- 19 Nisan 2009
- 23.600
- 17.905
- 498
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #19.961
aynen ya ben de cok uzuluyorum ama ıznım olmadıgı ıcın boyle oluyor yoksa ben cok gezerdım aksı durumda zaten
oynarım dıyorsa oynar benceeeeeeeee deeeeeeee
ıstanbuldan adapazarına gecmek daha kolay olur dıye dusunuyorum hayırlısı bakalım. kardesımın mezunıyetıne bıle gıdemedım bazen oyle bır denk gelıyor kı. hayırlısı ıns gelebılırım
hey amıgo kızzzzzzzzzzzzz
ben de gıdıyorummmmmmmmm hadı optum ıyı pazarlar sana sımdıdennnnnnnnnn ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr
inşallah canımm, o zamana kadar daha çookk var inşallah herşey güzel olur da gelirsin sende, tabiki hepinizz
bu amigo kız çok hoşuma gititiyi uykular canımm, sana da güzel pazarlar şimdidenn
herkeslere mutlu pazarlarrr
kimseler yok ben yine buralardaaagelen olursa bir kahveye beklerim efenimm
sana da mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr
amıgo kız ısın kolay sımdı, bız sabah kalkıyoruz kahvaltı, camasır vs oluyor yavrucugummmmmmmmmm
gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
ıyı pazarlarrrrrrrrrrrr
kahvaltımı yaptım camasırlarımı katladım ve resım ısıne el attımmmmmm
sızın ıcın resımler cektım ve onları kuculturek eklıyorum kıymetınızı bılın haaaaa, 1 saat surdu vallaaaaaaaaaaaaaaaa
tamam azıcık daha bekle ozaman. hem bebegın duzenı otururu hem sen de 6 aya gırmıs olursun oooooooooo hem mısafır hem bebek dusunemıyorum bıle valla. hakıkaten cok zor olmustur ıkı tane mısafır bıle bu halde ypruyor bızı vallaaaaaa
canım ne dıyım cok zor haklısın. sen hem beslenmene dıkkat et hem de psıkıolojını ıyı tut emı, su an yapabılecegın en onemlı seyler bunlar. gerısı zamanla oturacaktır emın ol
iyi akşamlar herkese kızlar eşim bugün dr. a gidip sperm testti yaptırdı aylardır beklediğimiz an bu gündü ve sonuç çıktı
eşimde sperm analizinde 2 canlı 1 tanede cansız sperm bulunduğu yazıyordu
veeeeeeeeeeeee bi sürüüü olgunlaşmamış spermler daha görülmüşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
he spermler dondurulmadı ama hiç değilse çıkışın devam ettiğini ve geride daha olgunlaşmayı bekleyen spermlerin olduğunu öğrenmek bile bana yetti hamdolsun ki bu günleri gördüm he biraz üzüldüm donduramadık diye ama bulup ta bunamak olmaz yıllardır bu günleri bekliyordum ben gördüm ya devamını da gelir inşlhh
2013 hiç değilse gider ayak bana umudumun daha da artmasına vesile oldu......
iyi akşamlarrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzz epey kaynatmışsınız ay üşeniyorum bakmaya varmı yaramazlıkk???
kızlar hemen bendeki gelişmeleri anlatayım öncelikle çok yoğun yorucu bir haftaya gircem hergün her saniye koşturmalı geçecek ve birşey engel olmazsa pazar günü taşıncam inşallahhh..
koltuklar tamam sipariş verildi kismetse c.tesi teslim açıkçası benim zevkime göre olmadı o kadar hastaydımki ve o kadar halsiz eşim beğendi bende iyi tamam dedim ama orta sehpam tam istediğim gibi olduuu
perdeler sipariş verildi nasıl olacak çok merak ediyorum ben dümdüz bir perde istedim kayınvalidemle gittim perdeci,çırağı ve kayınvalidemin üçgeni arasında biraz baskı ile sadeden bir tık fazla bir perde oldu sonucu sizler kadar merak ediyorum
ankastrem neslinin son dakika uyarmasıyla diğer modele yakın bir seçim yaptım
doğalgaz döşendi
ahh bi avize beğendim ahhhhhhh yarın birkere daha gitcem pazarlık için baya fazla bir miktar eğer indirimde başarılı olamazsam maelsef kalacak tabi ruhumda onla kalacak siz i dua edin güzel enerji yollayın
taşımacı bulduk
hemen hemen herşey hazır gibi ufak tefek eksikleri hafta içi halletmem lazım,koliler,halıları yıkamaya vermek, perşembe günü temizlik yapılcak c.tesi eşyalar gelcek pazarda bi engel olmazsa taşıncazz yani çokkkkkkk yorucu bir hafta olcak o kadar merak ediyorumki sonucu şuan hiç birşey aklımda değil ne nasıl olcak tahmin edemiyorumm..
bu arada perşembe akşamından beri sesim kısık 29 yaşındayım ömrümde bu kadar uzun sesin kısılmamıştı cuma günü görüntü var ses yoktu şuan eskiye göre iyiyim ..
ha bu arada filizim resimlere baktım bu resimler benim gördüğüm'den daha güzel olmuş şöyle diyim senin evin kadar büyük bi ev görmedim ben senin evde yaşasam evin tüm bireylerine telsiz verirdim hatta kaybolabilirdim,senin evinde olsam yürüyüşe gerek kalmazdı apartmanı çıkıp evinde bir tur atsam al sana 10 bin adımha bide senin ev izmirde olsa ben tüm sünnet düğün nişan organizasyonlarını evimde yapar ek gelir oluştururdum kız kuzeyin sünneti senin kolidorda yapsam benden para istermisin şaka bi yana arkadaşım sen bu evi nasıl temizliyorsun ALLAH güç kuvvet versin kuzumm
kızlar hepinizi çok öpüyorum dönüşüm inşallah muhteşem olacak sabahları uğramaya çalışcammm inşallahh iyi gecelerr:
bugün ki menümü paylaşayım..
Sabah uyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 fincan çay
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
ara öğün
1 avuç dut kurusu
3 adet ceviz
öğle:
8-9 kaşık bezelye
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 havuç
2 ceviz
akşam
9-10 kaşık ıspanak
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara öğün:
1 fincan humana çayı
1 meyve...
Bu arada 3 litre su içmişim bu saatten sonra ne kadar daha içerim bilmiyorum...
ay oku oku bitmedi geçmiş..ne güzel eski günlerde ki gibi olmuş...
bekleyeceğim canım elim mecbur ama dikkat ederek bekleyeceğim...misafir işi sıkıntı canım..misafir gelince çocuğun huyu da değişiyo suyu da...çocukla mı ilgilen misafirle mi ilgilen elin ayağın dolanıyo birbirine...uyurken halletmeye çalışıyorum bende..bir düüzen oturttuk gibi..bakalım kalkarız bu işin altından da...
iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınızz ben okudum ama inanın ki cvp vereceğim sıra unuttum okuduğumu
gribim felaket çeşmicim bana yollamış hastalığı
dün misafirim vardı zaten yorgundum bugün sabah patlak verdi.. misafirlerim bizde kaldı sabah kahvaltıdan sonra gittiler onun üstüne babam geldi kolum kalkmıyor yemek yapmak nasıl zor geliyor anlatamam size bi selam vereyim dedim...
ara sıra girmeye çalışırım ..kendinize ii bakın
Filizcim ellerine sağlık, fotoğraflar pek güzel oldu. Su olayına üzüldüm, çözülür inşallah en kısa zamanda. Ben de kalkıp nevresimi değiştireyim, oturdum kaldım, saat 14:30 olmuş yaa. Ayy zor geliyor nevresim değiştirmek. Ben akşam giremem, malum eşim geliyor, bu nedenle yarın görüşürüz diyorum
Bence biraz çık dışarı sen, iyi gelir sana, gelince de duşunu alıp bakımlarını yaparsınEvinle ilgili görüşlerimi de sonraya bırakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?