2013 Yaza Merhaba, Kilolara Elveda Diyenlerin Paylaşım Alanı

inşallah canımm, o zamana kadar daha çookk var inşallah herşey güzel olur da gelirsin sende, tabiki hepinizz

hey amıgo kızzzzzzzzzzzzz

ben de gıdıyorummmmmmmmm hadı optum ıyı pazarlar sana sımdıdennnnnnnnnn ıyı gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu amigo kız çok hoşuma gitit iyi uykular canımm, sana da güzel pazarlar şimdidenn

inşallah canımm, o zamana kadar daha çookk var inşallah herşey güzel olur da gelirsin sende, tabiki hepinizz

bu amigo kız çok hoşuma gitit iyi uykular canımm, sana da güzel pazarlar şimdidenn

amın ınsaallah canım ınsaallah

evet benım de cok hosumaaaaaaaaa gıttııııııııııııııııı

gunaydınnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr

ıyı pazarlarrrrrrrrrrrr

kahvaltımı yaptım camasırlarımı katladım ve resım ısıne el attımmmmmm

sızın ıcın resımler cektım ve onları kuculturek eklıyorum kıymetınızı bılın haaaaa, 1 saat surdu vallaaaaaaaaaaaaaaaa

su basıncını saglayan dınamo bozulmus bır ay once. ve bu yuzden ozellıkle gunduz ve pazar sabahı bıze su cıkmıyor 7. kata. nasıl amaaaaaaaaaaaaaaaa

canım sular akmıyordu, gelmıs. ben bır dus alayım emııııııııııı, aksam ugrarım yıne forumaaaaaaa

ya da dus almayım guzel bır yuruyus yapayım kuafor kas mı yapsam. sonra gelıp dus alayımmmmmmmmm

Filizcim ellerine sağlık, fotoğraflar pek güzel oldu. Su olayına üzüldüm, çözülür inşallah en kısa zamanda. Ben de kalkıp nevresimi değiştireyim, oturdum kaldım, saat 14:30 olmuş yaa. Ayy zor geliyor nevresim değiştirmek. Ben akşam giremem, malum eşim geliyor, bu nedenle yarın görüşürüz diyorum
Bence biraz çık dışarı sen, iyi gelir sana, gelince de duşunu alıp bakımlarını yaparsın Evinle ilgili görüşlerimi de sonraya bırakıyorum

sana da mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrrrrr

amıgo kız ısın kolay sımdı, bız sabah kalkıyoruz kahvaltı, camasır vs oluyor yavrucugummmmmmmmmm

eee ben boşuna mı evlenmiyorum ben heralde haftaiçi akşamlardan ufak ufak işimi halleder pazar günü ya gezerim yada paso yatarım tabi bekara karı boşamak kolay derler, şimdiden konuşuyorum ama ne kadar uygulayabilirim tartışılır sanırım

genel olarak resimlerin çoğuna yorum yazdım ama bi kere de burdan belirteyim, evin çok güzel ve çok büyük, benm gözüm korktu valla biraz, evde eşin saklansa onu bulamazsın bile bide temizlik zaten neslicim de demiş, gerçi eşya sıkışıklıgı olmadıgından rahatça süpürürsün ama yine de hacim olarak büyük ya benm gibi tembel insan üşenebilir

ayrıcam obilyaların da gayet güzel, hepsini emek edip seçmişsin güzel olmaması mumkun mu içine sinmeyen şeyler varsa onları da zamanla değiştirirsin hayat uzun yahuu hepsi bir anda olur muuu

iyi akşamlar kızlar geçmişi okudum ne güzel kaynatmışsınızz ben okudum ama inanın ki cvp vereceğim sıra unuttum okuduğumu
gribim felaket çeşmicim bana yollamış hastalığı
dün misafirim vardı zaten yorgundum bugün sabah patlak verdi.. misafirlerim bizde kaldı sabah kahvaltıdan sonra gittiler onun üstüne babam geldi kolum kalkmıyor yemek yapmak nasıl zor geliyor anlatamam size bi selam vereyim dedim...
ara sıra girmeye çalışırım ..kendinize ii bakın

ay oku oku bitmedi geçmiş..ne güzel eski günlerde ki gibi olmuş...

bekleyeceğim canım elim mecbur ama dikkat ederek bekleyeceğim...misafir işi sıkıntı canım..misafir gelince çocuğun huyu da değişiyo suyu da...çocukla mı ilgilen misafirle mi ilgilen elin ayağın dolanıyo birbirine...uyurken halletmeye çalışıyorum bende..bir düüzen oturttuk gibi..bakalım kalkarız bu işin altından da...

bugün ki menümü paylaşayım..
sabah uyanınca bir bardak su
kahvaltı
2 fincan çay
1 yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
2 dilim ekmek
ara öğün
1 avuç dut kurusu
3 adet ceviz
öğle:
8-9 kaşık bezelye
1 dilim ekmek
ara öğün:
1 havuç
2 ceviz
akşam
9-10 kaşık ıspanak
4-5 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
ara öğün:
1 fincan humana çayı
1 meyve...

bu arada 3 litre su içmişim bu saatten sonra ne kadar daha içerim bilmiyorum...

canım benim çok sevindimmm, allah bol bol davamını getirsin artırsın inşallah:))))

iyi akşamlarrr kızlarrrrrrrrr nasılsınızzz epey kaynatmışsınız ay üşeniyorum bakmaya varmı yaramazlıkk???

kızlar hemen bendeki gelişmeleri anlatayım öncelikle çok yoğun yorucu bir haftaya gircem hergün her saniye koşturmalı geçecek ve birşey engel olmazsa pazar günü taşıncam inşallahhh..

koltuklar tamam sipariş verildi kismetse c.tesi teslim açıkçası benim zevkime göre olmadı o kadar hastaydımki ve o kadar halsiz eşim beğendi bende iyi tamam dedim ama orta sehpam tam istediğim gibi olduuu

perdeler sipariş verildi nasıl olacak çok merak ediyorum ben dümdüz bir perde istedim kayınvalidemle gittim perdeci,çırağı ve kayınvalidemin üçgeni arasında biraz baskı ile sadeden bir tık fazla bir perde oldu sonucu sizler kadar merak ediyorum

ankastrem neslinin son dakika uyarmasıyla diğer modele yakın bir seçim yaptım

doğalgaz döşendi

ahh bi avize beğendim ahhhhhhh yarın birkere daha gitcem pazarlık için baya fazla bir miktar eğer indirimde başarılı olamazsam maelsef kalacak tabi ruhumda onla kalacak siz i dua edin güzel enerji yollayın

taşımacı bulduk

hemen hemen herşey hazır gibi ufak tefek eksikleri hafta içi halletmem lazım,koliler,halıları yıkamaya vermek, perşembe günü temizlik yapılcak c.tesi eşyalar gelcek pazarda bi engel olmazsa taşıncazz yani çokkkkkkk yorucu bir hafta olcak o kadar merak ediyorumki sonucu şuan hiç birşey aklımda değil ne nasıl olcak tahmin edemiyorumm..

bu arada perşembe akşamından beri sesim kısık 29 yaşındayım ömrümde bu kadar uzun sesin kısılmamıştı cuma günü görüntü var ses yoktu şuan eskiye göre iyiyim ..

ha bu arada filizim resimlere baktım bu resimler benim gördüğüm'den daha güzel olmuş şöyle diyim senin evin kadar büyük bi ev görmedim ben senin evde yaşasam evin tüm bireylerine telsiz verirdim hatta kaybolabilirdim,senin evinde olsam yürüyüşe gerek kalmazdı apartmanı çıkıp evinde bir tur atsam al sana 10 bin adım ha bide senin ev izmirde olsa ben tüm sünnet düğün nişan organizasyonlarını evimde yapar ek gelir oluştururdum kız kuzeyin sünneti senin kolidorda yapsam benden para istermisin şaka bi yana arkadaşım sen bu evi nasıl temizliyorsun ALLAH güç kuvvet versin kuzumm

kızlar hepinizi çok öpüyorum dönüşüm inşallah muhteşem olacak sabahları uğramaya çalışcammm inşallahh iyi gecelerr:

Son düzenleme:

duyguşum herşeyin yoluna girmesine çok sevindimm koltukları eşin begenmiş, perdeler de biraz mudahele olmuş ama olsun o kadar, onmeli olan hepsi bir araya geldiginde ortaya çıkacak güzellik ve eminim de çok güzel olacaktıor

avize içinde dualarım seninle inşallahh hayırlısı ise o avizeyi almak nasibin olur, eğer hayırlısı deil ise daha güzelini görür onu alırsın umarım

keşke yakın olsaydık yardım edebilirdim, böyle de ancak dualarımı yollayabiliiryorum, Allah kolaylıklar versin duygucumm

suyun cok guzel ogle yemegın az geldı gozume. Aksam yemegın saglıklı guzel olmus begendım

ALLAH muhabettımızı daım etsın ınsaallah canımmmmmmm

aynen dıkkat ederek beklemen en dogrusu zaten.

mısafırı sevmezmıs cocuklar zate. huysuzlanırmıs. sana kolay gelsın canım cok zor valla gozumde buyuyor benım sen anlatırken. ya da baska ınsanlardan duydukca

cok cok gecmıs olsun canım ayyyyyyy cok uzuldum vallaaaaaaaaaaaaa
acıl sıfalar dılıyorum canım hemencık ıyılesırsın ıns

valla canım kac kez soyledın sana ayıp olacaktı vıdeo eklenmıyormus foruma. resım cekmeye usendım hep. ama sonra cektım ıste sen beklıyordun nurdan da ıstemıstı sızı kırmak ıstemedım. tsk ederım zaman ayırdın optum canım ben de senı. guya detaylı temızlık yapmadın ama ıkı gundur yordun kendını

esın geldı cok sukur. muhabbet kusları kavustuuuuuuuuu gozunaydın canımmmmmmmm

opuyorum yarın gorusuruzzzzzzzzzzzzz