- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
- Konu Sahibi SARILARIN FILIZ
-
- #20.021
sorma nesli teklifler yağıyor harika sesim içinGünaydın kızlaaarrr, hepimize keyifli ve enerjik bir gün olsun inşallahHızlıca bir merhaba deyip kaçıyorum, öğleden sonra fırsat bulur bulmaz gireceğim ve geçmişe dalacağım. Bugün saçma sapan bir yoğunluk var ama keyifliyim aynı zamanda. Ayrıca Duygucuğumun buğulu sesini duydum o da iyi geldi
eşin de zamanla anlar belki canım seni,n isteklerini, baştan spor konusunda da geceleri dışarda olmanı istemiyordu şimdi ona anlayış gösteriyormuş, bu konuda da yumuşar ama biraz zaman geçmesi lazım. erkeklerin jetonu geç düşüyor sonuçta
saç bakım ürünü bana da lazım aslında, sürekli düzleştirince, o ısı zarar veriyor tabi ki de işte biraz daha bekleyecek, para işini halledeim önce
seramik tabanlı olduktan sonra çok da fark etmiyor canım sanırım, zaten fiyatlarda aynı yonde hep. benim kullandıgımın birebir aynısı yok senin yolladıklarında, olmayadabilir tabi ben 2007 de almıştım. o zamandan beri de sürekli kullanıyorum, dedigim gibi hiç bir bozulması yok. ama philips de iyi marka, onun da maşasını kullndım uzun bi süre o da bi arıza yapmadıartık zevkine göre bi seçim yaparsın filizim
yaa ben şu yılbaşı kutlamama mantıgını anlamıyorumm. benm babam da öle mesela, gider uyur her sene. bize karışmaz ama kendisi katılmaz bize. emrah da öle, biz yabancı mıyız da yılbaşı kutlamak neymiş. biraz anlatmaya çalıştım onların kutladıkları noel bizimkiyle aynı deil die baktım anlamıyo seneye görüşürüz kutluyo musun kutlamıyo musun dedimilla ağaç süslemek deil olay da işte dar bakış açılı insanlar anlamıyor malesef
bende takıntılıyım snein gibi, bişeyi begendi mi ona takılıp kalırım, onu alana kadar uyku uyumammkoçtaş ta bi sehpa gördüm mesela bu ara ona takıgım, imkanım olsa şimdi alacam ama ortada fol yol yumurta yokken sehpayı alıp nereye koyacam die tutuyorm kendimi
kısa saçta senin söledigin modeli bende çok begeniyorum duyguş, zaten benmkinin kesimi de öle şuangerçi biraz uzadı yine kestiresim var ama herkes kestirme böle kalsın uzayınca kestirirsin dediler die tutuyorum kendimi o model saça düz de çok yakışıyo maşa da çok yakışıyo, bitek köpük sürsen bile çok güzel oluyor o yuzden çok tavsiye ederim herkese uzun saça da heves edemiyorum ben yaa, hem üşengecim die hem de yakışmıyo bana die yolunu buldum hep kısa kullanıyorum
cancagızımm duaların ve güzel temennilerin için çookk teşekkür ederiimmmyeniyıl dileklerimi ben yarın yazacagm sizler için ama senin soruna cvp vereyim hemen.
2014 ten bolca saglık bekliyorumm bi kere, 2013 te ben de ailem de saglık açısından sıkıntılı zamanlar geçirdik, ben ayagımı kırdım, babam önce dirsegini çatlattı sonra parmaklarını çim biçme makinasına kaptırdı. kuzenim kolunu kırdı, halam kolunu kırdı falan derken baya bi kırıklı çıkıklı bi yılı bitiriyoruz, 2014 te böle sıkıntılar olmasın inşallah hiç birimiz için
onun dışında kardeşimin işle ilgili sıkıntıları var hiç mutlu deil orda, inşallah ona hayırlı mutlu olacagı bir iş diliyorum. babam baya büyük bi işe girişti, cami yaptırıyo şuan, bagış topluyo falan kafası baya dolu olacak mı olmayacak mı die, ona hayırlısıyla bu işin altından kalkmasını diliyorum, annemin evle ilgili çok istekleri var, onları gerçekleştirecek parasının ve saglıgının olmasını diliyorum. ( bütün sevdiklerim için sıralamayım bence bu dilekleri yoksa sayfalar sürebilir)
anaa emrahcıgımı unuttummo da benle beraber olsun işte daha ne dileyim onun için hayırlısı olacaksa her ikimiz için de evimiz yuvamız olsun 2014 te. bunun için de para lazım tabi, o da emrahcıgım işinde yükselsin ya da daha güzel bi iş bulsun, ancak böle bizim evliliğe yetecek paramız olabilir sanırım.
herkesi mutlu edecek gelişmelero lsun inşallah bide
sizler için yeniyıl dileklerim yarın buralarda olacaktır
cancagızım nacizane fikrim, perdeler ya o ayıcıklar renginde olsun, yada halının renginde. eğer o da desenli olursa çok fazla gelebilir göze. ki zaten kuzey anaokuluna gitmeye başlayınca onun yaptıgı resimler aktiviteler falan da dolduruyor duvarları, hepten karmaşık oluyor. o yuzden düz renk tül de daha rahat edersin sanki gibi geliyor
tahmin edebiliyorum2014 sizlere ve sevdiklerinize neleri istiyorsanız onu getirsin...2013ü acısıyla tatlısıyla geride bıraktık...2012 benim yılım değildi ama 2013 benim yılım oldu...kucağım doldu...2014 de sizlerin yılı olsun tabi benim de..ne istiyorsanız Rabbim'den Rabbim onu versin sizlere..uzun uzun yazmak isterdim ama şu an ki halimi görseniz gülmekten ölürsünüz...çok yönlü bir kadın olup çıktım bu çocuk sayesinde...
aminnn inşallahhhcnm iiyi dileklerin için teşekkür ederim cnm benimeşyaların halletmişsin ne güzel yeni yıla yeni eşyalar ve yeni bi ev ile girmek ayrı güzeldir hani inşlh huzur hep olsun evinde ....
çeşmi cnm iyi dileklerin katbe katı seni bulsun inşlhhhh
amin cnmmmmm
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..yeni yıldan önce kendime sağlık, sonra huzur ve tabiki yıllarrdır beklediğim hayallerimin tek kahramanı meleğim evladımın bana sağlıklı bi şekilde gelmesini dilerim yaradandan hayırlısıyla
veee kızlar size yeni yılınızdaaa sağlık mutluluk vee hayallerinizin gerçekleşmesini isterim....
nurdancım emrahıyla mutlu bi yuva,duygucum yeni evinde eşi.kuzeyi ve kendiyle huzurlu yaşam,filizcim sende ideallerine kavuşmanı ve bu yıl fit bi bayan olup tüp bebek deneyip minik elleri seninde tutmanı dilerim .neslicim sende eşinle huzurlu yuvanda istediğin ne varsa gerçekleşmesini dilerim..serapp cnm evladına ve size sağlıklı ömürler olsun hepp mutlu ol.....
kızlar gelelim bana iki gündür kırgınlık vardı üstümde aldırış etmedim
dun gece cok fenalastim atesim yukseldi gece 3de acilin yolunu tuttum dr. Zatureden subhelendi galiba bana havale gecirip gecirmedigimi sordu hamdolsun ki hic gecirmedim hemen acil ilaclari aldim geceden beri basim tutmuyo parmaklarimin kemiklerine kadar agriyo yaa bi suru ilacla yatiyorum inslh bi iki gune duzelirim mevlam nerde varsa sifa versin.
aleyküm selamkızlar spordan geldım dustan sonra yayılırım dıye dusunerek hemen lısteyı yayınladım. kılo veren herkesı tebrık edıyorum ben nasıl oldu anlamadım coskun bır artıdayım hayırlısı bakalım ıns haftaya --- gorurum odemdır dıye umutlanayım
buarada kılo bıldırımı ıcın berıvanla skype dan gorustuk hepınızı cok merak edıyor tek tek sordu ben yogundum anlatamadım uzunca ama cok selam soyledı hepınıze.
evet ben yazmışım nice 3bin 4binlereben sıze soylemedım ama hep beklıyordum 2000. sayfayı ılk kımın yazacagınıııııııııduygusum yazmısssssssssssssss
2013 sana hepımıze cok ugurlu cok bereketlı cok saglıklı gunler versın ınsaallah canımmmmmmmm
annenle bırlıkte ıyı gezmeler ıyı eglencelerrrrrrrrrrr
bakıyorum bızım amıgo kız halen fınk fınk gezıyıorrrrrrrrrrrkız proje ne oldu hanımmmmmmmmmmmmmmm
mavi tülde karar verdim zatencanım bence tul sade olsun mesela mavı ya da dumduz beyaz. cok cok renklı cok karısık olmaz mı acaba, ya da buyudugunde kullanıslı olmaz belkı . sen yıne sade bır dsun bence . ozellıkle mavı cok ıyı olur bence
al işte yine cadılık yaptın kız sen benim kısa saç halimi gördün ya hatta topikde bile var siyah beyaz göz makyajı yogun bi resim unuttun sanırım hıhhhhhhhhhbence de uzun sacın ayrı bır havası var. ama kısa sac da daha modern. ama tabıkı saclar da ıste kısıye gore degısıyor aslında o da var. ben mesela sana uzun sac yakıstırdım belkı de kısa gormedıgım ıcın. kendıme de ılk kez kısa sac yakıstırdım :))))))
sen eve yerles de modellere bakalım beraber emı canım, hem benım de kart kesım tarıhım gelır. marka cok onemlı model cok onemlı bır de malum tutumlu olmaya calısıyorum bu aralar. oyuzden ıyı dusunerek almam lazım.
aynen dumduz ben de sevıyorum ıns dumduz gorunecegım sana datlummmmmmmmmmm
[table="width: 300, class: grid, align: center"]
[tr]
[td]Kişiler:[/td]
[td]Başlangıç:[/td]
[td]Geçen Hafta:[/td]
[td]Bu Hafta:[/td]
[td]Gelen/Giden:[/td]
[td]Toplam Gelen/ Giden:[/td]
[td]Hedef:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]duyfer_2006[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]60,2 kg [/td]
[td]?? kg ( izinli) [/td]
[td]?? gr [/td]
[td]24,8 kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pomogranate[/td]
[td]110,00 kg[/td]
[td]97 kg[/td]
[td]98,5 kg [/td]
[td]+1,50 gr [/td]
[td]11,5 kg[/td]
[td]80 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nesli78[/td]
[td]75 kg[/td]
[td]70,5 kg[/td]
[td]70,4 kg [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]5,7 kg[/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]sunagokan [/td]
[td]72 kg (doğum )[/td]
[td]67 [/td]
[td]?? kg [/td]
[td] gr [/td]
[td]4,9 kg kg[/td]
[td]59 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ceşminaz[/td]
[td]83 kg[/td]
[td]75,8 kg[/td]
[td]75,7 kg (regl) [/td]
[td]-100 gr [/td]
[td]7,00 kg[/td]
[td]70 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]serap_serap[/td]
[td]77,9 kg ( doğum )[/td]
[td]83,1 kg [/td]
[td]82,5 kg [/td]
[td] -600 gr [/td]
[td] kg[/td]
[td]60 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]berivannn[/td]
[td]85 kg[/td]
[td]63 kg[/td]
[td]64 kg[/td]
[td]+1,00 kg [/td]
[td]21 kg [/td]
[td]58 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]tultan[/td]
[td]108,00 kg[/td]
[td]104 kg (hamilelik) [/td]
[td]izinli [/td]
[td] kg [/td]
[td] kg[/td]
[td]?? kg[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cemrem29[/td]
[td]85,8 kg[/td]
[td]76,8 kg[/td]
[td]76,3 kg [/td]
[td]-500 gr [/td]
[td]9,5 kg[/td]
[td]68 kg[/td]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/table]
sorma nesli teklifler yağıyor harika sesim için
Al bir eş unutma olayı daha siz ne istiyorsunuz eşlerinizden hayallerde unutuyorsunuz bakim
Nurdancım nacizane önerim biraz uzat saçlarını güzel bir saç tasarımı için düğünden sonra kestirirsin hem ben sana kısa saçı çok yakıştırıyorum
tahmin edebiliyorumGüzel temenlilerin için teşekkür ederim
aminnn inşallahhh
iyi dileklerin için çok teşekkür ederim..
Ayykıyamam yaaa çok geçmiş olsun canım allah şifa versin nasılsın bugün inşallah daha iyisindirr dikkat et kendinee
aleyküm selam
evet ben yazmışım nice 3bin 4binlere
mavi tülde karar verdim zaten
al işte yine cadılık yaptın kız sen benim kısa saç halimi gördün ya hatta topikde bile var siyah beyaz göz makyajı yogun bi resim unuttun sanırım hıhhhhhhhhh
HEPİNİZE, HEPİMİZE HER AÇIDAN ÇOK GÜZEL BİR YIL DİLİYORUM. ÖNCE SAĞLIĞIMIZ TAM OLSUN, SONRA HUZURUMUZ DİYORUM. PARAMIZ BEREKETLİ, BOL VE HAYIRLI OLSUN İNŞAALLAH. AİLELERİMİZ, SEVDİKLERİMİZ İYİ OLSUNLAR SAĞLIKLI OLSUNLAR BİZİMLE OLSUNLAR İNŞAALLAH. BORÇLARIMIZ, DERTLERİMİZ, GELECEK PLANLARIMIZ SU GİBİ AKSIN İNŞAALLAH. GÖNLÜMÜZDEKİ TÜM DİLEKLER, DİLİMİZDEKİ TÜM DUALAR KABUL OLSUN İNŞAALLAH. YAŞADIĞIMIZ HER YILDAN DAHA GÜZEL BİR YIL BİZLERİ BEKLİYOR OLSUN İNŞALLAH. TOPİĞİMİZDE, MESAJLARIMIZDA, TELEFONLARIMIZDA, KULAKLARIMIZDA, DİLİMİZDE, HAYATIMIZDA HEP GÜZEL HABERLER YER ALSIN İNŞALLAH. KAHKAHALAR, TEBESSÜMLER, GÜZEL DOSTLUKLAR, GÜZEL İLİŞKİLER İLE GEÇSİN İNŞAALLAH YENİ YIL. HEPİMİZ DAHA GÜZEL DAHA BAKIMLI DAHA ALIMLI DAHA FİT DAHA ÖZGÜVENLİ HATUNLAR OLALIM İNŞALLAH. DÜĞÜNLER, BEBEK HABERLERİ, KARİYER-İŞ HEDEFLERİ İLE DOLU GÜZEL AMAÇLAR VE HAYALLER İLE DOLU BİR YIL OLSUN İNŞALLAH. ÜLKEMİZDE HUZUR, BARIŞ VE REHAF OLSUN İNŞALLAH. DARDA OLAN HERKESE, HER ÜLKEYE FERAHLIK GELSİN HUZUR BARIŞ GELSİN İNŞAALLAH
:13: :76::79::80::81::87::90::112::118::119::123::124::127::126:
tablo için eline emeğine sağlık canımHaftanın en iyi kilo vereni yani serapı kutluyorum devamı gelsin inşallahhh Istikrarlı kilo vermesiyle cemreyi'de canı gönülden kutluyorumm ve kilo veren herkezi kutluyorum kilo vermenin azı çoğu olmaz bana göre 100 gr bile başarıdır. Ve filizcim sen artıdasın ben tam düzen kuramamana bağlıyrum ister istemez yorgunlukların vardı ee stresli günlerde geçiriyorsun ha bide spora ilk başlayınca vucut kendini ilk zamanlarda tutarmış diye duymuştum ne kadar doğru bilmiyorumm ama geçici bir durum önümüzdeki günlerde tekrar vereceğine inanıyorum
valla teklıfı bılmem de ben duyunca cok uzuldum hele bır de oksurdun oyle konusurken. ıcım parcalandı valla. Vah kuzum pek hasta olmussun sesının gıttıgını de hasta oldugunu da bılıyorum ama duyunca ınsan daha bır uzuluyor kıyamıyor hemencık ıyıles emııııııııı, sen hasta olunca uzuluyorummmmmm
ben de sana katılıyorum dugune kadar uzatsın nurdan. Uzun sac ıle model daha kolay ve cok secenek oluyor dugun zamanında. Dugunden sonra kestırırsın.
Amın canım amınnnnnnnn ınsaallah bu sayfalar mılyon sayfalara ulasırrrrrrrrrr
gule gule kullansın oglusun. Odasına mavıs mavıs ısıklar dolsun her sabah ve her gece. Mavi huzurdur, oglusuna da sıze de huzur versın ınsaallah canımn.
Ya canım ıyı de ben orda sacını toplamıssın gıbı dusundum kı. Oyle kısa saclı dusunemedım yanı. Ben senın saclarını ya dumduz acık ya da topuz gordum oyuzden cok kısa olarak hıc gormedım cadılıktan degıl yaaaaaaaaaaaaaaa
amin inşallahhhh ne güzel şeyler yazmışsın öyle 2014 yılı hepimiz için çok hayırlı olur inşallahh
rıca ederım canım,
ben baya artıdayım dort dortluk dıyet yapmıyorum son zamanlarda bu bır gercek. Eeeee dedıgın gıbı spora da yenı basladım benım de aklıma geldı belkı vucut tutuyordur kendını. Bır de regl cok kısa oldum bılıyorsun belkı odem de atamadım tam. Ama en onemlı sebep duzenımı oturtmamıs olmam. Haftaya daha da ıyı duzenım oturur. Yorgunluk yogunluk hıc bıtmıyor bıtecege de benzemıyor hatta sankı her gun daha cok artıyor benım hayatımda. Oyuzden onu gectım valla. Ona ragmen ++ cıkmamaya calısacagım ıste bundan sonra. Cunku ev, ders, ıs yogunlugu olan gunler benı beklıyor
sen eve yerles, sahalara tam gaz beraber donecegız ınsaallah canım. Ramazandakı gıbı cosalım ınsaallah. Saglıklı menuler, yogun spor, ıstıkrarrrrrrrrrrrrrrr ohhhhhhhhh masaallahhhhhhhhhh
amin inşallahh kuzeye güzel bi supriz olcak çocuk ilkkez odasını görcekk
ay o öksürük beni maf etti hala daha öksürüyorum zaten gitcem doktora öksürmek ayrı dert arkasındaki acı ayrı
Cadısın işte cadııııııııııı
inşallah canım yani pazar taşınırsam ve o hafta yerleşmekle geçse anca internet açıldı derken diğer p.tesi hazırım.
cadıyım ama tatlı caddıyımmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyyyyy canım ben senı cok ıyı anlıyorum ben ortada cocuk yokken bıle odasına ımrenırım şöyle yapayım boyle yapayım dıye. Sen sımdı hem kuzey hem kendı hayalını gerceklestırmıs oluyorsun en cok buna sevınıyorum ozene bezene ev dosemek cok guzel bır keyıf. Esya almadıgım halde, kendı evım olmadıgım halde ben bıle son zamanlarda cok keyıflendım sen sımdı kendı evıne tasındın dort gozle bekledıgın ama sanırım en guzelı de oglusuna ozene bezene bır odaya hazırlayabılmek. Onun ıcın bunu yapabılmek. En guzel keyıf bu olsa gerek. Emınım o da kucuk olsa bıle bunun mutlugunu yasayacak.
Aman canım ıslerı kolaylamıssın oyuzden bugun hıc olmadı şu ana saglıga bır gorun emı, gıcık oldum o oksurugeeeeeeee
evet tatlı cadısın
Hani derler ya allah ev alanın ve evlenin yardımcısı olur diye evlenincede allah yardım etti çünkü 3 ayda evlendim şimdi ev sahibi oldum allah yine yardım etti kuzey büyümeden evin borcu biter yada bizi yormucak bir miktara dönüşür evi komple değiştirdim maddi olarak asla yetmezdi sponsorlarımız sağ olsun destek oldular hala daha destek olmak için hevesli arkadaşlarım var bunları duymak beni çok mutlu ediyor..
canım tasınmak mesela zaten, bak gordun ben pazar gunu yorgunluktan elımı atamadım bırseye. Pazartesı aksam ve salı aksam esımle bıtırdık hemencık. Hemencık yerlesırsın sen emınım, kaldı kı sen de benım gıbı hızlıymıssın bu konuda. Tasındıgım gun yerlestım demıstım daha once. Oyuzden hele bır tasın, hemencık oturacak hersey yerlı yerınce emınımmmmmmmm
duygu, cok heyecanlıyım valla yaaaaaaaa
yerlesmıs halını resımler ve vıdeolar ıle beklıyorummmmmmm
ben de buna kesınlıkle ınanırım canım, benım de herseyım cok kısa zamanda ve zorlu sureclerde oldu hastalıklar maddı harcamalar ısten cıkmalar aıleler vs derken yıllardır buyuk mucadele ıcındeyız soz gunumuzden ıtıbaren. Her konuda boyleydı allah kesınlıkle yardım edıyor ınsana. ınsaallah daha da guzel olacak. Kuzey buyumeden sen borcu yarılamıs olacaksın ıns. Basladınız ya , gerısı de gelecek ınsallah ferahlıkla.
Hımmmm heveslı ınsanlar olması cok guzelllllllllll, cok sevıldıgın ıcındırrrrrrrrrr guzelımmmmmmmmmmmmmmmm
bende onları çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?