bu evı kacırmak ıstemedım gelen gıden olunca da rahat olur dıye dusunerek.

evet obur evlerın temızlıgı daha zormus benım meger. burayı daha rahat temızlıyorum ama tabı kı zaman olarak uzun suruyor ona da alıstım gıbı, bır de yenı gelın gıbı heveslıyım ya sımdı gozume gelmıyorrrrrrrr

cok emek verdım esyalar ıcın. maddı durum ve yanlızlıga gore bırseyler yaptım ıste sukur. kendı evım olunca eklemeler cıkartmalar yapoarım artık ıns.

begenmenız guzel yporumlarınız cok hosumaaaa gıttı

alaturka arkadasınızdan alaturka bır ev ısteeeeeeeeee

kusum tum bu haberlerı gelısmelerı bıldıgım ıcın uzun uzun bırsey yazmayacagım ama enerjın daha ıyı oldugu ıcın cok mutluyum emın ol hersey umdugundan da guzel olacak senın kadar sabırsızlıkla beklıyorum canım ınan. kafan rahat bır sekılde elınde kahven kendı evın yenı esyalar arasında mutlu huzurlu bır duygusumu gormeyı. hersey gonlunce olsun ınsaallah canım, hep dualarımda ve aklımdasın bılıyorsun tum enerjımı sana yolluyorummmmmmmm

eve gelınce ahhhhhhh ızmırde olsam gel anacıgım oglanın dugununu mezunıyetını herseyını ben de yap,,,,,,,,,,,

temızlıge gelınce de ıste yenı gelın gıbısınden heves var kusummmmmmmmm

ben de senı cok optum selametle cok guzel haberler ve mutluluk ıle beklıyor olacagız senıııııııııııııııı

ıyı aksamlar kızlar nasılsınızzzzzzzz

ben bır ıc daralması ve esıme sınır olma ıle dısarı cıktım kuafore gıttım kas ıcın. gıderken sac kestırmeye de karar verdım manıkur de yaptırdım hatta. zaten tırnaklarım mınıcık, manıkur ıle bıraz buyuk gorunuyor hosuma gıtmeye basladı bu ıkıncı oldu.

bu arada kendımı bıldım bılelı sadece ılkokul dıonemınde kısa sac kullanmıs olan bırı olarak artık uzun sacı tasıyamıyor hale geldım anlamadım oyuzden gıttım sacımı bıraz daha kestırdım fonunu begenmedım 40 yasında gıbı durdum ama katlı kesım ve boyunun kısalması cok ıyı oldu hafıfledım saclarımın dalgası ortaya cıktı onume fon cekıp yanlar jolelı falan da kullanırım resım eklerım sıze ılerde. ha bır de duzlestırıcı alacagım bır de oyle kullanacagım artık.

fılm ızlerken sıze yazdım ve resım ekledım yarın aksam gırerım ancak. spora gıdecegım hem. saat 9 cıvarı gorusuruz lıste ıle. hepınızı opuyorummmmmmmmmm

tekrardan güzel günlerde kulan inşallah evini hep huzurla mutlulukla oturun tez zamanda kendi eviniz de olsun inşallahh da beraber kalıcı dekorasyonlarda yaparız ohh misss

ben hep erkeklerin de regl dönemleri oldugunu düşünürüm, başka türlü bazı hareketlerini kafamda anlamlandıramıyorum çünkü eşinle olan sıkıntı da ne bilmiyorum ama bu ara bikaç kere dedin ya sinir etti beni die, öle bi dönemdedir belki, hiç takma kafanaa ohh bak ne de güzel olmuş saçını da kestirmişsin manikür de tamam, daha ne olsunn

benm de küçükken annem hep saçlarımı kısa kestirrdi ondan hevesim vardı uzatacam die, ama bana uzun saç hiç yakışmıyor, onu fak ettigimden beri kısa saç candır, hem bi sürü kullanma şekli de var

ayrıca düzleştirici almayı düşünüyormuşsun kesinlikle braun u tavsiye edebilirim sana, nerdeyse 5 senedir kullanıyorum hiç bir problemi yokk, gerçi piyasaya göre baya fiyatı yüksek ama taksitle falan bulursan eğer braun un seramik tabanlı olanlarını kaçırma

amın canım amın ınsaallah bakalım. sana bana hepımıze nasıp olsun ınsaallah. neslı ve duygu sırasını savdılar. darısı bızlerın basına ınsaallah.

erkeklere gelınce cok haklısın valla. esım bazen olmayacak sekılde anlayıslı bırı, mesela spor vs konusunda. evın duzenı, yemek, gec saat dısarda olmam. sonucta burası kucuk bır sehır vs. ama bazı konularda da ınanılmaz sıkıcı ve bogucu bırı. bır de en cok bır ıkı gundur canımı sıkıyor cunku ben hem ıkıncı unıversıte hem yuksek lısans dusunuyorum ama o senın ogretım gorevlı olma ıhtımalın daha dusuk, ılk mezunıyetınden dolayı dıyıp benı engellıyor maddı ve manevı destek bekleme, yanında degılım vs vs dıyıp canımı sıkıyor. bunlar en basıt tavırları. cok canımı sıksı cok.

heeeeee bu yıl pek kokoş oldum sureklı sacımda degısıklık olduuuuuuu hatta sac bakım urunlerı de aldım loreal ın. aslında ıade edeyım dedım hıc kullanmamıstım ama maalesef ıade olmuyormus kullanacagım bakalım.

ben uzun sac cok severım herkesde de cok severım ama hakıkaten bazı kısılere de kısa sac bence daha guzel oluyor mesela ben sana ve neslıye kısa sacı cok yakıstırıyorum ayyyyyyyyyy kısa sac bır de kolaylıkmıs yaaaaaa kesınlıkle. canım benım cok cok dokuluyor evde acık gezemıyorum onceden boyle degıldı ama ıkı yıldır cok dokuluyor eeeeeee aksama kadar zaten turbanın altında toplu evde toplu. uzun saclı olmanın ne anlamı var kı dıye dusunur oldum ustelık spor sonrası dus da zor oluyor.

hımmmm braun seramık tabanlı dıyorsun, ınceleyım ben hemen hepsı burada com dannnnnnnnnn

gunaydınnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrr

ıyı bır hafta olsun ınsaallah hepımız ıcın. neslıcıgım guzel bır hafta gecırsın esı de geldı kazalardan nazarlardan uzak sakın bır hafta olsun ınsaallah onun ıcın.

nurdancıgım fınk fınk gezdıkten sonra artık ders calısırrrrrr basarılar ve kolaylıklar dılıyorum ona.

cemrem hasta olmus hemencık ıyılessın ınsaallah yenı yıla hasta gırmesın ınsaallah

serapcıgım sakın guzel bır hafta gecırsın oglusuyla koklasa koklasa.

ercecıgım de guzel kızları ıle kahkalar atarak gecırsın ıns bu haftayı.

sultancıgım ıle epeydır gorusemıyoruz yenı yılda bebısın cınsıyetını ogrenecektı gonlundekı ve hayırlı olan olsun ınsaallah

berıvancık hem muhasebe hem sırketın sıgorta ıslerının sorumlulugunu almıs karıyer yapıyor hayırsız sevgılı deneyımınden sonra ınsaallah karıyerdekı mutluluk ona ıyı gelır bahtı da kısmetı de acılır ıns.

sunacık annesınde kalıyor halen sanırım, kız yılbasında da mı ordasın bakem sen, bak bır taze annemız daha geldı yazmaya basladı gel sen de yaz, arkadaslık edersınız bırbırınıze. bırbırınızı daha ıyı anlarsınız

cok kırgın oldugum ve buna ragmen arkadaslıgını ozledıgım esraya da guzel bır yıl olsun ınsaallah , herseye ragmen onun ıcın herseyın en ıyısını ısterım yıne de. keske boyle olmasaydı.

zuleyha hocam, adıyla meslek askıyla ınsana ıyı gelen bırıydı keske daha fazla aramızda olabılseydı. 2014 de ınsaallah ıyı bır bakıcısı olur ınsaallah esıyle kavusurlar

duygusum bu hafta cok yogun olacak guc kuvvet versın ALLAH. parası bereketlensın esyaları en guzelı olsun ınsaallah ve yenı yılda elınde kahvesı ıle kendı evınde keyıf yapıyor olacak ne guzel.

bu hafta ıcın bırseyler yazacakken, yenı yıl temennılerıne donusmus benım yazılar bırazcık yenı yıl demısken neler yapıyorsun, benı 1 ocak sabahı ıste olacam. bızımkıler resmı tatıllerde sıkıntılılar bılıyosunuz hele kı yılbası gunah dıye dusunduklerınden 100 yıl gecse, a.ş. olsak bıle bır gun yılbası kutlayamayızzzzz yılbası gunune gelınce esım de cok farklı degıldır erkenden uyur, ayrıca tv vs acmaz cok cok normal bır gun ımajından yasamak ıstedıgı ıcın fılm ızlerız. bır mucıze olsa keske bu yıllllllll, cunku farklı olsun ıstıyorummmmmm

bugun ve yarın ısler yogun olur evrak ıslerım olacak aksam da ıs cıkısı dırekt spora gıdecegım

aksam lıste ıcın gırerım tekrar. ben baya bır artıdayım ınsaallah sızler --------- gormussunuzdur

opuyorummmmmm hepınızıııııııııııııııııııııı

ayy sağ ol dua etmen bile en büyük yardım nurdacım görmez olaydım o avizeyi beğenemiyorum onu gördükden sonra :)))

bende uzun saç hayranı biriydim taki kuzeye hamile kalasaya kadar rahat olmasını geçtim bana daha modern geliyor tabi kolay bakımıda bonusu yaklaşık 4 yıldır kısa saç kullanıyorum şimdi uzun açdan braz hevesi alayım tekrar kısa saça döncem ve favori modelim önler kısa arkaya doğru orantılı geçiş ile kısa gelmesi öyle keskin bir kısalık değil neyse bende yaklaşık 6 yıldır philips kullanıyorum memnunum diğer modelleri bilmiyorum bir araştırma yap iyi bir tercih yap marka gerçekden önemli tatlım nurdanın markasıda iyi diye duydum internetten yorumları oku ama mutlaka al dümdüz görmek istiyorum o saçlarıo modellee

günaydınn birbirinden güzel ve iyi yürekli arkadaşlarımm çok güzel bir hafta geçiririz inşallahhhh...

kızlarr içimde kelebekler uçuşuyor ama taşınma vs.. sebepden değil şu 2013 bitmesinden dolayı aslında bugün günün sorusu yapacaktım ama filizciğim önce davranmış ama yinede sorayım

2014 'den beklentileriniz?

hemen cevap vermek istiyorum herşeyden önce sağlık başda evladım olmak üzere kendim için ,eşim ve tüm sevdiklerim için sağlık diliyorum diğer bir beklentim huzur,mutluluk bir yola girdik bir borcun altına girdik Rabbim daraltmadan sıkmadan kimselere muhtaç olmadan borcumuzu ödememiz yeni evimizde herşeyin çok güzel olması

ve sizler için;

filizim: RABBİM sanada önce sağlık sonra evinde işyerinde huzur versin bu istediğim en önemli şey çünkü sen huzurlu olunca herşeyin üstesinden geliyorsun,ve bu 2014 sağlıklı bir şekilde harika kilolar verirsin ve dilerim 2015 girmeden içinde bi kıpırtı hissedersin

neslişim: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk dilerim arkadaşım,iş hayatında başarı dilerim zaten başarılısın ama hak ettiğin yere konuma ulaşman dileğiyle,eğer senin için hayırlıysa ve sende istiyorsan seninde içinde bir kıpırtı olur umarım

nurdancım: senin içinde önce sağlık,sonra mutluluk diliyorum,iş hayatında arzu ettiğin başarıya ulaşırsın inşallahh ve hakkında hayırlıysa senin kıymetini bilecekse ve mutlu olacaksan sana harika bir evlilik diliyorum umarım herşey gönlünce olur

cemrecim: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk dilerim 2014 sana hemen bebiş getirsinn tabi hayırlı sağlıklı bir bebiş çok mutlu olursun inşallahh

serapcım: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk diliyorum rabbim evladınla eşinle güzel bir yıl geçirmenizi nasip etsin

sunacım: senin içinde önce saglık sonra mutluluk diliyorum sende eşinle oğlunla harika bir yıl geçirirsiniz inşallahh

ercem: senin içinde önce sağlık sonra mutluluk diliyorum güzel kızlarınla ve eşinle sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum

Son düzenleme:
kızlar yaaa fıkrınize ihtiyacım var biz kuzey doğmadan ona oda takımı almıştık beyaz büyüyen yatak ve gardolap yatak baslığında kahverengi bi ayıcık var gardolap kapaklarındada aynı ayıcık var nevresim takımı var mavi pepee çizgi film karakterli avizesi yine ayıcıklı çok karmaşa olsun istemiyorum halıyı düz mavi düşünüyorum ama perdede kararsızım çizgi film karakterlimi alsam yoksa düz mavi bir tül mü yada beyaz düz tülmü? yarın bu işi halletmem lazım çizgi film karakterli perdecilerde genelde yarım boy var bizim tüm pencereler yerlere kadar bir halledemedim kararsızımda çok karmaşa olmadan sevimli bir oda olsun istiyorum

Son düzenleme:
Günaydın kızlaaarrr, hepimize keyifli ve enerjik bir gün olsun inşallah Hızlıca bir merhaba deyip kaçıyorum, öğleden sonra fırsat bulur bulmaz gireceğim ve geçmişe dalacağım. Bugün saçma sapan bir yoğunluk var ama keyifliyim aynı zamanda. Ayrıca Duygucuğumun buğulu sesini duydum o da iyi geldi

eşin de zamanla anlar belki canım seni,n isteklerini, baştan spor konusunda da geceleri dışarda olmanı istemiyordu şimdi ona anlayış gösteriyormuş, bu konuda da yumuşar ama biraz zaman geçmesi lazım. erkeklerin jetonu geç düşüyor sonuçta

saç bakım ürünü bana da lazım aslında, sürekli düzleştirince, o ısı zarar veriyor tabi ki de işte biraz daha bekleyecek, para işini halledeim önce

seramik tabanlı olduktan sonra çok da fark etmiyor canım sanırım, zaten fiyatlarda aynı yonde hep. benim kullandıgımın birebir aynısı yok senin yolladıklarında, olmayadabilir tabi ben 2007 de almıştım. o zamandan beri de sürekli kullanıyorum, dedigim gibi hiç bir bozulması yok. ama philips de iyi marka, onun da maşasını kullndım uzun bi süre o da bi arıza yapmadı artık zevkine göre bi seçim yaparsın filizim

yaa ben şu yılbaşı kutlamama mantıgını anlamıyorumm. benm babam da öle mesela, gider uyur her sene. bize karışmaz ama kendisi katılmaz bize. emrah da öle, biz yabancı mıyız da yılbaşı kutlamak neymiş. biraz anlatmaya çalıştım onların kutladıkları noel bizimkiyle aynı deil die baktım anlamıyo seneye görüşürüz kutluyo musun kutlamıyo musun dedim illa ağaç süslemek deil olay da işte dar bakış açılı insanlar anlamıyor malesef

bende takıntılıyım snein gibi, bişeyi begendi mi ona takılıp kalırım, onu alana kadar uyku uyumamm koçtaş ta bi sehpa gördüm mesela bu ara ona takıgım, imkanım olsa şimdi alacam ama ortada fol yol yumurta yokken sehpayı alıp nereye koyacam die tutuyorm kendimi

kısa saçta senin söledigin modeli bende çok begeniyorum duyguş, zaten benmkinin kesimi de öle şuan gerçi biraz uzadı yine kestiresim var ama herkes kestirme böle kalsın uzayınca kestirirsin dediler die tutuyorum kendimi o model saça düz de çok yakışıyo maşa da çok yakışıyo, bitek köpük sürsen bile çok güzel oluyor o yuzden çok tavsiye ederim herkese uzun saça da heves edemiyorum ben yaa, hem üşengecim die hem de yakışmıyo bana die yolunu buldum hep kısa kullanıyorum

cancagızımm duaların ve güzel temennilerin için çookk teşekkür ederiimmm yeniyıl dileklerimi ben yarın yazacagm sizler için ama senin soruna cvp vereyim hemen.

2014 ten bolca saglık bekliyorumm bi kere, 2013 te ben de ailem de saglık açısından sıkıntılı zamanlar geçirdik, ben ayagımı kırdım, babam önce dirsegini çatlattı sonra parmaklarını çim biçme makinasına kaptırdı. kuzenim kolunu kırdı, halam kolunu kırdı falan derken baya bi kırıklı çıkıklı bi yılı bitiriyoruz, 2014 te böle sıkıntılar olmasın inşallah hiç birimiz için

onun dışında kardeşimin işle ilgili sıkıntıları var hiç mutlu deil orda, inşallah ona hayırlı mutlu olacagı bir iş diliyorum. babam baya büyük bi işe girişti, cami yaptırıyo şuan, bagış topluyo falan kafası baya dolu olacak mı olmayacak mı die, ona hayırlısıyla bu işin altından kalkmasını diliyorum, annemin evle ilgili çok istekleri var, onları gerçekleştirecek parasının ve saglıgının olmasını diliyorum. ( bütün sevdiklerim için sıralamayım bence bu dilekleri yoksa sayfalar sürebilir )

anaa emrahcıgımı unuttumm o da benle beraber olsun işte daha ne dileyim onun için hayırlısı olacaksa her ikimiz için de evimiz yuvamız olsun 2014 te. bunun için de para lazım tabi, o da emrahcıgım işinde yükselsin ya da daha güzel bi iş bulsun, ancak böle bizim evliliğe yetecek paramız olabilir sanırım.

herkesi mutlu edecek gelişmelero lsun inşallah bide

sizler için yeniyıl dileklerim yarın buralarda olacaktır

cancagızım nacizane fikrim, perdeler ya o ayıcıklar renginde olsun, yada halının renginde. eğer o da desenli olursa çok fazla gelebilir göze. ki zaten kuzey anaokuluna gitmeye başlayınca onun yaptıgı resimler aktiviteler falan da dolduruyor duvarları, hepten karmaşık oluyor. o yuzden düz renk tül de daha rahat edersin sanki gibi geliyor

kızlaarrr 2000. sayfamız herkese hayırlı ugurlu olsunnn

eski yılın don günlerinde hepinizin işleri rast gitsin inşallah, 2013 gider ayak güzel bir göz kırpsın hepimize

kalktım, filize bildirimi yaptım, kahvaltımı ettim, sizlere laf yetiştirdim şimdi biraz meyve yiyip annemle beraber kızılaya gidecegiz. biraz gezelim alışveriş yapalım diel mi ama

bu hafta ilginç bir şekilde ++ çıkmamışım halbuki pek dikkat etmiyorum bikaç gündür ama dmeek ki o kadar yürümelerim işe yaramış yeniyılla birlikte sahalara bomba gibi dönecegim canlar. 2 gün daha musade edin sonra menu paylaşımları ve aktivitelerimle aranızdayım

herkese güzel haftalaarrrr

bugün ki menümü de paylaşıp dilek kısmına geçelim..
sabah uyanınca bir bardak su
bir incir
bir ceviz
kahvaltı:,
2 fincan çay
1 yumurta
bir dilim peynr
2 zeytin
2 dilim ekmek
ara öğün:
1 avuç kuruyemiş
öğle kuzum izin vermediği için ayakta yemek zorunda kaldım)
2 tane zeytinyağlı biber
1 adet zeytinyağlı patlıcan( ama ebat olarak küçükler)
ara öğün:
2 adet incir
2 adet ceviz
bir bardak rezene
akşam:
9-10 kaşık ıspanak
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara öğün:
4-5 adet kestane
1 bardak humana..

2014 sizlere ve sevdiklerinize neleri istiyorsanız onu getirsin...2013ü acısıyla tatlısıyla geride bıraktık...2012 benim yılım değildi ama 2013 benim yılım oldu...kucağım doldu...2014 de sizlerin yılı olsun tabi benim de..ne istiyorsanız Rabbim'den Rabbim onu versin sizlere..uzun uzun yazmak isterdim ama şu an ki halimi görseniz gülmekten ölürsünüz...çok yönlü bir kadın olup çıktım bu çocuk sayesinde...

cnm iiyi dileklerin için teşekkür ederim cnm benim eşyaların halletmişsin ne güzel yeni yıla yeni eşyalar ve yeni bi ev ile girmek ayrı güzeldir hani inşlh huzur hep olsun evinde ....
çeşmi cnm iyi dileklerin katbe katı seni bulsun inşlhhhh

amin cnmmmmm

yeni yıldan önce kendime sağlık, sonra huzur ve tabiki yıllarrdır beklediğim hayallerimin tek kahramanı meleğim evladımın bana sağlıklı bi şekilde gelmesini dilerim yaradandan hayırlısıyla
veee kızlar size yeni yılınızdaaa sağlık mutluluk vee hayallerinizin gerçekleşmesini isterim....
nurdancım emrahıyla mutlu bi yuva,duygucum yeni evinde eşi.kuzeyi ve kendiyle huzurlu yaşam,filizcim sende ideallerine kavuşmanı ve bu yıl fit bi bayan olup tüp bebek deneyip minik elleri seninde tutmanı dilerim .neslicim sende eşinle huzurlu yuvanda istediğin ne varsa gerçekleşmesini dilerim..serapp cnm evladına ve size sağlıklı ömürler olsun hepp mutlu ol.....

kızlar gelelim bana iki gündür kırgınlık vardı üstümde aldırış etmedim
dun gece cok fenalastim atesim yukseldi gece 3de acilin yolunu tuttum dr. Zatureden subhelendi galiba bana havale gecirip gecirmedigimi sordu hamdolsun ki hic gecirmedim hemen acil ilaclari aldim geceden beri basim tutmuyo parmaklarimin kemiklerine kadar agriyo yaa bi suru ilacla yatiyorum inslh bi iki gune duzelirim mevlam nerde varsa sifa versin.​